Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli (ACİL) 4B sözleşmeli personel Fazla mesai ücreti prim kesintisine dahil midir?

Hocam merhaba, Mutemetliğe yeni başladığım için konulara çok vakıf değilim ve işlemler nasıl yapılır detay bilgim yok kusura bakmayın. Bu sebeple detaylı soruyorum. Eğer ben personeller fazla mesai ödemelerini Mayıs ayında ödeyeceksem; Örnek : A isimli personelin Ocak şubat mart ve nisan ayı...
  2. Çözümlendi | Kilitli (ACİL) 4B sözleşmeli personel Fazla mesai ücreti prim kesintisine dahil midir?

Mehmet Bey, bana adliyede geriye dönük aylar için geliyor çizelgeler. Yani şuan 1.2.3.4. Aylara ait personel çizelgeleri geldi.bu durumda ne yapmalıyım?
  3. Çözümlendi | Kilitli (ACİL) 4B sözleşmeli personel Fazla mesai ücreti prim kesintisine dahil midir?

Hocam merhaba, Ek ödemelerden yapılan prim kesintilerin durdurulduğunu söylüyor herkes. Fazla mesai de ek ödeme gibi mi düşünülmelidir? Sonuç olarak görüşünüzü net anlayamadım.
  4. Çözümlendi | Kilitli (ACİL) 4B sözleşmeli personel Fazla mesai ücreti prim kesintisine dahil midir?

Merhabalar, Adalet Bakanlığı 4B sözleşmeli personeller için bu ay (2019 Mayıs) elimize Ocak-Şubat-Mart ve Nisan ayları için fazla mesai çizelgeleri geliyor. Sözleşmeli personellerde fazla mesailerden sgk primi kesilir mi? Daha önce Excel listelerde ocak şubat mart nisan ayları fazla mesaileri...
  5. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli personel ihraç dönüşü geriye dönük maaş hesaplama

Merhaba, ilginiz ve vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. üyelik bugün alacağım için hazırladığınız programı henüz açamıyorum. Üye olduktan sonra programlar kısmından bu çalışmaya ulaşabilirim değil mi hocam? Teşekkürler
  6. Mutemet Arşivi Toplu sözleşme İkramiye pek tutarına dahil edilmemesi hususu

Kbs dahil etmemiş brüt sözleşme ücretini veriyor ama maliyeden birisine sorduğumda dahil ediliyor dedi. Net bi cevap alamadım. Mutemetliğe de yeni başladım ve toplu sözlşme ikramiyesinin olduğu ilk ayım. Ne yapmam gerektiğini net öğrenmem gerekiyor. Böyle durumlarda kbs mi baz alınmalı? Arayıp...
  7. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Vizite Sitemi Rapor Hk.

Çok haklısınız, garantiye almak lazım herşeyi. ABen yeni başlayan mutemetim. Herşeyi yemi yeni öğreniyorum. Bana iş devri yapılırken “çalışmamıştır” tikinden hiç bahsedilmedi açıkçası şuan burada öğrendim desem :/
  8. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Vizite Sitemi Rapor Hk.

EVet Fatih bey, dediğiniz gibi 2 gün üzeri eaporlarda maaştan kesiyoruz.
  9. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Vizite Sitemi Rapor Hk.

Ayrıca bikaç kişi “ arşivdeki raporlar 1-2 günlük olduklarından kişiye bi ödeme çıkmayacak. Bu yüzden hem arşivdeki rapor onaylanmasa, hem de bildirgede çalışmamıştır tiklenmese bile bu bir sorun teşkil etmez.” dediler doğru mu?
  10. Mutemet Arşivi Toplu sözleşme İkramiye pek tutarına dahil edilmemesi hususu

Kbs dahil etmemiş sadece brüt sözleşme ücretlerini veriyor ama maliyeden biriyle görüştüm, eklenecek dedi.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Vizite Sitemi Rapor Hk.

Rapor olan sözleşmeli personellerimde Sgk ları tam ve 30 gün yatıyor. Bu yüzden e bildirgede çalışmamıştır tikleme zorunluluğum yok değil mi?
  12. Mutemet Arşivi Toplu sözleşme İkramiye pek tutarına dahil edilmemesi hususu

Merhaba sonuç olarak Nisan 2019 sgk primlerinde ne yapmalıyız? toplu sözleşme ücreti sgk primine dahil olacak mı? Yoksa sadece sözleşme ücretleri mi bildirilecek diğer aylarda olduğu gibi
  13. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli personel ihraç dönüşü geriye dönük maaş hesaplama

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel ihraçtan döndü. 2016 Kasım ile 2019 Nisan arası açıkta kaldığı dönemlere ait geriye dönük maaş hesaplamasını yapabileceğim bir program var mıdır? 1 mutemet bana "Excelde manuel yapacaksan maaş yapmaya başlayacağım ilk ay olan 2016 Kasım ayındaki kümülatif...
  14. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Vizite Sitemi Rapor Hk.

Adalet Bakanlığı 4B sözleşmeli personellerden rapor aldıklarının bilgisi KOMİSYON dan yazı ile tarafıma geliyor. Bazı gelen yazılardaki personellerin raporları vizite giriş sistemine hastane ya da sağlık kuruluşu tarafından girilmemiş oluyor. Bu durumda; 1. Rapor kaç günlük olursa olsun manuel...
Geri
Üst Alt