Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Mutemet Arşivi Mutemet Arkadaşlar Biraz itina

Bunun doğusu batısı küçükşehiri büyükşehiri yok hatta mutemetin arası idareyle iyiyse ne yollluk yapıyorlar ne personel nakil bildirimi yapıyorlar. Bana küçük bir ilçeden personel geldi geldiğinde kbsdeki ek göstergesi 5500 idi. O nasıl becerdiniz be adam. Büyük bir hastaneden doktor geldi 4...
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 2019 Temmuz Memur Maaş Enflasyon Zam Oranı

Bana da % 5 alacağız gibi geliyor
  3. efeturk

Programlar Ziraat Bankası Maaş Gönderme Programı

Bunu ben göremedim hocam aynı yer ibanlı var mı
  4. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası TXT Oluşturma Makro hatası

Teşekkürler görmemişim
  5. efeturk

hocam 7. satırdaki Ödeme tahsilat nedeninin karşısındaki hücrede açılır menünün içinde hangi veriler vardı . Bari onları elle yazalım biz.
  6. efeturk

Hesap no ile gönderme yapmak için farklı bi şablon var Tuğrul abi. İbanlıyı çevirmeye çalışma.
  7. efeturk

Mutemet Arşivi Maaş Mutemedine ek bir görev verilebilir mi?

Hem mutemetlik yapıp hem nöbet tutan çok kişi var maalesef çoğu da kendi isteğiyle tutuyor maddi durumlar malum.
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Maaştan tam yararlanılmayan aginin sabit ek ödemeden verilmesi

Bu konu yıllar önce yine bu forumda tartışılmıştı hatta görüş yazıları ortaya çıkmıştı. Özellikler vergi indirimi hakkına sahip engelli personelin maaştan arta kalan agisi sabit ek ödemeden hatta ordan bile arta kalan agisi olursa sabit dışı ek ödemeden yararlanması gerektiği konusunda görüş...
  9. efeturk

Çözümlendi | Kilitli bezmi alem vakıf üniversitesi tayin olan 657 pratisyen doktor

O zaman sgk ayrılış şekli : istifa olacak. Maaş sabit banka promosyonu vs için kişi borcu çıkartacaksınız.
  10. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sehven Kesilen Sendika Kesintisinin Geri İadesi

Kesintiyi kurum yaptığı için resmi yazı ile sendikadan iadesini yine kurum istemesi gerekiyor bence. Sonuçta biz mutemetiz yaptığımız işlemleri kurum adına yapıyoruz. Kişiden dilekçe alınır. Bu dilekçeye istinaden sendikaya yazı yazılır. Şu personelimizin sendikanızdan şu tarihte istifa ettiği...
  11. efeturk

Çözümlendi | Kilitli bezmi alem vakıf üniversitesi tayin olan 657 pratisyen doktor

Atandıysa niye istifa etti tam anlamadım ben olayı. 4924 sözleşmeli falan mı çalışıyordu. SGK ayrılışını Kamu idaresi DIŞI nakil yapmanız gerekiyor ve istifa etmemesi gerekiyordu. Ortada bi atama kararnamesi var çünkü. Ya atama kelimesini yanlış kullandınız ya da ben anlamadım neyse .
  12. efeturk

Mutemet Arşivi KBS PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN DUYURU (SIRA NO 7)

Hocam duyuruda kocaman yazıyor muhasebeye gönderme işlemi 1 haziran'da açılacak diye. Niye inat ediyorsunuz ki
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Üniversite ogrencisi staj ucreti

Bendeki yazı kurumiçi olduğu için paylaşamıyorum genel yazıya ulaşamadım. Ama 2 Aralık 2016 yılında değişen 3308 sayılı kanuna atıf yapılmış.
  14. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Üniversite ogrencisi staj ucreti

Tuğrul bey Sağlık Bakanlığının yazıları var üniversite lise ayırtetmeden staj ücreti ödeneceği hakkında 2017 yılından itibaren üniversite öğrencilerine de staj ücreti ödeniyor. Hatta bu ücretler 2018 yılında Genel Bütçeden ödendi 2019 da ise döner sermaye bütçesinden ödeniyor.
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Performansa Dayalı Ek Ödeme Hesaplaması

Merkez payı %1 olarak düşürülecekti o zaman 39.5 u geçebilirsiniz dendi ki zaten TDMS artık a2 vermiyor kaldırmışlar :D
  16. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Harcırah Ödemesinde 2 Gün üzerinden 2/3 Harcırah Ödenemsi

Öğleden sonra dönüş yapıyorsa 2/3 verin bari. Sabah kahvaltısı öğlen yemeği 2 öğün dışarda geçirdi 2/3 :D
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik İçin Ayın 15'in de Ayrılması durumu

Askerlik için gideceklere olur u ben de beklemiyorum. Adam bedelliyi bitirip geliyor olur u anca geliyor :D
  18. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik Sistemi - Üretim şablonu oluşturma

Hangi emeklilik şirketindesiniz bilmiyorum bizim ziraat emeklilikte teklif oluşturma veri deseni şablonunda kodlar var. YG- Yeni Giriş UC Ücretsiz izin İA işten ayrılma gibi. Sadece istifa eden veya emekli olan yani artık maaş almayacak kişiler için exceli doldurup BES sistemine yüklüyorum...
  19. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik Sistemi - Üretim şablonu oluşturma

1- İşten ayrılan kişiye işten ayrılma bildirimi yaptıysanız tekrar işe giriş yaptığında bu seferde işe giriş bildirimi yapmanız gerekir. 2- Kişi bireysel emekliliği iptal ettiyse ben tekrar eklemiyorum. 3- İptal eden kişiler için de birşey yapmıyorum bes sözleşmesi kapandığı için kesintisi...
  20. efeturk

Çözümlendi | Kilitli İşKur Tarafından atanan işçilerin Sosyal Hakları

Bireysel imzaladıkları iş sözleşmesine göre hareket edeceksiniz tabii ki de o sözleşmede sosyal hak yok pek :)
  21. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Süt Çocuğu Servisi - Ek Ödemesi

Ben ayrı bir servis olması gerekiyor diye biliyorum. Yazıda da bunu demeye çalışmış. Yenidoğan Ünitesi bulunmayan bir kurumda, Çocuk Servisi bünyesinde Yenidoğana ilişkin hizmetlerin veriliyor olması halinde Çocuk Servisi’nde görev yapan personele Yenidoğana ilişkin hizmet verdiği sürelerde...
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli İlçede çalışan ve İL'de İkamet edip İl'e Görevlendirilen personel yolluk Alabilirmi?

Eğitime gittiği yer yemek veriyor mu ? eğitim aralarında eve yemek yemeye mi gidecek ? bu personel taş mı yesin :P :D
  23. efeturk

Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sisteminde Borçlanma 4C Tahsilat İşlemine İlişkin Duyuru

Sosyal güvenlik kurumlarının birleşip tek çatı altında toplanması şimdiden çuvallamaya başladı. ilerde tekrar emekli sandığı ssk gibi ayırmaları gerecek. SGK tek başına bu işlerin altından kalkamıyor olan biz garip mutemetlere oluyor.
  24. efeturk

Çözümlendi | Kilitli İŞKURDAN ATANAN İŞÇİ HAKKINDA

Bakanlığın bu konuda yapılacak işlem hakkında genel dağıtımlı yazısı var. Öncelikle bunlar geçici işçi değil hatalı bilgiyi düzeltelim. Yazıyı ekliyorum inceleyiniz.
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 3 Haziran Arife Günü Göreve başlama.

Cuma başlatılır mı terhis tarihi cuma günü
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 3 Haziran Arife Günü Göreve başlama.

Aynı durum bende de var doktor askerden gelecek bir de nöbet yazmışlar hemen ertesi güne 1 haziran cumartesi başlatacağım
  27. efeturk

Görüş Yazıları Kurumlararası Geçici Görevlendirme Yönetmeliği Yayımlandı 02.05.2019

İyi güzel de Ankara'da dayısı olana yarar bu yönetmelik..
  28. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yıllık İzinde Bedelli Askerlik Yapılması

Arkadaşlar şimdi sözün bittiği yerdeyim. Bir personel 25 gün yıllık izin alıp bu esnada bedelli askerlik yapmış ve mutemet olarak benim haberim askerlik bittikten sonra oluyor. Bu kişiye maaşı tam yaptım sigortasını tam ödedim. Şimdi hangi yolu izlemeliyim ?
  29. efeturk

Mutemet Arşivi 16/04/2019 Kesenek K100 Hatası

Ben 1 gün geç bildirsem cezayı döşerler hemen, kendi sistemleri 3 gündür çalışmıyor
  30. efeturk

Çözümlendi | Kilitli radyoloji doktorlarının hepsi fhzden yararlanır mı

5434 lüyse yılıkk 5510 lu ise aylık yapacaksınız unutmayın.
  31. efeturk

Mutemet Arşivi 16/04/2019 Kesenek K100 Hatası

Bende de 2019 ocak şubat mart borç görünüyordu. Şimdi baktım ocak mart ödendi görünüyor şubat hala ödenmedi görünüyor onun yanına bir de eylül 2018i eklemişler borç görünüyor :D
  32. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Açıktan atanan İş Kur İşçisi Hizmet Birleştirmesi

İşçi arkadaş kendisini memurlarla karıştırmış herhalde
  33. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Gebze 4. İcra Müdürlüğünün VKN numarası lazım

WEB sitelerine de sadece IBAN koyuyolar vergi noyu yazmıyorlar
  34. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yine Sürekli İşçi :) Fazla Çalışma ve Vardiya Sistemi Hk.

Kişi o hafta kaç gün çalıştı ona bakın. Puantajda kişinin hafta tatili pazar gün mü ? O zaman tatil mesai ücretinden yararlandırılır. Ama kişi çarşamba tatil yaptı diyelim perşembe cuma cumartesi pazar pazartesi salı normal mesai günleri zaten.
  35. efeturk

Mutemet Arşivi mutemedin hali

Sandık görevlisi sertifikam var ama 1 kere görev aldım tövbeliyim bir daha görev almam :D
Geri
Üst Alt