Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Mutemet Arşivi Toplu sözleşme İkramiye pek tutarına dahil edilmemesi hususu

Memurlara 3 ayda 1 ödenen toplu sözleşme ikramiyesinden bahsediyor galiba
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli PRİM KAYDI YOKTUR HATASI

Bazen ben de veriyor bu hatayı text dosyasından kişiyi silip manuel ekleyip bildiriyorum kabul ediyor. Ya da çalışan bi text dosyasına bu kişi ekleyin sonra diğer kişileri silip bildirmeyi deneyin.
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Kadrolu Masa başı çalışan Giyim Yardımı Alırmı

Ben hemşire unvanlı mutemetim, kendime giyecek yardımı yapmıyorum :)
  4. efeturk

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

Giyecek Yardımı Genelgesi 2019 yayınlanmıştır. GENELGE VE EKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Döner sermayede çalışan 3 kişi ek puan alabilir mi

Giden kişi Şubat ek ödemesinin hesaplanmasına bi faydası olmadı o ocak ayı ek ödemesini hesaplayıp puanını da alıp gitmiştir. Şubat ek ödemesini yeni gelen arkadaş hesaplamıştır. Şubat ek ödemesinde 15 şubatta ayrılan kişiye vermeyin %20 :)
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli %80 Hastane ortalaması

Ortalamayı geçen adamı %80 e çekerek mağdur edemezsin ki. Söyleyenler de haklı diğer 2 doktor ya az çalışmış ya da hastalar sevmiyor :)
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli %80 Hastane ortalaması

Bu 5 doktorun hepsi de ortalamanın altında mı kalmış. Ortalamayı aştılarsa zaten kendi puanından alır he onlarında puanı da az niye onlarda dilekçe verip %80den yararlanmasın
  8. efeturk

Öneri | İstek ve Şikayetler SGK İş Yeri Sicil Numaralarının Yanlış Girildiğine Dair Liste

Maalesef var abi sıkıntı 2019 Ocak keseneklerinden itibaren ödenmemiş görünüyor ve gecikme zammı işletmişler. Şubatı gönderdim yine aynı bakalım mart ayına geldik ne olacak. Telefonla ulaştığımız kişi ayrı bi rakam söylüyor kesenek bilgi sistemi ayrı rakam gösteriyor.
  9. efeturk

Öneri | İstek ve Şikayetler SGK İş Yeri Sicil Numaralarının Yanlış Girildiğine Dair Liste

2018den borç görünenleri sildirdik şimdi bütün 2019 borç görünüyor. Ah ben nedeem nerelere gideem :(
  10. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Uzman Hekim Dışı Personel İcap Nöbeti

Biz aylardır ödemiyoruz ödenmemesi hususunda yazı gelmişti.
  11. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Uzman Hekim Dışı Personel İcap Nöbeti

Mahkeme kararı bakanlığa ulaşınca Strateji Geliştirme bize yazı yazar diye düşünüyorum. Geriye dönük mü ödeyeceğiz takip eden aylara mı ödeyeceğiz belli olur.
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli E-Devlet Hitap hizmet sorgulama

Hitapta veriler eksik ya da yanlış. Benim son 4 yıllık çalışmam hiç görünmüyor.
  13. efeturk

Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

Peki arkadaşlar rücu işlemi nasıl yapılır. Diyelim ki gecikme zammını mysden ödedik sonra bu tutarı ilgili kişiye nasıl rücu edeceğiz ve ilgili kişi bu tutarı nereye yatıracak
  14. efeturk

Mutemet Arşivi Sözleşme bedeli belirtilmeyen durumlarda damga vergisi kesilir mi?

Damga vergisinden muaf olması için bi gerekçe bence damga vergisi hertürlü kesilir devlet kuruşunu bırakmaz :) Asıl soru hangi bedel üzerinden kesileceği sanırım.
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödemede Sağlık Tesisi Puan Ortalaması

Diyaliz doktoru puan yaptığı için ortalamaya dahil ediliyor; puanı ortalama altında kaldığından ortalamadan ek ödeme alıyor. Puan yapmasa neyse de yaptığı puanı görmezden gelemezsiniz. Ben fonette de ortalamaya dahil ediyordum sizinkinde başka bir problem olabilir. Fonette ortalamaya giren tabip...
  16. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödemede Sağlık Tesisi Puan Ortalaması

Diyalizde çalışan doktorun çalışma bilgilerine Ek4A Madde 17 yi ekledinizmi
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Evde Sağlık Ek Ödeme

4 gün evde bakıma gidip bütün ayı ortalamadan istemek de ne bileyim ...
  18. efeturk

Çözümlendi | Kilitli yeni atanan işçiler nace kodu ve meslek kodu

Şimdi bu yeni nace kodları için SGK'dan yeni işyeri sicil numarası mı açtırılacak :undecided:
  19. efeturk

Dosya açılıyor da geçen hafta konusu açılmıştı galiba foruma.
  20. efeturk

Sohbet Alanı Örgü için şiş lazım

O meşhur çiğköfteci gibi olmak lazım yanlız gelene gidene bağır çağır ünlü de olursun parayı kırarsın. Deveye diken misali.
  21. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izine ayrılmadan önce rapor alan memurun kesintisi

Normal ücretsiz izinler Kod 18i seçiyoruz Genel Sağlık Sigortası Primi bildirmek gerekiyor çünkü. Sadece askere giden bakmakla yükümlü olduğu kişisi bulunmayalara kod 4 seçin. Birde 2008 sonrası personelin ücretsiz izni 1 yılı geçerse kod 4 e alıyoruz onlarda GSSP 1 yıl ile sınırlı.
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izine ayrılmadan önce rapor alan memurun kesintisi

Ücretsiz izinli personelin ataması olursa biz önce başlayış yapıyoruz. Sonra da ayrılış yapıyoruz. Ama KBS'den bir hesap yapmıyoruz tabi.
  23. efeturk

KBS ye raporu kaydettiğinizde ilk maaş hesaplandığı ay kesinti yapıyor. Bana bir personel nakil gelmişti aynen sizinki gibi. Geldiği kurumda aylıksız izindeymiş. 6 ay önce 1 rapor girmişler sisteme. Ben rapor girmediğim halde ilk hesaplattığım maaştan rapor kesmişti.
  24. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS-Personel bildirim raporu

Şu aldım personel bildirimi KBS'den.
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izindeki personel başladı tekrar ayrıldı kıst maaş nasıl yapılır GSSP ödenir mi?

Kişi 1 şubat 2018 de ücretsiz izne ayrılmış. Ocak 15de GSSP kesmişim artık şubat 2018 den itibaren GSSP ödemeyeceğim yaptığım uygulama doğrumudur ?
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS-Personel bildirim raporu

Ayın ilk günleri rapolarda hep sıkıntı oluyor bir kaç güne düzeliyor :)
  27. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 yılı İlave tediye ödeme tarihi resmi gazetede yayınlandı

Bunu ödeyecek para var mı diye soran yok ocak ayında maaşları sabitleri zor ödedik :angry:
  28. efeturk

Mutemet Arşivi MYS - Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri / Borçları Hakkında Duyuru

Bir de şu sıkıntı var malmüdürlüğü o ayki bütün kesenekleri toplu olarak göndermiş Sgkya. Şimdi listede kalem kalem yazıyor mesela 361.01.02.01 = 514,59 TL yazmış SGK o ay mal müdürlüğü 220 bin tl kesenek tek dekontta göndermiş bu tutar da bunun içinde var. Bunu sgkya nasıl ispatlayacağız 220...
  29. efeturk

Görüş Yazıları adalet bakanlığı ihraç olan sözleşmeli personele geçmişe dönük maaş iadesi yapılmayacağına dair yazı

Sanki bu konu geçen yıl forumda tartışılmıştı yine arama yaptım bulamadım :)
  30. efeturk

Mutemet Arşivi YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ İCAP

Önce Yataklı Tedavi Kurumları Yönetmeliğini incelemiş sayıştay bu yönetmeliğe göre ödenmesinde sakınca yok demiş ancaaak; Bu düzenlemeye göre, icap nöbeti süresi kesintisiz 12 saatten az olmamak ve aylık toplam 120 saati geçmemek üzere, fiilen icap nöbeti tutan ve bu nöbet karşılığında...
  31. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Emekli olduğu sanılan teknisyen yardımcısı

Valla sadece almadığı maaşla mağduriyeti giderilemez ben adamın yerinde olsam dava açardım :)
  32. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Emekli olduğu sanılan teknisyen yardımcısı

40 yaşından sonra sen askerliği 1 ay eksik yapmışsın gel de tamamla diye adamı oğluyla beraber askere alıyorlardı bi filmde bu da ona benzemiş :D
  33. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu hesaplamasında bes kesintisi

Ben kişi borcuna dahil ediyorum kişiden alıyorum BES kesintisini. Emeklilik şirketine kbs otomatik bildirim gönderiyor hesabına geçiyor çünkü para.
  34. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

4/b sözleşmeli personel için 14 günlük fark ücret hesaplamaları 18.01.2019 tarihinde açılacaktır.15 Ocak 2019 tarihi itibariyle sisteme dahil edilen kurumlar ise manuel olarak 14 günlük fark işlemlerini yapacaklardır.
  35. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

Yüzde 30 gibi bi rakamı devlet karşılayamaz şu an yüzde 10 bile epey düşündürüyordur kasada para yok :)
  36. efeturk

Çözümlendi | Kilitli memur askerlik nedeniyle aylıksiz izin

Bende de var benzer durum. Kişi 15 aralıkta bedelli askerlik için ayrıldı ben de aralık maaşı vermemiştim. KBS'den %12 GSS prim kestirmiştim. Şimdi bu kişi geldi bugün işe başladı. Ocak maaşını kıst + sabit yapıcam ama kıst maaşta mükerrer gss kesmiş olucam. SGK ya yazı yazarım geri gönderirse...
  37. efeturk

Mutemet Arşivi Taşeron işçiler asgari ücretten faydalanacak mı?

2019 asgari ücret miktarı açıklanmadan önce yazılan görüş yazılarını cevapları dikkate almayın derim . O cevabı yazarken kimse asgari ücretin %25 artacağını işçilerin asgari ücret altında kalacağını bilmiyordu. Şu an yeni bir düzenleme yapılması lazım. Maaş hesabı için acele etmeyin derim...
  38. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Vergi Dilimlerine Esas Tarifeler

Benim kadrom hemşire kasım ayı olmadı aralık ayında giriyorum birçok sağlık personeli de giriyor. Doktorları uzman doktorları diş tabiplerini saymıyorum bile onlar yılın yarısı olmadan giriyor :D
Geri
Üst Alt