Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Vergi Dilimlerine Esas Tarifeler

40.000 lik dilimin de çok düşük olduğunu düşünüyorum bir çok çalışan daha erken girecek vergi dilimine :(
  2. efeturk

Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Bu dosyaya boş diyen bilgi işlemci işi bıraksın köyüne geri dönsün keçi falan yetiştirsin :)
  3. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

İşin kötü yanı söylediğim rakamları beğenmeyip bana trip atıyolar sanki zammı ben yapıyorum :D
  4. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

Odanın kapısını 1 hafta kilitli kapalı tutmak lazım. Şimdi benim maaşım kaç oldu sabitim kaç oldu nöbetin saati kaç oldu dönere de zam geldi mi sorularına hazırlıklı olmak lazım :D
  5. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 Asgari Ücret Zammı 4/D liler Yararlanacak Mı?

Sıkıntı sözleşmede zaten sözleşmeyi baştan hatalı yaptılar şimdi bütün kafalar karışık...
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli FHZ GÜN

Fonet izni olan personellerin fiili hizmetini yanlış hesaplıyor ben genelde eksik gün bölümüyle oynayarak olması gereken rakamı tutturmayı çalışıyorum.
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kurumlarınca sağlanan taşıt araçları ile gidilip gelinebilen yerler

Ben öğrettim e-yolluktan yapıyor valla :) yapmayan parasını alamaz :) haftada 3 gün il merkezine gidiyor mecbur yapacak ben onunla hayatta uğraşmam :)
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kurumlarınca sağlanan taşıt araçları ile gidilip gelinebilen yerler

Kişi yolluk bildirimi doldurup amirine imzalatıyorsa ödüyorum, adamın hergün yemeği nerde yediğini takip edemicem :D
  9. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Harcırah Ücretleri

Herşeye zam var, Şakir'e zam yok :D
  10. efeturk

Mutemet Arşivi Vefat ve Başsağlığı

Başınız sağolsun
  11. efeturk

Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı Yönetmeliğinde Değişiklik (Resmi Kıyafet Taşıyan Personel)

Bu çağdışı yönetmeliğin komple değişmesi lazım ekleme çıkartma yapmakla düzelecek gibi değil zaten.
  12. efeturk

Görüş Yazıları Yataklı hastanelerde Stajyer öğrencilere ücretsiz yemek verilecek

Bizim hastane biraz dağ başında kantin de yok çocuklar evden sefertası getirmek zorunda kalıyordu
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmete Ait Kesenek İşlemleri

Normalde ben fiili hizmetleri kbsden yaptığım halde kbs text dosyası vermiyor. ( Şimdi baktım 2008 öncesi 3 kişiye fiili hizmet exti oluşturmuş :) ) Bu kişiye kıst maaş veya terfi falan yaptınız mı bu ay ? Personelin kişi kartına bakın bakalım fiili hizmetten yararlanır seçeneği işaretlenmiş mi
  14. efeturk

Görüş Yazıları Birim Performans Katsayısının Uygulanması Yazısı(Uygulanması yönetmelik değişikliği yapılana kadar ertelendi)

Yazı yazmak istediklerinde nasıl hemen yazılıyor da dağıtıma çıkıyor :) yüzde 15 kesintinin uygulanmaması için yazı yazacaklarını 6 ay önce söylemişti Abdullah bey :)
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçilerde SGK Giriş - Çıkış Nakil Bildirimleri

4D sürekli işçilerin naklen atama hakları var mı ya da böyle bir durum var mı
  16. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Mehil Müddeti Sonunda Rapor Nedeniyle Göreve Başlamayan Personelin Maaşı

Evet mehil müddetinden bahsediyor, hatta mehil müddetindeyken rapor alan veya görevden uzaklaştırılan vs.. bunlardan bahsediyor. Sizin personelinizdeki hata raporluyken ayrılış yapılması. Kişi ayrılış yapıldıktan sonra yani mehil müddeti başladıktan sonra rapor alsaydı sizin verdiğiniz görüş...
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Mehil Müddeti Sonunda Rapor Nedeniyle Göreve Başlamayan Personelin Maaşı

Ben hala hatalı olduğunu düşünüyorum eklediğiniz görüş yazısı naklen atamaları kapsamıyor.
  18. efeturk

Burda ayrılış hatalı yapılmış rapor bitiminde yapılmalıydı veyahut kişi çalışabilir raporu getirip raporu kesilmeliydi. Diğer görevden uzaklaştırma göreve geri dönüş farklı bir olay naklen geçmelerde raporluyken ayrılış yapılmamalı. Bizde de vardı bir personel doğum raporundayken naklen ataması...
  19. efeturk

Mutemet Arşivi Döner Sermaye Sabit Ek Ödeme(Tabip 209 sk) SGK Priminin 17 Günlük Olarak Ödenmesi

Aynen fonetin 17 günlük kestiği kesenekleri kesenek bildirim sisteminden kontrol ettim kabul ediyor.
  20. efeturk

Mutemet Arşivi Sağlık Müdürlüğünde Yolsuzlukla Suçlanan 3 Mutemede Tutuklama

Ula ben 3 gün eğitime gittim yolluğunu 6 ay sonra alabildim o kadar ödeneği nerden buldunuz da hortumladınız bu iş sadece mutemetle olacak iş değil.
  21. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Zammı İdari Para cezası

Soruyu tam anlamadım ne için ceza yediniz ? Kanunu uyguladınız ama ne için görüş sordunuz biraz açık olun
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Fonet Aylık Mahsuplaşma

Balıkesirdeki çoğu arkadaş fonetten yapıyor diye biliyorum personel sayısı az olan bir kaç kurum kendisi excelden yapıyor. Bu örnek mayıs ayı 7 kişiye mahsuplaşma çıkartmış . Mayıstan önceki aylar kimseye çıkartmamış.
  23. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Fonet Aylık Mahsuplaşma

Ben de haziran öncesine çıkmıyor mahsuplaşma. Çalışanlarınız vergi matrahları doğru mu. Mesai içi ek ödeme bordrolarınız onaylı mı ? Bordrolar da yeşil onay yoksa ödenmemiş diye çıkartıyor olabilir
  24. efeturk

Mutemet Arşivi KBS Duyuru

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/kbs-kadro-karsiligi-soezlesmeli-personel.7251/ Bu duyuru forumda vardı sanırım
  25. efeturk

Mutemet Arşivi 4924 Kaldırılıyor mu?

Acilde 5 doktor var 3 ü 4924 lü diğer ikisini güç bela çalıştırıyoruz kalksın da rahatlasınlar :)
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Asansör Bakım Hizmet Alımında Para Peşin Ödenirmi?

Varsın ödenek kaçsın geç olsun güç olmasın peşin ödemeyi tercih etmeyin. Hele asansör gibi tehlikeli bir konuda.
  27. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü kıst

Ücretsiz izinden dönecekleri ben kavga dönüş ayın 15inde başlatıyorum mesaiye kıstmış gssmiş uğraşmıyorum. Aldığın maaştan çok kişi borcu çıkartırım diyorum paşa paşa ayın 15inde başlıyorlar :)
  28. efeturk

Çözümlendi | Kilitli E-bildirgede Eksik Bildirilen Gün Sayısı

Ek yaparsanız ceza yersiniz ya da yapabilir misiniz bilmiyorum :) Neden eksik bildirdiniz pek hata yapılacak bişey değil
  29. efeturk

Mutemet Arşivi KBS Kadro Karşılığı Sözleşmeli personel

663 zaten KBS den hesaplanmıyormuydu ya bu ne için anlamadım :D
  30. efeturk

Mutemet Arşivi Ekobs Koordinatörler Eğitimi

Ocak ayındaki yollukları daha geçen hafta ödeyebildim. 10 aydır ödenek gelmiyordu ne avansı be güzel abim :)
  31. efeturk

Mutemet Arşivi Ekobs Koordinatörler Eğitimi

Kızılcahamam eğitimini hala unutmadık yahu boşu boşuna insanları toplayıp devlete masrafa çıkarmasınlar
  32. efeturk

Mutemet Arşivi Üniversite öğrencileri yaz tatilinde kamuda çalışabilecek

Çalışacak öğrenciler şimdiden bellidir yahu :)
  33. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4 D Sürekli işçi askerlik işlemleri

Aynı celp döneminde bedelli askerlik yapacak bir kişi bizde de var çıkışını 23 kasım Cuma günü yapacağız.
  34. efeturk

Çözümlendi | Kilitli ADSM Dışında Devlet Hastanesinde Çalışan Diş Hekimi

Öncelikle önce forumda küçük harfle yazınız. İnternet aleminde herşeyi büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir. Durduk yere birbirimize bağırmayalım. Diş tabibin girişimsel işlem puanı hastane ortalamasının altında olduğu için net performansı da düşük olacaktır. Bunun için başka bir...
  35. efeturk

Mutemet Arşivi Mutemet Yetişir mi?

Mutemet yetişir ama her alanda ayrı ayrı eğitmek lazım. Maaş Mutemeti Döner Sermaye Mutemeti SGK Mutemeti hepsinin kanunu yönergesi genelgesi farklı. Örneğin beni adliyeye mutemet koysanız sıfır memur kadar ancak yararlı olurum. Ya da tam tersi. Al adamı adliyeden milli eğitime koy. Ek derslerin...
  36. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu Görüş Talebi yazı örneği için

Sanırım arkadaşın kafasına takılan konu doktorun 1 yıl açıkta kaldıktan sonra atanması. Direk uzmanlığı bitince atanmamış 1 yıl açıkta kalmış O nedenle açıktan atama gibi düşünüyor sanırım.
  37. efeturk

Editörün Seçimi SGK Genelgesi - Sıkça Yapılan Hatalarla İlgili 06.11.2018

509 sayfa genelge mi olur şimdi okumaya başlasam bitiresiye kadar emekli olurum :D
  38. efeturk

Mutemet Arşivi Hastane Kantinlerinin Aşırı Pahalı Olması

Arabayı güzel yıkıyorlarsa size gelelim bari ya burda iç-dış yıkama 30 tl :(
  39. efeturk

Mutemet Arşivi Sigortalı İşten Ayrılış Tarihi

Personel birimi daha bize soruyor ne zaman yazayım ayrılış tarihini diye siz diyorsunuz ki personel birimi yapsın :D
Geri
Üst Alt