Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Görevden Uzaklaştırılıp Tekrar Göreve Dönen Personelin Eksik Ödenen Maaşı Ne zaman verilir

RE: Görevden Uzaklaştırılıp Tekrar Göreve Dönen Personelin Eksik Ödenen Maaşı Ne zaman... açıktan sonra geri dönen personelin kadrosunu başka hastaneye naklettiler biz bizde olan her şeyi ödedik oraya sıfırdan gitti.
  2. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Geçici görev yolluğu- döner sermaye

yazıyı bulduk tabi biz bulana kadar maliye saolsun paraları gönderdi. teşekkür ederim
  3. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Geçici Görevlendirme SGK Çıkış

o kadar çok geçici görevli giden gelen personel var ki bi de onları sgk da yapsak iş bitmez gerçekten. ayrıca maaşı sizden alıyor sigorta size bağlı zaten o yüzden değişime gerek yok.
  4. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Palyatif Yoğun Bakım ve Anjiyo Ünitesi Artırımlı Nöbet Ücreti ?

o) Sağlık tesislerinde özellik arz eden birimler; ameliyathane (Ek ibare:RG-5/7/2014-29051) (2) anjiyo üniteleri, yoğun bakım, (Ek ibare:RG-9/8/2015-29440) (3) palyatif bakım merkezleri, doğumhane, yenidoğan, süt çocuğu, yanık ünitesi/merkezi, diyaliz, acil servis/poliklinik, kapalı psikiyatri...
  5. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi yeni başlayan tabip ek ödemesi

ali bey bunun için yapacak bir şey yok ne yazık ki kişilerin aktif çalışması da etkiler tabi ortalamanızı.
  6. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi yeni başlayan tabip ek ödemesi

ortalamaya dahil edilecek puan üreten hekim ortalamaya dahil edilir.
  7. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4. dönem toplu sözleşme genelgesi

4. dönem toplu sözleşmeye istinaden genelge yayınlanmıştır.
  8. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Hoş geldin Koç Yiğit

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin. tebrikler.
  9. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi yardım fiili hizmet

yapmanız gereken bir şey yok. onlar ne yapar eder bilemem ama sizlik bi durum yok.
  10. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi yardım fiili hizmet

hayır il sağlık müdürlüğünün ödemesi gerekir ve onlara gönderdikleri bu yazıyı ilgi tutup maaşı siz yaptığınız için ödemelerin ve gerekli yazışmaların kurumunuz tarafından yapılması gerektiği yazılmalıdır. maaş bizde ama evrak yok siz cevap verin ne demek miş ? bence yazabilecekleri en saçma...
  11. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ÜST ÖĞRENİM

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-saglik-teknikeri-ust-ogrenim?pid=30350#pid30350 Konuya bakın lütfen
  12. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi evde bakım birimi

ocak ayında yoğun bakım sorumlu herkimine nasıl 31 günden ortalamadan veriyorsanız aynı şekilde evde bakımda çalışan hekime de 31 günden ek ödeme yapacaksınız izin zaten istisnaya girecek rapor ise de 2 günü düşersiniz.
  13. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Uyarı ve Diğer Cezalar Hakkında

en son bu yazıya istinaden kesinti yapılmıyordu.
  14. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi icaptan branş nöbetine geçiş

ben geçmek zorunda olduklarını düşünmüyorum ki bence icap tutabilirler ki hekimlerde nöbete geçmek istemiyor.
  15. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi icaptan branş nöbetine geçiş

yataklı tedavi kurumları işletme yönetmeliğinde - D) Branş nöbeti: Birden fazla genel cerrahi, iç hastalıkları klinikleri ve kadın hastalıkları ve doğum kliniği bulunan yataklı tedavi kurumlarında uzman ve klinik adedi göz önüne alınarak acil hizmetiçi kliniklere bütün personeliyle birlikte...
  16. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi KHK İLE GERİ DÖNEN PERSONELE KESENEK GÖNDERİLMESİ HK.

hem ödemeyi yaparken kesintiye sokup devam ediyorsun hemde bu yıla ekliyorsun. yıl sonunda vergi sıfırlanır sonuçta. bence geçen yıl işlemi sonuçta vergi kesilir bitirilir. bu yıla dahil edilmez
  17. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi KHK İLE GERİ DÖNEN PERSONELE KESENEK GÖNDERİLMESİ HK.

şimdi geriye dönük 2017 yılının tamamını ödedik. bu kişiye şubat maaşı yaparken yapılan tüm ekleri süregelen vergi matrahına dahil mi edeceğiz.
  18. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi KAPBİS Aile yardımı

benim sorgulama ekranım kalkmış direk bilgiler gözüküyor e devlette hocam
  19. RAHŞAN CEYLAN

eş kısmında sigorta ile ilgili bir bilgi yok sorgulama yapmıyor.
  20. RAHŞAN CEYLAN

denedim gönderdim mutemete :) girdim onayladım kendimi bunu personellerimiz yapamaz gene bize kaldı bi de e-devlete gir şurdan diyeceğiz.
  21. RAHŞAN CEYLAN

deneme yapmaya çalıştım geçen gün yazı geldi kişi e devletten aile bildirimini yapacak diye ama ne e evlet ne de kbs çalışmadı. şu an çalışıyor mu bilmiyorum.
  22. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BİLİMSEL YAYINLAR

bu arada excell güzelmiş gerçekten mantıklı bunu doldurup ek tablo diye kullanabiliriz aslında.
  23. RAHŞAN CEYLAN

bize hiç tebliğ edilmedi bu yazı bende hiç göndermedim. bilimsel çalışma puanlama tablosu hazırlıyor veren doktor işte şu dergi 1. isimim karşılığı şu puan diye toplam da şu puan diye dilekçesine ek olarak koyuyor. inceleme heyeti de kontrolünü sağlıyor onay veriyor ilgili aydan ek puan...
  24. RAHŞAN CEYLAN

evet ilgili bilimsel yayın inceleme heyeti başkanı tarafından '' uygundur şu kadar puan '' diye imzalanır ona istinaden puan takibe alınır 6 ay süresince.
  25. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mesleğe İade Edilen Personelin Maaşı

hayır derece kademe bakanlıktan geliyor siz onu yükseltemezsiniz.ancak kıdem ilgili aylarda yükseltilerek ilerler. ancak dikkat edin sendika kesintisi ve ödemeleri yapılmayacak.
  26. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mesleğe İade Edilen Personelin Maaşı

2016-aralık dan bu güne kadar kbs den hesapladık biz. tek tek münferit olarak
  27. RAHŞAN CEYLAN

böyle bi yazıdan haberim yok ben kişini dilekçesi ile teslim alıyorum.
  28. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4. dönem toplu sözleşme diş hekimleri

ne yazık ki ..bu toplu sözleşmede bu yazıldı ise diş tabipleri hastanelere geçmek için uğraşır bizde paşa paşa ortalamadan veririz. yazık valla çalışan hekime, cerrahlara..
  29. RAHŞAN CEYLAN

bizim doktorun diş ünitesi bile yok engel durumu var diye kadrosu bizde ama ortalamadan döner ödenecek. yemin ederim bakanlık doktor bakanlığı anlamış değilim.
  30. RAHŞAN CEYLAN

4. dönem toplu sözleşmenin 35. maddesinde adsm ve diş hastaneleri dışında çalışan diş hekimlerinin döner sermayesi hastane ortalamasının altında kalanlar hastane ortalamasından ödenir ibaresi mevcut. benim kafama takılan '' hastane ortalamasının altında kalan '' ibaresinde girişimsel işlem...
  31. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Bes Kesinti Tutarların MalMüdürlüğüne İadesi

ben ilgili aylara yönelik tekrar yükleme yaptım iade gelen tutarları. tekrardan geri geldi mi bilmiyorum.
  32. RAHŞAN CEYLAN

Görüş Yazıları KHK ile İade de Sendika Ödeneği

697 sayılı khk ile kamu görevine dönen personellerin geriye dönük ödenen tüm mali ve sosyal haklarında sendika ödeneğinin ödenmemesi ayrıca ilgili personellerin sendika üyeliklerinin son bulduğu ile ilgili devlety personel başkanlığının yazısını ekte sunuyorum. geriye dönük maaş yapan ve bu ay...
  33. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi İHRAÇTAN DÖNEN PERSONELİN EK ÖDEME TALEBİ

bu yazı gayet açık. bencede yeterli bir açıklama olur kişiye.
  34. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 663 Sözleşmeli Personel Ek Ödeme İzin Kesintisi

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/08/20170825-9.pdf buldum linkini teşekkür ederim
  35. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 663 Sözleşmeli Personel Ek Ödeme İzin Kesintisi

bu toplu sözleşmeyi atabilir misiniz ulaşamıyorum.
  36. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Tüm personele icap ödenecek görüş yazısı

sotun mutemete olmaz gerçekleştirme ve harcama yetkilisi dururken yap dediler yaptık bizler memuruz.
  37. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi bes kbs dışı(4924) kbsye(657) geçişte yeni yükleme yapılırmı

işlemler - bireysel işlemler dediğiniz zaman tek tek kişilerin sözleşme numaralı yazar. ekranda kırmızı başlığın yanında tüm personel işaretlenip en altta da excell e aktar var onu da yapınca alın size sözleşme no yazan excell tablosu.
  38. RAHŞAN CEYLAN

yok hocam istediğim bu değil gene de tesekkür ederim.
  39. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi bes kbs dışı(4924) kbsye(657) geçişte yeni yükleme yapılırmı

biz 4/b de pilot ildik kaç aydır yapıyoruz ama onları bes ten kbs ye almadım. öyle de devam ediyorum.
  40. RAHŞAN CEYLAN

yok hocam idare ödemiyor bir yazı varmış onu bulmaya çalışıyorum.
Geri
Üst Alt