Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi bes kbs dışı(4924) kbsye(657) geçişte yeni yükleme yapılırmı

ben kendim yüklüyorum yg olarak 4924 e de ıay olarak çıkışını yapıyorum.
  2. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Kefalet İadesi Hakkında

aynen eski saymanlığa yapılır
  3. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Geçici görev yolluğu- döner sermaye

Bu konu ile ilgili ödenir diye bi yazı varmış onu gören/ bilen var mı acaba ?
  4. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Geçici görev yolluğu- döner sermaye

657 muhasebe personelinin geçici görev yolluğunu döner sermayeden ödeyebilir miyiz ? bununla ilgili elinde yazı olan var mı 1 yıldır ödeme yapılmayan kişiler var bizde
  5. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mutemetlere verilen idari para cezası

kaç tane yüzde 20 27000 eder :)) çok güzel bir soru olmuş
  6. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi kadrolu personelin vefatı hakkında

ödeme yaparken vesayet davasından ve ölüm belgesinden alın kendinize
  7. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi kadrolu personelin vefatı hakkında

vesayet davasını bekleyin ona göre çocuklara şu kadar pay eşe şu kadar pay diye karar çıkması lazım ona göre ölüm yardımını ödüyorsunuz ilgili kişilere.
  8. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mutemet Vurgunu

ben aydın a tayin istiyorum i şeyler öğrenirim belki :)
  9. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mavi Kod Nöbeti

RE: MAVİ KOD NÖBETİ Hak etmez. ödeme yapamazsınız.
  10. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mavi Kod Nöbeti

RE: MAVİ KOD NÖBETİ mavi kod nöbet listesi hazırlanırken o gün nöbetçi hekimlerden biri yazılması daha mantıklı nöbetçi olmayan birini veya nöbet ertesi birini yazmak bence etik değil. ayrıca nöbet ödemesi yapılmıyor mavi kod nöbetçilerine. kendi gelip nöbet tutmak istiyor ise yapacak bir şey...
  11. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sözleşmeli yönetici sendika yetkilisi

sendika yetkilisi sözleşmeli yönetici olduğu zaman haftada 1 gün izin haklarını performanstan çalışılmayan gün kabul edilecekmiş. eğer sendika adına izin, toplantı gibi bir yerlere giderse normal performansta ortalamadan alır iken 663 de böyle bir hakları yokmuş . bakanlık ile görüştüm...
  12. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Yeni Kategori Eklenmiştir.

aynen öyle olacak
  13. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Yeni Kategori Eklenmiştir.

mal müdürlükleri 1 yıl boyunca eğitim verecekmiş kurumlara. öğrenme işleminden sonra mal müdürlüklerindeki personel hastane saymanlığına geçecekmiş. burada ki bize bakan muhasebe personeli öyle söyledi ocakta hep birlikte geçeceğiz dedi.
  14. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4c ek ödeme yasal faiz hesaplama

ödeme yaptığınız tarihten itibaren yasal faiz işleteceksiniz anaparaya
  15. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi yeni atanan hekim ?

Sağlık tesisine yeni atanan veya yeni görevlendirilen tabipler (fiilen göreve başlayış tarihinden itibaren) 3 ay süresince (Süre hastane yöneticisinin kararı ile 6 aya kadar uzatılabilir) Sağlık tesisi puan ortalamasının %80’i ile tabip muayene ve girişimsel işlem puanları birlikte...
  16. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi İl sağlık müdürlüğü ek ödeme yönergesi

başhekim yardımıcısı uzman hekim de 0,64 katsayı 0,67 olmuş
  17. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Bes Banka Değişikliği ?

gerek var her başlayan personeli sisteme yüklüyorsunuz
  18. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Giyim Yardımı değişiklik

bugün ki resmi gazete de giyim yardımı değişikliği var bilginize
  19. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Lisans tamamlama ile doğan haklar hk.

ilgili kişiye normalde üst öğrenim zam ve tazmınatı verilmesi gerekir ancak bakanlık böyle bir şey yazdı ise dava yolu açıktır. kişi dava etsin siz ödeme yapmayın.en azından fazla değil eksik vermiş olursunuz.
  20. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi tek hekim %100

bakanlık ile görüştüm fiilen tek hekime girer %100 verebilirsiniz dediler. en azından net oldu olay.
  21. RAHŞAN CEYLAN

emin olamıyorum hocam o yüzden en iyisi sormak sanırım.
  22. RAHŞAN CEYLAN

(Değişik:RG-5/7/2014-29051)(*) Sağlık tesislerinde, branşı ile ilgili altyapı ve cihaz eksikliklerinin giderilmesi sürecinde veya hizmet gereği görevlendirilmesine rağmen branşında hasta yetersizliği bulunan uzman tabipler (Başhekimin teklifi ve hastane yöneticisinin onayı ile) İlgili dönem...
  23. RAHŞAN CEYLAN

Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş heseplama

hocam link açılmıyor.
  24. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sabit Unsur

tam ödenir
  25. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Lisans tamamlama ile doğan haklar hk.

1. soru da evet maaşlarını lisans dan ödeyeceksiniz ancak terfi bakanlıktan gelecek zaten 2. soru sonradan da olsa elden de gelse o kişilere ek bordro yapacaksınız performans için 3. soru dss li personele de maaş yaparken lisans tan yapacaksınız ki böyle biri aldı biri almadı olmayacak
  26. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi SGK'dan kamu kurumlarına, 4/B'li sözleşmeli personel cezası

ha haa :) bu da güzel veri giriş mi ödüyor cezayı o zman bizde özlük personeli unutuyor bize vermeyi sürekli :)
  27. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ceza infaz kurumunda görev yapan personel

sorun çözüldü sanırım ben biraz geç kaldım malum ay sonu ekler yönetici ek ödeme falan derken dalmışım. :)
  28. RAHŞAN CEYLAN

"1-Diş Hekimi diyelim ki ay içerisinde 13 gün cezaevi görevi yapsın ve 6000 puan üretsin.Bunun 4000 puanı ceza infaz kurumunda baktığı hastalara, 2000 puan da poliklinik puanına ait olsun.13 günlük hastane ortalamasını hesaplayıp 4000 puandan fazla çıkarsa bu puanı baz alıp, üstüne (2000*1.10...
  29. RAHŞAN CEYLAN

kişi görevlendirme ile cezaevine gidip mi muayene ediyor yoksa cezaevi hastaları sadece o doktora geldiği için mi tereddüt e düştünüz. eğer kişi cezaevine gidiyor ayda 1 2 gün o zaman o günler ortalama ve %20 ek puanlı yok hastanede sadece o doktor tutuklu ve hükümlü hastalara bakıyor ise...
  30. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Diş Hekimi Öğretim Görevlisi Olursa?

normal üniversite tayini gibi maaş nakli düzenlenecek geri alma yok yolluğu üniversite öder bu şeklide gönderilecek personel
  31. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi idari izinde icap

peki normal gün icapcı olan personel e izin veriliyor demi 657 dmk ek 33 e göre
  32. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi idari izinde icap

idari izin olan 28/08/2017 günü 24 saat icapcı olan personele a= 16 saat icap ödenecek + 8 saat izin verilecek b= 16 saat ödenecek + izin yok c= 24 saat ödenmeyecek :) ? sizce hangisi olacak yazı olan var mı elinde
  33. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4b Lİ MEMURUN TAYİN İŞLEMELİR

aynen öyle olacak 1 günlük yapacaksınız.
  34. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi kurum kodu değişikliği

strateji ile görüştüm paralar 101 koduna yani geçen ay hangi koda geliyorsa oraya gelecek siz aynen yapın gönderin maaşı dediler sadece 75 i 01 olarak değiştirin dediler
  35. RAHŞAN CEYLAN

teşekkür ederim harun hocam valla be işini senden çözdük şu an maaşta hesaplıyor :) valla mutlu oldum il sağlık hiç araya girmeyecek ise çok da güzel olur :)
  36. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ünvan hk.

ünvan değişikliği yapmadan maaşı hak edemez boşuna yırtmasın ...
  37. RAHŞAN CEYLAN

valla şu an bu yolda gidiyoruz yarına biz il sağlığa taşınıyoruz demezsem iyi sanırım :)))
Geri
Üst Alt