Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi kurum kodu değişikliği

bu arada aşama aşama yaptıklarımızı yazayım 1. kbs den kişileri 01 e aktardık 2. mutemet görevlendirmesi yazdık / rol görevlendirmesi yazdık/ kod aktarımı yapın diye yazı yazdık / şifre alabilme için görevlendirme yazdık 3. il sağlığa gidip maaşı onaylatıp 4/b personellerini aktardık 4. ve...
  2. RAHŞAN CEYLAN

şifre ile artık hys girişi de değişecek bu yüzden şifre lazım eskiden mutemet üzerinde idi şimdi hastane yöneticisinin tc ve şifresi olacak
  3. RAHŞAN CEYLAN

bizde şifre alındı alınan şifrede de yetki yok arkadaşlar il sağlığa gidip ana maaş ile 4/b maaşlarını kontrole gittiler şuan yetki il sağlık ta bizim muhasebe il sağlık onaylayacak tam yetki orada siz sadece bilgi gireceksiniz diyor durum herkeste karışık anlaşılan e bildirge ve maaş yapma...
  4. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4b Lİ MEMURUN TAYİN İŞLEMELİR

mehil izni yok diye biliyorum ama net değilim. maaş yapmadan gönderin personelleri gidip orada alırlar zaten
  5. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4b Lİ MEMURUN TAYİN İŞLEMELİR

5510 öncesi personel ise yıl sonunda yatar aralık maaşı kim yaparsa fiili hizmeti de o öder yok 5510 sonrası ise siz yaparsınız hitap tan. ayrılış işlemi maaşı geriden alır maaş ödemeden gönderin kişiyi
  6. RAHŞAN CEYLAN

il sağlık müdürlüğü basacak maaşları biz sadece bilgi gireceğiz
  7. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi sağlık raporu kesintisi

hastanede yatış rapora girer. bildiğim kadarı ile
  8. RAHŞAN CEYLAN

ben altta yer alan numarayı arıyorum da açmıyorlar
  9. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi aile bildirim formu

hocam alır kağıdı gider yan masada doldurur buna dur diyemeyiz.
  10. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Yönetmeliğinin 4 hükmüne iptal kararı

ben ödeyeceğim hatta yeni kişiye görevlendirme bile yazacağım arada tayin gidenler oldu.
  11. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi İzin ve raporların döner sermayeye etkisi

aynen öyle gökhan bey özlük izin olarak kaç verirse o bu doktor da olsa böyle
  12. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi İzin ve raporların döner sermayeye etkisi

hayır ne kadar izin aldı ise o kadar kesilir devamı çalıştı sayılır ( haftasonları )
  13. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi sözleşmeli yöneticiden doktorluğa geçiş

mahsup işleminin yapılması gerekiyor ancak mahsuba yetmeyen bir sürü personel kalıyor yıl içinde bunun bu kadar ısrara gerek olduğunu düşünmüyorum yani illa ki mahsup edilecek evet ediyoruz yetmiyor başka da yapacak bir şey yok
  14. RAHŞAN CEYLAN

ömür hocam o konuda hem fikiriz ancak onlar mahsup ettiler kişiye ödeme çıkmamış yani mahsuba yetmemiş paraları o yüzden benden istiyorlar bir nevi bi ekside olmayalım siz o parayı bize gönderin biz gelir kaydedelim diyorlar.
  15. RAHŞAN CEYLAN

Ücretsiz izinde olan Dr ücretsiz izin dönüşü işe başlıyor Bunun ücretsiz izin süresinde çalıştığı 663 e göre aldığı performansı mi mahsup etmeleri doğru mu yani mahsup etti ise gönderme etmedi ise gönder Olmaz Bence bu para kişiye ödenir ve mahsup edilmez
  16. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ek Ödemede İş Kazası

Menderes Özer bey Konu burada
  17. RAHŞAN CEYLAN

aynen bunu yapmak istiyorlar hocam elmadan armut u mahsup etmek gibi bir şey o zaman kalanı da nöbetten mahsup edelim :)
  18. RAHŞAN CEYLAN

kurum aramış beni benim temmuz yönetici bordro mu istiyor neye istinaden istiyorsunuz diyorum müdür bey ile sorumlumuz istedi diyor. bende vermiyorum kim istiyorsa ona ver teli diyorum öbürü almış o da ısrar ediyor yok vermiyorum bordromu size dedim resmi isteyin resmi yazı ile cevap vereyim...
  19. RAHŞAN CEYLAN

yaşar hocam yukarıdaki madde de 663 sözleşme ödemesi yaparken 209 yani dssö yü mahsup edeceğiz diyor. ben 663 ü öderken 209 olmadığı için kişiye ödemeyi çıktım. kişi gitti başka il'e uzman dr olarak başladı. 657 ye göre performans ilk üç ay %80 den ödenecekken ödedikleri 209 u yani dssö yü...
  20. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ek gösterge

hocam önemli değil demişsiniz de bende üst öğrenim sayılıyor mu sayılmıyor mu diye sordum sayılıyorsa 1600 sayılmıyorsa 1100
  21. RAHŞAN CEYLAN

yalnız şöyle bir şey var ben kişiye ödeme yaptım.
  22. RAHŞAN CEYLAN

bunun bir dayanağı var mı acaba ben etmememiz gerektiği düşünüyorum.
  23. RAHŞAN CEYLAN

kişinin ünvanı ve bitirdiği bölümü yazar mısınız anlaşılır olması için
  24. RAHŞAN CEYLAN

performans ödemeden yönetici ek ödemesini mahsup etmesi mi gerekir yani
  25. RAHŞAN CEYLAN

hastane yöneticisi iken 15/07/2017 de görev süresi biterek başka bir il'e nakil ile uzman doktor olarak giden hekimin temmuz ayı sabit ödemesi gittiği kurumdan almıştır. ancak 15 günlük yönetici olarak çalıştığı süre de yönetici ek ödemesinden hesaplanmıştır. yeni başladığı kurumda mahsup...
  26. RAHŞAN CEYLAN

ekli listedekiler zam ve tazminat hak edenler
  27. RAHŞAN CEYLAN

Sohbet Alanı En İyi HBYS Firma Hangisi ?

sisoft kulanıyorum ne yazık ki kullanmasam excell le daha mı güzel ödeme yaparım bilmem
  28. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

aile birliği mazereti ise eş durumu ödersiniz atama kararında yazar şu nedenle şu mahkeme diye yoksa normalden ödersiniz.
  29. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi TKHK Ek Ödeme Yönetmelik Değişikliği

“İhtiyaç halinde Kurum tarafından, 209 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin üçüncü fıkrasında belirlenen oranı geçmeyecek şekilde ve sağlık tesisi bazında veya tüm sağlık tesisleri için bir oran belirlenebilir ve döner sermaye komisyonu veya genel sekreter tarafından bu fıkra kapsamında...
  30. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Fazla Mesai Sorusu

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-kurban-bayrami-fazla-mesai-ve-ayilik-calisma-saati konu daha önce açıldı bakarsınız. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-bayram-nobetleri-hakkinda-makale
  31. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi manevi destek birimi

yok bizim hoca " vermeyin ben daha aldığım maaşın hakkını veriyor muyum diye düşünüyorum. bi de onu düşündürmeyin bana "dedi. ben yanlış olmasın diye sordum sadece berna hanım. Halil hocam bizim buraya da göndermek lazım o hocayı tam bizlik burda iyi iş yapar millet memnun değil bordrolardan
  32. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 663 sözleşmeli hakında

sözel olarak sorulmuş ve aynen devam denmiş bende şimdi verdim performansı imzaya maaşlar da yapılacakmış.
  33. RAHŞAN CEYLAN

çok teşekkür ederim yaşar hocam.bir yıllık görevlendirme ile gelmişti.
  34. RAHŞAN CEYLAN

hastaneye manevi destek birimi için il müftülüğünden geçici görevli gelen imam kadrosundaki personele performans ödemesi yapacak mıyım ? sabit ödeme yok onlarda sağlık gibi o yüzden bilemedim. ?
  35. RAHŞAN CEYLAN

tabiki paylaşırım da yazılı mı görüş sordular haberim yok
  36. RAHŞAN CEYLAN

694 de madde 193 geçici madde 15 de '' görevler daha önce bu görevleri yapmakta olan birimler ve personel tarafından; harcama ve ödemelerde ilgili bütçesinden yapılmaya devam edilir.'' hükmüne istinaden daha önce müdür , müdür yrd başhekim, başhekim yrd ... olan sözleşmeli personellerin...
  37. RAHŞAN CEYLAN

https://www.tkhk.gov.tr/DB/29/13303_turkiye-kamu-hastane hocam bu yayınlandı başka da numara yok hiç bir yerde
  38. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi evde bakım birimi

ali hocam sorum şu ki ; kadro unvan katsayısı 2,50 mu? sorumun nedeni ise pratisyen acil de 1,40 diyalizde 1,20 evde bakımda 1,10 ya uzman da bir değişiklik söz konusu değil ya böylece uzman için evde bakım karlı pratisyen için zararlı :)
  39. RAHŞAN CEYLAN

aslında tümden kaldırıldı diyor metinde ancak bu mahkeme kararı bakanlığın buna istinaden yazı yayınlanması lazım o yazıya kadar aynen devam edilecek.
Geri
Üst Alt