Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi tek hekim mesai dışı çalışma

bizim işler karıştı :s Kurum başkanı Abdullah Şeker aramış başhekimi. icap ve nöbetle aynı gün yapmayın falan diye geriye dönük tüm yapılan mesai dışı performansların nöbetle ve icapla aynı güne denk gelen günlerini tablo olarak istedi. hepsini gönderdim. ( 2016 eylül den itibaren ) ayrıca son...
  2. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi eobs veri girişi

md karar alınan tutarı da mesai dışı çalışmayan tüm personelden sildim öyle çözdü :( iyice zorlaştırıyorlar herşeyi
  3. RAHŞAN CEYLAN

Satır: 2, Kolon: mdNetPerformansPuani. Koşulu sağlamıyor. Boş olamaz. Satır: 2, Kolon: mdKararAlinanTutar. Koşul buraya veri girilmemesini gerektiriyor. Boş bırakmalısınız. Veri: 66681.89 mesai dışı çalışma yapmayan tüm personelde bu hata var siliyorum olmuyor 0 yazıyorum olmuyor ? ne olacak...
  4. RAHŞAN CEYLAN

açmıyor ki teli :(
  5. RAHŞAN CEYLAN

( 0 312 705 14 32 Fatma Şahin ) ancak bizim tek hekimlerde full icap yazılması mahkeme kararı ile onaylandı kaldırıldı diyo mesai dışı çalıştığım gündeki icabımı iptal ederim diyor. ( bakanlıkta hüdaver bey var doktor onunla görüşmek istiyorum da o da açmıyor 0 312 705 14 67 de hüdaver beyin...
  6. RAHŞAN CEYLAN

tek hekim icapsız günü olamaz ama iki kişidir biri ilk 15 gün tutar o zaman diğeri mesai dışı yapar dedi bakanlık ama tek hekim kesinlikle kabul etmiyorum diyor ben dün görüştüm bizde var bende şu an onlara ulaşıp iptal etmeye çalışıyorum.
  7. RAHŞAN CEYLAN

eobs veri girişi şablonu güncellenmiş bilginize benim gibi her şeyi bitirip bir saat yüklemeye çalışmayın :( sistemden güncellemeri isteyin. şablon ektedir.
  8. RAHŞAN CEYLAN

Branşında tek olan hekim tüm zamanlı icapçı olduğu için mesai dışı çalışma yapamaz. aynı gün nöbetçi olan hekim veya icapçı olan hekimde mesai dışı çalışma yapamaz ( mış) bakanlığın görüşü ektedir.
  9. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi geçici görevli tabip

valilik oluru ile geçici görevlendirilen tabip geçici çalıştığı kurumda ek ödeme hesaplanırken ortalama ile puanı kıyaslanıyor muydu?
  10. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU

hadi bakalım sorulara cevap buluruz inşallah denemesi bizden :)
  11. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU

karaman ağrı ve elazığ 4/b si kbs den yapacak olan pilot iller biz yapacaz bu ay
  12. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ihraç edilen personele hatalı terfi

677 sayılı KHK ile ihraç edilen personel daha önce 663 sayılı KHK gereğince sözleşmeli stadüde bulunduğu sürede verilen terfilerin iptali gelmiş 4/1 den ödeme yapmış olduğumuz süreler ( 01/08/2013) 7/2 olarak düzeltilmiş. bu kişiye bir şey yapmamız gerekir mi ?
  13. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Bes Cayanların nakil durumu

kişiyi 8- ücretsiz izin dönüşü memuriyete dönüşe alıp kaydedin 305 kodunu girin sonra tekrar eski koda geri getirin biz böyle yaptık naklen geleni
  14. RAHŞAN CEYLAN

maaş naklinde '' kişi bes ten kendi isteği ile çıkmıştır yada bes kesintisi devam etmektedir'' şeklinde yazsak bilgi amaçlı . zaten bu maaş naklini bomboş gönderenlere de sinir oluyorum .
  15. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Kişi Borcu faiz itiraz hakkında

geçen gün bana ''sen nasıl fark ettin ben gördüm de %10 u ''diyeni gördüm pişkin pişkin... fark etmesem ses etmeyecek yani görmüş bi de
  16. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi DOĞRUDAN TEMİN ve HİZMET ALIMI

şu an aktif olarak doğrudan temin yapmıyorum ancak benim yaptığım zamanda sayı almıyorduk son durum nedir bilmiyorum.
  17. RAHŞAN CEYLAN

o zaman anlık bi sıkıntı idi demek ki Halil bey bundan sonra gidene bi de besten çıkış yaparız.
  18. RAHŞAN CEYLAN

kişi bes ten çıkmış daha sonra nakil gitmiş arkadan ıay kodu ile yükleme verince hata veriyor böyle bir sözleşme yok diyor ben yaptım bi kaç kez . yapıp ta hata almayan var mı ? ayrıca il içinde de yapılacak aynı durum.
  19. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi DOĞRUDAN TEMİN ve HİZMET ALIMI

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-dogrudan-temin-excel-sablon?highlight=do%C4%9Frudan+temin https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-dogrudan-temin-22-d?highlight=do%C4%9Frudan+temin...
  20. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ücretsiz izin dönüşü maaş

kişi kartında kişi ne olarak duruyor ? eğer kişi 4 de ise 8 alın tekrar deneyin münferit maaş hesaplamayı
  21. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ziraat BES Bilgilendirme Duyurusu (10.05.2017 Tarihli)

personel nakil,yeni atama olarak kuruma başladıysa ve maaşı ve ödemesi KPHYS üzerinden yapılıyorsa ve ödemesi ayın 15. inde toplu olarak değilde ,münferit ve dönem içerisinde gerçekleştiyse bu personel içinde bordro ve tahsilat verisi göndereceğiz aynı KPHYS DIŞI personel gibi... ziraat ile...
  22. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES İş Yeri Değişikliği

ücretsiz izin kodu olan ug kodu hata veriyor hala gönderebilen yok sanırım o yüzden askere gidene bir şey yapmayacaksınız/yapamayacaksınız gibi
  23. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES İş Yeri Değişikliği

ziraat için de bi taraftan çıkış diğer taraftan yeni giriş yapılacak.
  24. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4/B li personele verilen maaştan kesme cezası..!!

Ferhad bey şu ek dosyalarını niye ben indiremiyorum yada açamıyorum ki?
  25. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4/B li personele verilen maaştan kesme cezası..!!

işlem bittikten sonra da resmi yazı ile disiplin e bordro dan kestiğini gösterir yazı yazılacak.
  26. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

bi sıkıntı olmaz sonuçta çayma yapmış personeller dss li personelleri falan haberiniz varsa silin bence bizde öyle yapacaz.
  27. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Döner sermaye dağıtım

Konu : Danıştay Yürütmeyi Durdurma Kararı Yapılacak İşlem: Bakanlığımız ve bağlı birimlerinin personele yapacakları ek ödemede uygulayacakları usul ve esaslara dair Kanuni düzenleme 209 Sayılı Kanunun 5’inci maddesi ile yapılmış olup bu maddeye dayanılarak çıkarılan Türkiye Kamu...
  28. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

ben ziraate sordum siz hesaplayın biz yapacaz geri iadeyi dedi ( pek ümidim yok ama ) mecbur yapılacak bugün yarın maaş onları da bekleyemeyiz ya
  29. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Döner sermaye dağıtım

gene mesaj geldi genel sekreterliklerden dağıtılan max tutar %39 olacak şeklinde ben silmişim mesajı
  30. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Geçici görevli sonladırma

geçici görevlendirme sonlandırma yazınız size tebliğ edilmesi lazım o zaman da resmi izinli iseniz işe başlayış tarihinizde tebliğ edilir ve ayrılırsınız geçici çalıştığınız kurumdan. iptal yazınızda tarih belirtirseniz ilgili tarihi baz alırlar. personel ihtiyacı var diye uzatma yapabilirler...
  31. RAHŞAN CEYLAN

Çöp Kutusu 4c ek ödeme

yazıyı yüklerseniz daha net yardımcı olabiliriz sanırım. bize gelmedi böyle bir yazı
  32. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi görevden ihraç edilip geri iade olanlar

bizde hiç dönüş olmadı da sorun sistemsel olabilir bir kişiyi denedim hiç işlem yapmadı sgk
  33. RAHŞAN CEYLAN

Çöp Kutusu 4c ek ödeme

davayı kazanmış olanlara vermeniz gerekiyor yazıyı görmedim ama mahkeme yolu ile kazanım olduğu için
  34. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi görevden ihraç edilip geri iade olanlar

sgk dan hareket bilgisi güncelle diyince başlama çıkması lazım.
  35. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı

Yaşar bey ekli dosyanız bende açılmıyor yazıya ulaşamadım.
  36. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

ilk maaş yapıldıktan sonra cayma işlemi yapabilir personeller iki ay süre yok Baki Bey
  37. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 2017 YABANCI DİL TAZMİNATI VE BİLİNMEYENLER

a2 yi seçince gösterge 900 oluyor olması gereken bu diye biliyorum
  38. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı

4924 ün sözleşmesinde alır yazıyor. 4/b de alır.
  39. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi kuruma yeni başlayan hekimlere ek ödeme

böyle bakınca doğru diyorsunuz. bende bi belge var mı diye baktım da bulamadım bunla ilgili
  40. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 25 yaşını dolduran

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-engellilik-indirimi-ve-agi
Geri
Üst Alt