Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Bilimsel Destek Puanı

sonunda bakanlık ile görüştüm ek puanlaması yok dedi sanırım konu kilit :)
  2. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi kuruma yeni başlayan hekimlere ek ödeme

bende olan hekim doğum izninde idi normal aldığı rapor da aynı olur sanırım. bi yanlışlık olmasın da
  3. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi kuruma yeni başlayan hekimlere ek ödeme

ilgili hekim fiilen çalışmıyor izin rapor da o yüzden 3 ay işe başlayıştan geçerli benim dr doğum öncesi/sonrasına çıktı döndü ben 3 ayını başladıktan sonra takip ettim. bakanlığı aradım fiilen ibaresine dikkat çekti.
  4. RAHŞAN CEYLAN

yok biz devlet hastanesiyiz patent veren pratisyen hekim ek ödemede bilimsel destek puanı için sordum
  5. RAHŞAN CEYLAN

patent bilimsel yayına girer mi ? bilimsel çalışmalar ve puanları tablosunda yok ( bence ödenmez ama )farklı bir şey var mı bunla ilgili
  6. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Engellilik indirimi ve AGİ

aynen doğru biliyormuşum teşekkür ederim.
  7. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Raporlu Gün Nöbet Hesaplaması ?

1-10 nisan raporlu olan bir kişinin aylık mesai saati hesaplanırken hafta içi raporlu olduğu günler düşülür yani 3-4-5-6-7-10 hafta içi günler = 6 gün*8 saat =48 saat düşülecek aydaki mesai de 20 gün *8 =160 160-48=112 saati geçerse çalıştığı gün kalan saatler kişiye ödenir.
  8. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Engellilik indirimi ve AGİ

kız çocuk 25 yaşını geçmiş ve evlenmemiş ise hem agi hemde çocuk yardımı devam eder mi babaya?
  9. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sigorta tescil işlemlerinde yapılan hatta

ara ara şifreye bakmadan kayıt ettiğim oldu ise değiştirdim yada geçmişten gelen hatalara denk geldikçe düzeltim kişi sayısı bilmiyorum gerçekten toplu yapmadım.
  10. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sigorta tescil işlemlerinde yapılan hatta

ben daha önce yaptım ceza yemedim ama siz bilirsiniz
  11. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı

nasıl yani bu yazıya göre kaç ay şoförlük yaptı onu mu takip edecez?
  12. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES Çıkış İşlemi

cayma ilk 60 günde oluyor ve para hemen ( 10 gün ) hesaba iade oluyor sonlandırma 60 gün süre bitiminde sonra oluyor ve kesintiye tabi tutularak geri ödeme 30 gün de yatıyor.
  13. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Kısmi RİSKLİ BİRİM hesaplama yardım?

kısmi süreli olarak vermeleri lazım ayrıca ek yapmaları da lazım her ay yaptığınız evrağı bir dilekçe ile başhemliğe sunun onlar size fark ödemesi yapmaları lazım hesaplamaya gelince 5 gün riskli ise 0,55 den diğer 25 gün 0,45 den hesaplanır tavan katsayınız da 1,70 den fazla gözükür bordro da...
  14. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Bes Sisteme Tekrar Dâhil Edilme

yok artık .... bize 24 ay ceza yiyor kişi yani çıkarsa ancak 25. ayda geri girer dediler bu nasıl bir iştir.
  15. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

sorunum aynen böyle çözüldü çok teşekkür ederim.
  16. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mesai Dışı Ek Ödeme

(2) Mesai dışı çalışan personelin net performans puanları aşağıdaki şekilde hesaplanır. b) Enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanları: Net performans puanı = Mesai dışı sağlık tesisi puan ortalaması x Kriter katsayısı x Hizmet alanı-kadro unvan katsayısı x Mesai dışı aktif...
  17. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel BES

kbs dıışnda bordro dosyasını biz yükleyeceğiz kbs için de bir işlem yapmayacağız
  18. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

bordro tablosu excelini biz mi hazırlayacağız ben bunu çözemedim hala pdf olarak örnek mi vermişler bize
  19. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

bende bu hatayı alıyorum ve hala düzeltmedim maaştan sonra tekrar deneyecem ya da bize ceza gelecek herhalde :)
  20. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Amatem Eğtim Puanı

aynen bence de verilemesi gerekiyor rutin iş değil sonuçta
  21. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Amatem Eğtim Puanı

eğitim verdiğine dair eğitim katılım formu var mı ? gerçekten ilginç bir soru
  22. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi meyil müddetinde rapor alan personel

süper valla yaa çok güldüm yorumlarınıza teşekkür ediyorum :) not: bu arada teşekkür et butonu neden yok önceden vardı
  23. RAHŞAN CEYLAN

yok zaten yapacağımızdan değil hep birlikte gülelim diye yazdım :)
  24. RAHŞAN CEYLAN

meyil müddetinde rapor alan personel meyil müddeti gün süresine ( 15 gün ) aldığı rapor süresi eklenir mi kişi faks çekip raporunu maaş naklini göndermiş maaşı yapın diye ( ya sabır )
  25. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kurumsal işlemler ve veri deseni kılavuzu

hatta personellerime mesajlar gelmeye başlamış işte faizsiz fon .... sözleşme numaranız diye isterseniz faizli fon a geçebilirsiniz falan diye
  26. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kurumsal işlemler ve veri deseni kılavuzu

ben kbs de kbs dışı da yükledim tüm personel deniyor
  27. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

tarih bölüöüme kısa tarihi işartledim oldu benim ben sorunsuz yükledim aynı normal excell de sutün formatı genel değil kısa tarih seçtim orayı
  28. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

bence bu konu ayrı bir gündem olması lazım kafalar karışık hala
  29. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

bu ay yapılan mart maaşından kesinti yapılacak mı ?
  30. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi uzman doktorda riski nöbet

görüş cevabı gelene kadar normalden ödeme yapacağız gelirse onay farkını yaparız en azından görüş sorduk cevap bekliyoruz deriz biraz kafamız rahatlar :)
  31. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

biz bankaya sorduk onlar mayıs da başlar dendi bize
  32. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi emekli olan personele kişi borcu

maaş sabit hiç bir şey geri alınmıyor kişi emeklilik maaşını da ona göre alıyor zaten
  33. RAHŞAN CEYLAN

bize görüş sormak düştü gene konsültasyon hizmeti vermediklerini söylüyorlar idareden çıkan karar görüş soralım oldu.
  34. RAHŞAN CEYLAN

bende bunu buldum strateji geliştirme daire başkanlığının 24/06/2016 tarih 869-837 sayılı nöbet ücretleri konulu yazının 1- artırımlı nöbet ücreti ödenecek birimler başlıklı maddesinin 3. paragrafında '' Ayrıca branş nöbeti hizmeti vermekte iken, ilgili uzman hekimin, acil servis, yoğun...
  35. RAHŞAN CEYLAN

aynen bende böyle düşünüyorum da işte ''kimi yerler ödüyormuş'' ''benim geldiğim yerde veriyorladı'' cümlelerini duymaktan sıkıldım. resmi bir şey var mı elimizde görüş mü soralım.
  36. RAHŞAN CEYLAN

dahiliye dr ları branş nöbeti tutup %50 artırımlı alabilirler mi ? daha doğrusu doktorlar yoğun bakımda bu nöbetti tuttuklarını söylüyorlar. ancak Ek Madde 33 – (Ek: 23/2/1995 - KHK - 547/10 md.; Değişik: 21/1/2010-5947/10 md.) Yataklı tedavi kurumları, seyyar hastaneler, ağız ve diş...
  37. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Yabancı Dil Tazminatı (yersiz ödeme iadesi)

ay ay geldi bir kişiye ait yersiz ödeme bize mesela 2010 yılı 12 ayda 44,50 diye diğer aylarda devam eden excell bunun üzerine 12 aydan ödediği güne kadar faiz işleyeceksin. 2011 yılı 1 ayda tekrar geldi ise tekrar faiz hesaplanacak. bize 4 hekim için geldi. faizi biz hesapladık.
  38. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi mülteci işe başlama

kişi 1 yıllık aynı iş-kur dan gelen geçici işçiler gibi çalışacak ortada bir sözleşme var alo 170 de detaylı bilgi verdiler. ilk olarak kişi iş kur şifremizden yabancı uyruklu seçilerek sgk girişi yapıldı maaş ve ödemeye gelince 1777,50 brüt olarak sözleşmede yer alıyor ( zaten sözleşmede tek...
  39. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi mülteci işe başlama

hastaneye başlayacak tercüman dili arapça
Geri
Üst Alt