Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

valla biz ne sorsak saha ya inelim dedi :) tek kale maç var
  2. RAHŞAN CEYLAN

dss personeli için bir form maliye için bir form şeklinde bankaya 2 form düzenlenecekmiş burda ki banka sorumlusu öyle dedi.
  3. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi mülteci işe başlama

kişi işçi kadrosu olacakmış
  4. RAHŞAN CEYLAN

ziraat sorumlusu ile görüştük biraz önce 01/04/1972 dedi bize sistem böyle kabul ediyormuş.
  5. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi mülteci işe başlama

bize tercüman ünvanlı mülteci başlayacakmış çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığından onaylı kimde var böyle acaba ? ( bir iş yükü daha hayırlısı )
  6. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu Hesaplama

1075 km 70 tl sanırım hesap böyle iken doğru 1 eş+2 çocuk+1 kendisi
  7. RAHŞAN CEYLAN

01/04/2017 tarihi itibariyle 45 yaşını doldurmamış olan diyor. dikkat edelim 01/04/1972 doğumlu ve sonrası için bes yani
  8. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES

bes yazıları sözleşme ve üst yazı ektedir.
  9. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Maaş fazla ödeme

kişi borcu açıp defterdarlığa yazı yazılacak geri ödeme yaptırılacak başka bir işlem yok vergisinden de düşülecek
  10. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ek Ödemede İş Kazası

iş kazası yapan personel bunu raporla belgeler ise çalışılmayan gün kabul edilmez yani hastane ortalamasından raporlu gün sayısı kadar risksiz birimden ödeme alır. ( bizde nöbette ayağı kırılan hemşire iş kazası almış 45 gün raporlu imiş yeni geldi bana geriye dönük ortalamadan ödedim kişi...
  11. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Radyoloji Uzmanı Mesai DIşı

teşekkür ederim aklıma gelmedi ordan almak
  12. RAHŞAN CEYLAN

görüş yazısı bana böyle geldi faks kötü çıkmış biraz
  13. RAHŞAN CEYLAN

ekli dosyanızı indiremiyorum sayın Ömür Kandemir. Kocaeli kamu hastaneler görüş yazısı geldi elime bilgim yoktu. bu arada bende görüş yazacakmışım öyle dedi başhekim bey verimlilik karne kriterinde 3 gün randevu süresi olması lazım diyor tek hekim var bizde ve bizde randevu gün süresi 45 gün
  14. RAHŞAN CEYLAN

radyoloji uzmanı mesai dışı çalışma yapamazmış bilgisi olan var mıydı ? ben ek ödeme daire başkanlığını aradım. çalıştıramazsın görüş yazısı var dedi faks atayım dedi bekliyorum ben iki ay ödedim ??
  15. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Tıp Bayramı Erken Ödeme

biz ek ödemeleri ödedik dr icap gönderildi bi nöbet kaldı o da bugün inşallah :)
  16. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ENJEKSİYON BİRİMİ NÖBET ÖDEMESİ

triyaj acile hizmet veriyor evet ama enjeksiyon vermiyor
  17. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ENJEKSİYON BİRİMİ NÖBET ÖDEMESİ

acil biriminin içinde enjeksiyon birimi gece 12 ye kadar hizmet veriyor burda nöbet tutan personelin nöbet ödemesi riskli mi risksiz mi ödenir aynı soru orda çalıştığı sürelerde ek ödemesi nasıl ödenir ? acil triyaj için de geçerli kafam karıştı teşekkür ederim şimdiden
  18. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Banka Promosyonu Hakkında

2016 yılı için 4 aylık demiş bende diyorum ki eğer ziraat anlaşması ise onun süresi mali yılla alakalı değil 2017 şubat a kadar yok onların kendi sözleşmesi ise ve aralık da bitiyor ise 4 aylık yapacak demek istedim o zaman da 39,58*4=158,32 olur
  19. RAHŞAN CEYLAN

475/12=39,58*6=237,50 TL text dosyası yapıyorsunuz ancak promosyonunun texti farklı onu bankadan isteyin.kolay gelsin
  20. RAHŞAN CEYLAN

2017 yılı şubat ayına kadar ziraat bankası sözleşmesi siz ziraat iseniz 2016 yılından 4 ay 2017 den de 2 ay toplam 6 aylık hesaplanıp ödenmesi gerekiyor.
  21. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Gebe Okulu Ek Ödeme

hayır yok farklı bir uygulama risksiz birimden ödenir.
  22. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Asistanlıktan Uzm.Dr.'luğa Geçişte Sabit Ödeme Farkı?

bu arada ödeme yapmak için konuyu anlatan dilekçe istiyoruz kişiden
  23. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Asistanlıktan Uzm.Dr.'luğa Geçişte Sabit Ödeme Farkı?

asistan hekim geri ödeme yapıyor geliyor sonra kurumdan ayrıldığı tarihten itibaren uzman sabiti günlü ödenir. bize çok geliyor ya daha geçen hafta 2 kişi geldi :(
  24. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Denetleme

valla bize gelen nöbetten girdi ek ödemede %80 den çıktı hiç bir şey hazırlama o zaten tek tek ister her şeyi
  25. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Herkesin döneri yatmış benim niye yatmadı Bu sefer sizi şikayet edecem :) Ek Ödemesinin tamamı icra :))
  26. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi dagıtılan tutar

kötü haber diyorsunuz yani :(
  27. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi dagıtılan tutar

genel sekreter dağıtılan tutarı değiştirme hakkı var mı hala acaba ? 21/08/2015 tarih 628 sayılı yazı üstüne 23/10/2015 tarih 760 sayılı yazı yayınlandı en sonda 10/05/2015 tarih 332 sayılı yazı ile de 628 sayılı yazı nın yürütmeyi durdurma kararı çıktı peki bu halde arada kalan 760 sayılı yazı...
  28. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi dağıtılması karar alınan tutar ( mesai içi+mesai dışı )

bu excel indirilmiyor bi de tahmini yazdığınız tutarlar ile karar alınan tutarı m. içi tgip a böldünüz mü oranlama işlemi nasıl ?
  29. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi dağıtılması karar alınan tutar ( mesai içi+mesai dışı )

Dağıtılabilecek döner sermaye tutarının belirlenmesi MADDE 8 – (1) Döner sermaye komisyonu, dağıtılacak tutarı (karar alınan tutar), sağlık tesisinin o dönemde elde ettiği gayrisafi hasılattan öncelikle Hazine payı, 24/5/1983 tarihli ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun 18 inci maddesinin...
  30. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ikametgah değişikliği olmadığı halde sürekli görev yolluğu talebi hk.

ben hiç yapmadım beyan esastır diyip ödüyorum günahları boynuna :) ancak bize gelen bazı yolluklarda harcırah kanunu 3 g maddesine göre ödenemez yazıyor. ( g. (Değişik: 10/9/2014 - 6552/89 md.) Memuriyet mahalli: Memur ve hizmetlinin asıl görevli olduğu veya ikametgâhının bulunduğu şehir ve...
  31. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Yoğun bakım=TMGİ

ek 5 - 8. maddede İkinci ve üçüncü basamak yeni doğan yoğun bakım üniteleri, ikinci ve üçüncü basamak yoğun bakım üniteleri ve kemik iliği nakil ünitelerinde sürekli çalışan tabipler Süresiz Net performans puanı sağlık tesisi puan ortalamasından hesaplanan tabiplere %20 net perf puanı...
  32. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Maaş mutemedi

biz her yıl tatbiki imza yazısı yazıyoruz mutemetler için gerçekleştirme-harcama yetkilisi için hem saymanlık hemde muhasebeye.. kbs de de şifre mutemet üstüne giriş şifresi
  33. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Somali ve Sudan'a Mutemet aranıyor.

süresi ne zaman sonlanıyor ? birde orda maaş işlemleri nasıl ki acaba zorlanır mıyız ?
  34. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES CAİZMİDİR ?

diyanetin mutemeti mi sordu diye hemen baktım :)
  35. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 663 KHK Kapsamında SSK'lı Başhekim Yardımcısı

cevap 1 : doğrudur. cevap 2 : doğrudur. cevap 3 : ssk kesintisi yapılacak cevap 4: 663 de maaş sabit ek ödeme hariç başka bir ödeme alamazlar ( nöbet icap ödenmez ) cevap 5 : Genel Sekreterliğe ek ödeme ve sabit yapılınca yazı ile sgk bordrolarını bildirmesi için yazı yazıyorum onlar...
  36. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES Uygulamayana ceza yolda

buldum yazıda hazine müsteşarlığındaki tanıtım klavuzu [attachment=910]
  37. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi BES Uygulamayana ceza yolda

işverenlere yönelik otomatik katılım sistemi tanıtım kılavuzu na ulaşan var mı ? bulamıyorum.
  38. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Eğitime Giden Pratisyen Hekimler

Kurumca veya amirince hizmet içi eğitimlere katılması uygun görülen personele kadrosunun bulunduğu sağlık tesisinden Eğitim süresince Sağlık tesisi puan ortalaması ve tabip, diş tabibi ve uzman diş tabipleri için (1,00), uzman tabipler için (1,50) (Ek ibare:RG-5/7/2014-29051) (*) ,eğitim...
  39. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Eğitime Giden Pratisyen Hekimler

15 günü ortalama 0,80 katsayı ( % 20 acil pratisyen hekim ek puanı verilmeyecek ) ( bu kısım hastane ortalamasına dahil edilmeyecek ) 15 günü tmgip 1,40 katsayısı ( % 20 acil pratisyen hekim ek puanı )
Geri
Üst Alt