Arama sonuçlarınız

1. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi sigorta işlemlerinde değişiklik

zaten düzenleme aralıkta yapılmış hazret bu durumda 15 aralık 14 ocak dönemi için bildirim süresi 23 ocak son biz öyle anladık en azından
  2. Yasin Ünsal

ocak dönemi son bildirim süresi şubat 23 e kadar ben öyle anladım ...!!!?
  3. Yasin Ünsal

sigorta işlemlerinde değişiklik
  4. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron kadroya geçince maaş

arkadaşın biri çalışma bakanlığını aramış bu konu ile ilgili aldığı cevap '' dostum bunun için bazı şeylerin netleşmesi gerekiyor daha çok erken '' olmuş . takip
  5. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi ek karşılık

onay için arama yapmak gerekiyor mu üstadım ?
  6. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 663 Sözleşmeli Personel Ek Ödeme İzin Kesintisi

4.dönem toplu sözleşme 2018-2019 dönemini kapsıyor dolayısıyla ...
  7. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Geçici görev yolluğu- döner sermaye

hocam görevlendirme genel bütçeden ise döner sermayeden harcama talimatı olsa da ödemiyorlar.Görevlendirmeyi ekte istiyorlar
  8. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi MYS TEST

şu an bazı kurumlarda sıkıntı varmış pazartesi düzelir ben dün yapmıştım
  9. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi MYS TEST

geçiş yapan kurumlar mys geçmeyenler hys devam şu an yapabilirsiniz hys den 2018 e aktarmışlar
  10. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

kurum vergi kimlik no girerseniz de çıkar sicil no yerine ziraat için
  11. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Ocak Ayı Terfi-Kademe-Derece

üstada ordan girince sanki 2018 ocak ayına ait veriyor yanlış olmasın biz maaş bordro girişinden manuel hazırlağımız bordroyu giriyoruz gecikme ay olarak da ilgili ayı yazıyoruz bordro da gözüküyor banka listesine de atıyor
  12. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi İtiraf Köşesi

itiraf ediyorum gülücük sembolünde hata veriyor site
  13. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi KBS Ocak maaş hataları

onay işlemi başarısız diyor şu an beklemedeyiz onaylamadan gönderiyorsanız mal müdürlüğü göremiyor
  14. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

zam oranını uygula deyip kaydet deyince doğru yansıtıyor sıkıntı yok
  15. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi rapor kesintisi yapılan personelin ek ödeme matrahı

kesenekler aralıkta gittiği için yeniden kesenek konusuna girersek mesele mundar olur üstadım :D
  16. Yasin Ünsal

üstadım bir başka sorun da bize ay sonunda geldiğinden raporlar bir ay sonra kesmek zorunda kalıyoruz örneğin aralık sonunda geleni ocakta kesince zamlar ile birlikte kesinti daha fazla olur bu sefer bu sorunu nasıl aşıyorsunuz.?
  17. Yasin Ünsal

kolay gelsin kişilerden 7 günü aşan tek hekim raporlarından yapılan kesintiler özel hizmet tazminatı ve yan ödeme tazminatından yapıldığından yine ilgili ayda ek ödeme matrahından düşülmesi gerekiyor mu zira kişinin tavanını aşağı çekiyor bu şekilde bu konuda farklı yorumlar var tesis bazında...
  18. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi sabit ek ödeme mahsubu

kolay gelsin bir arkadaşın sorusu şu şekilde 14 aralıkta askere giden personele aralık ek ödeme hesaplanırken aralık sabit 375 hesaplanmadığı için ek ödeme yüksek çıktı .15 kasım 14 aralık sabitinin 14 günlük brütü bu çıkan ek ödemeden mahsup edilecek mi diye soruyor bununla ilgili görüş yazısı...
  19. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

peki genel bütçeden ödenmesine dair yeni bir gelişme oldu mu üstadım .Bugünlerde
  20. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 663 ADS Merkezleri İçin Ek Ödeme Hesaplama (Excel)

verileri değiştirmek için sayfa koruması kaldır dediğimizde parola istiyor üstadım
  21. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

ziraat için işlem yap -sgk-sgk mosip-işyeri sicil no girin -sgk ipc şeklinde sorgulayın
  22. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi sağlık personeli idari işlerde görev aldığı sürece takım elbise giymek zorunda mıdır?

sağlık personeli idari idari işlerde görev aldığı süre içerisinde takım elbise giymek zorunda mıdır.Zira giyim yardımı ilgiliye kadro üzerinden veriliyor fiilen yapılan görev üzere verilmiyor :@ .
  23. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Yeni Harcama Yönetim Bilişim Sistemi

daha önce 1 ocak denmişti mal müdürlüğü ise mart ayı diye söyledi bize,bu gün mal müdürlüğündeki bir personel 2018 sonu itibariyle müdürlük personelinin kurumlara dağıtılacağını söyledi mal müdürlüğü kalkacak dedi kurumlar her şeyi artık kendileri yapacak dedi
  24. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi İl sağlık müdürlüğü ek ödeme yönergesi

ekops gelmesin tdms yi adam gibi bu işi yapacak kadar yeniden dizayn etsinler bir kaç ayda yaparlar isterlerse şu yeni kbs sistemine entegre olabilecek biçimde
  25. Yasin Ünsal

694 ün tesis bazında uygulanabilmesi için yeni sözleşmelerin imzalanması gerekir 25 indeki genelge ile yöneticiler için 1.25.18'e kadar uzatma geldi bu durumda o tarihe kadar örneğin 15.1 de sözleşme imzalarsa o tarihten itibaren yeni yönergeye göre işlem tesis edileceğini düşünüyorum.bir başka...
  26. Yasin Ünsal

yeni sözleşme imzaladıkları tarihten itibaren yeni hesaplama şekline göre yapılması gerekir bu maddeye göre
  27. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4B BİLDİRGE

ayne öyle hys den girilen ek bordrolarda primler kesenek bilgi sisteminde 5510 sonrası için tahsilatta gözüküyor mutemede yeni bir ek iş yeni bir uğraş
  28. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi TDMS BÜTÇE AKTARIMI

15.11.2017 tarihinde ek ödeme için bütçe aktardık lakin halen son durumda ''Genel Sekreterlikten Kurum Başkanlığına Gönderildi '' uyarısı var onayı yeni yapılanmayla birlikte neresi yapacak ek ödemeyi gönderemiyoruz .Muhasebedeki hazretler 15 Kasım Duyurusunda '' Ek ödemelerin ödenmesiyle...
  29. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi GİYİM YARDIMI ÖDEME KODLARI

Not :325 in ekonomik kodu 1.12.2.0 olacak
  30. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

RE: BütünleĢik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu :)
  31. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Ceza infaz kurumunda görev yapan personel

görevlendirme süresinde ortalama+(%20 --görevli olduğu günlere isabet eden %20 Ör ,cezaevi görevi ayda 10 gün açgk=10/30=0,33333 kurum ortalaması 30000*20*açgk)+görevli olmadığı günlerde ürettiği puan cezaevi görevinde şöyle bir durum olabiliyor bazen kurumlar kendi bünyesinde cezaevi...
  32. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi SGK'dan kamu kurumlarına, 4/B'li sözleşmeli personel cezası

hocam şifre bildirgede kullandığımız şifre mi olacak yoksa ayrı bir şifre almamız gerek mi
  33. Yasin Ünsal

Çöp Kutusu HYS Ödenek Detay Sorunu

hocam mal müd.elamanlar da öyle olabilir dedi lakin başka hastanelerle durumu görüştüm ödenek gelmeden önce de mevcuttu kodlar yeni hast. kod. geçince bir şeyler oldu.
  34. Yasin Ünsal

Çöp Kutusu HYS Ödenek Detay Sorunu

mal müd.yazı yazdık o tarihten önce belgeyi de ekledik son durumu bu
Geri
Üst Alt