Arama sonuçlarınız

1. okan32

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Gss Ödeme

Konu hakkında bir uzman hocamdan bilgi bekliyorum lütfen
  2. okan32

Hocam bu tam anlamıyla benim aradığım cevap değil maalesef
  3. okan32

Merhaba arkadaşlar Bir personele geçmişe dönük 2 aylık ücretsiz izinde olduğu için GSS ödemem gerekiyor. Nasıl ödeyebilirim kbs'den mi yoksa mys'den mi ödeyeceğim. ceza geliri mi?
  4. okan32

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

Tuğrul hocam katsayıları güncelleyebiliyoruz ama bu refah payı eklenecek programa
  5. okan32

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

Kamil Hocam programda bir güncelleme yapılacak mı kullandığım bir programdı emeğinize sağlık
  6. okan32

Temenniler | Kutlama Teşekkürler.

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah
  7. okan32

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personelin Hitap Tescilden Çıkışının Geç Yapılması

Hitap Hata Görüntüleme de herhangi bişey yok boş çıkıyor
  8. okan32

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personelin Hitap Tescilden Çıkışının Geç Yapılması

Emekli olan 5434 tabi personelin Hitap Tescilden çıkışının geç yapılması(yaklaşık 1 yıl) durumunda sgk ceza yazar mı?
  9. okan32

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezasını Ziraat Bankasından Ödeyebilir Miyim

E-Viziteden raporu geç onayladığım için idari para cezası geldi bu cezayı Ziraat bankası'ndan veya Ziraat Bankası mobil şubeden ödeyebilir miyim? Ödeyebilirsem nasıl bir yol takip edeyim
  10. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personele Engelli İndirimi Yapılır Mı?

Sözleşmeli Personeli engelli indiriminden faydalanabilir mi?
  11. okan32

Mutemet Arşivi Sözleşmeliden Kadroya Geçen Kişiye Hizmet Yılı İlerlemesi Yapılır Mı?

Kamil hocam Kbs de ilk memuriyete başlama tarihine ne yazdınız personelin kadroya geçtiği tarihi mi yoksa sözleşmeli başlama tarihi mi?
  12. okan32

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Vekil İmam Personele Ek Ders Ödenir Mi?

Tamam Teşekkürler Hocam
  13. okan32

Tuğrul hocam maaşında sıkıntı yok zaten ama camilerdeki yaz kursunda ek ders verilir mi şüpheye düştüm. Kadrolu ve sözleşmeli cami görevlilerine ekders veriliyor.
  14. okan32

Açıktan Vekalet olduğu için 3/2 maaş alıyor zaten
  15. okan32

Açıktan Vekil olarak atanan vekil imam hatibe ek ders ödenir mi?
  16. okan32

Programlar 4B Sözleşmeli Maaş hesaplama Programı - Vergi istisnalı (2022)

Mehmet Hocam Programa Sendika Kesintisi de eklenebilir mi acaba Sözleşme Ücreti + Ek Ödeme = binde beşi
  17. okan32

Üstadım din hizmetleri sınıfındakiler için de hesaplama yapilabilir mi acaba
  18. okan32

Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi Personelin Ek Gösterge 800 Den 1100 Olarak Tahakkuk Yapıldı.ek Gösterge Farkı Tutmuyor?

5434 tabi personel için 2021/12-2022/01-2022/02 dönemi için ek gösterge(800 den 1100 olacak) fark bodrosu yaptım. Fakat kesenek bilgi sitemindeki fark tutarı ile bodrodaki fark tutarı tutmuyor. bordro tutarı 176,10 TL kesenek tutarı 295,94 TL bir türlü çözemedim. Kesenek ten fark bildirimini ek...
  19. okan32

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcunda Sgk Kesenekleri 30 Gün Üzerinden Mi Yada Bulunduğu Ay Kaç Çekiyorsa O Gün Üzerinden Mi Hesaplanır?

Merhaba Arkadaşlar 4/B Sözleşmeli Personel 02.03.2022 tarihinde askerlik nedeniyle ayrıldı.Kişi borcunda SGK keseneklerini bir kısım arkadaşlar 30 gün üzerinden bir kısmı da bulunduğu ay kaç çekiyorsa (şubat 28 gün) o gün üzerinden hesaplanır diyor kafam iyice karıştı. Uzman arkadaşlardan...
  20. okan32

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme Fark Bordrosu

Ek ödeme fark bordrosu nu programlarda bulamadım. Acaba var mıdır
  21. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sgk Faizi Ve Cezası

Teşekkürler hocam 1644862927 Tamam hocam teşekkürler
  22. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sgk Faizi Ve Cezası

2021/01 dönemi ek olarak verdiğim bildirgeyi mal müdürlüğü emanete aldıktan sonra sgk hesaplarına göndermeyi unutmuşlar. Bugün kesenek bilgi sistemi kontrol ettiğimde borç olarak gözüken tutarların sistemden düşülmesi için maliyeden dekont aldım fakat geç ödenmediğinden dolayı faiz binmiş. Bu...
  23. okan32

Çözümlendi | Kilitli Farklara Ait Emsan Txt Dosylarının Hesaplanması Ve Yüklenmesi

Hocam bilgiler için teşekkürler. makro ile txt olarak kaydetme yapilablseydi çok güzel olurdu gerçekten.
  24. okan32

Çözümlendi | Kilitli Farklara Ait Emsan Txt Dosylarının Hesaplanması Ve Yüklenmesi

Hocam bilgiler için teşekkürler. makro ile txt olarak kaydetme yapilablseydi çok güzel olurdu gerçekten.
  25. okan32

Çözümlendi | Kilitli Refah Payı Kesenekleri

5510 ve 5434 tabi personellerin refah Payı yüzde iki buçukluk kesenek farklarını KBS Emsan olarak, hala ayirmadı. Eğer emsanlarini ayırmaz ise kesenekleri nasıl yapacağız arkadaşlar
  26. okan32

Çözümlendi | Kilitli 10 Ocak Işe Başlayan 4/B Sözleşmeli Kıst Maaş Nasıl Yapılır?

Sözleşmeli personel askerlik dönüşü Ocak 10 da göreve başladı. Bu personelin 5 günlük kıst maaşını KBS den yapabilir miyim. Yaparsam14 günlük fark maaş yaparmiyim.
  27. okan32

Çözümlendi | Kilitli Askerlik Dönüşü Kıst Gss Bildiriminde Idari Para Cezası Çıkar Mı?

Sağolun hocam birde kesenek bilgierini manuel giriyorum tüm bilgileri girdiğim halde GÖNDER butonu pasif hocam
  28. okan32

Çözümlendi | Kilitli Askerlik Dönüşü Kıst Gss Bildiriminde Idari Para Cezası Çıkar Mı?

Mehmet hocam sadece bir dönemden yapacağız değilmi birde bodro sebebine ne diyeceğiz.
  29. okan32

Personelimiz 25.12.2021 tarihinde terhis olmuş ve 30.12.2021 tarihinde göreve başladı. Bunun 5 günlük GSS primini hesapladım fakat kesenekten nasıl gönderecem. GSS eklerde ödemeye esas belge tarihi pasif çıkıyor. dolayısıyla ceza gelebilir mi diye tereddütte kaldım. Nasıl gönderebilirim acaba...
  30. okan32

Çözümlendi | Kilitli Memur Ekders Programı Manuel Nasıl Yapılır?

Teşekkür ederim hocam
  31. okan32

Hocam hizmet içi eğitim Aralık 27de başlayacak malum Mal müdürlukleri ayın 25 itibariyle ödemeler son diyor. Dolayısıyla ayın 25 inden sonra ödemeler kapandığı ve KBS den 2022 de katsayilarda güncellendigi için öğreticinin 27-31 Aralık ekdersini Ocak 2022 de manuel yapacam.
  32. okan32

Kadrolu memurlar için Ekders programı olan varmıdır arkadaşlar.
  33. okan32

Çözümlendi | Kilitli Vefat Eden 4/B Sözleşmeli Personel

merhaba arkadaşlar Vefat eden 4B sözleşmeli personel için neler yapılması gerekiyor.
Geri
Üst Alt