Arama sonuçlarınız

1. okan32

Çözümlendi | Kilitli Doğum İzni ve Doğum parası

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Ek ders karşılığında çalışan personelin doğum izin hakkı ve doğum parası hakkı varmıdır?
  2. okan32

Çözümlendi | Kilitli emekli derecesi 1/3 olan personelin sigorta primleri 1100 den mi gönderilecek yoksa 2200 den mi

Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Maaş derecesi 3/2 ek göstergesi 1100 olan personelin emekli derecesi 1/3 olan personelin sigorta primleri 1100 den mi gönderilecek yoksa 2200 den mi hesaplanması gerekir. bu konu ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.
  3. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli personel becayişlerinde sürekli görev yolluğu ödenir mi?

Merhaba Arkadaşlar Sözleşmeli personel becayiş lerinde sürekli görev yolluğu ödenir mi?
  4. okan32

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

ARKADAŞLAR E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i örneğide benden 1581497240 Özür dilerim arkadaşlar dosyayı bir türlü yükleyemedim hata veriyor.
  5. okan32

Çözümlendi | Kilitli İhraçtan Dönen Personel Maaşı

Verdiğiniz bilgiler için Çok Teşekkür ederim.
  6. okan32

Çözümlendi | Kilitli İhraçtan Dönen Personel Maaşı

Arkadaşlar selemün aleyküm 01.08.2016 tarihinde açığa alınan ve daha sonra 14.07.2017 tarihinde görevinden ihraç edilen personel 25.12.2019 tarihinde vefat etmiştir. ohal komisyonunudan geri dönme yazısı geldiğinden varisleri ödenmeyen mali haklarının ödenmesi için dilekçe verdi. Vefat eden...
  7. okan32

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

S. a arkadaşlar Hayırlı Cumalar E bildirge şablonundan xml dosyası oluşturup yüklediğimde aşağıdaki hatayı veriyor neden anlayamadım. Hatalı Veri Tesbit Edilmiştir. Hata Satırı: 5; cvc-minLength-valid: Value '0' with length = '1' is not facet-valid with respect to minLength '5' for type...
  8. okan32

Çözümlendi | Kilitli Eşi ücretsiz izne ayrılan personele aile yardımı verilir mi

Arkadaşlar kolay gelsin eşi ücretsiz izne ayrılan personele aile yardımı ve asgari geçim indirimi verilebilir mi?
  9. okan32

Çözümlendi | Kilitli 5434 14 günlük fark bodrosu

S.A Arkadaşlar hayırlı cumalar elinde 5434 kadrolu personel için 14 günlük fark maaş hesapla programı olan var mı?
  10. okan32

Çözümlendi | Kilitli Kesenekleri Gönderirken 803 Hata Kodu ve Çözümü

Kişiye o döneme ait mükerrer gönderiyorsun
  11. okan32

Çözümlendi | Kilitli Vekil Öğretmen Fazla Ödenen Maaş Geri tahsili.

Vekil olarak görevlendirilen öğretmene (3/2 maaş veriliyor) fazla verilen maaşın geri alınması için kişi borcu programı varmı? yardımlarınızı bekliyorum
  12. okan32

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı ile Sürekli Görev Yolluğu Faizi İle Ödenmesi

Tuğrul hocam yasal faiz ödeneceğini maliyeye mi bildirecem
  13. okan32

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı ile Sürekli Görev Yolluğu Faizi İle Ödenmesi

Merhaba Arkadaşlar Sözleşmeli personelin birisi naklen gitti ve sürekli görev yolluğu alabilmesi için mahkemeyi kazandı. mahkeme yasal faiziyle birlikte ödenmesi diyor.bu yüzden yasal faiziyle birlikte hesaplanan sürekli görev yolluğu programına ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyorum.
  14. okan32

Çözümlendi | Kilitli Ek Mahiyette Prim ve Hizmet Belgesi Verme

Ömür bey ve Yasin bey çok teşekkür ederim..
  15. okan32

Çözümlendi | Kilitli Ek Mahiyette Prim ve Hizmet Belgesi Verme

Sözleşmeli personelin Temmuz/2019 dönemi prim ve hizmet belgesini asıl olarak SGK' ya gönderdim. 14 günlük Farkın prim ve hizmet belgesini ek olarak gönderebilirmiyim. Ek prim ve hizmet belgesi son bildirim süresi ne zamana kadar yapabilirim.
  16. okan32

Çözümlendi | Kilitli Naklen Giden Personelin Sürekli Görev Yolluğu

Fatih bey evi burdurda görev yerine git gel yapıyor aileside burdurda o zaman sadece kendisine 1 günlük yevmiye ve yol parası verecem doğru mu anladım.
  17. okan32

sadece kendisinin 1 günlük yevmiyesi ve yol parasımı fatih bey
  18. okan32

Görev yeri Burdurun Bucak ilçesinde olan memurun İkameti Burdur' dadir. Daha sonra Naklen Burdura tayin olan memura sürekli görev yolluğu ödenir mi? Uzman Arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
  19. okan32

Çözümlendi | Kilitli 5510 - 5434 Statü Değişikliği Kesenek Bildirge İşlemleri

Timur Bey kesenek farklarını hesapladığınız ve Kıdem aylık farklarını hesapladığınız excel programınızı paylaşacaktınız. Hatırlatayım dedim sadece
  20. okan32

Merhaba Timur bey paylaşımınız ve verdiğiniz bilgiler için için teşekkür ederim. Bu kesenek farklarını hesapladığınız exel programınızı paylaşabilimisiniz.
  21. okan32

Sayın Timur bey hem kıdem aylığı farkı hesaplama hem de kesenek farkı hesaplama programlarını paylaşabilir misiniz? Bizde faydalanalım.
  22. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sgk statü farkı kesenek ödemesi

Çok Teşekkür ederim Mehmet Hocam Hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
  23. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sgk statü farkı kesenek ödemesi

Statü farkından dolayı kesenek farklarını hesapla attım. kişinin ödeyeceği 84,03 TL'yi kişinin Ziraat Bankası hesabından internet bankacılığından mosip sistemi üzerinden ödemeye çalıştım fakat kişiye ait borç bulunamamıştır uyarısı verdi bu kişiden kesilecek olan tutarı nasıl ödeyebilirim.
  24. okan32

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emrinde Sgk hesap nosu

Ömür bey teşekkür ederim. Vergi no ve hesap nosunu paylaşabilir misin lütfen
  25. okan32

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emrinde Sgk hesap nosu

S.a Arkadaşlar statü değişikliği sebebiyle kesenek farklarının kurum karşılıklarını SGK ya ödeme yapacağım. Ödeme emrindeki alacaklı kısmına hangi vergi noyu yazacağım ve hesap no ne olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
  26. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Giyim Yardımı

S.A arkadaşlar Hayırlı Kandiller Sözleşmeli personele nakdi olarak yapılacak giyim yardımı için örnek programı olan var mı? Paylaşabilse sevinirim.
  27. okan32

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Teşekkür ederim eren bey
  28. okan32

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Merhaba Arkadaşlar 4 /b Sözleşmeli personel kıdem tazminatı hesaplama programı lazım forumda aradım bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Geri
Üst Alt