Arama sonuçlarınız

1. okan32

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararıyla Göreve İade Edilen Personele 2016/7–2019/7 Dönemi Toplu Maaş Ödemesinde Agi̇ Uygulaması Nasıl Yapılmalıdır?

Mahkeme gereği göreve iade edilen personele 2016/7-2019/7 tarihleri arası maaş ödemesi yapacam. tabi o tarihlerde AGİ vardı. geriye dönük toplu ödeme yapacağım için her ay ayrı ayrı AGİ mi uygulamalıyım. yoksa sadece maaş ödemesinin yapıldığı ay için mi uygulanacaktır. Eğer maaş ödemesinin...
  2. okan32

Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Mahkeme Kararıyla İade Arada Ssk’lı Çalışma Varsa Geriye Dönük Maaş Ve Sgk İşlemleri Nasıl Olacak?

Personel 01.05.2023 tarihinde ihraç ediliyor mahkeme kararı ile geri iade edildi. Bu geriye dönük maaş ödemesi yapılacak. Yalnız personel ihraç edildikten sonra birkaç şirkette SSK'lı olarak ayda 5-10'ar gün çalışmış bunun için geriye dönük maaş ödemesi ve SGK Primleri nasıl olacak bilemedim...
  3. okan32

Çözümlendi | Kilitli Isparta'dan Konya Kulu'ya Nakil Olan Memur İçin Sürekli Görev Yolluğu Uygulama Ve Yasal Düzenlemeler

Isparta'da memur olan biri Konya merkezde ikamet ediyor ve Konya Kulu ilçesine naklen tayin oluyor bunun sürekli görev yolluğu nasıl olur
  4. okan32

Çözümlendi | Kilitli Terfi Farkı Kesenek Bilgi Sisteminde Düzeltme

2024/08 den 2025/08 dönemleri arasındaki eksik gönderilen ek gösterge farkını hesapladım. Kesenek bilgi sisteminde dönemlere ait düzeltme işlemi nasıl yapılır.
  5. okan32

Çözümlendi | Kilitli Dil Tazminatı Geri İade

Arkadaşlar Personele 600 göstergeden dil tazminatı ödenmiş olması gereken 500 göstergeden olacak şekilde Dil tazminatı geri iade bordrosunu nasıl bulabilirim.
  6. okan32

Çözümlendi | Kilitli Doğum Mazereti Ile Ücretsiz Izin

Merhaba Arkadaşlar; Doğum mazareti ile 14.02.2025 tarihinden itibaren 2 yıl süre ile ücretsiz izine ayrılan 5510 sayılı personelin göreve başlama tarihi, yıl olarak 360 gün üzerinden mi 365 gün üzerinden mi hesaplanır. Ayrıca bu personelin en son gönderilecek GSS primi dönemi hangisidir.
  7. okan32

Çözümlendi | Kilitli Ölüm Yardımı Ödemesi Için Hangi Evraklar Gerekiyor.

Ölüm yardımı ödemesi için hangi evraklar gerekiyor. Ayrıca varislere eşit mi ödeniyor
  8. okan32

Çözümlendi | Kilitli Eşi İş Gücü Uyum Programında (İup) Çalışan Memurun Eş Yardımı Kesilirmi?

Memurun eşi İşkur İUP'üzerinden çalışmaktadır. Memurun eş yardımı kesilir mi? ve bununla ilgili bir görüş var mı?
  9. okan32

Tartışma Doğrudan Teminle Alınan Kömür

Doğrudan temin yoluyla kömür alımı için 3 firmadan teklif alındı. En düşük teklifi veren firmayla belirtilen özelliklerde kömür alımı için anlaşıldı. Fakat firma istenilen özelliklerde kömür getirmedi ve faturayı kesmiş. Firma faturayı iptal edemem sizden %20 kdv sini alırım diyor. yoksa...
  10. okan32

Çözümlendi | Kilitli Askerlik Borçlanması İşlemleri 5434 Tabi Personeli Için Kbs Ve Hi̇tap Girişleri

Öncelikle Hayırlı Cumalar; Kurumumuzda görev yapan 5434 tabi bir personelin 71.113,70 TL askerlik borçlanması geldi. İlk defa yapacağım için konuyu bilmiyorum. 1- Personel maaşından kesinti yapılmasını istiyor Bununla ilgili KBS'den kesintiyi nerden ve kaç taksitle yapmam lazım 2- Hitaptan...
  11. okan32

Mutemet Arşivi Doğrudan Temin Yöntemiyle Yapılacak Alımlara Ilişkin Tebliğ

Merhaba Arkadaşlar 11 Temmuz 2023 tarihinde resmi gazete de yayımlanan tebliğ 01.02.2024 tarihinde yürürlüğe gireceğinden yapılması istenenlerle ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  12. okan32

Çözümlendi | Kilitli Tüketim Çıkış İşlemleri

Taşınır İstek Birimi Yetkilisi şifresi ile taşınır istek belgesi oluşturuyorum. Taşınır istek belgesi listesinde talep ettiğim miktar görünüyor. Fakat Taşınır Kayıt Yetkilisi şifresi ile giriş yaptıktan sonra Taşınır Talepleri Taşınır istek Belgesi Listesindeki onayla butonuna tıkladığımda...
  13. okan32

Çözümlendi | Kilitli İkamet Ettiği Yere Tayin Sonrası Sürekli Görev Yolluğu

Personel naklen A şehrine gitti. Ailesinin ve kendisinin İkameti zaten A şehrinde idi. İlçeye git gel yapıyordu. Bu kişiye sürekli görev yolluğu ödenir mi? (Şehir Büyükşehir değildir.)
  14. okan32

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu Harcama Oluşturma

S.Aleyküm Arkadaşlar MYSV2 de naklen giden bir personel için sürekli görev yolluğu yapacağım. Harcama ekleden gerekli verileri giriyorum ama HARCAMA EKLE butonu aktif olmuyor sebebini anlayamadım.
  15. okan32

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Gss Ödeme

Merhaba arkadaşlar Bir personele geçmişe dönük 2 aylık ücretsiz izinde olduğu için GSS ödemem gerekiyor. Nasıl ödeyebilirim kbs'den mi yoksa mys'den mi ödeyeceğim. ceza geliri mi?
  16. okan32

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personelin Hitap Tescilden Çıkışının Geç Yapılması

Emekli olan 5434 tabi personelin Hitap Tescilden çıkışının geç yapılması(yaklaşık 1 yıl) durumunda sgk ceza yazar mı?
  17. okan32

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezasını Ziraat Bankasından Ödeyebilir Miyim

E-Viziteden raporu geç onayladığım için idari para cezası geldi bu cezayı Ziraat bankası'ndan veya Ziraat Bankası mobil şubeden ödeyebilir miyim? Ödeyebilirsem nasıl bir yol takip edeyim
  18. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personele Engelli İndirimi Yapılır Mı?

Sözleşmeli Personeli engelli indiriminden faydalanabilir mi?
  19. okan32

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Vekil İmam Personele Ek Ders Ödenir Mi?

Açıktan Vekil olarak atanan vekil imam hatibe ek ders ödenir mi?
  20. okan32

Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi Personelin Ek Gösterge 800 Den 1100 Olarak Tahakkuk Yapıldı.ek Gösterge Farkı Tutmuyor?

5434 tabi personel için 2021/12-2022/01-2022/02 dönemi için ek gösterge(800 den 1100 olacak) fark bodrosu yaptım. Fakat kesenek bilgi sitemindeki fark tutarı ile bodrodaki fark tutarı tutmuyor. bordro tutarı 176,10 TL kesenek tutarı 295,94 TL bir türlü çözemedim. Kesenek ten fark bildirimini ek...
  21. okan32

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcunda Sgk Kesenekleri 30 Gün Üzerinden Mi Yada Bulunduğu Ay Kaç Çekiyorsa O Gün Üzerinden Mi Hesaplanır?

Merhaba Arkadaşlar 4/B Sözleşmeli Personel 02.03.2022 tarihinde askerlik nedeniyle ayrıldı.Kişi borcunda SGK keseneklerini bir kısım arkadaşlar 30 gün üzerinden bir kısmı da bulunduğu ay kaç çekiyorsa (şubat 28 gün) o gün üzerinden hesaplanır diyor kafam iyice karıştı. Uzman arkadaşlardan...
  22. okan32

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme Fark Bordrosu

Ek ödeme fark bordrosu nu programlarda bulamadım. Acaba var mıdır
  23. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sgk Faizi Ve Cezası

2021/01 dönemi ek olarak verdiğim bildirgeyi mal müdürlüğü emanete aldıktan sonra sgk hesaplarına göndermeyi unutmuşlar. Bugün kesenek bilgi sistemi kontrol ettiğimde borç olarak gözüken tutarların sistemden düşülmesi için maliyeden dekont aldım fakat geç ödenmediğinden dolayı faiz binmiş. Bu...
  24. okan32

Çözümlendi | Kilitli Refah Payı Kesenekleri

5510 ve 5434 tabi personellerin refah Payı yüzde iki buçukluk kesenek farklarını KBS Emsan olarak, hala ayirmadı. Eğer emsanlarini ayırmaz ise kesenekleri nasıl yapacağız arkadaşlar
  25. okan32

Çözümlendi | Kilitli 10 Ocak Işe Başlayan 4/B Sözleşmeli Kıst Maaş Nasıl Yapılır?

Sözleşmeli personel askerlik dönüşü Ocak 10 da göreve başladı. Bu personelin 5 günlük kıst maaşını KBS den yapabilir miyim. Yaparsam14 günlük fark maaş yaparmiyim.
  26. okan32

Çözümlendi | Kilitli Askerlik Dönüşü Kıst Gss Bildiriminde Idari Para Cezası Çıkar Mı?

Personelimiz 25.12.2021 tarihinde terhis olmuş ve 30.12.2021 tarihinde göreve başladı. Bunun 5 günlük GSS primini hesapladım fakat kesenekten nasıl gönderecem. GSS eklerde ödemeye esas belge tarihi pasif çıkıyor. dolayısıyla ceza gelebilir mi diye tereddütte kaldım. Nasıl gönderebilirim acaba...
  27. okan32

Çözümlendi | Kilitli Memur Ekders Programı Manuel Nasıl Yapılır?

Kadrolu memurlar için Ekders programı olan varmıdır arkadaşlar.
  28. okan32

Çözümlendi | Kilitli Vefat Eden 4/B Sözleşmeli Personel

merhaba arkadaşlar Vefat eden 4B sözleşmeli personel için neler yapılması gerekiyor.
  29. okan32

Çözümlendi | Kilitli E- Bildirge İptali Nasıl Yapılır Ve Süresi Ne Zamana Kadardır?

Personelin 15 mayıs 14 haziran arası e bildirgesini iptal edip yeniden yapacağım nasıl yapmam lazım bilemedim. İptal işlemini nereden ve nasıl yaparım
  30. okan32

Çözümlendi | Kilitli 5434 Personel Açığa Alınma Kişi Borcu Programı

Merhaba Arkadaşlar 5434 tabi personel 17.04.2021 tarihinde açığa alındı. 3 günlük tam maaş alacak. 18.04.2021-14.05.2021 tarihleri arasında 3/2 maaş alacak tabi kesenekleri %50 kesilecek şekilde kişi borcu programı var mı?
  31. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sendikadan 01.04.2021 tarihinde istifa eden Memurun Sendika kesintisi nasıl yapılır

Personel sendikadan 01.04.2021 tarihinde istifa ettiğine dair üyelikten çekilme formunu kurumumuza verdi. bizde ilgili sendikaya formları gönderdik. Ben bu kişiden nisan maaşında sendika kesintisi yapılacak mı? Üyelikten Çekilme, sendikaya bildirim tarihinden itibaren bir ay sonra geçerlilik...
  32. okan32

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli Personelin ücretsiz izne ayrılması

4/b Sözleşmeli Personel 18.03.2021 ücretsiz izne ayrıldı. Mart dönemi ve daha sonraki dönemlerde kişinin bildirge işlemleri nasıl olacaktır. Konu hakkında fazla bir şey bilmiyorum.
  33. okan32

Çözümlendi | Kilitli 5434 (1/3) Maaş Hesaplama Programı

Arkadaşlar 5434 tabi göreve dönen bir personel için 1/3 maaş hesaplayacağım bir bodro lazım. programlara bakdım bulamadım elinde 5434 tabi 1/3 hesaplama bodrosu olan var mı?
  34. okan32

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli maaştan kesme cezası

Sözleşmeli personelin 30/1 oranında maaştan kesme cezası var kesinti nasıl yapmam gerekiyor. Dozlesme ücreti üzerinden mi yapılacak
  35. okan32

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmelide geçen süreleri K.H.A değerlendirilir mi?

15/1/2007-30/5/2008 tarihleri arasında 5434 S.K. tabi vekil imam olarak görev yapan sigortalı, daha sonra 10/6/2009 tarihinde 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendi uyarınca sözleşmeli imam olarak çalışmaya başlayıp 4/6/2011 tarihinde yürürlüğe giren 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname...
  36. okan32

Çözümlendi | Kilitli 5434 SK Tabi Personel Kıdem Yılı %100 Artış

Merhaba Arkadaşlar sayıştay bulgularında iki tane personle ait 2019/08 ve 2019/04 maaş dönemlerine ait kıdem artışından dolayı %100 artışların verilmediğini tespit etmişler. Ben bu personellerin %100 artışla ilgili bodrolarını yaptım fakat SGK bildirimlerini ekten hangisinden yapmam lazım...
  37. okan32

Çözümlendi | Kilitli Soruşturma Sonucu görev yeri değişen personele yolluk ödemesi

Merhaba Arkadaşlar Soruşturma Sonucu görev yeri değişen personele sürekli görev yolluğu ödenir mi ödenmez mi?
  38. okan32

Çözümlendi | Kilitli Yardımcı hizmetler sınıfına geçen personelin ek göstergesi

Merhaba Hayırlı Cumalar ve Ramazanlar Daha önce imam hatip olan ve 3. derece 800 ek göstergeden maaş alan personel yardımcı hizmetler sınıfına hizmetli olarak geçti. Yardımcı hizmetler sınıfına geçtiği için derecesi ve kademesi nasıl olacak arkadaşlar.
  39. okan32

Çözümlendi | Kilitli Mezuniyet Durumu Değişen Sözleşmeli Personel

Merhaba Arkadaşlar Lise mezunu personel yıl içerisinde 2 yıllık yüksek okulu bitiriyor. tabiki lise mezunu sözleşme ücreti ile üniversite mezunu sözleşme ücreti farklı mezuniyet belgesini bize 03.04.2020 tarihinde kurumumuza bildirdiği için nisan2020 maaşını yeni sözleşme imzalayarak yeni ücret...
  40. okan32

Çözümlendi | Kilitli Doğum İzni ve Doğum parası

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Ek ders karşılığında çalışan personelin doğum izin hakkı ve doğum parası hakkı varmıdır?
Geri
Üst Alt