Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Sgk Işe Giriş Bildirgesi Iptali

Merhaba, askerden dönen 4b sözleşmeli personel için bakanlıktan başlama oluru beklenmeden sehven 14 Temmuz tarihinde sgk işe giriş bildirgesi düzenlemiş ve iptal süresi geçtiğinden dolayı e -Sgk sisteminde iptalini yapamadık bu sorunu nasıl çözebiliriz.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Evli Personelin Kbs Işlemleri Ve Sgk Işlemleri

4/B Sözleşmeli Evli eşi çalışmayan Personel 11.06.2025 tarihinde işten ayrılış yapıp bedelli askere gidecek Kbs Işlemleri ve SGK işlemleri nasıl olacak
  3. Çözümlendi | Kilitli İşçi Engelli İndirimi Süresinin Geçmesi

Merhaba, daimi işçi personelin çocuğundan dolayı yararlandığı engelli indirimi raporunun süresi 4 yıldır. Maalesef, raporun süresi olan 4 yıldan daha uzun süre engelli indiriminden faydalanmış olup bu fazla süreye ait tutar için kişi borcu çıkartılır mı.
  4. Çözümlendi | Kilitli Memur Maaş 1-14 Ocak Kısmı Avans Olduğu Için Ödenek Istenmeyecektir

Merhaba, Aralık ayı memur maaşı için Bakanlık Destek Hizmetlerinden, 15.12.2024 memur maaşları için; 17 günlük (15-31 Aralık) ödenek istenecektir. 1-14 Ocak kısmı avans olduğu için ödenek istenmeyecektir diye mail atıldı bu uygulama doğrumu anlayamadım bilgisi olan var mı.
  5. Tartışma Tuhi̇s Sendika Aidat Ödemesi

Maliye Bakanlığından sendika kesintisi ile ilgili bir yazı geldi bu yazı nedir tam anlayamadık. Bu yazı hakkına bilgi verebilecek var mı.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeliden Memur Kadrosuna Geçişte Rapor Gün Sayısı

4/b sözleşmeliden memur kadrosuna geçen kişinin, memur kadrosunda almış olduğu raporu gün olarak 4/b iken almış olduğu rapor sayısının üstüne mi ekleyeceğiz yoksa sıfırdan mı başlatacağız.
  7. Çözümlendi | Kilitli Deprem Tazminatı Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde Usta Öğretici Olarak Görev Yapanlara Da Ödeme Yapılacak Mı?

Merhaba, deprem tazminatı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Usta Öğretici olarak görev yapanlara da ödeme yapılacak mı
  8. Çözümlendi | Kilitli Koruyucu Giyim Yardımı Alan Memura, 657 Dmk Göre Giyecek Yardımı Verilmi?

Toplu sözleşme ile koruyucu giyim yardımı alan memura, 657 dmk göre giyecek yardımı verilmesinde bir sakınca varmıdır.
  9. Mutemet Arşivi Temmuz 2022 Maaşında Memur İşçi Gelir Vergisi İstisna Tutarı

Memur gelir vergisi istisna tutarı ne kadar oldu. Bugün KBS memur maaşını hesaplattım 1051.11 TL istisna uyguladı ben 825 tl olarak biliyorum bununla ilgili atladığım birşey mi var.
  10. Çözümlendi | Kilitli Memur Vekalet Aylığı Eğitim Süresince Kesilirmi?

Merhaba, Vekaleten şube müdürlüğü yapan personel yaptığı iş ile ilgili 11 gün eğitime gitti. Vekalet ücreti ödemelerinde fiilen görevi yerine getirme şartı var ve izin,rapor, eğitim gibi nedenlerle göreve ara verenlere zam ve tazminatlar ödenmeyeceği belirtiliyor. Eğitime gittiği süreyi düşerek...
  11. Çözümlendi | Kilitli Mys Sistemi Açılmıyor

Mys sistemi 2 gündür açılmıyor haftasonu olduğu için olabilir mi.
  12. Çözümlendi | Kilitli Öğretmen kırtasiye ödemesi

Merhaba 17.09.2020 tarihinde ölen öğretmene 2020 yılı kırtasiye yardımı ödemesi yapılır mı
  13. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan işçinin sgk prim bildirgesi

Merhaba, 14.07.2020 tarihinde emekli olarak işten çıkışı yapılan daimi işçiye 27.07.2020 tarihindeki ödenen ek tediyesinin temmuz dönemi sgk primini göndermek istediğimde Sgk e-bildirge sisteminde ''sigortalının işten ayrılış bildirgesi verildiği halde, işten ayrılış tarihinden sonra işe giriş...
  14. Çözümlendi | Kilitli 14 Temmuzda emekli olacak işçiye İlave Tediye ödenir mi

14 Temmuzda emekli olacak işçiye ödenir mi
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Analık İzninde İkramiye

Merhaba, 4/D Taşeron İşçi Analık İzne ayrıldı analık izin dönemine denk gelen 5 günlük İkramiye ve diğer sosyal hakları ödenecek mi.
  16. Mutemet Arşivi Mys ödeme emri görüntüleme Hatası

Merhaba; Mys sistemindeki onaylanıp muhasebe birimine gönderilen ödeme emrini açmak istediğimde görüntüleme sayfası boş açılıyor daha önceki oluşturulan ödemeler de aynı şekilde boş geliyor ne yapmam gerekir.
  17. Çözümlendi | Kilitli Memur Ölüm Yardımı

657 ye tabi memurun eşinin ölü doğum yapması halinde (6 aylık) memura öüm yardımı yapılabilir mi.
  18. Çözümlendi | Kilitli Ek Özel Hizmet Tazminatı

Teknik Hizmetler sınıfına ait kadroda bulunan personel araziye çıktığı günler için Ek Özel Hizmet Tazminatını (Arazi Tazminatı) ve yurtiçi geçici görev yolluğunu aynı görev için alması doğru mudur
  19. Çözümlendi | Kilitli 657 4/A li Personellerin Ücretsiz İzne Ayrılma Hakları

657 tabi memur ücretsiz izne ayrılmak istiyor kbs ve sgk da hangi işlemleri yapmam gerekir ve ücretsiz izne hangi tarihte başlaması uygun olur
  20. Çözümlendi | Kilitli MYS ÖEB muhasebeye gönderme hatası

Merhaba MYS de Muhasebeye gönderme işleminde SGK Mosip servisine ulaşılamadığı için işlem gerçekleştirilememiştir hatası veriyor bununla karşılaşan varmı
Geri
Üst Alt