Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 7. Dönem 2024-2025 Toplu Sözleşmede Sürekli Görev Yolluğu Harcırahı

merhaba sendika ikramiyelerinin aylık olarak yatması olayı ne zaman başlayacak?
  2. Öneri | İstek ve Şikayetler Sgk Prime Esas Kazanç Matrahın Alt Sınırın Altında Kalması

Bu konuyu çok güzel sümen altı ettiler hem de memnunsen denen vasıfsız sendika mensupları gıkını bile çıkartmadılar. İşin komik tarafı hala bu vasıfsız sendika masada tek yetkili. Çevremdeki herkese durumu anlattım ancak değişen birşey yok
  3. Mutemet Arşivi Yeni Mali Yönetim Sistemi (Mysv2) 18 Marttan İtibaren Kullanıma Açılacak

sgk emanet kısmı aynı mı? bari onu güncelleseler de birden çok borç ve kısmi borç seçimi getirselerdi.
  4. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

peki hocam bu dediğiniz farkları bulduğumda kesinti tarafı SGK da olmayacaksa sadece damga vergisi ve gelir vergisi mi keseceğiz?
  5. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

1678173188 bu bordro 9 günlük farkı böyle hesapladım hata var mıdır?
  6. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

Hocam şefken şube müdürü oldu, ek gösterge özel hizmet tazminatı vs. 9 günlük fark yapmayacak mıyım? Elinizde bordro örneği varsa paylaşabilir misiniz örnek olması için.
  7. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

Merhaba 5434 1-4 Şef kadrosundan Şube Müdürü kadrosuna atanan bir personel için terfi farkı hesaplayacağım 9 günlük ama 5434'e tabi olduğundan emin olmak istiyorum keseneklerini de 9 günlük mü hesaplayacağım?
  8. Mutemet Arşivi Şubat Maaşları 11 Şubat Günü Yatacak Ve Sgk Ödemeleri Ertelenecek

Bankaya maaşlar için ayrıca bir talimat göndermeye gerek yok değil mi? Duyuruda da banka yapacak yazıyor emin olmak için soruyorum.
  9. Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Ile Ilgili Kanun Resmi Gazetede Yayınlandı

merhaba konuyla alakalı o yüzden merak ediyorum, bizde 2 kişi sözleşmeli ve bu kanuna göre kadroya atanacaklar başka da sözleşmeli personelimiz yok. 2 kişi kadroya atanınca bildirge sistemini veya işyerini kapattırmak gibi bir işlem yapmamız gerekecek mi?
  10. Mutemet Arşivi Ek Gösterge 3600 Değişikliğini De İçeren 7417 Sayılı Kanun Resmi Gazetede Yayınlanmıştır.

Merhaba İl Müdürlerinin Ek göstergesinde Büyükşehir farklılıkları yeni kanunun hangi maddesinde var?
  11. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

Ben de buysa bunu en azından kendi sosyal medyamda paylaşmak istiyorum. Kaç kişinin gözünü açabilirsek kardır.
  12. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

üstad teklif metnine baktım da acaba şu kısım mı bu temmuzdan kırpılma yeri? "Birinci fıkrada belirtilen şekilde artırılan gelir ve aylıklar, 2023 yılı Ocak ayında bu maddede belirtilen artış dışında 55 inci maddeye göre aynca artırılmaz."
  13. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

açtık yine ağzımızı, uğraş dur şimdi farkın farkıyla :D
  14. Çözümlendi | Kilitli Eşleşme Hatası Yaptığım Için Kesenekler Borç Gözüküyor

yok ceza gelmez sadece faiz işletirler o da borç düşümünde silinir, İPC de gelmedi bu konuyla ilgili. Ben sadece KEP üzerinden gönderdim.
  15. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

kanuni düzenleme çıkması lazım bence de inşallah erken davranırlar da bir de refah payı falan sonradan uğraşmayız yine.
  16. Çözümlendi | Kilitli Eşleşme Hatası Yaptığım Için Kesenekler Borç Gözüküyor

Rica ederim KEP ile gönderirseniz düşümü daha çabuk yaparlar.
  17. Çözümlendi | Kilitli Eşleşme Hatası Yaptığım Için Kesenekler Borç Gözüküyor

Hiç farketmez önemli olan bildirge borcu neyse onu SGK'ya iletebilmek. Ben artık ilk önce en küçük bildirge borcundan başlıyorum, genelde tutarı en az olan sgk kalemini en az olan bildirgeyle eşleştiriyorum, sonra varsa diğer (terfi farkı, kıst maaş, varsa ücretsiz izinli gss vs) bu...
  18. Mutemet Arşivi 2022 Aralık Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe)

Yetkili Sendika, Yetkili Sendika başkanı Ali YALÇIN, yetkili sendikaya hala üye kalan memurlar bu tablo sizin eseriniz. Bu dünyada olmasa da öbür dünyada hakkım haram olsun. Memuriyeti asgari ücretli yapmanın sonuçları da sonradan çıkacak. Sandık geliyor.
  19. Çözümlendi | Kilitli Eşleşme Hatası Yaptığım Için Kesenekler Borç Gözüküyor

merhaba bu sorunla ben de karşılaştım sgk sistemi bildirgedeki tutarı baz alıyor eğer farklı tutar gitmişse eşleştirip borcu kapatamıyor. Sistemin ilk aylarında ben de farklı tutarlarda gönderiyordum ve sürekli borç duruyordu. Ben her ay Ankara SGK'ya yazı yazıp yazıya da dekontları koyup...
  20. Çözümlendi | Kilitli İcra Ödemesi Olan Personel Ücretsiz İzin Alabilir Mi?

İcra Ödemesi olan personel Ücretsiz İzin alabilir mi? Alabiliyorsa icra ödemesi için ne yapılmalı?
  21. Sohbet Alanı Ağlamak Istiyorum Bu Iş Beni Çok Stres Yapıyor :(

çeken bilir hocam emin olun. Neyse beyanlarım kendi gördüklerimi kapsar ve istisnalar elbette vardır diyelim de siz de kırılmayın.
  22. Sohbet Alanı Ağlamak Istiyorum Bu Iş Beni Çok Stres Yapıyor :(

o genelge yüzünden kurumda 3 hizmetli var. sadece varlar. yok bari devlet maaşını versin evlerinde mutlu mesut yaşasınlar kadrolara da iş yapacak hizmetliler atansa kötü mü olurdu? yetiştirmeden gelenlerden bahsetmiyorum bile. yazıp yazıp sildim neyse.
  23. Mutemet Arşivi Personel Maaşlarının Erken (Bayram Öncesi) Ödeme Genelgesi 28.06.2022

Merhaba teyit etmek için soruyorum, bu genelgeye göre kesenekler için geçerli tarih 25 Temmuz değil mi?
  24. Çöp Kutusu Kbs Ilçe Kurum Değiştirme Ekranı Boş Geliyor

Çok teşekkürler hocam şifre değiştirince düzeldi.
  25. Çöp Kutusu Kbs Ilçe Kurum Değiştirme Ekranı Boş Geliyor

bizde hala aynı sorun devam ediyor.
  26. Çöp Kutusu Kbs Ilçe Kurum Değiştirme Ekranı Boş Geliyor

bizde de aynı sorun var sms den sonra beyaz ekran var
  27. Çözümlendi | Kilitli 10 Yılı Dolduran Memurun Yıllık Izni Hakedişi Ne Olur?

Merhaba 10 yılını dolduran memur 30 gün yıllık izni hakeder mi? Mesela 20 gün iznini kullandı diyelim ve 1 kasımda 10 yılını aştı hizmet süresi o anda 30 gün izni mi olur yoksa (30-20) 10 gün mü izni olur?
  28. Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

çok güzel program ellerinize sağlık, bir isteğim olacak bizim kurumumuzda ek ödeme ayrıca ödeniyor ek ödemesiz bir versiyon koyabilir misiniz?
  29. Çözümlendi | Kilitli Kadro Derecesi 5 Olup 4'E Yukselen Vhki̇ Memurun Derece Ve Kademe Ilerlemesi

Merhaba bir personelimizin derece kademesi(ödemeye esas ve emekliliğe esas aynı) 5/3 ken 4/1 ine düştü. Kadro derecesi ise 5. Şimdi bu personele KBS de alması gereken puanları kadro derecesi 5 iken veremiyorum sistem göstermiyor. Bununla ilgili kadrosu 4'e düşen bir memurun kadro derecesi de 4...
  30. Çözümlendi | Kilitli Avukat Stajı Için Ücretsiz İzin Alacak Personel Gss Primi

Evli hatta esi de devlet memuru. Şimdi diyor ki benim sigortam yatacak siz gssp kesmeyin. Ama sgk nın duyurusu da diyor ki ucretsiz izinli personelden 1 yıla kadar gssp kesilir hatta kesilmezse ceza veririz.
  31. Çözümlendi | Kilitli Avukat Stajı Için Ücretsiz İzin Alacak Personel Gss Primi

Merhaba Kurumumuzda memur olarak çalışan bir personel Avukat Stajı için 1 yıl Ücretsiz izin alacak. Acaba GSSP Primi kesilip kesilmeyeceği hususunda bilginiz var mı?
  32. Mutemet Arşivi Kbs De 4B Sözleşmeli Personelin Refah Payı (% 2,5)

Ocak bildirgesini bekletiyorum hala farkı yaparlar diye, siz de bekletiyor musunuz?
  33. Mutemet Arşivi Kbs De 4B Sözleşmeli Personelin Refah Payı (% 2,5)

baktım şimdi hala yok ama şubat hesaplanıyor. 1644384607 tabi yapsak mı beklesek mi karar veremedim
  34. Tâziye Behçet Yayıkçı | Vefatı

Allah rahmet eylesin.
  35. Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

1 kuruş bildirgede az çıkıyor, emanette 1 kuruş kalsa sorun olmaz değil mi? ya da ne yapmam lazım
  36. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

Baktım gelir ve gider uyumsuz ama muhasebe de onaylamış para bugün geçer 1643176857 aylıksız izinde olan 3 personelin %2.5 farkı bordroda yok sorun olur mu acaba
  37. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

ya o kadar ugrastım gönderdim hatta su an hazine sürecinde ne olacak şimdi ?
  38. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Sgk Bildirgesi Aralık-Ocak Ssk Ortak Tavan Hatası

Merhaba ben de bekletiyorum 4/B aralık bildirgesini ama son bildirim tarihi neydi?
  39. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası Maaş Kesenek Tutarları Fark Oluşuyor

Prime esas asgari kazanç 5004 TL'nin altında kaldığından, farkı devlet kısmına aktarıyor.
Geri
Üst Alt