Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Özellestirilen Kurumdan Geçen Personel Maaşı

aynı durum bizde de olacak henüz başlamadı. Başlık yukarılara gitsin. Bu arada ek olarak 657 kadrolu memur kısmına mı kaydedeceğiz özel bir statüleri (4/b, kadro karşılığı vs.) yok herhalde değil mi?
  2. Programlar 5434-5510 Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi İstisnalı - Kesenek Sistemi Prim Iadeye Uyumlu

evet biz ek ödemeyi maaş dışında ayrıca alıyoruz, onun hesabı ayrı görülecek. Kişi 5510'a tabi maaşlar da onaylandı ama tabi kesenekler henüz gönderilmedi, 15 kasımda ayrılacak 1 gün çalışmış olacak 29 iade ( excel 2 gün ama değiştirdim pazartesi ayrılacakmış) 1636723161 burdaki excel farklı...
  3. Programlar 5434-5510 Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi İstisnalı - Kesenek Sistemi Prim Iadeye Uyumlu

hocam kusura bakmayın ilk kez yaptığımdan soruyorum, kişinin ödeyeceği tutar 3.325,35 TL mi yoksa 4.253,70 TL mi ödeyecek.
  4. Programlar 5434-5510 Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi İstisnalı - Kesenek Sistemi Prim Iadeye Uyumlu

Merhaba 16 kasımda ücretsiz izne ayrılacak 7 yıllık bir memur(657 ye tabi kadrolu) için burdaki tabloyu kullandım, ama sgk kesintileri hakkında emin olamadım, iki farklı excel farklı sonuçlar veriyor acaba hangisi doğrudur. Personel 16 kasımda ayrılacak 2 gün çalışmış olacak, 28 günlük iade...
  5. Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun
  6. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

hala ödenmedi gözüküyor. yok mu böyle bir durumda olan
  7. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Merhaba Kesenek Sisteminde Ek mahiyetteki tutarlar hala ödenmedi görünüyor. sizde durum nasıl?
  8. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

evet direkt onunla ilgili bu arada muhasebe ile telefondan görüştük yaptılar işlemi ama hala mys ye gelmedi herhalde zaman alıyor geçmesi. yarına kadar beklemedeyim.
  9. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

ben de aradım yapamadılar. iş çıktı başımıza 1631099828 hocam bir de güncelleme yapılınca 2 numara da mys den görünüyor mu sizde?
  10. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

bu maddeyi biz mi yapacağız yoksa defterdarlık mı yapacak? MYS'de İdari İşlemler diye bir sekme bulabildiniz mi?
  11. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Doğum Nedeniyle Ücretsiz Izin Kullanacak Personelin Gss Primi

evet hocam doğrudur bundan önce 1 yıl kesilmiş ama bu yeni bir izin olarak mı değerlendirilir yoksa her doğum ayrı mı? 1630844692 hiç böyle bir durumla karşılaşan yok mu?
  12. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Doğum Nedeniyle Ücretsiz Izin Kullanacak Personelin Gss Primi

başlıklara baktım ama 2. kez ücretsiz izinle ilgili bilgi bulamadım.
  13. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Doğum Nedeniyle Ücretsiz Izin Kullanacak Personelin Gss Primi

Merhaba daha önce 1 yıl ücretsiz izin(doğum nedeniyle) kullanan bir personelimiz 2. kez doğum nedeniyle ücretsiz izin aldı (2 yıl), yine ilk yıl GSSP kesilir mi seçmeliyiz KBS den? Bu arada personel 5510 a tabi kadrolu.
  14. Çözümlendi | Kilitli Mys Aynı Ettn Hatası

Sorun VİF kaynaklı, harcama ile VİF'in ilişkisini kesip gönderdim ben.
  15. Çözümlendi | Kilitli Mys Aynı Ettn Hatası

Sorun hala devam ediyor. başka bu hataya almış olan, alan yok mu? muhasebe cevap vermiyor ben de harcama ile VİF'in ilişiğini kestim normal harcama gibi yapınca hata vermedi VİF kaynaklı bir sorun var.
  16. Çözümlendi | Kilitli Mys Aynı Ettn Hatası

faturayı çıkarttım eklemedim ama sonuç yine aynı. 1629808822 muhasebeyi aradım genel hata vardır bugün denemeyin dedi. artık bugünlük bıraktım.
  17. Çözümlendi | Kilitli Mys Aynı Ettn Hatası

evet e fatura sistemde yok, e arşiv fatura var sadece ismen yazıp taratmadan mı göndermeliyim?
  18. Çözümlendi | Kilitli Mys Aynı Ettn Hatası

Merhaba Kırtasiye alımı yapıyoruz, faturayı ayrıca tarayıp ekledim(e-arşiv fatura) mys ye her zaman yaptığım gibi ama bugün aşağıdaki hatayı aldım, daha önce alan var mı
  19. Mutemet Arşivi 2022 Toplu Sözleşmesinde Çıkan Zam Kararı Hakkında Düşünceleriniz ??

Allah cc sebep olanların belalarını versin. şu rakamlara bakıp da yeterli bulan var mı? bir de memurları sendikalarda tutmak için ikramiyeyi 400 TL yapmaksa tarihteki en büyük cinliktir(başka şey yazardım da en hafifi bu). Ali YALÇIN tarih seni unutmayacak.
  20. Çözümlendi | Kilitli Yeni̇lenen Zi̇raat Emekli̇li̇k Bes Si̇stemi̇ Sorunları

merhaba çatı gruptan girmek derken nasıl oluyor, sabahtan beri bir personel girişi yapamadım, SGK işyeri no Saymanlık no yu nasıl yazdınız
  21. Çözümlendi | Kilitli Ayın 13'Ünde Göreve Başlayan Memur Maaşı

teşekkürler 1629109683 Merhaba son bir bilgi almak istiyorum maaşları münferit olarak yapınca keseneklerin text dosyası otomatik oluşur mu yoksa biz mi hazırlıyoruz?
  22. Çözümlendi | Kilitli Ayın 13'Ünde Göreve Başlayan Memur Maaşı

Merhaba münferit hesaplama yapmaya çalışınca, Bu kurum için cari aya ait kurumsal hesaplama yapılmış olduğundan ayın 15'inden önce münferit hesaplama yapılamaz! Hesaplama yapabilmek için kurumsal hesaplama bordrosunun iade edilmesi gereklidir! hatası veriyor ve hesaplama yapmıyor ne yapmam...
  23. Çözümlendi | Kilitli Ayın 13'Ünde Göreve Başlayan Memur Maaşı

Merhaba kurumumuza açıktan atama ile memur unvanlı bir personel ataması yapıldı ve personel perşembe ya da cuma günü göreve başlayacak. 15'inde maaşını alması için münferit maaş kısmından yapacağım, sistem kıst maaşını da münferit hesaplamadan otomatik hesaplıyor mu? ve münferitten hesaplanan...
  24. Çözümlendi | Kilitli keseneklerde fark hem 5510 ların içinde hem de ayrıca kıst terfinin içinde çıkması

sistemde farkı göndermeye çalışıyorum ama hata alıyorum ödenen tutar farklı olmalı diyor. gönderemiyorum 1618822840 varmı bunun çözümü
  25. Çözümlendi | Kilitli keseneklerde fark hem 5510 ların içinde hem de ayrıca kıst terfinin içinde çıkması

Bendeki sorun şöyle; unvan değişikliği olan bir personele manuel fark yaptım, şimdi keseneklerde bu fark hem 5510 ların içinde hem de ayrıca kıst terfinin içinde çıkmış. bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı? 1618574286 5510 daki tutarlara eklesem ödeme emrindeki tutarla uyuşuyor...
  26. Çözümlendi | Kilitli Öğretim Elemanları Hizmetleri | Brüte göre kesilmesi gereken Bes Kesintisi bordroda fazla çıkıyor

Aylık Tutar+Ek Gösterge Tutarı+Taban Aylık+Kıdem Aylık+Özel Hizmet TazminatıXkatılım oranının küsüratsız hali diye buluyorum ben
  27. Çözümlendi | Kilitli ASANSÖR BAKIMI ÖDEMESİ

Merhaba yeni taşındığımız Müdürlüğümüzde 1 adet asansör var, ilk kez bakım sözleşmesi imzaladık, asansörün aylık bakımı için yetkili tek firma olduğu için Tek kaynak Temin Formu ile ödeme işlemi yapabilir miyiz? yoksa ekstra evraklar hazırlamam gerekir mi? Müdürlüğümüzün kendi mülkiyetinde...
  28. Mutemet Arşivi 4/C Pek Alt Sınır Aylığı Fark Tahakkukları Sistemde Yayınlandı (06/04/2021)

Merhaba şimdi 5510 a tabi bir personelin maaşını hesaplamaya çalışıyorum da P.E.K. Tutarı asgari ücretin altında kalan bir personelin yeni sisteme göre düzenlenmiş bordrosunda P.E.K. farklarının hangi kalemlere hangi oranda aktarıldığı belli mi?
  29. Mutemet Arşivi 4/C Pek Alt Sınır Aylığı Fark Tahakkukları Sistemde Yayınlandı (06/04/2021)

Farkın nedenini buldum, Ocak ayında terfi farkı almış olan personelin kıst maaş P.E.K. tutarını farktan düşmüşler.
  30. Mutemet Arşivi 4/C Pek Alt Sınır Aylığı Fark Tahakkukları Sistemde Yayınlandı (06/04/2021)

en sonunda geldi bize de yalnız benim tek tek hesapladığım tablo 789,42 TL fark verirken sistemde 788,62 TL çıkmış haliyle ödeme emrinde nasıl şekillendireceğiz yapan olursa burada paylaşırsa iyi olur. 1617709731 şimdi şubata baktım nokta atışı yapmışım, şubat tam çıktı ama ocak farklı çıktı...
  31. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu 3 - (30.03.2021)

şimdi baktım ödenmiş olarak görünüyor.
  32. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu 3 - (30.03.2021)

bir de hemen gecikme faizi işlenmiş 1617257550 ödenmiş görünen yoksa genel bir durum galiba 1617257848 ödenenler de var allah allah muhasebenin gecikmesi mi acaba
  33. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu 3 - (30.03.2021)

günaydın mart ayı kesenekleriniz ödenmiş görünüyor mu? Sistemden baktım hala ödenmemiş görünüyor?
  34. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu 3 - (30.03.2021)

naklen gelen bir personelin aralık-ocak-şubat P.E.K. farkı varsa bunu biz mi yoksa eski kurumu mu yapar?
  35. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

yok mu bir gelişme, yapmazsak ceza kesilebilir mi? daha doğrusu ceza yersek yasal dayanağı var mıdır? sonuçta biz maaşları olması gerektiği gibi yapmışız prime esas kazancını arttırmadan yani maaşa zam gelmeden biz zam gelmiş gibi işlem yapıyoruz.
  36. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

bu konu benim de kafama takıldı, toplu şekilde sayın Mehmet AKDEMİR'in gösterdiği şekilde text dosyalarını hazırlayıp verileri kontrol et dediğimde hep o aydaki toplam tutarı ve eklenen P.E.K.'i göndermeye çalışıyor, bir de münferit olarak yapınca javadaki "Kanunla veya Mahkeme Kararıyla P.E.K...
  37. Editörün Seçimi 2021 Yılı Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No 402) Kamu Konutları Kira Bedelleri

15 inde yürürlüğe giriyorsa bu ayki maaşta eski kiraya göre mi yapıyoruz
  38. Çözümlendi | Kilitli Nakliye Faturasında Tevkifat Kesilir mi?

Merhaba yeni hizmet binasına taşınma işlemi için anlaşılan bir firma nakliye faturasını tevkifat olmadan kesmiş, nakliyede tevkifat olmalı mı varsa oranı nedir acaba?
Geri
Üst Alt