Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

sorun yaşamayan var mı ben onu merak ediyorum. :lollol:
  2. Çözümlendi | Kilitli Covid-19 Tanısı ile Rapor alan memura rapor kesintisi yapılır mı?

biz de kesinti uyguluyoruz aksini söyleyen bir mevzuat yok, ilde de yok belki başka illerde karar alınmıştır.
  3. Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş hesaplama

eğer sistemi açmışlarsa sayısız kez hesaplama yap yapılabilir.
  4. Programlar Stajyer Öğrenci Ücret Hesaplama Programı

teşekkürler hocam, bizim bakanlığın herhangi bir sözleşmesi yok , kurumun staj yönergesinde stajyere ücret ödenmez maddesi var, ama cumhurbaşkanlığınca ve kanunen ödenmesi zorunluymuş, kurumda 40 kişi var, bu yüzden %30 üstünden ödememiz gerekiyor, bunları öğrendim, hesaplama yaparken haftasonu...
  5. Programlar Stajyer Öğrenci Ücret Hesaplama Programı

merhaba bu ücreti stajyer çalıştıktan sonra mı ödüyoruz?
  6. Çözümlendi | Kilitli Kamu Personeli birden fazla sendikaya üye olabilirmi?

Merhaba, bir memur çalışanımız hali hazırda bir sendikaya üye iken, başka bir sendikaya da üye olmuş ve sendikadan üyelik yazısı gelmiş. ben olmayacağını biliyorum ama emin olmak için bu başlığı açtım.
  7. Çözümlendi | Kilitli KBS'de Maaş Bilgi Girişi Personel Banka IBAN ve Şube Kodu hakkında

evet bizim de vakıfbank sorun çıkmaz gibi duruyor, teşekkürler
  8. Çözümlendi | Kilitli KBS'de Maaş Bilgi Girişi Personel Banka IBAN ve Şube Kodu hakkında

Başka bir kurumdan naklen gelen personelin IBAN numarasını girerken şube kodunu maaş alınan banka şube kodu mu yapıyoruz yoksa kişi bankaya gidip şube değişikliğini yapmalı mı? nasıl yapıyorsunuz işlemi?
  9. Çözümlendi | Kilitli Emekliye Ayrılan Personelin İşlemleri

2-işten ayrılma olacak, 19 emekli olup tekrar çalışanlar için
  10. Çözümlendi | Kilitli Mys E-Fatura Durum Degiştirme

https://destek.kbs.gov.tr/login.xhtml destekten çağrı oluşturun
  11. Çözümlendi | Kilitli Emekliye Ayrılan Personelin İşlemleri

1-KBS'de maaş bilgi girişinden kişiye girip işlem kodu işten ayrılma seçip gelen menüden bilgileri girip kaydet yapmanız yeterli, 2-SGK dan da sistemden yine kişiyi seçip ayrılış bildirgesi- sebep olarak da resen emeklilik ve emeklilik var hangi şekilde emekli olduysa onu seçiyorsunuz . Hitap...
  12. Çözümlendi | Kilitli Ağustos ayı kesenek bildirimi ve yeni başlayacak memur hk.

beklemenize gerek yok kesenek o ay maaş yaptıgınız memurları ilgilendirir.
  13. Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

Bu sistemin MERNİS entegrasyonunda sorun var. Evlenen bir memurun yeni soyadını getirmiyor, sorun olur mu muhasebeden sizce.
  14. Çözümlendi | Kilitli KBS İş yeri Sicil No Duyurusu Hakkında bilgisi olan var mı ?

ordan değil 4/b yi ücret tertipleri giriş ekranından değiştireceksiniz
  15. Çözümlendi | Kilitli Başka Kurum Kira(lojman) Kesintisi

Merhaba Müdürümüz başka bir kurumun lojmanında kalıyordu, bugün de lojman kesintisi için bir yazı göndermişler. KBS de kira kesintisi kısmı var oraya bu tutarı girmem yeterli olur mu? oraya tutar nasıl girilir? Teşekkürler
  16. Çözümlendi | Kilitli DMO Alımı Hangi Mevzuata girer

hocam o başlıkta nasıl yapıldığı var. ben hangi mevzuata girer onu merak ediyorum. Mesela 22/d nin içinde midir yoksa apayrı bir yerde midir?
  17. Çözümlendi | Kilitli DMO Alımı Hangi Mevzuata girer

DMO alımları hangi mevzuata girer. Doğrudan Temin içinde midir yoksa kendine has bir mevzuat mı vardır?
  18. Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

SGK Emanet menüsünü görebilen var mı? veri girişçiyim bana izin vermiyor.
  19. Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

seç tuşunu koymadan siteyi yayınlamak da muhteşem
  20. Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

Merhaba yeni arayüz yayınlanmış, ama mevcut harcama belgeleri görünmüyor. sizde durum nasıl?
  21. Çözümlendi | Kilitli E-vizite Rapor Onaylama için son tarih nedir?

hocam bunu yazıyo dökseniz nasıl yazarsınız muhasebe müdürlüğüne
  22. Çözümlendi | Kilitli E-vizite Rapor Onaylama için son tarih nedir?

kişiyi muhasebeye gönderdik 73 TL yatmış, o da Muhasebenin hesabına EFT yapmış açıklamaya da rapor parası demiş bu dekont yeterli mi?
  23. Çözümlendi | Kilitli E-vizite Rapor Onaylama için son tarih nedir?

tekrar merhaba, peki kişi gidip ödemek istemezse nasıl bir yol izliyoruz?
  24. Çözümlendi | Kilitli E-vizite Rapor Onaylama için son tarih nedir?

muhasebeye ödeme için yazdığınız yazının örneği var mı acaba?
  25. Çözümlendi | Kilitli E-vizite Rapor Onaylama için son tarih nedir?

evet raporu onayladım, onaylı raporlar kısmında da kontrol ettiğimde ödeme durumu: ödeme çıkmadı yazıyor, bu normal midir
  26. Çözümlendi | Kilitli E-vizite Rapor Onaylama için son tarih nedir?

haziran bildirgesini de gönderdik, ödenek çıkarsa bildirge kısmında değişiklik vs gerekir mi?
  27. Çözümlendi | Kilitli E-vizite Rapor Onaylama için son tarih nedir?

Merhaba 4/b li personelimiz 3 günlük rapor almış, rapor e vizite sisteminde de gözüküyor, raporu erkenden onaylamak sorun olur mu? raporu onaylamak için son tarih nedir? teşekkürler
  28. Çözümlendi | Kilitli Bireysel emeklilik kesintisinin tekrar maaşından yapılmasını İstiyor.

tekrar katılmak istediğini belirten bir dilekçesini alın bence, en azından kayıtlı olur.
  29. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

olmuyor 2 gündür 5 kere iptal edip sıfırdan yaptım. 1592801897 sorun çözülmüş harcama talimatını gönderdim.
  30. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

13.38 sorun halen devam ediyor.
  31. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

bizim düzelmedi sorun devam ediyor
  32. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

10:56 sorun hala devam ediyor. bari bir duyuru koysalar da göstersek 1592475324 13:15 sorun aynen devam, duyuru yok. 1592481609 15:00 durum aynı 1592484606 15:49 kbs de çağrı açıldı, durum aynı
  33. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

muhasebeye gönder yapılabiliyor mu ?
  34. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

işimiz var bekliyor, nedir bu mys den çektiğimiz ya bıktım artık, o değil bir de müdüre de laf anlatılmıyor sistem sorunlu diyorsun sanki ben bozdum. güzelim çalışan kbs sistemini kaldırıp böyle amatör bir sistemi getirenlere bravo. taş gibi çalışan sistemi heba ettiler
  35. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

İki gündür sürekli görev yolluğu harcamasını gerçekleştirme görevlisine göndermeye çalışıyorum ama gönderilmiyor, başka bu sorunu yaşayan var mı?
  36. Çözümlendi | Kilitli Devir ve Özelleştirme Fark Tazminatı

elinize sağlık hocam, son bir soru ek ödemeyi maaştan bağımsız alan biri için sonuçta her yeni maaş dönemi ek ödemesi de artıyorsa bu burda yaptığımız hesabı değiştirmemizi gerektirir mi ? mesela 1500 ek ödeme alıyor maaştan hariç ve bu sene 1590 oldu diyelim. bu durumda bile hesabı yenilemek...
  37. Çözümlendi | Kilitli Devir ve Özelleştirme Fark Tazminatı

lise mezunu kıdem yılı 30 ay 5 1588764732 bir de merak ettiğim her maaş artışında bu girilecek tutar değişecek mi? yoksa bunu bir kez hesaplayınca otomatik olarak olacak mı?
  38. Çözümlendi | Kilitli Devir ve Özelleştirme Fark Tazminatı

evet hocam bilgiler bunlar şef kadrosunda 2. derece 6. kademe
  39. Çözümlendi | Kilitli Devir ve Özelleştirme Fark Tazminatı

evet hocam şimdi benim sorum şu mesela kişi sendika üyesi, ayrıldığı yerde de sendika için toplu sözleşme ikramiyesi almış atıyorum 88 lira, hesaplama yaparken bu tutarı katacak mıyım yoksa ayrı mı tutacağım, ve diğer konu aile yardımı çocuk yardımı vs gibi sosyal haklar hesaba katılacak mı...
Geri
Üst Alt