Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Devir ve Özelleştirme Fark Tazminatı

evet hocam işte onu hesaplamayı yapmış biri var mı
  2. Çözümlendi | Kilitli Devir ve Özelleştirme Fark Tazminatı

Merhaba sitede aradım ama bulamadım, özelleştirmeden gelen bir personelin devir ve özelleştirme fark tazminatını nasıl hesaplıyoruz? kbs de bu işlemi yapmış olan var mı? şimdiden teşekkürler.
  3. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşları hk.

merhaba hangi belgeleri eklediniz acaba ödeme emrine memur 14 günlük maaş farkları için?
  4. Çözümlendi | Kilitli Gecikmiş araç muayenesi ödeme işlemi

Merhaba mutemet olarak görev yapmakta olduğum kurumda 2015 yılında gönderilen bir aracımız mevcuttu. Ne yazık ki muayene tarihini kaçırdığımızı öğrendim. Şimdi ödeme için avansla işlem yapıldığını forumdan öğrendim ama işlemden damga vergisi kesilip kesilmediği hakkında sizlerin görüşlerini...
  5. Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Aktarım İşlemleri Aktarım Sırasında Hata Oluştu problemi

merhaba kbs den banka listesi gönderme işlemini yapan var mı? "Aktarımda sırasında problem oluştu " diye hata alıyorum, ama banka listesi gönderme durumunda "Bankaya Aktarma Talimatı Verildi" yazıyor. Konu Moderatör Tarafından Taşınmıştır
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli KBS Maaş Dönemi

Aynen ya ekim girmişiz. tekrar kasım yaptım oldu ama ekimdeki bordrolar kaldı. bir sorun olmaz herhalde
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli KBS Maaş Dönemi

Merhaba Müdürlüğümüze yeni bir sözleşmeli personel başladı. kbs den maaş ve kıst hesaplama yaptım ama maaş dönem ayı ekim gözüküyor. kıst maaş ve tam maaşı ekimde gösteriyor. bunda bir yanlışlık varmı?
  8. Çözümlendi | Kilitli 4 b'li Rapor Hak.

"Devlet Memurları İstirahat Raporu Görüntüleme Uygulaması" adında bir yer de var. e vizite bundan bağımsız birşey değil mi?
  9. Çözümlendi | Kilitli 4 b'li Rapor Hak.

peki bu tanımlama işlemini İl sağlık müdürlüğü mü yapıyor?
  10. Çözümlendi | Kilitli 4 b'li Rapor Hak.

Merhaba yeni başlık açmak istemedim, e vizite sistemine hangi kullanıcı adıyla giriş yapıyoruz acaba? kurum sicil numarası 26 haneymiş ama kullanıcı adı kısmına tam girilmiyor galiba.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/b'ye tabi personelin yolluk işlemi

tamam 6245 e tabi bunda hemfikiriz de ben şimdi hizmet sözleşmesinde "Madde 5:İlgili, görev yeri dışında geçici olarak görevlendirildiğinde gündelik ve yol giderleri, xxx derece Devlet memurları için 6245 sayılı Harcırah Kanunu ile tespit edilen esaslara göre hesaplanır." burada kaçıncı derece...
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/b'ye tabi personelin yolluk işlemi

Merhaba kurumumuza 4/b li bir personel başladı büro personeli unvanıyla, hizmet sözleşmesini hazırlıyorum ama harcırahla ilgili nereye tabi olacak ?
  13. Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Maaş

merhaba bedelli askerlik yapacak bir arkadaşımız yıllık izin alıp öyle gitmek istiyor. bu mümkün müdür? çok teşekkürler
Geri
Üst Alt