Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Tek Kaynaktan Alım ile ilgili elinde örnek olan var mı?

proforma fatura aldığınıza göre piyasa araştırmayıda yaptığınız ve yaklaşık maliyetide böylece çıkartmışsınız anlama gelir.Bu gelen ödeneği başka yerde kullanmanız sizi son derece sıkıntılı duruma düşürür.Heleki farklı firmalar bunu izleme yoluna gider ve bunu isbat bederse başınız çok ağrıdığı...
  2. R.P.

Mutemet Arşivi 9 gün bayram tatili araya girerse haziran maaşları ne zaman yapılır (2019 Haziran)

Bankalat 3 gün öncesi hesapta olmalı demekte hal böyle olunca 3 Gün öncesi saat 16.00 dan önce teslim edilmesi mutemetleri kurtarır gerisi defterdarlığı bağlar.
  3. R.P.

Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sisteminde Borçlanma 4C Tahsilat İşlemine İlişkin Duyuru

Haydaaa Tut Kelin Perçeminden Yada Ayıkla Pirincin Taşını Top kurumda Kurumun Pasıda Garibim Mutemette Emeklimi olsam naapsam yarabbi :angry::embarras::)
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D (Taşeron) S.İşçi İçin Hastalık Yardımı Gelir Vergisine Tabii Midir?

Her kurum kendi nezdinde Farklı uygulamaları maalesef yapmaktadır.Hal böyle olduğunda ben çalışma ve güvenlik bakanlığının yazısını baz almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum Tasarruf şahsınıza ait.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İŞKURDAN ATANAN İŞÇİ HAKKINDA

İşe başlama e bildirge tarihinden 1 gün sonra başlatılmalı iş kolu geçici işci seçilmeli aklıma gelen şuan bunlar
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi hafta tatili rapor

Raporlarda iş günü hesabı yaplmaz raporun resmi ve hafta sonu tatili de olmaz parmak hesabı kesmelisin gününe gün
  7. R.P.

Mutemet Arşivi Hayırlı Ramazanlar

Eyvallah üstad yakışır
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli EK GÖSTERGEYİ YANLIŞ GÖNDERME

Sende Sağol Güzel Arkadaşım Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Hayırlı Akşamlar Hayırlı Ramazanlar.
  9. R.P.

Eyvallah Güzel Arkadaşım eksik olmayasın.
  10. R.P.

Yukarda yazdıklarınızı daha önce tecrübe etmedim daha doğrusu geçmişe dönük kişiden ve sgk dan hem alacaklı olup hemde yeni bir tahakkuk hazırlayarak ödeme yapmak pekte mantıklı gelmedi yada ben yanlış yorumlamaktayım. Ben kişiye bir kaç ay ek göstergesini fazla ödemiş olsaydım 1-KBS den...
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi geçici görev yolluğu

Olması gerekende o ancak bazı defterdarlık illede raiç bedel diyebiliyor.Fakat son dönemlerde bu konu olmuyor her ne hikmetse
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

Personelinize Böyle bir olasılığın olabileceğini hatırlatmanız yeterli Eğer kurumunuz mernise kayıtlı ise KBS sisteminden Mernisten Getir tuşuna Basmanız (Güncellemeniz) Yeterli Olacaktır.
  13. R.P.

11 Ayın Sultanı Ramazan'ın Ülkemize,Tüm İslam Alemine ve Tüm İnsanlığa Barış , Huzur , Sağlık ve Bereket Getirmesi Dileklerimle Hayır ve Bereketlere Vesile Olmasını Yüce Allahtan Niyaz Ederim.
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

Ödenir Bilindiği üzre çocuk ilk doğduğunda babanın üzerine kayıt yapılmakta hal böyle olduğunda ise çocuklar babanın üzerinde gözükmekte Anne'ye Çocuk yardımı öderken SGK dan vizesinide yaptırmak gerekiyor.Mernis kullanıyor iseniz bu otomatik yapılmakta ancak tecrübeme dayanarak kimi zaman...
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 3 Haziran Arife Günü Göreve başlama.

Cuma günü terhis olmuş ise pazartesi başlatmanız gerekir diye düşünüyorum Ancak cumartesi günü ise cuma gününden işe başlamasını verebilirsin Yani Cuma günü belge tarihi olacak işe başlaması cumartesi olacak.Umarım anlatabildim.
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 3 Haziran Arife Günü Göreve başlama.

Sn: Özgürsakınır Bey: SGK Açısından Cuma ve Pazartesi günleri için geçerli aynı gün göreve başlatabilirsiniz Sakıncası yok.Bilindiği gibi diğer günlerde başlama 1 gün sonrası olmakta. Sn:Efetürk Bey sizin sorunuz cumartesi sgk açısından başlatılırmı bilemiyorum bu konuda tecrübem yok...
  17. R.P.

Bu İşlem saadece son 1 ay için ise ve İşlemi KBS Üzerinden yapmış iseniz düzeltmeniz kolay Tekrardan KBS den düzeltin aradaki fark olan 78.35 Tl yi kişi borcu olarak ilgiliden isteyin.SGK Ya ne şekilde bildirmiş iseniz tersi işlem yapın üst yazı ile durumu bildirip düzelttirin.
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 3091 - Memur Yollukları

TAŞINMAZ MAL ZİLYETLİĞİNE YAPILAN TECAVÜZLERİN ÖNLENMESİ HAKKINDA KANUNUN UYGULAMA ŞEKLİ VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK ALTINCI BÖLÜM Çeşitli Hükümler Soruşturma ve infaz giderleri Madde 53 - Soruşturma ve infaz memurları ile gerektiğinde görevlendirilecek teknik eleman ve yardımcı personelin...
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 3091 - Memur Yollukları

Harcırah Konusuna geniş çerçeveden bakıldığında bu işlerin mutemetin görevi olmadığı ve bu işi e devletten yapabilmeleri ile açıkça gözükmektedir.Bu nedenle bu işleri mutemetin yapmasıda zorunlu değildir Mutemet ancak kontrol safhasında görev alır.Lakin uygulamada bu böyle değil elimizdemi...
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Elden getirilen icra kararı

Alışıla gelmiş uygulama dışında bir işlem olmuş.Ancak Elden Gelen icra belgesi aslı ise (ıslakimzalı ise ) sıkıntı olmaz diye düşünüyorum siz gelen icraya yazınızı yazıp ilk sırada ise kesinti tarihini belirtip işleme alınabilir. Tabiki bu varsayım.
  21. R.P.

Mutemet Arşivi mys deki sorun

Bence Büyük İhtimalle sistem hatası yarın düzelir endişe etmeyin
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi geçici görev yolluğu

Merve Hanımefendi Hangi kurumdasınız bilmiyorum biz otobüs bileti dahi takmıyoruz raiç bedel üzerinden ödeme yapıyoruz.Ancak Uçak bileti olacak olur ise istiyoruz.Hayırlı İşler.
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4B E-bildirge Primler Hk.

Belge Başına Asgari Bürüt ücretim 6/1 i kadar. Tebliğden sonraki 15 gün içerisinde ödeme yaparsanız %25 düşük ödersiniz.Hayırlı İşler Geçmiş Olsun.
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yıllık İzinde Bedelli Askerlik Yapılması

Bedelli askerlik süresince yıllık izin kullanımının kanuna aykırı olduğunu aşikardır yıllık izin kullanımı durumunda işveren için sigortasız işçi çalıştırmaya kadar varan tehlikenin bulunduğunu açıkça gözükmektedir yapılan yanlıştır.Konu soruşturmaya kadar gidebilir.
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Rapor Kesintisine Dair Çeşitli Sorular

Konu İle İlgili Belge Yazım Ekinde Sorunuza Yanıt Bulacaksınız İnceleyiniz.Hayırlı İşler
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli zimmetli mühür işlemleri

Anladım Teşekkür ederim.Arşivde bulunan bu belki işinize ışık tutabilir. B – ESKİYEN MÜHÜRLERİN VEYA SOĞUK DAMGALARIN YENİLENMESİNİN TALEP EDİLMESİ HALİNDE: Eskimesi sebebiyle mühürün yenilenmesine ilişkin sipariş yazısı ekinde; 1- Eskiyen Mühüre ait Berat Kağıdı aslının, 2- Eğer Berat Kağıdı...
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 15 Nisan'da sendikadan istifa eden kişinin serbest kalma zamanı

15 mayıs maaşından sendika kesintisi yapılır kbs den düşülür.Diğer deyiş ile İstşfa ettiği aydan bir sonraki ay
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli zimmetli mühür işlemleri

Arkadaşlar Forum Muhtarları kapsıyormu?
  29. R.P.

Editörün Seçimi E-Devletten Gelen Askerlik Borçlanmasının Ödendiğinin Tespit Edilmemesi ile ilgili (SMS) Mesaj ve yapılacaklar

Bizim Kurum Dün Yazıları Gönderdi bile İmza Karşılığı Personele duyuru yapıldı Bakalım Sonuç Ne çıkacak
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İŞKUR perosnelinden yapılacak icra kesintisi

Banka Maaş Ödeme ve Kalemlerinden herhangi bir kesinti yapmaz tabiki bankayla yapılan sözleşmenizde bahsetmiş iseniz.Yok keserim derse bu kesinti icra müdürlüğünü bağlamaz borçludan tahsil edilir.Diğer deyim ile icra kasasına girerek tamamlanan borç miktarına bakar.
  31. R.P.

Programlar Sağlık | 4B Sözl.Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge (II)

Eline Emeğine Sağlık Foruma Kazandırdın.Teşekkür Ederiz.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli GİYİM YARDIMI KBS DE NASIL YAPILIR

Kbs Sisteminden Sosyal Haklar bölümüne girin Yılı Ayı ve Giyim yardımını seçin Kurumsal hesaplamayı başlatın ve çıkan bölümden düzenleyi seçin Yeni kayıt oluşturun kişinin tc sini yazın diğer bilgileri otomatik gelecektir akabinde giyecek türünü ve adedini yazıp akaydedin yeni kişi ekleme ile...
  33. R.P.

Sohbet Alanı PC sistemi toplayacağım bu sistem nasıl sizce

Asus Ana kartlarda AMD Redon 5500 üstü Ekran kartları ( En Az 2 GB ) en iyi performansı vermektedir. Diğer tarftan AMD işlemciler İntele göre performansları oldukça düşük (Çabuk Isınma Gibi) Grafik çalışmayacaksan uzun süreli oyun oynamayacaksan işini görür Ekran kartını ve işlemciyi...
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği Uzmanı Görevlendirmesi ve Ücret Ödemesi

4857 sayılı iş kanunun mülga 81.maddesi kapsamında çalışanlar hariç Kamu Kurumları ile 50 den az çalışanı olan ve az tehlikleli sınıfta yer alan iş yerleri için 6631 sayılı kanunun 6 ve 7. maddelerine ilişkin hususların 1.07.2020 tarihinde yürülüğe gireceği ve aynı kanunun 38.maddesinde...
  35. R.P.

Mutemet Arşivi Kesenek borçları ne zaman düşer

SGK Havuz sisteminden ötürü işin içinden çıkamıyor .Bu aleni gözükmekte bu sistem çalışmıyor iflas etti.
  36. R.P.

Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Elinize Emeğinize Sağlık
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Memur doğum sonrası yarı zamanlı çalışma

Anladım Teşekkür ederim Arşivime bakıp dönmeye çalışırım.Hayırlı İşler.
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Memur doğum sonrası yarı zamanlı çalışma

Konu İle İlgili Forumumuzda birden çok kaynak olabilecek konu zaten var.Araştırınız.Hayırlı İşler.
  39. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Zorunlu Mali Trafik Sigorta Poliçesi Hk.

Damga Vergisinin Kesilmediği bir kalem söyleyin?
Geri
Üst Alt