Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen Muhtasar Beyanname ile ilgili elinde bilgi belge olan var mı?

Zaten 1/7/2019 a uzatılmış bizde de henüz uygulama yok.Sanırım Alt Yapı Hazır Değil Umarım SGK Prim Havuzuna Dönmez.
  2. R.P.

Görüş Yazıları Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile ilgili SGK görüş yazısı

Bu Lingden İndirerek pc nize kurum VKN nizi Üst Yazı İle bildirin Maliye Şifre İşlemlerini aynı gün anında size veriyor.Hayırlı İşler Dilerim https://ebeyanname.gib.gov.tr/index.html
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Emekli olan kişi 375 sabit ödeme

Her ne kadar böyle bir uygulama var isede emekli sandığı bu ödeneni belirtilmesi halinde geri kesmektedir.
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Memurun yillik izin bitiminde ise baslamadan izin kullanimi

Günaydın Hayırlı İşler Zeynep Hanım Meb İzin Yönergesi Ekte Umarım İşinize Yarayacak Bir şeyler Bulabilirsiniz.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İşyeri Güvenliği Uzmanı Maaşı

Milli Eğitimde İşleyen Süreç Şöyle; Daha Önceden İş Güvenliğini Kazanan Öğretmenler İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi oluşturuldu kişilerede peryodik kontrol uzmanı adı verildi Normal Maaşlarının yanı sıra Haftalık 18 saatte ek ders ücreti almaktalar bunun yanı sıra yurtiçi geçici görev yolluğuda...
  6. R.P.

Mutemet Arşivi Kesenek borçları ne zaman düşer

Mutlaka dediklerinize yürekten katılıyorum Lakin zaman içerisinde sıkça bahsettiğim gibi sgk daki bu havuz sisteminden kaynaklı bir çok problem ve olumsuzlukların faturası ister istemez bizlere kesilmekte.Mustafa GÖZÜKARA Beyi biraz da olsa gülümsetip rahatlamak amaçlı yazdım.İşin vehametinin...
  7. R.P.

Mutemet Arşivi Kesenek borçları ne zaman düşer

Acelen Ne Üstadım.Düşer Bakalım.Allah Düşürmesin:)
  8. R.P.

Editörün Seçimi E-Devletten Gelen Askerlik Borçlanmasının Ödendiğinin Tespit Edilmemesi ile ilgili (SMS) Mesaj ve yapılacaklar

Sgk İl Müdürlüğü İşveren Servisi İle Görüştüğümde Mesajın Ciddiye Alınmamasını ve Konu İle İlgili Problem olduğunda Mutlaka Resmi Yazı İle Kişilere Ulaşılacağı Bilgisi Verilmiştir. Bu Nedenle Bu Mesajların Dikkate Alınmaması Konu İle İlgili Herhangi Bir İşlemin Yapılmaması Hususunu Paylaşır...
  9. R.P.

Mutemet Arşivi 5434 Sayılı Kanuna Tabi Çalışan Memurlara E-Devletten Gelen Mesaj ???

Bana Görede en başından beri hatalı bir uygulama olan SGK daki havuz sistemi ve bunu kontrol altında tutamayıp topu kurumlara atan sgk nın kolay yola kaçmasından başka bir şey değilki Benzerini sıkça yaşadığımız olmayan kesenek borçları gibi.
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ek mahiyet kesenek

Kesenek göderim tarihi maaş ödediğiniz ayın 23 üdür Ancak tatile denk gelmesi nedeni ile bir sonraki ilk mesai saatinde gönderilmesi gerekir.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KDV Tevkifatı nasıl tespit edilir

Bu Lingden Bilgi Edinebilirsiniz. http://www.gib.gov.tr/node/86891 Ayrıca : T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri Katma Değer Vergisi Grup Müdürlüğü) İLGİ: … İlgide kayıtlı özelge talep formunda, firmanızın KDV Kanununun 17/4-g maddesi kapsamında...
  12. R.P.

Mutemet Arşivi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Tüm Dünyaya Barış ve Huzur Getirmesini Temenni Ederim.
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Memuriyet Mahalli Dışı Rapor Alımı

Devlet Personel Başkanlığı Sitesinden Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/gorus/hastalik-izni Sgk Mevzuat http://www.ttb.org.tr/mevzuat/index.php?option=com_content&view=article&id=412:tahat-raporlari-genelgesssk&catid=3:tebligenelge&Itemid=35
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Gelir Vergisi Dilimi Hesaplama

Aşağıdaki Lingde Hazır Proğramı Var Oradan Formüllere Bakarak ek Bilgi Edine bilirsiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/uecretli-oegretmen-maas-hesaplama-programi-guencelleme.6489/
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin için yapılması gereken evraklar

Bunlara ek olarak olmazsa olmazı TİF Doğrudan temin işlemlerini direk Ekap sisteminden yaparsan çok daha iyi olur Mecburiyeti şuan için yok ancak çok kısa süre sonra ekap mecbur tutulacak.
  16. R.P.

Mutemet Arşivi Mutemet Nedir? Mutemet Ne İş Yapar?

Oh ne ala uyanda işine bak :lol:
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen (4B) l-ll dönem Eğitim Öğretim ödeneğinden Sigorta ve BES kesilirmi?

Güzel Açıklamalar Güzel Belgeler Emeğinize Sağlık.
  18. R.P.

Mutemet Arşivi 18/04/2019 Kesenek Bilgi Sistemi K100 Hatası Giderilmiştir

Bizde de sabah vardı şuan K100 Hatası veriyor.
  19. R.P.

Mutemet Arşivi 16/04/2019 Kesenek K100 Hatası

Mehmet Hocam Sabah Giriyor idi Şuan gene K100 Hatası veriyor
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen (4B) l-ll dönem Eğitim Öğretim ödeneğinden Sigorta ve BES kesilirmi?

Kadrolu ve Sözleşmeli öğretmenlerdeki gerek yönetmelik olsun gerekse sözleşmeli öğretmenlerdeki sözleşme şartlarından ötürü uygulamalarda farklılık olduğu sıkça görünen bir konu Diğer taraftan sorduğunuz soruya gelen yanıtlarda yorum farklılığı veya bulunduğu yerdeki içtihatleri ile verilmiş...
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu Kesenekleri

Personelinizin Onayı Olsa Dahi olamaz İllegal bir durum.Allah Allaah Yeni Yeni Yönetmeliklermi Türetiyorlar?
  22. R.P.

Arkadaşlar son zamanlarda bu java sistemdeki 32-64 bit meselesine takılıyor sisteminiz hangisi ise o javayı yükleyin.Tarayıcıyı değiştirin .Bende 64 bit sistem yüklü chorome tarayıcım java 8 update 131 yüklü sistem açılıyor. Birde Pc nizde Mutlaka microsoft xna framework redistributable 3.1...
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5510 aylıksız izin

1-Mayıs döneminde 5 günlük kıst yapacaksınız İşlem Kodunu 14 Kıst maaş (Görevden ayrılanlar) sekmesine alacaksınız 2-Mayıs 2019 Maaş Döneminde 25 Günlük GSSP ödeyeceksiniz 3-Kbs den Haziran Ayında İşlem Kodunu 18- Aylıksız izin (GSSP Kesilir) koduna alacaksınız. Aylıksız izin bitene kadar...
  24. R.P.

Sistem de biliyor bu yaşlıyı üzmemek için bize var size yok :rolleyes::lollol:
  25. R.P.

Error 500: WSWS3166E: Error: No client transport named 'http' found. (Hata 500: WSWS3166E: Hata: 'http' adında istemci nakliyesi bulunamadı. ) Bizde de Aynı Sabırlı Ol Düzelir Sistemsel hata
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Öğretmen Prim Ödeme

Saadece Sözleşme Tutarı Pirime Esas Tutardır. Maaş ve Ek dersi toplam pek tutar alanına yazacaksın
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi hastane yatışı ve rapor

Anladım fazla yatan % oranın kadar olanını önce tel ile görüşün sonrasında iadesini üst yazı ile ilgili şirketten isteyin.
  28. R.P.

Kişi İlgili Bes Şirketini arayarak besden caymak istediğini söylediğinde maaş hesabına tekrardan aktarılmaktadır.
  29. R.P.

Bir süre bekle sonradan tekrardan gerekeni yaparsın Sistem hatası olasılığıda var.
  30. R.P.

Heyet raporu dışında hastanede yattığı süre içerisinde (Heyet Raporu Almamış İse) raporlu sayıldığından çalışmadığı günler için kesintiye uğrar.Böyle hatırlıyorum Arşivimde belgeleri bulamadığım için buraya ekleyemedim.Artı bir bilgi olarak aldığı raporun günü bitmeden karşılıklı anlaşma olduğu...
  31. R.P.

Yanlış Hatırlamıyorsam eğer hastanede yattığı süre sonunda heyet raporu almış ise kesinti yapılmamaktadır.Emrah bey yaptığınız doğru bence.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kbs bilgisayar işletmeni terfi girerken tazminatlar ve ek gösterge

Maaşallah Senin Emekliliğede Birşey Kalmamış.:rolleyes::lollol: Hayırlı İşler
  33. R.P.

Eğitime Hazırlık ödeneğinden bes kesintisi yapılmaz bununla ilgili elimizde net açıklayıcı bir bulgu yok.Ekteki Bordro Hazırlama Size Işık Tutacaktır.
  34. R.P.

Lingi İnceledikten Sonra ------------link silindi---------------- Toplu olarak (Tek Ödeme Emri İle) Banka hesabınıza gönderin banka listesi ile kişilere aktarılmasını sağlayın.
  35. R.P.

Sistemde gözükmemesine rağmen sgk Mart ayında borç çıkarttı Pikürleri gönderdim üst yazıda bilgi verilmesini belirtmiştim gereğinin yapıldığını tekrardan yazı ile belirttiler 10-15 gün sonra tekrar aynı yazı sgk genel müdürlükten geldi Diyeceğim o durki biribirlerinden habersizler.Sıkmayın...
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kbs bilgisayar işletmeni terfi girerken tazminatlar ve ek gösterge

Hiç Bilen İle Bilmeyen Bir Olurmu? Tebrik ederim Güzel Arkadaşım Bu denli net yanıt.Hayırlı İşler.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ

1-Göreve başlama yazısını yazın 2-Maaşını yapın varsa kıst maaşını yapın 3-Sizde ise hitap girişini yapın 4-Keyif ile arkanıza yaslanıp çayınızı yudumlayın 5-Tüm insanlarada Hayır duası edin.
Geri
Üst Alt