Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Mutemet Arşivi mutemedin hali

Bu zamana dek ne nüfus sayımında ne de seçimlerde asla görev almadım ve çok mutluyum.:)
  2. R.P.

Vay Hüsyin Bey Pek Dertlisin Hele Birde Mecburi (!) Mutemet Olunca Allah Kolaylık Versin Ama Yinede İşinde İyisin Allah Daim Eylesin. :-)
  3. R.P.

!~DİKKAT~! İhraçtan iade edilen personellerle ilgili SGK duyurusu

Gökhan Bey Doğru der hele bi anladığını yazsaydın üstad :)
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli STAJYER ÖĞRENCİ MAAŞLARI

Ücretleri 30 gün üzerinden hesaplanarak ödendiğinden ötürü raporlu olmaları halinde (1 gün dahi olsa) hem maaşı hemde primi düşer Aancak kar tatili görevli izinli olduğundan maaşı ve primi ödenir Kar tatillerinde çalışmamışlar ise çalışmadıklarına dair bir dilekçe alıp saklamanız çok iyi...
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Münferit 14 Günlük Fark

Daha Önceden Hesaplanmış ve muhasebeleştirilmiş ise çıktı veriyor.
  6. R.P.

:D%p:D:bravo::bravo::bravo:
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

Muhasebe bunu mutlaka görür ve gereğini yapar Konuyu bir kaç yer ile görüştüm sonuç olarak geçici bir sistem hatası olması yüksek ihtimal olarak görünmekte Yarın tekrar deneyin büyük ihtimalle inşaallah düzelecektirMüjde Hanım .Konuyu çözdüğünüzde mutlaka paylaşın.Hayırlı İşler
  8. R.P.

Klavuzda Böyle bir uyarı var Kullanıcı tarafından vergi matrahı güncelleme işlemi yapılmadığı takdirde vergi matrahı gün sonunda sistem tarafından otomatik olarak güncellenecektir. Vergi matrahı güncelleme işlem tamamlandıktan sonra yeni bordro oluşturulmasına izin verilecektir. Hal böyle...
  9. R.P.

Müjde Hanım;Klavuzu İncelemenizde fayda var diye düşünüyorum.Hayırlı İşler.
  10. R.P.

Harcama Birimlerinin Ek ders hesaplayabilmeleri için MUTEMET rolüne sahip yetkili personelin Ocak – Haziran veya Temmuz – Aralık dönemlerinden birini seçerek ek ders hesaplama işlemine izin vermesi gerekmektedir. Burada yapılan önemli değişiklik “Açık” veya “Muhasebe Birimine Gönderilmiş”...
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MAAŞINDA İCRA OLAN MEMUR EMEKLİ OLURSA

Ekte bulunan belgeler size yol gösterecektir.Hayırlı işler dilerim.
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4924 personelin açığa alınması

(9) Anayasanın 120 nci maddesi kapsamında ilan edilen ve 21/7/2016 tarihli ve 1116 sayılı Türkiye Büyük Millet Meclisi Kararıyla onaylanan olağanüstü hal kapsamında, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum...
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kişi borcu tam ay

Kişinin geriye dönük mahkeme karar tarihine göre bordrolarını çıkartın çeşitli ödemeler bordrosu ve icmal oluşturun hesaplamasını yapın ve strateji birimine sevkini sağlayın.Sizin işiniz buraya kadar.
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Bedelli Askerlik İşlemleri

Sosyal Güvenlik Kurumu 4/a statüsünde sigortalı personellerin (4B Sözleşmeli Memur, 4D Sürekli işçi vb.) ücretsiz izin hakkı istifa ile olur. Askerlik başlangıç tarihinde çıkışını, göreve tekrar başladıktan sonra girişini yapacaksınız. İşten çıkış bildirgesini yaparken, çıkış nedenini askerlik...
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kişi borcu tam ay

Bunu Hangi kalemde yapacaksanız forumda kişi borcu hesaplama cetvelleri var biri üzerinde yaparsınız veya Mehmet beyin dediği gibi açıklayıcı yazın yardımcı olalım.Hayırlı Akşamlar.
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Seçimde görevli olan işçi

Kendi Kurumu Haricinde Ücret Karşılığı görevlendirildiğinden dolayı fazla mesai alması söz konusu olamaz.
  17. R.P.

Köşe Yazıları SGK EK KARŞILIK İŞLEMLERİ

Emeğine ve klavyene sağlık güzel Arkadaşım Eksik olma
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Rapor Alırsa Ücreti Kesilir mi?

Stajyer öğrenciler 5510 sayılı Kanun gereği 4/a statüsünde sigortalı sayılmaktadırlar.Bu nedenle Stajyer öğrenciler için prim oranı %1’dir. Bu primi de meslek lisesi veya üniversite SGK’ya ödeyecektir. Öğrencilerin staj yaptıkları işyeri işvereninin, sözü edilen primi ödeme gibi bir zorunluluğu...
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kendi İsteği ile işten Ayrılan 4d işciye kıdem ihbar tazminatı ödenirmi

İş Kanununa göre istifa eden işçinin tazminat hakkı bulunmamaktadır. Haklı bir sebebe dayanmadan istifa eden işçi (1457 sayılı iş kanunun 14. Madde.) tazminat hakkını kaybeder. Hatta ihbar süresine bağlı kalmadan istifa etmesi durumunda işverene tazminat ödemek zorunda bile kalabilir. İşçi haklı...
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Eş Durumu Yer Değişikliği

Aynen doğru Anlamışsınız sözleşmeli öğretmenlerde her ne sebeple olursa olsun İller arası atama yapılması söz konusu değil.Bu neden ile işinden istifa edenler olduğu duyumumuz arasında Ancak Aynı ilde olmak koşulu ile branşında bulunduğu okulda norm fazlalığına düşecek olur ise Dönem sonunda...
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Eş Durumu Yer Değişikliği

Sanırım öğretmen eşten bahsetmektesiniz Sözleşmeli öğretmenler çakılı kadro oldukları için yer değiştirmeleri yönetmelik gereği oldukça zor ihtimal.Ancak aynı şehirdeki kurum içerisinde norm fazlalığına düşmesi halinde aynı şehirdeki başka bir okula ataması yapılabilmektedir.Sözleşmeli...
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Akademik Personele KBS'den Ek Ders Ödenmesi

Bundan birkaç yıl öncesinde Meslek liselerindeki branş öğretmenler üniversitede görevlendirilmekte idi ücretlerini ise milli eğitim yapmakta idi ek dersten tek farkı 150 üzeinden ödemekte idik ancak şu an böyle durum ne yazıkki yok.Yani ek ders puantajına ekleme yaparak 1.1 kaleminden ödenmekte...
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Halk Eğitim Kursu Ücret Ödemesi

Hiç bir farkı yok ek ders karşılığı çalışan ücretli öğretmen gibi veya usta öğretici gibi düşünün sigorta girişine dikkat edin e bildirgede ise kısmi istihdama dikkat edin zaten konu ile ilgili formda resimli dökümanlar mevcut.Hayırlı İşler dilerim.
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4-b'li personele yolluk ödemesi

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın 4. maddesindeki "Sözleşmeli personele geçici görev yolluğu dışında harcırah ödenmez" ibaresi Danıştay 2. Dairesinin 26/12/2013 tarihli ve E:2009/140, K:2013/12270 sayılı kararı ile iptal edilmiştir. Bu kararı inceleyin Bunun yanı sırarıdvan...
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Halk Eğitim Kursu Ücret Ödemesi

Hüseyin beyin verdiği değerli bilgilere ek olarak ;Bilindiği üzere SGK lılar birden fazla işte çalışabilmektedirler.Sizde başladığında siz sigorta girişinizi kısmi istihdam olarak başlatmalısınız Diğer taraftan önceki çalıştığı yerden de vergi matrah toplamını almanız ona göre vergi diliminden...
  26. R.P.

Mutemet Arşivi Hitap Veri Girişi

Arkadaşlar Hitap'a veri giriş başlangıcından itibaren 90 gün lük bir süre tanınmaktadır bu nedenle yapılması gereken işlemler eğer 90 gün içerisinde girilmez ise idari para cezası yansımakta (FHZ Hariç) Ancak bu cezadan kurtulma yolunu da köşe yazımda resimli olarak anlattım.Hayırlı İşler...
  27. R.P.

Editörün Seçimi 5510 Sonrası Memurların Maaş Hesaplaması Tüm Bilgiler

Üstad Eline Emeğine Sağlık Güzel Çalışma Olmuş.
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İş kur üzerinde Açıkta atanan Sürekli işçiler

Şu an sizde çalışan ve 14.02.2019 tarihinden önce başlamış aynı kategorideki işciniz ile aynı maaşı alır.Diğer deyiş ile En son açıklanan maaş verisi üzerinden işlem yapmalısınız.
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4D li işçiler için iş sağlığı ve güvenliği hizmeti almak mecburi mi?

Bizde İşkur TYP İşcilerinde dahi zorunlu bu eğitimleri alıyorlar.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük 5434 kesenek bildirme

Bildirge Gönderilmiş Ancak Para ortada yok Bağlı bulunduğunuz defterdarlık veya mal müdürlüğünden ilgili döneme ait sgk ödeme pikürlerini talep edin o vakit konu aydınlığa kavuşacaktır.
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Seçim Kursuna Katılan Öğretmenin Ek Dersi

Üstad ;Öğretmen zaten derse girdiği için maaşını alıyor O vakit aldığı ek ders "Dört" sarılı yumurtamı oluyor :)
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Kadrolu Masa başı çalışan Giyim Yardımı Alırmı

Üstad benim anladığım Yönetici ve yönetici yardımcılarından Bahsetmektedir.
  33. R.P.

MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 14/9/1991 No : 91/2268 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965 No : 657 Yayımlandığı Resmî Gazetenin Tarihi : 9/10/1991 No : 21016 Yayımlandığı Düsturun Tertibi : 5 Cildi : 31 Madde 1 – 657 sayılı Devlet Memurları...
  34. R.P.

Net Olarak size katılıyorum Mehmet Bey Biz telekomdan tüm haklarımız ile geçiş yaptığımızdan dolayı yinede emin değilim ancak bu durumu istisna olarak görmüş olabilirler. KBS Sistemi üzerinden her okul kendi giyim yardımını kendisi yapmakta Nasıl bir yol izlemekteler sormak bu zamana kadar...
  35. R.P.

Mehmet Bey;Ben Milli Eğitime Telekomdan 2006 yılında geldim orada İhale ve Yatırım Servisindeydim arazide çalışan arkadaşlarla bire bir aynı giyim yardımını almaktaydım Milli Eğitime Geldiğimde Konu ile ilgili ödemeler eskiden manuel yapılmaktaydı bu konu ilimizde dillendirildi o zaman alındı...
  36. R.P.

Bende Teknisyen Kadrosunda ama mutemet olarak görev yapıyorum yıllardırda giyim yardımını kadro ünvanıma göre alıyorum.Bu zamana dek sıkıntıda olmadı.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Askeri personel sabit ek ödemesi

Sayın Aslan16 Beyefendi;Sorunuız ile ilgili bilgiye sahip değilim Ancak, Konumunuz Meb olarak görünmekte lakin sorunuz sağlık bakanlığı ile ilgili bir bağlantı kuramadığım için soruyorum.Acaba tecrübe edinmediğimiz bir konumu saklı sorunuzda?
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıdem ihbar tazminatı

İlgili Karar Yazımın Ekinde Hayırlı İşler
Geri
Üst Alt