Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen (4B) l-ll dönem Eğitim Öğretim ödeneğinden Sigorta ve BES kesilirmi?

sayın hocam şu an benim durumum kemal sunal'ın "meraklı köfteci" filmindeki 'çocuk yapsam da öleceğim çocuk yapmasam da öleceğim' durumuna benziyor... ben şimdi kesinti yapsam da ceza yiyecem , yapmasam da ceza yiyecem... bu site içinde de birlik olmadığını görüyorum.ayrıca moderatör RP nin...
  2. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen (4B) l-ll dönem Eğitim Öğretim ödeneğinden Sigorta ve BES kesilirmi?

sayın hocam 3. maddede bahsettiklerimin hepsini kesiyorum o zaman. adam borçlu çıkacak bişey değil:) hiç vermeseydi daha iyi bir de bes i nasıl işleyecem
  3. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen (4B) l-ll dönem Eğitim Öğretim ödeneğinden Sigorta ve BES kesilirmi?

değerli arkadaşlar konu üzerinde forumda araştırma yaptım ama doğrulatmak istediğim bazı kısımlar var. 1-kadrolu ile sözleşmeli öğretmen arasında ÖDEME FARKI var mı: 2018 yılı :1130 tl 2-ikinci dönem %50 ödenecek yani 565 tl 3-565 tl den de damga,bes, %20.5 ve %14 mü keseceğim.zaten adama...
  4. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personel e bildirge işlemleri

sayın hocam kıst maaş ve tam maaş için ayrı ayrı dönemler seçiyor muyuz yoksa her ikisini de 2019-3 dönemine mi kaydediyoruz.
  5. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personel e bildirge işlemleri

yeni göreve başlamış olan sözleşmeli 3 öğretmenin kıst+tam maaş işlemlerini kbs üzerinden tek ödeme emri ile yaptım.doğru mu yaptım acaba.şayet doğruysa bu ödemenin e bildirgelerini nasıl yapacam.e bildirgeleri yaparken sıkıntı ile karşılaşır mıyım. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  6. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen bes kesintisi

hocam bir sonraki maaşı beklemeden şirket ile iletişime geçip bes işlemlerini şimdi yapsam olurmu acaba.bir sonraki aya hazır olsa
  7. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen bes kesintisi

hocam bes yapılması gerektiğini bilmediğimden maaşlarını yaptım maliyeye gönderdim.bes işlemlerini sonrasında yapmam bana sıkıntı doğurur mu acaba
  8. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen bes kesintisi

yeni atanan sözleşmeli öğretmenin bes kesintisi olacak mı.olacaksa nereden yapılıyor. kbs,bireysel emeklilik işlemleri sekmesine giriş izni vermiyor.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ,saygılar
  9. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli maaş bilgi girişi

hocam SEÇ e tıklayınca boş çıkıyor
  10. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli maaş bilgi girişi

maaş bilgi girişi yaparken,ek ödeme butonuna tıkladığımda' İlgili tazminat referanstan seçilmelidir. !' uyarısı veriyor. bu seçimi nerden yapacam acaba. şimdiden teşekkür ederim, saygılar sunarım
  11. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli kıst+tam maaş

10.04.2019 da göreve başlayan bir öğretmenin kıst+tam maaşını hesaplatınca; net ödenen kıst:447 tl , tam maaş:2981 tl oluyor. bu normal mi acaba.çünkü 1 hafta önce başlayan hocamızın tam maaşı 3 bin küsur oluyor.arada baya bi fark var yani
  12. Çözümlendi | Kilitli Yanlış Terfi

memur yada hizmetlinin derece kademesi, bu ay ki maaş döneminde(nisan) 5-3 ten 4-1 ine düştü.bu kişi yan ödemelerini nisan maaşında mı alır mayıs maaşında mı?şimdiden teşekkürler,saygılar
  13. Çözümlendi | Kilitli Yeni göreve başlayan 4b sözleşmeli öğretmen kıst maaşı ne zaman nasıl yapılır

sayın hocam maktu tutara yeni başlayan sözleşmeli öğretmen için ne yazacaz
  14. Çözümlendi | Kilitli Yeni göreve başlayan 4b sözleşmeli öğretmen kıst maaşı ne zaman nasıl yapılır

yeni gelen söz.öğretmenin maaşını hesapla dediğimde 'personele ait ücret bilgisi giriniz' diye bir uyarı veriyor.bu bilgiyi nereye ve nasıl girecem. saygılar ,teşekkürler
  15. Çözümlendi | Kilitli Yeni göreve başlayan 4b sözleşmeli öğretmen kıst maaşı ne zaman nasıl yapılır

okulumuza 03.04.2019 tarihinde yeni bir sözleşmeli öğretmen atandı.bu öğretmenin kıst maaşı ne zaman ve nasıl yapılır. şimdiden teşekkür ederim ...saygılar
  16. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 6 Saat AGİ ödemesi

6 gün çalışan bir ücretli öğretmenin asgari geçim indirimi tam mı yazılır.ya da bi formülü varmı? şimdiden teşekkür ederim
  17. Programlar Çeşitli Programlar Anonim

sözleşmeli öğretmen ekders hesaplama programı mevcut mu acaba,ben mi göremedim .varsa yönlendirebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
  18. Öneri | İstek ve Şikayetler Bir işi yaparken tam ve bilerek yapmak

hocam 2 ay boyunca mal müdürlüğü ve sgk nın yollarını aşındırdım.borçları daha yeni sildirebildim çok şükür.bende de pikür ve öeb ler tutmuyordu.aynı rakam olmasını bekleme zaten.maliyenin verdiği pikür ile sgk ya git.bende ki bir diğer sıkıntı ilçe mem ile okulun sicil nodan ayrı ayrı ödeme...
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/B li öğretmen Ekders hesaplama programı lazım

Değerli arkadaşlar,sözleşmeli öğretmen ekders hesaplamasıyla alakalı elimde böyle bir excel dosyası var.hesaplama yapınca ele geçen biraz düşük gibi geldi bana.emin olamayınca sormak istedim.ayrıca agi yok programda ve agi sözleşmeli öğretmene uygulanıyor sanırım. hesaplama doğru mu acaba ya da...
  20. Editörün Seçimi KBS - Ek Ders Excell Şablon Oluşturarak KBS'ye Yükleme - Video Anlatım

Arkadaşlar ekders şablonu indirdim veri tip e ne yazılacak acaba.ayrıca dikkat etmem gereken hususlar nelerdir.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
  21. Editörün Seçimi KBS - Ek Ders Excell Şablon Oluşturarak KBS'ye Yükleme - Video Anlatım

Değerli arkadaşlar kbs ye uyumlu excel ekders dosyasını nerden indirdiniz. Ayrıca konu başlığında video denildi ama video yok.
  22. Sohbet Alanı Çok Şükür

Hüseyin bey bana hep böyle cevaplar yazın, valla neşeleniyorum.saygılar
  23. Sohbet Alanı Çok Şükür

Değerli arkadaşlar, mys duyurular kısmında yayınlanan kesenek- sgk borç listesinde kuruma borç çıkarılmış ancak kesenek bilgi sisteminde borç sorgula dediğimde borcum görünmüyor. sgk il müdürlüğüne gittim borcun yok dediler.muhasebat genel müdürlüğünü aradım açan yok. Anlamadığım şimdi benim...
  24. Mutemet Arşivi 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

sayın hocam, bekar olan bir hocamızın 2019 agi si 191,88 tl ancak 64 saat giren bu hocanın agisini excel 150,95 veriyor.agi sabit değilmidir .neye göre değişiyor.saygılar
  25. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Maaş hesaplama Programı Güncellemesi

sayın hocam, bekar olan bir hocamızın 2019 agi si 191,88 tl ancak 64 saat giren bu hocanın agisini excel 150,95 veriyor.agi sabit değilmidir .neye göre değişiyor.saygılar
  26. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Bu avans kapatma olayı sadece sözleşmeli öğretmenleri mi kapsıyor yoksa ben mi yanlış anladım.çoğu yazıda sözleşmelilerden bahsetmiş
  27. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Değerli Arkadaşlar okulda idareciyim ve avans kapatma işini ilk defa yapacam. Neyi nasıl yapacağımı ve nerden başlayacağımı hiç bilmiyorum.Yazılanları okudum ama aşina olmadığım bir iş olduğu için yazılanları da çok anlamadım açıkçası.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  28. Çözümlendi | Kilitli İdari İzinli Öğretmenlere Ekders Ödemesi

Arkadaşlar valilik oluru ile idari izinli sayılan öğretmenlerin destekleme ve yetiştirme kurslarına girmedikleri halde ek dersleri ödenir mi. dayanak nedir varsa yazar mısınız
  29. Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

Arkadaşlar 4/b sözleşmeli farkı yaptım.Şimdi e bildirgede farklar için hangi dönemi maaş için hangi dönemi seçeceğim.resimli anlatım mevcut mu.süre daralıyor ceza yemeyelim bari :-))) şimdiden teşekkürler
  30. Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

emsan verilerden 5434 de 3 kişi olması lazım ama text boş çıkıyor.ne yapmalıyım
  31. Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

arkadaşlar bu kesenek text ekranı değişti sanırım.yeni ekranda hepsi boş çıkıyor ne yapmam gerekiyor
  32. Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

tarayıcıda başka bir sekmede açılıyor olması lazım
  33. Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

SÖZLEŞMELİ MAAŞ FARKINI HARCAMA YETKİLİSİNE GÖNDERDİM AMA HARCAMA YETKİLİSİ BENDE GÖRÜNMÜYOR DEDİ.AYNI DURUMDA OLAN VAR MI...NE YAPACAM
  34. Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

eyvallah rıdvan bey çok teşekkür ederim.ALLAH işinizi rast getirsin
Geri
Üst Alt