Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sgk E-Bildirgelerin Son Günü 26'Sımı Yoksa 23'Ümü?

4B 1-14 Günlük fark açılmıştır. Yaptım işlemleri dökümleri aldım hemen.:lollol:
  2. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

Allah kolaylık versin ne diyelim. Uyanıklık yapıp aralığı direk gönderip farkı ve refah payını ocak dönemine de ekleyebilirdik. Doğru iş yapmak gerçekten sorun oldu.
  3. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

ben 14 günlük farkları elden kafadan sgk larını hesaplayarak kuruş hatasız yükledim. sisteme 21:00 a kadar bir şey yayınlanmazsa yada kbs açılmazsa bende onaylayacağım.
  4. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Aralık Ayına İlişkin Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesinin Verilme Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru

SGK bile kendi yazısını düşünüyor. Net konuşamıyor. SGK ya kalırsak yarı yolda kalırız.:lol:
  5. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

text verecek duyuruda bahsedildiğine göre. Düzenleme yapılıyor olabilir. süresi var. aceleye gerek yok onlarda
  6. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

bende daha dökümleri alıp imzalayamadım. acelesi yok zaten ödendikten 10 gün içinde bildirip 15 güne kadar ödeme süremiz var ne de olsa.
  7. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli İşçilere Ödenen Ölüm Yardımından Damga Vergisi Kesilir Mi

kesilir. Bununla ilgili birçok konu başlığı açıldı aramanız halinde ayrıntılı cevapları da bulabilirsiniz. İLGİLİ KONU CEVAP AYRINTI İÇİN TIKLAYINIZ
  8. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

bende de gitti şuan:lol: maasuygulama@muhasebat.gov.tr mail atınız 2 gün önce attım dönüş olduydu. Çağrı açıldı tekrar şuan Rıdvan Ercan YILDIZ
  9. Süleyman Kambuk

googleden arama yaparak bağlantıyı gizli pencerede aç denediniz mi belki çözüm yolu olabilir.
  10. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sgk E-Bildirgelerin Son Günü 26'Sımı Yoksa 23'Ümü?

sistem açılmazsa gün içinde elden hesap yapın 14 günlük için bildirgeyi verin. Zaten KBS işleme izin verdikten sonrada ödeme işlemlerini yaparsınız. Gün içinde sistem açılmazsa ben öyle yapacağım.
  11. Süleyman Kambuk

şuan çalışıyor ben çağrı açtım. sistem açık bende.
  12. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Aralık Ayına İlişkin Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesinin Verilme Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru

SGK da aylık prim hizmet bildirgesi ve Muhtasar ve Prim hizmet bildirgesi diye ayrı yazıyordu genelde duyuruda. Tam emin olmamakla birlikte muhtemel ilgilendirmiyor olabilir.
  13. Süleyman Kambuk

bu muhtasarla verilen özel işyerleri ve kamudaki döner sermayeleri kapsıyor sanırım. Genel bütçeden muhtasar ile ödeme yapanları kapsıyor mu belirsiz. Kapsamadığını düşünüyorum.
  14. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu Aralık Ve Ocak Ayında Bordro Hesaplanan Ancak 14 Günlük Hesaplanmayan Personel Sorunu

14 günlük fark giriş ekranında ilgili kişi var mı varsa işlem kodu nedir. Ona bakınız. Yoksa TC ile sorgulatınız temmuz farklarından önce başka kurumdan felan geldiyse naklen geçme kodundan naklen gelen olarak alınmadı lazım.
  15. Süleyman Kambuk

Hata herkeste yok. Belgeleri farklı olanlar iptal etsin sadece. Öeb icmal ve bordrosu uyumlu belgeleri iptal yoluna gitmesin kimse zaten sistem yoğun 2. Bir iş yapmayın :lollol:
  16. Süleyman Kambuk

5-10-15-20 daha fazla harcama birimi olanlara Allah sabır versin . kadrolu, kadro karşılığı ve 4B sözleşmeli ayrı ayrı statüleri olanlara da ayrıca bin kat sabır versin.:)🙏
  17. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler Lütfen Sorularımızı Öncelikli Arama Bölümünden, Arama Yaparak Yoksa Konu Oluşturarak Yapılması

Güncel: Lütfen hassasiyet gösterelim. Sorduğumuz sorularda aynı sorunlarla karşılaşan kişilerinde olabilme ihtimal ve faydalanması adına lütfen sorularımızı öncelikli arama motorundan arama yaparak yoksa konu oluşturarak yapmamız herkes için daha yararlı olacaktır.
  18. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

sgk personel ile ilgili tutarları iade ederse tekrar eşleştirerek gönderirseniz. sgk parayı iade etmeyipte kendi sisteminde emanette bekletirse de yazı ile iadesini isteyebilir veya hangi borca ait olduğunu söylerseniz sgk oradan karşılar ve borç gözükmez.
  19. Süleyman Kambuk

Bende ettimde sistemdeki yanlışlıkları tespit ettik. İstisna ve kesenekle ilgili sorunlar düzeldi o zamanda sistemi kapattılar
  20. Süleyman Kambuk

Sakınca olacak bir durum yok tabikide. 14 günlğk farkı yapamayan tek bizmiyiz anlamadım herkes yapmış gibi. Çok hızlısınız. 2 birim yapabildik biz sadece:D
  21. Süleyman Kambuk

Kbs duyurusuna göre mantık o yönde öyle görülüyor. Benim anlafığımfa bu şekilde
  22. Süleyman Kambuk

İster textin içinden silinebilir isterde sgk yükleyince aynı kişi açılan diğer alan silinirse işlem tamamdır. Maliye bu birleştirmeyi düzeltebilir.
  23. Süleyman Kambuk

Evet ödeme gününe göre sgk ya para geçmezse cezaya düşer şuan bildirildiyse ödeme yapılmasada sıkıntı yok yani. Bugün içinde maaşlar bildirilirse. 14 günlük Ek ve refah payı için ise aşağıdaki gbi cevabı Ek mahiyette aylık prim ve hizmet belgesinin düzenlenme süresi nedir? Cevap : Ek mahiyette...
  24. Süleyman Kambuk

Gece 00:00 a kadar sadece maaşa ait Bildirge yapmayanlara ceza gelir sadece mys ile eşleştirmenin şuanlık bir önemi yok. Ödeme gününe kadar eşleştirilip muhasebece gönderilirse sorun olmaz. yanlış anlaşılma olabilir düzelteyim.
  25. Süleyman Kambuk

öyle görünüyorda. şu kesenek ve bildirge uzatmaya ait resmi duyuru olmadıkça herkes birşeyler denemeye devam edecek. sözleşmelileri ve kadro karşılığı sistemi de açarak ortalığı karıştırabilirler de :lol: KBS menülerde geçiş yapabilsem bakıcam da en son baktığım birimde yoktu.
  26. Süleyman Kambuk

KBS refah payına ait tutarları 5510 da maaşın içinde dahil etmiş. daha 1 birimin 14 günlük farkını bile yapamadık. 1643111609 yine kapattılar KBS
  27. Süleyman Kambuk

yeni başlayan memursa şubat maaşıyla birlikte verin sorun olmaz. şubat 25 ine kadar süresi var bildiğim.
  28. Süleyman Kambuk

aylık olarak maaş ve 14 günlük fark bordrosunda istisna toplam 638,01 Tl ye ulaştıysa gelir kesilmesi doğrudur. Ulaşmadıysa dün hesapladıysanız tekrar bugün hesaplatınız düzelir.
  29. Süleyman Kambuk

14 günlük farkı sanırım Makina kimya kendi eski porseline onlarda ödeme yapacakmış. Onlar yapmayacaksa doğru. birkaç arayan oldu ödeyeceklerini söylediler. Ama refah payı olması gerekiyor. doğrudur.
  30. Süleyman Kambuk

onların yarına kadar süresi var zaten. onu da yarın düşünelim. biz yarın göndereceğiz sistem de hesap açılırsa:lol::lollol:
  31. Süleyman Kambuk

refah payı ve 14 günlük fark ödemesi yapılmadıkça cezalık bir işlem gelmez.
  32. Süleyman Kambuk

otomatik yapıyor oyabilir orayı. birçok kişide aktarma yapmadan yeni kurumunda çıkmış sanırım.
  33. Süleyman Kambuk

kesenek bilgi sisteminden baktım da henüz bir alan açılmamış. Ama beklemedeyiz. Şu belirsizlik ortadan kalktı ya. 2,5% için 25 inden sonrada olsa sıkıntı olmaz. Belirsizlikten yarımız işlem yaptı yarımız beklemede kaldık.
  34. Süleyman Kambuk

duyuruda dün resimdeki kısım yoktu. Birileri kendini uyanık sanıyor. Sorumluluğu bize atacaklar. Herkes bugün maaşlara ait kesenekleri yapsın derim. 2,50 için ayrı text oluşturulacağı yazılmış. Önemle duyurulur. kısaca maaşlara ait kesenek ayrı, 14 günlük fark keseneği ayrı, refah payı denilen...
  35. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Kesinti Sistemine Bes Kesintisini Kaldıramıyorum

çağrı açmanız gerekli aksi halde silinmiyor.
  36. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Kesinti Sistemine Bes Kesintisini Kaldıramıyorum

Kişi kendisi çıkınca otomatik siliniyor biz işlem yapamıyoruz
  37. Süleyman Kambuk

sadece 14 günlük hesaplamak yetiyor. duyuruda yazıyor. tek bordroda 2 side yer alacak.
Geri
Üst Alt