Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen personel maaşı

haklısınız. ama kbs den yapamıyoruz. geçen ayda da mys den ödededim.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen personel maaşı

4C den 4B ye geçen personel maaşı için excel programı olan arkadaşlar ekleyebilir mi ? kbs den yapamıyoruz. Mys den ödeyeceğiz.
  3. Çözümlendi | Kilitli mys 4b maaş ödeme sorunu

4/B Sözleşmeli Ücret Hesaplama İşlemleri Kısa Süreliğine Kapatılmıştır. Daha Önce Hesaplama Yapan Kurumların Tekrar Hesaplama Yapması Gerekmektedir! kbs de bu ibare var
  4. Çözümlendi | Kilitli mys 4b maaş ödeme sorunu

Bayram bey merhaba . İlginize teşekkür ederim .meslek lisesinde çalışıyorum çağrıyı nasıl açacağız.
  5. Çözümlendi | Kilitli mys 4b maaş ödeme sorunu

arkadaşlar 4c den 4b ye geçen personelin maaşını kbs de hesaplayamadık. excelden hesapladık. mys de detay işlemlerinde ödeme kalemi türü geliyor fakat ödeme tertipleri çıkmıyor. bu nedenle de kaydet işlemi gerçekleşmiyor. personel maaşını yapamadık.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen personele mys den ödeme emri

arkadaşlar bütçe tertibinde 9.2.2.00.1.01.4 te para var ama ödemeye yapmaya çalıştığımızda bütçe tertibi gelmiyor. örneğin 657 s.k sözleşmeli personel ücreti seçtikten sonra tertibine bir şey gelmiyor ve kaydetmiyor
  7. Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen personele mys den ödeme emri

elinize sağlık. kbs sisteminden mi hesaplattınız
  8. Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen personele mys den ödeme emri

Arkadaşlar her kese iyi çalışmalar. Milli eğitime bağlı meslek lisesinde 4c den 4b ye geçen personel için kbs sistemine ilçe müdürlüğünden giriş yaptırdık. ama maaş hesaplama geçici kapalıdır ikazı veriyor. ilçe milli eğitim bu kişinin maaşını siz yapacaksınız diyor. Kbs de okullar maaş...
  9. Çözümlendi | Kilitli Mys de Ücretli Öğretmen ödemeleri

youtube sayfası yok
  10. Mutemet Arşivi Aralık ayının ekders iadesi

Okulumuz için Aralık ayında ek ders ödemesi yapıldıktan sonra kar tatili nedeni ile yapılamayan destekleme takviye kursu, nöbet ve diğer ek dersler için ücret iadesinin yapılıp ödenmesini ilçe mem talep etmektedir. bu ödemeler için bodro hazırladım. Fakat kişi borcu cetveli gibi bir cetveli...
Geri
Üst Alt