Arama sonuçlarınız

1. Programlar 4b Sözleşmeli Memur 1-14 Günlük Fark Bordrosu Manuel

Ödeme kalemlerinde %13 m.y.o ve yüzde 7,5 Gss olarak daha iyi olabilir. Kbs öderken & 11 ile %2 yi birleştirerek %13 şeklinde yapmış. Keserken %11 %2 şeklinde kesmiş.
  2. Çözümlendi | Kilitli 5510 14 günlük fark kesenek maaş ödeme tarihi

Günaydın Herkese. Ayın 21.01.2019 da 14 günlük farkların keseneğini yaptım. Maaş ödeme tarihi olarak 15.01.2019 seçmişim sıkıntı olurmu
  3. Çözümlendi | Kilitli Aralık Sgk Mahsup

1900 liralık fiili hizmet farkı yaparken bu paradan 1500 lira eksik ödeyim şeklinde değilde, 1900 lirayı mys den ödeyip maliyeye yazı yazip 1500 lirasını gelir kaydedin şeklinde daha mantıklı olabilir diye düşündüm ben ama Mehmet Bey
  4. Çözümlendi | Kilitli Aralık Sgk Mahsup

Aralık ayı primleri Mal müdürlüğü tarafından yıl sonu kapatma işlemleri olacak diye erken gönderildi. Askere giden personellerden dolayı 1500 lira kadar mahsup yapmam gerekliydi yapamadım. Bildirgeyi yaptım daha onaylamadım. 1900 lirada fhz farkı çıktı. Bu mahsup yapamadığım kısmı 1900 lira...
  5. Çözümlendi | Kilitli Naklen Giden 4/B li 14 Günlük Farktan Çıkarma

Ancak bu seferde gün sayıları felan sıkıntı olur zaten mecbur üzerine ekleyeceğiz
  6. Çözümlendi | Kilitli Naklen Giden 4/B li 14 Günlük Farktan Çıkarma

Görüştüm yapmamış ben yapacağım. 14 günlük farkların primini aralığın üzerine eklemeden ek mahiyette yapsak olurmu. Çünkü aralığı yapmıştım daha onaylamadım daha ama bozmayayım.
  7. Çözümlendi | Kilitli Naklen Giden 4/B li 14 Günlük Farktan Çıkarma

Yer değiştiren 4/B li personeli ocak 7 de gönderdim. Aralık Maaşını bizden aldığı için sanırım 14 günlük farklarda çıkıyor. 14 günlük fark bilgi girişinden sorguladımda ismi çıkıyor üzerine tıklayınca bu kişi kurumunuzda bulunmamaktadır diyor. Bu kişiyi çıkarmam lazım. Çağrıda açamıyorum...
  8. Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

Sözleşme ücreti üzerinden yüzdeleri alırsanız yanlış çıkar.Onlar 31 e bölümünden çıkar tutarlar. pek tutarlar 30 bölünüyor çünkü. Yanlışlık yok
  9. Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

1-14 ocak arası çalışmadığı için yararlanmıyacak. Bendede aynı durum var 3 kişi
  10. Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

26 aralıkta 2 tane ocak 4 te 1 personel askere gitti. ocak 7 de bir tanesi naklen gitti. onlarada tam fark hesaplıyor sistem.Bunları çıkarmam lazım
  11. Mutemet Arşivi Telekom Faturaları Borç Düşülmesi

Ben tt net ve telefon faturalarını ödediğim gibi ödeme emrini mail atıyorum.Borçlar birikmeden silinmiş oluyor
  12. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

Bordro ve icmalde veriyor ama banka listesinde bir etkisi yok doğru. Tşk
  13. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

Geçen aya ait çocuk yardımı için bordro girişinden çocuk parası birde agi kısmına 228,32-205,49 =22,83 yazdım doğrumudur.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıst Maaşı Münferit Hesaplama

24 günlük Kasım kıst maaş yapmak istiyorum primleri ayrı olsun diye. Bu şekilde münferit yapıp sonra işlem kodunu çalışan personel yapıp kurumsal aralık maaşı hesaplatsam hata verirmi diye çekincelerim var. (Hesaplamaya esas ay aralık seçtiğim için kurumsalda sıkıntı çıkarırmı bilemedim)...
  15. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

Sgk nın sistemide buna uyumlu olacakmı bakalım. e bildirge alınca kesinti oranları değişekmi görecez
  16. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

Kasım ayından 5 kalem mahsup ettircem. Birde aralık ayında birkişiye ait kıst maaş var onun primlerinide kasıma ekleyeceğim için ondanda 5 kalem mahsup yaptırcam etti 10 işlem. Maliye ondan sonra mahşer yeri. Ne güzel 4 kalemde bitirirdik bu işi. Bizde insan evladıyız bi haberimiz olaydı iyiydi
  17. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

Mahsup yaptırırken maliyenin elinde 2 kalem para vardı işimiz kolay oluyordu. şimdi 5 kalem para olacak hepsinden ayrı ayrımı mahsup yaptırcaz. İşler iyice karıştı bende
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sürekli Görev Yolluğu Geriye Dönük Talep Edilmesi

Kurumumuzda geçici görevli iken 1 sene önce kadrosu kurumumuza gelen sözleşmeli memur 1 sene sonra geçenlerde sürekli görev yolluğu talep etti ve bu talepten 15 gün sonra istifa etti.istifa etmesine rağmen isteyebilirmi s.g.y
  19. Mutemet Arşivi KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ile Resmi Yazışma Yapmak

Selamlar. Kesenek isteyeceğim SGK'dan. Uyapta bulunan KEP sistemi üzerinden ekleriyle beraber göndersem olurmu. Yoksa posta yolu ilemi göndermeliyim.
  20. Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

Bir personelin 5 icrası vardı. Birincisi bitmiş ve sistemden düşmüştü bende ikinci icraya başlamıştım. Ta ki aylar sonra biten icra için faiz vs 1000 liralık bir tutar daha geldi. Bende onu en son sıraya atmıştım birdahada ses soluk çıkmadı.Hemen kesmelimiydim acaba ikisini birlikte bilemiyorum.
  21. Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

Kalan tutar ne ise onu kestirir zaten sistem daha fazlasına müsade etmez. Kalan tutardan daha fazla bir tutar girdiğinizde uyarı verecektir zaten kabul etmeyecektir.
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B rapor - E vizite

onlar ücret dışı kazançlar.Varsa girersiniz yoksa boş kalsın. Sisteme kaydedilmiş raporlarda rapor bitiş tarihini yazıyoruz. Manuel onaylarken rapor bitiş tarihinden bir sonraki göreve başlama tarihini yazıyoruz. Ona göre yapın.
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B rapor - E vizite

Evet oluyor. Ödeme çıkıyor onlarada. Sadece Ödeme çıkıp çıkmadığını göremiyoruz onaylanan raporlarda gözükmediği için. Personelden öğrenebilirsiniz. Ben öğrenmeye uğraşmıyorum takip eden maaştan kendim hesaplayıp kesiyorum.
  24. Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu Personellere Toplu Ödeme Nasıl Yapılır

3 kişiye sürekli görev yolluğu yapacağım.Toplam tutarı girip hak sahibini 3 kişiyi eklesem nasıl olur. Bu şekilde olursa damga vergisi toplumu kestirir sistem yoksa hepsinde ayrı ayrı izin veriyormu. Maliye parayı yatırırken hepsinin hesabına ayrı ayrı geçiyormu. Daha önce birden fazla hak...
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/B rapor - E vizite

Visiteden manuel giriş yapabilirsiniz sistemde gözükmüyorsa. Ben öyle yapıyorum.
  26. Editörün Seçimi Telefon Fatura Ödemesi (Detaylı Anlatım)

Evet telefon numarası girince hepsi çıktı.
  27. Editörün Seçimi Telefon Fatura Ödemesi (Detaylı Anlatım)

Bizim internet aynı şekilde. ödeme emirleni taratıp mail olarak telekom bölge müdürlüğünde muhasebeye.Yeni fatura gelince belli olacak düşmüşlermi bakalım.
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sürekli Görev Yolluğu Geriye Dönük Talep Edilmesi

Kurumumuza geçici görevle 1 sene çalıştıktan sonra ocak 2017' de kurumumuza nakil olan sözleşmeli personel dilekçe ile yolluk talebinde bulundu. Atandığı sıralar da Adalet Bakanlığının ödenmesine dair görüş yazısı olmadığı için ödeme yapmıyordu kimse.. Şimdilerde ise bu görüşe istinaden...
  29. Çözümlendi | Kilitli Mys fonksiyon kodu düzeltme

Eski Hys sisteminde yurtiçi sürekli görev yolluğunu 3-4-0-0 yurtiçi geçici görev yolluklarından yapmışız. Bakanlık düzelttirmemizi istedi. Maliye eski sisteminde yapılan şeyi yeni sistemden düzeltmemiyorum diyor. Varmıdır başına gelipte düzelttiren
  30. Çözümlendi | Kilitli Bildirge T.C hatası

Dediğniz gibi işyeri numaraları farklı olunca sordum kendisine. Mesem de kurt veriyormuş ordan bildirge vermişler
  31. Çözümlendi | Kilitli Bildirge T.C hatası

yok herhangi bir şey 2 senedir sözleşmeli çalışan personel bizde . Benim yaptığım herhangi bir işlem yok. e devlette gözüküyor. Başka bir yerden birileri bildirge verirken bu arkadaşın tc sini sehven girmiş olabilir diye düşündüm
  32. Çözümlendi | Kilitli Bildirge T.C hatası

Bir sözleşmeli personelin e devletinde işi giriş tarihi 26/09/2018 olarak yapılıp 9 ay için asıl 1 gün 10. ay için asıl 6 günlük bildirge verilmiş. ben 13- ve 33 ten 9.ayı giriş yapmıştım 10.ayı yapmadım daha onlar gözüküyor sıkıntı yok. Başka bir kurumdan özel sektörden vs yanlış tc ile...
  33. Çözümlendi | Kilitli terhis sonrası gss

Böylelikle bunuda öğrenmiş olduk. Yasin Bey saolun
  34. Çözümlendi | Kilitli terhis sonrası gss

2kasım 4 kasım arasını 3 günlük gönderdim. İpc yi direk atmış 253 lira. Şu an düzeltemiyorum siz takip edin ipc düşecek dediler bakalım ne olacak
  35. Çözümlendi | Kilitli Mys Harcama Talimatı Belgesi

Harcamalarda mys harcama talimatı yazdır birde öeb yazdır var. Harcama talimatı görüntüle kısmından aldığımız harcama talimatı belgesi , manuel hazırladığımız harcama talimatı yerine geçermi.
  36. Çözümlendi | Kilitli terhis sonrası gss

Evet yüzde 12 hesaplattım. Kafama bu seferde şu takıldı :) tam maaş alıp tamamını haketmeden ücretsiz izne çıkan bakmakla yükümlüsü olanların prim iadesini isterken hangilerini istemeyecez . %7,5 devlet %5 işçi gss primi toplamda %12,5 yapıyor
  37. Çözümlendi | Kilitli terhis sonrası gss

Bende aradım. Gss ek mahiyetteden- asıl bordro ile sehven gönderilmeyen gss primini işaretleyip gönderin yarım saat sonra bizi arayın dediler. Terhis tarihi içinde ödeyin dediler. Ben şu an hesaplattığım kasım ayı maaşındaki pek tutar unsurlarını 30 a bölüp 3 günlüğünü buldum o şekilde...
  38. Çözümlendi | Kilitli terhis sonrası gss

2 kasım terhis- 5 kasım başlama için 3 günlük gss hesaplattım. Gss asıl mahiyet ekim bildirimden gönderirsem süresi geçmiş olur gibi geldi. ek mahiyetteye baktım sebebi kısmında bununla alakalı bir şey yok.
  39. Çözümlendi | Kilitli Bedelli yeni celb dönemi

Bedelli askerlik yeni celb dönemi ile ilgili bilgisi olan varmı. Maaşları yapıyorum. Daha maaş yatmadan bedelli çıkar işler karışır bir güzel.
Geri
Üst Alt