Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Askere giden memur ne zaman göreve başlatılır?

Terfi vs hiçbir değişikliği olmadığı için Kasım maaşı Pek tutarını kullanarak 3 günlük hesaplama yapayım o zaman. Bunun süresi varmıdır bilmiyorum. Maaş zamanı pek uğraşmak istemiyorum
  2. Çözümlendi | Kilitli Askere giden memur ne zaman göreve başlatılır?

Kadrolu terhis tarihi 2 kasım idi. bugün itibari ile başlattım. 2-3-4 kasım %12 gss tutarını hangi pek tutar üzerinden ne zaman hesaplamak gerekir. Şu an elimde en son ayrıldığı tarih olan nisan bordrosu var. Bu ayki maaşını görüp o pek tutar üzerindenmi yoksa
  3. Çözümlendi | Kilitli E-bildirge Kıst Maaş Primleri

Gökhan Bey kısıt primleri maliye ayırıp ekimdeki sgk tutarları ile beraber göndermez ise , bizde kısıtları ekim bildirgesine eklediğimiz için para eksik kalacak sanki mantığıma göre. sizler böyle bir ayrım yaptırıyormusunuz kıstta. şu sözleşmelilerin sgk işlerini çözdüğüm gün işte benim diyecem
  4. Çözümlendi | Kilitli E-bildirge Kıst Maaş Primleri

Ekim 15 sözleşmeli primleri maliyede bekliyor. Kasım 15 maaşında diyelim 5 kişiye ait kıst maaş var. Ödeme emri belgesindede toplam atıyor primleri bordroda ayrı gözüküyor sadece. Kasımdaki sgk tutarlarından ekim kıst maaşlarına ait tutarları maliyenin ayırıp 15 ekimdeki tutarlarla berabermi...
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B asker dönüşü kbs kayıt

4/B personeli askere gitme diye kaydetmiştim. Şimdi hiç bir şekilde gelmiyor kişi. Kadroluda askere gideni mavi yazı ile gösteriyordu.
  6. Çözümlendi | Kilitli terhis sonrası gss

Bakmala yükümlüsü olmayan personel 2 Mayıs Cuma günü resmi olarak terhis olacak. Araya haftasonu girdiği için 5 Mayıs Pazar başlayacak. Cumartesi pazar için gss ödemekmi gerekir.
  7. Çözümlendi | Kilitli Harcırahsız/Yolluksuz İbaresi Yoksa Yolluk Ödenir Mi

Selamlar herkese. İlde görev yapıp ilde ikamet eden psikolog kendi isteği dışında 40 km uzaklıktaki ilçeye 6 ay geçici görevli atandı gidiş geliş yapıyor. Bakanlık olurunda ödenir ve ya ödenmez gibi bir ibare yok .Ne şekilde bir işlem tesis etmek gerekir. Ödenir ise şayet sadece yol parası...
  8. Çözümlendi | Kilitli kefalet giriş aidatı kesintisi

Sözleşmeli Personelde kefalet kesintisi için kadrolular gibi muhasebeden işlem yaptırmak gerekiyor öylemi.
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/B Aynı Gün Sgk Giriş

Bugün nakil nedeni ile sözleşmeli personelin istifa olarak çıkışını yapacağım(24 tarihli) . Yeni yerine bugün gitse orasıda 25 tarihli sgk girişini yapsa sıkıntı olurmu acaba. Girişler bir gün önceden yapıldiğı için yarın gidip cuma tarihlimi giriş yapmaları gerekir .
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/B işten ayrılış bildigesi eksik gün

Ben 19 u çalışmış gibi kişi borcunu aldım. Eksik gün sayısını girmeyip sadece çıkış günü 19/10 yazıyorum gün sayısını kontrol edin hatası veriyor
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B işten ayrılış bildigesi eksik gün

Günaydın herkese. İşten ayrılış bildirgesi yapıyorum. Eksik gün sayısı ayın 30 veya 31 olmasına göremi tamamlanacak acaba. ben 30 a göre yaptım. Belge türüde 33-13 şeklinde veriyoruz. Ben ikisinin toplamını 13 ten girdim ayrıayrı yazamadığımız için. Başka doldurulması gereken yer varmı...
  12. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli nakil giderken Sgk 16 nakil kodu kullanma

Forumda sgk nın bu konudaki yazısını okudum. Bu kodu kullanabilmek için ayrıldığı ve yeni gittiği kurumun vergi kimlik numaralarının aynı olması gerekir diyor.Genel bütçeli kurumlar bu sebepten bunu kullanamaz diyor anladığım kadarı ile . Bazı bu kodu kullananlar varmış ve ceza felan herhangi...
  13. Çözümlendi | Kilitli 5510 istifa kesenek mahsup

1 aylık süresini doldurdu Pazartesi gidecek. Yani istifa ettiği gün mahsup yapıp kıst prim verip göndermek mi doğru olur 1 gün sonra kesenekleri göndermekmi onu bilemedim.
  14. Çözümlendi | Kilitli nakil giden personelin fiili hizmet zammı

Daha önce bize gelenlere ben yapmıştım bütün yıl için . Fiili hizmet tebliğini okudum sizin dediğiniz gibi yazıyor Mehmet Bey. Bu durumda yıl ortasında giden olursa Fhz yi yine yıl sonunda mı yapmak gerekir yoksa nakil gidince hemen yapıp hitaba işlemekmi.
  15. Çözümlendi | Kilitli 5510 istifa kesenek mahsup

Günaydın. Pazartesi günü istifa edecek 5510 personelim var. Kesenekleri istifa ettiği gün mahsup ettirip 8 günlük göndermek mi doğru olur 1 gün sonrası göndermekmi acaba. Bi yandada süresi açısından rist almayıp tam verip isteyim diyorum.
  16. Çözümlendi | Kilitli Ebildirge eksik gün sayısı ve nedeni hatası

Şimdi yaptım dediğiniz gibi Mehmet Bey oldu. Ben işten çıkış bildirgesi verirkende yukarıda belirttiğim mantıkla hareket edip eksik gün sayısıda yazmıştım 16 gün olarak. Sıkıntı olmaz inşallah
  17. Çözümlendi | Kilitli Ebildirge eksik gün sayısı ve nedeni hatası

anlayamadım tam olarak. 15-28 eylül arası 14 günlük hakediş. 29-14 ekim arasıda 16 gün eksik gün olarak düşündüm.
  18. Çözümlendi | Kilitli Ebildirge eksik gün sayısı ve nedeni hatası

Bildirgede bu hatayı alıyorum.
  19. Çözümlendi | Kilitli 15'inde istifa eden 4/B li kişi borcu

Günaydın. Bugün istifa edecek 4/B liye 1 günlük haketmiş gibi kişi borcu çıkardım. E-bildirge zamanıda 1 günlük ücret gireceğim doğrumudur acaba.Sgk çıkış gününü çalışmış sayıyor sanırım.
  20. Çözümlendi | Kilitli Teknisyen iken Teknikerlik Bitiren yan ödeme cetveli

Günaydın herkese. Teknisyen iken teknikerlik bitiren personelin yan ödeme cetvelinde 5 yıl fazla hizmeti olan yan ödeme rakamlarını alabimesi için ; teknisyen olarak göreve başladığı yıldan sonra 5 yılmı olması gerekir yoksa teknikerliği bitirdikten sonra 5 yılmı. .
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/B maaş raporları personel bildirimi

Muhasebeye gönderdikten sonra tekrar rapor aldim, işten çıkan ve ödeme yapılacak personel sayisi düzeldi.
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B maaş raporları personel bildirimi

Kolay gelsin herkese. Kurumda 80 sözleşmeli var. Nakil giden bir 4/B liyi kbs den naklen çıktım. Bu ay maaş heseplamadım. Fakat Personel bildirimi dökümünde bu ay içinde çıkan personel sayısı 80 ödeme yapılacak personel 0 olarak çıkıyor. Bu ay içinde çıkan personel 1 ödeme yapılacak 79 olması...
  23. Çözümlendi | Kilitli 5510 ( birden fazla dönem) terfi farkı gönderme

Selamlar. Terfi gelen personele ay olarak 8 girdim. 3 farklı bordro çıkacak. Kesenek sistemini karıştırdım biraz. Ek mahiyette bir dönemi seçince neden olarak geçmişe dönük terfi farklarına ait bildirim var. Bir kaç dönemi seçince buna uygun bir seçenek göremedim.
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/b eş tayini ile atama sgk işlemleri

Burada başka doldurmak gereken bir yer varmıdır.Hak ettiği ücret , eksik gün ve nedeni kısımlarını eylül bildirgesinde belirtecez diye doldurmadım ama
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/b eş tayini ile atama sgk işlemleri

Eylül bildirgesini hünüz vermedim kurumun. Bu kişiyi şimdi sgk dan çıkarınca ekim ayında eylül bildirgesini verirken sıkıntı çıkmaz değilmi.İlgili kişinin sistemde bulunamaması gibi bir şey sgk sisteminde.
  26. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan personelin fiili hizmet ödemesi

Kbs den münferit hesaplama yapılamama gibi bir durum söz konusu olursa, mys den ödeme emri kessemde olur sanırım.
  27. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan personelin fiili hizmet ödemesi

Önümüzdeki ay emekli olacak bir memur var. Bunun gün sayısını ve buna karşılık gelen gün oranın hesaplama yapacam onda sıkıntı yok. Ödemesini KBS den münferit hesaplama yaparken ay olarak ne seçmek gerekir.Ayrıca normal şartlarda fiili hizmet keseneğini yıllık olarak yaparken aralık seçip...
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/b kbs soyisim değişikliği

4/b li bekar memur soy isminin bir harfini değiştirmiş mahkeme kararı ile. Kbs den aile durum bilgisini getirdim değişiklik çıkıyor kaydediyorum her yerden. Kişinin ana ekran önyüzünde eskisi değişmiyor. Bordroda da eski soy ismi. Maaşta Muhasebatın attığı otomatik dto sisteminde sıkıntı olurmu
  29. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sgk İşe giriş bildirimi gecikme

5510 olanı 2015 tarihli nakil alıp sonrada kamu idaresi için nakil olarak işaretleyim. 5434 olanıda 2015 tarihli işe giriş yapayım Mehmet bey doğrumudur
  30. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sgk İşe giriş bildirimi gecikme

Selamün aleyküm. 5510 ve 5434 tabi 2015 te aynı gün nakil gelen 2 personelin işe girişi yapılmamış. İkisinin durum kodu da kamu idaresi içi nakilde kalmış. Bunlardan bir tanesi geçen hafta nakil gitti.Bende nakil yapacaktım fakat bu durumu farkettim. Ne yapmam gerekir bilgisi olan varmı. Nakil...
  31. Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

Geriye dönük haklarını aldığı için özelde çalıştığını kesmek lazım.Fazla kazanç elde etmiş oluyor.İcra kesintiside yapacam. Faiz için ayrı bir bordro oluşturdum şimdi.Ayrı ayrı kalemlerden gün hesabı faizi hesapladım.onlarında damga ve gelir vergisi kesilmiş hallerini icmale ekledim.skg...
  32. Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

faiz için oluşturduğum bordrodoki tutarlar için ayriyetten bir ödeme belgesi oluşturmayayım o zaman. Esas maaşla beraber ödeme emri düzenleyim. Özelde kazandığı ücretleride hangi kalemden kesecem bilginiz varmı.
  33. Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

Selamün aleyküm. İhraç personele maaşını yapıyorum. Tek tek bütün kalemlere faiz işletince kesenek verirken ö.h.tazminatının faizli halini yazdığımda aylık toplamını otomatik veriyor ama faizsiz haliyle veriyor.O yüzden faizi 932 lira tutuyor onu ayriyetten ödicem hangi kalemden ödenecek...
  34. Çözümlendi | Kilitli Merkez bankasına iade olan icra parası

Mal müdürlünün gönderdiğine dair dekont aldım. Dekontta paranin cikisi adalet bakanlığı merkez saymanlik müdürlüğü gözüküyor. Içra müdürlüğüne bu sebepten parayı adalet bakanlığının merkez bankası ibanına göndermiş. Yazı yazdım muhasebeye bakalim hayirlisi
  35. Çözümlendi | Kilitli E-bildirge kullanıcı değişikliği nasıl yapılır?

Googleden e bildirge kullanıcı formunu aratıp bulun. yetkili olanların kimlik fotokopilerini, doldurduğunuz formu ve bir üst yazıyı il müdürlüğü işyeri tescil birimine gönderin. e devletinize şifreyi yollayacaklardır.
  36. Çözümlendi | Kilitli Merkez bankasına iade olan icra parası

Yeni sistemde paranın geldiği yer olarak , merkez saymanlık müdürlüğünden gelmiş gibi gözüktüğü için icra kesintisini icra müdürlüğü merkez saymanlık müdürlüğüne göndermiş. Orayı arayıp görüştüm. Mal müdürlüğünüz bizimle irtibata geçsin gerekeni söyleyecez dediler.. Büyük ihtimal para tekrar...
Geri
Üst Alt