Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

Ek göstergeyi 4 e düşünce hakediyor. Özel hizmet tazminatı 61 den 93 e çıkıyor. 9500xmaaş katsayısı/ö.h.t oranı (61/100) 9500xmaaş katsayısı/ö.h.t oranı(93/100)
  2. Çözümlendi | Kilitli Ek Mahiyette Bildirimin Birden Fazla Düzenlenmesi

14 günlük farklar için ek mahiyette bir dönem için haziran seçeceğiz. Bir kişininde kıs maaşını ek mahiyette bir dönem için haziran seçeceğim. Birden fazla kez aynı ay için ek mahiyette vermiş oluyorum sistem kabul edermi. ek mahiyetin sınırı varmıdır.
  3. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farkın Fiili Hizmet Zammı

Selamun aleykum.5510 personelin 14 günlük farkını nasıl yapacağız yada yapacakmiyiz
  4. Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

kıst maaşı verirken bir önceki ayı seçip, nedenine bordro gönderildikten sonra göreve başlamama diyecez yoksa geçmişe dönük terfi farkından kaynaklanan seçeneğinimi işaretliyecez. Bu ay Allahtan normal derece kademe terfisi yok. yoksa ikisini aynı emsana atıyor kıst maaş ve terfi farkını
  5. Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

Merhaba üstadlar. 22 haziranda başlayan 5510 personele temmuz 15 te 23 gün kıst artı birde temmuz verdim. Emsan 4 geçmişe dönük terfi farkına attı. Ek mahiyette bir dönem için haziran ayını seçtim ve resimdeki gibi uyarı çıktı.solda kırmızı kutu yanıyor.Ödeme belgesindeki tutarlarla bu şekilde...
  6. Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

Ben ihraçtan önceki bordrosu ve döndükten sonraki bordrosuna bakarak aradaki aylar için bordro düzenledim.Bunları ödedikten sonra Faizi ayriyetten hesaplayıp mys den faiz gibi bir ödeme kalemindenmi ödenecek
  7. Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

Aynısı bendede var 5510 sonrası personele 5 aylık tam artı 11 günlük ödeme yapacam. bordroları hazırladım mys den ödicem bişekilde. Faizi nasıl hesaplanır nasıl ödenir bir fikrim yok
  8. Çözümlendi | Kilitli Merkez bankasına iade olan icra parası

Bakanlığın mutemetliği ile diyorsunuz değilmi
  9. Çözümlendi | Kilitli Merkez bankasına iade olan icra parası

Selamün aleyküm. Maliye icra parasını gönderirken hiçbir açıkllama yapmamış. İcra müdürlüğüde yetersiz bilgiden dolayı parayı merkez bankası adalet bakanlığı ibanına göndermiş. Dekontu bana verdiler. Bu parayı nasıl geri getirebiliriz.
  10. Kaynaklara Taşındı Tayini çıkan personelin maaşı

Dört memurun tayini çıktı. en son ilişki kesme tarihi 18 Temmuz. Maaş açısından ilişik kesme işleri en uygun ne olur. Mesela ben 9-10 Temmuz gibi maaşları yapacağım. Memur 12 sinde kescem dedi sigorta çıkışını yaptım diyelim. Kesenek verebilirmiyim çıkış yaptığım için. Birde farklar felan var...
  11. Çözümlendi | Kilitli Askerde iken tayin yazan personelin maaşı

Selamün aleyküm üstadlar. Bir arkadaşın 13 haziranda tamamı ile askerliği bitiyor. Ve bu arkadaş tayin yazdı askerde iken ve büyük ihtimal çıkar gibi. Bayramdan sonra başlarım diyor. Haziran kıst maaşını bende temmuz 15 maaşı ile beraber hesaplatabilirim ve bu kişinin 15 temmuz maaşına kalmadan...
  12. Mutemet Arşivi Kbs 4b maaş hesaplamada kod değişikliği

4/B Kbs maaş kurumsal hesaplayınca ödeme emri belgesi alacak kısmındaki (1-12-1-0)  15 inde ödenecek personel giderleri yazan kısımda,  bu ay 1-12-2-0 münferit personel giderleri yazıyor. Miktar olarak sıkıntı yok. Sizce sorunmu bu durum.
  13. Mutemet Arşivi 4/B askerlik dönüşü kıst maaş

Bugün itibari ile askerden dönen 4/B liye kıst maaş hesaplamak için gecikmeli fark maaş ekranından tam+kıst seçip, ödemeye esas ay ocak yazacaz sanırım. Tarih olarak ne gireceğiz kıst maaşın gününümü (9)
  14. Mutemet Arşivi 4B Rapor işlemleri

Kesinti kısmından birşey yapmaya gerek yok. Sağlık raporu kısmından raporun tarihini ve kişinin almış olduğu işgöremezlik ücretini yazınca kesinti kısmına kendisi atıyor.
  15. Mutemet Arşivi 4/B askerlik dönüşü kıst maaş

Askerden dönen 4/B personel 1 şubatta tekrardan sözleşme imzalayıp göreve başlayacak. Kbs 'de işlem kodu ne seçmeliyiz 1-14 şubat kıst maaş yapmak için. Birde bu kıst maaşı şubat maaşıyla berabermi yapacağız. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
  16. Mutemet Arşivi KBS Ocak maaş hataları

Kbs sözleşmeli maaşlarda Re.da.v.ka emanetlerden kira kesinti yapıyorum bordroda gözükmüyor kesinti. 600 lü kira kesintileri gözüküyor fakat. Muhasebe birimine göndermedim daha ondan olabilirmi.
  17. Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

Re.da.v.ka emanetlerden kira kesinti yapıyorum fakat bordroda kesinti yapmamış gözüküyor. Normal kira girdim onlar gözüküyor ama. Muhasebeye daha göndermedim ondan olabilirmi.
  18. Mutemet Arşivi SÖZLEŞMELİ PERSONEL RAPOR KESİNTİSİ

Sözleşmeli 10 gün rapor aldıysa.8 gün için aldığı iş göremezlik ödeneğini düştük diyelim kbs den. O halde rapordan hiç para kesilmemiş gibi oluyor. Ptt veznesinden aldığı parayı maaşından kesmek yapılan sadece. Bu raporlardan extra bi kesinti olmıcakmı
  19. Mutemet Arşivi 4b Lİ MEMURUN TAYİN İŞLEMELİR

Benimde benzer sorunlarım var aslında. 4/B li cezaevi personeli 2 kişinin eş tayini çıktı fakat daha karar gelmedi.Bunların mehil izinleri varmıdır. Bu ay 2 personele maaş yapmam gerekirmi. -Diyelim 10 ekimde çıkış yaptılar 5 günlük kişi borcu almammı gerekir.Gittikleri yerede 25 inde...
  20. Mutemet Arşivi Normal ihraç kişi borcu

29 ekim 2016 675 sayılı khk göre ihraç olanlara son aylıklarından kişi borcu alınmaz diyor.Bu terör kapsamında ihraç edilenler içinmi . Bir personelimiz disiplinsiz davranış nedeni ile ihraç oldu. Buda aynı kapsama giriyormu acaba.
  21. Mutemet Arşivi Heyet Raporu Hk.

4/B li personel 15 gün heyet raporu almış. Bundada 2 günden sonrası kesilirmi maaşından
  22. Mutemet Arşivi Rapor manuel vizite onayı

Kendi sorularıma cevap vericeğim.Sgk ile görüşüldü. 21-22-23 olan raporun işe başlama tarihini 24 olarak girdim. Ayrıca yazı ile bildirmenize gerek yok dendi. Biz ceza gönderirken manuel-otomatik ve birde eksik gün olarak ne şekilde girilmiş 3 yerden kontrolünü yapıyoruz denildi. Ayrıca...
  23. Mutemet Arşivi Rapor manuel vizite onayı

21 haziran-23 arası roporlu 4/b li memurun hastane raporunu sisteme girmemiş Manuel yaparken işe başlangıç 24 haziran mı gireceğiz. 24 haziran cumartesiye denk geliyor. Ayrıca manuel yapınca sgk ya yazı ile bildirilmesi gerekiyormu. Birde ben manuel onayladım diyelim sonradan hastane sisteme...
  24. Mutemet Arşivi Konaklama ve akaryakıt parası

02-04 (1 inde yola çıkıldı) tarihleri arası Bakınlığın belirlediği oteldeki toplantının Bakanlık olurunda her türlü mudat taşıt ve uçak dahil ve konaklama ücreti diyor. Fatura 3 gece 279 TL. Uçak yerine özel araçla gidilmiş.Akaryakıt faturası 320 TL.(Uçakla gidilseydi gidiş dönüş 520 TL)...
  25. Mutemet Arşivi tek eğitim iki ayrı olur iki ayrı fatura??

2-4 tarihleri arasında konaklamalı ve mudat her türlü araç ve uçak dahil bakanlık olur 'u var. 3 gece otel faturası 279 Tl. Uçakla gidilmemiş (gidilseydi git gel 520 tl) özel araçla gidilmiş. Akaryakıt faturası 320 TL. ben çizelgede ayın birinde yola çıkıldğı için 1-2-3-4 olmak üzere 4 günlük...
  26. Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

Cayma listesi çıkardım vakıfbanktan. Maaş raporlarından bordro aldım. cayanlardan kbs otomatik kesmemiş sıfır gözüküyor. Sıkıntı yok
  27. Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

Maaaşları 10 nunda yaptınız diyelim. Muhasebeye göndermeden önce bordrodaki bes kesinti kısımlarıyla vakıf sözleşme listesi menüsünden cayma listesini indirip karşılaştırın. Cayma yazıyordur karşısında belki kbs yine kesmiştir felan diye. Olmaz ama kontrol edin yinede. Baktınızı sıkıntı yok...
  28. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüş BES

:) giriş işlemlerinden şablonu tekrardan indirip. besten çıkan personelleri yazmayıp kalanları yazacağım. Ücretsiz izin dönüşü yapan memuruda buraya ekleyeceğim. Sözleşmelileri ise bu listeye yazmayıp. Tahsilat işlemlerinden yüklemeyi yapacağım. Bunu yaparkende besten çıkan 4/b lileri...
  29. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüş BES

Teşekkürler yaptım şimdi. Kıst maaşından da otomatik kesti.
  30. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüş BES

Geçen ay bes yaparken personel listesi ekledim kbs den. Ücretsiz izinde olanları yükleme yapmadı tabiki. Bende vakıfbanka veri deseni gönderirken ücretsiz olanları göndermedim.Şimdi memur askerden döndü. Personel ekleme butonuna tıkladım. Daha önce yükleme yaptığınız için silme işlemi yapmanız...
  31. Mutemet Arşivi Geçici görevle gelen personele izinli olduğu zaman için yevmiye verilir mi?

Bu konuda daha fazla bilgisi olan varmı. Raporlu olduğu ve yıllık izinli olduğu zaman bu günler o aydan düşermi
  32. Mutemet Arşivi 4/B rapor hk.

4/b sözleşmeli personel 7 günlük rapor almış dışarıda ayağını incitmiş. vizite onayından hastalığı seçince rapor çıkmadı. iş kazasını seçince çıktı. bana gönderdiği raporda da hastalık raporu yazıyor. acaba vizite girerken yanlışmı girdiler. veya iş kazası diyelim 5 gününü kesecezmi yinede.
  33. Mutemet Arşivi Açığa Alınan Veya Tutuklanan Personelin Maaş Hesaplaması Ve Sgk Primleri Hesaplaması

13.04.2017 tarihinde 5510 sonrası memur açığı alındı. 15/04/2017 tarihinde de tam maaş ödemesi yaptık. Buna ne gibi işlemler yapılması gerekir. (sigorta tescil işlemlerinden 3/1 uzaklaştırmayı seçtim bir tek ) Kaç günlük kişi borcu. Kesenek felan nasıl hesaplanır., Elimde çizelge de yok.
  34. Mutemet Arşivi BES-Raporlar

Vakıf emeklilik internet şube şifresini aldım bugün.Şablon yüklemeye bastığımda satış temsilcinizle görüşüp lokasyon tanımlarınızı yaptırınız diyor. Aradım biz size döncez dediler. Artık kaç gün sonra kim bilir
  35. Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

Anladığım kadarıyla ödeme emrindeki bes kesinti tutarını maliye bankaya yatıracak. Biz de banka internet şubesinden oluşturduğumuz text dosyasının yüklecez. Banka kime ne kadar yatacak o tutarı bölecek o paradan herhalde
  36. Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

4/b lerde hangi tutar üzerinden yüzde 3 kesinti yapıcaz
  37. Mutemet Arşivi 657 4/b kapsamında sözleşmeli personel rapor kesinti hesaplanamsı

İkinciye üçüncüyede alsa 2 günü geçen raporların fazlası kesilir
Geri
Üst Alt