Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Sayılan Bölümler

Acil yardım ve afet yönetimi lisans tamamlama programı sağlıkla ilgili üst öğrenim sayılmaktadır. Bitirdiğinde özlük haklarından faydalanabilir.
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS'taki Din Hizmetleri Sınıfı ile Alakalı Güncelleme

Duyuru gereği kadrosu imam ise brüt tutar girilecek.
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS'taki Din Hizmetleri Sınıfı ile Alakalı Güncelleme

Ne yazık ki uygulama yazısına aksi bir şekilde sadece EKOBS duyurusu ile işlem yaptırılıyor. Bildirğiniz üzere EKOBS duyuruları belli bir süre sonra sistemden silinmektedir. Benim tavsiyem en azından ilgili ekobs duyurusunu tarihi ile yazdırıp ek ödeme evraklarına takıp saklamamız.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 İçin Ayrılmış Alanda Çalışan Sağlık Personelinin Gün Hesabı Nasıl Yapılmalıdır?

Öyle ama covid bakan personel için başhekimlikle listelere eklemiş. Bunun sorumluluğu kendilerindedir.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 İçin Ayrılmış Alanda Çalışan Sağlık Personelinin Gün Hesabı Nasıl Yapılmalıdır?

Küçük hastanelerde covid için ayrılan acil, röntgen, yoğun bakım yok. Bu sebeple buralarda çalışan personellere başhekimlikçe oluşturulan listelerde yer verilmiş. Zaten bu kişilerin hastanede covid alanı oluşturulmadı diye covid tavanından faydalandırılmaması haksızlık olur. Bunun sorumluluğu...
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Yönetmelikte b ve c maddelerinde tabip dışı sağlık personeli için sağlık hizmetleri sınıfı personelinden dediği için tavan*2 oranı sadece shs personeli için verilebiliyor diğerleri ne yazıkki tablodaki % lik oranlarından almacaklar.
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

aile hizmet veren ve röntgen ve lab da kısmı kısmi çalışılmış ise covid için ayrılmış röntgen ve lab. da çalışılmış ise covid saat alanına değil ise yani normal acile hizmet verilmiş ise nöbet saatine çalışma saati girişi yapılacak.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yönetici sorumluluk sigortası

İlk defa senden duydum. Bilgili olan cevaplarsa yöneticilerimizi bilgilendiririz.
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 28’inde nakil gelen memurun işlemleri nasıl olmalı?

maaşını almış ise dediğim gibi şimdi yapacağınız işler sgkdan nakil almak kbs den nakil almak. başka birşey yok.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 28’inde nakil gelen memurun işlemleri nasıl olmalı?

Öncelikle sgk girişini yapınız. sonra maaş nakil ilmuhaberinden eylül maaşını alıp almaıdğına bakın almamş ise kbs den nakil alın ve münfrit maaş hesaplayın. (bes kestintisinin devam edip etmediğine dikkat edin. devam ediyor ise sizin şirketinize giriş yapın)
  11. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yönetici sorumluluk sigortası

Zorunlu tıbbi mali sorumluluk sigortası mı yapıtırmış? yönetici sorumluluk sigortası nedir. ilk defa duydum.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Zorunlu BES Bilgi Girişi Aktif Degil

Muhasebe Müdürlüğünüze bir yazı yazın ve bes firmanıza ait bilgileri bu yazıda bildirin onlar tanımlamaları yapacaklar sonrasında siz kesinti yapabilirsiniz. (Öncelikle muhasebedeki görevliler ile hangi bilgileri talep ettiklerini öğrenin yazıyı ona göre yazın.)
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS de SGK Sicil No Doğrulama

mys de ödeme yaparken giriğini sgk sicil no ile ödemesini yaptığınız sgk sicil no tutuyor mu diye kontrol ediyor sanırım. Sgk sicil no nuz doğru ise borç başka birşeyden kaynaklanıyordur.
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS de SGK Sicil No Doğrulama

Bize de verdiler yazıyı ben de sorguladım hiç birşey çıkmadı.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Maaş Sonrası Ücretsiz izne ayrılan öğretmen

Bu konu tam da aradığınız konu gibi https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/maas-yapildiktan-sonra-uecretsiz-izne-ayrilma.9821/
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MYS Harcama Oluşturma

Dün bir tane ödeme fişi oluşturdum hatta taslaktan ekleyerek yaptım hiç bir adımda hiç bir hata almadan muhasebeye gönderdim.
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4 binlira maaş ile 34 tarla 2 mülk sahibi MUTEMET

Kul sapıtırsa her meslekte çıkar böyleleri. Mutemetlik biraz daha suistimale açık bir birim olduğu için bu tür olayları sürekli görüyoruz. İnanan için her bir kuruşun hakkı sorulacaktır.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

Evet şimdi denedim girilebiliyor.
  19. Ali Selvi

Farklı tarayıcı deneyin yada cepten açmaya çalışın.
  20. Ali Selvi

Ara ara deneyin bazen böyle problemler oluyor.
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Vergi dilimi %15 ıle %20 arası maaş farklılığı

yani diyor ki sen dur daha alacağımız vergi var senden :)
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Göreve yeni başlayan memurun (BES) Bireysel Emeklilik kesinti girişi unutuldu

birşey olmaz rahat olun. en fazla ilk kesilen kesinti iade gelir onu da bir yazı ile tekrar gönderirsiniz.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS Döner Sermaye Matrah Aktarımı

Kbs bu gün biraz sıkıntılı sanırım güncellemeler yapılıyor biraz beklemekte fayda var.
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Göreve yeni başlayan memurun (BES) Bireysel Emeklilik kesinti girişi unutuldu

Girişini yapın sorun olmaz para iade edilmedi ise birşey olmaz. İade edildi ise bes firmamızla konuşup, muhasebenize yazı yazıp tekrar gönderebilirsiniz.
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4b bildirge onayladım fakat muhasebeye göre 5 kuruş eksik çıkıyor

Senin bildirgen muhsebedeki emanette bekleyen paradan 5 kuruş eksik ise sorun yok, ama bildirgen 5 kuruş fazlaysa o zaman muhasebe ödeme yapamaz. Bundan sonraki aylar tam tutturmaya dikkat edin.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4b bildirge ekranı tutar tutmuyor neden?

kbs den aldığınız sgk pek tutarları ile bildirgeye girdiğiniz sgk pek tutarlarını manuel girin kontorl edin. Toplu kontrol yapıp toplam tutara baktığınızda tutacaktır.
  28. Ali Selvi

Bakın mesela bildirgenizdeki en üstteki personelin pek toplamı 4.521,16 ama eklemiş olduğunuz kbs prim listesinde böyle bir rakama sahip pesoneliniz yok. Bir yanlışlık var.
  29. Ali Selvi

KBS den hangi ayın raporunu alıyorsun ve bu ay hangi dönemin bildirgesini bildiriyorsunuz sanki kbs raporunuzla sgk bildirgenizdeki prime esas ücretler tutmuyor gibi
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Statü değişikliği yapan 4/B'li Personelin Sigorta Çıkışında gerekli işlemler

Statü değişikliği derken kadrolu mu oldu? Eğer öyle ise 4b işten ayrılış bildirgesi ve kadrolu işe giriş bildirgelerinizi vermeyi unutmayın.
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Emekli olan 5434 personelin FHZ ve bildirgesi

Emekli olan 5434 lü personel için fhz göndermek istiyorum bu şekilde uyarı mesajı çıkıyor. Bilgisi olan var mı?
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Yazı ile dönmüyorlar sgk kesenek sayfasında IPC kısmında ödendi yazıyor yada iptal edildi yazıyor.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Evet sgk ya yazı yazın komisyon kurup değerlendiriyorlar ve maddi hata olmadığı için cezayı kaldırıyorlar. ancak bu cezayı öncelikle ödemelisiniz.
  34. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Vergi Matrahları EKOBS'a nasıl yüklenir

Muhtemelen bir şekilde raporu excel e çevirerek yapıyorlardır.
  35. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Vergi Matrahları EKOBS'a nasıl yüklenir

Ekobs ta şablonu var onu manuel doldurup yüklüyorum çok personelim olmadığı için sorun olmuyor.
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

KBS ve MYS'nin yazılım ekibini tümden değiştirmek gerek. Başlarına da bu işlerin tamamından anlayan bir mutemet gerek.
Geri
Üst Alt