Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Görüş Yazıları Geçici Görev Yolluğu Ödenmesine İlişkin Ombudsman Kararı

Ombudsman kararları her ne kadar tavsiye niteliğinde olsa da kişi dilekçesinde yolluksuz yevmiyesiz görevlendirme talebinde bulunsa da ve yine görev onayında yolluksuz ve yevmmiyesiz ibaresi bulunsa da yinede ödenmesi gerekiyor bu konuda bir çok mahkeme kararı var.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli kbs maaş değişiklikleri hk.

girebilirsiniz sıkıntı yok. katsayılar yüklenince hesaplarsınız.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Ödeneklerinin Mahsuplaşma İşlemleri

Direk ilinizdeki SGK ile görüşün onlar prosedür ve protokol hakkında bilgi vereceklerdir. İller arasında farklı uygulamalar olabiliyor.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

11.52 beklemeye devam. Allah çok personeli olan kurumlara yardım etsin.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

Bumko yeni katsayıları acikladiginda yeni brüt ücretler de ortaya çıkar. Pazartesiyi bekleyin
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Hatalı E-bildirge Düzeltme

Fazla gondermisseniz problem yok. Bildiğim kadarıyla bir kaç kuruş eksik bildirince de sorun çıkmıyor
  7. Ali Selvi

Görüş Yazıları 696 Sayılı KHK Kapsamında Sürekli İşçi Kadrosuna Alınan Personelin Öğrenim, Çocuk ve Yakacak Yardımı Hakkında Görüş Yazısı

Agi hakkındaki durum nedir aceba aynı toplu sözleşme kapsamında çalışan eşlerden her iki de çocukların agi sinden yararlanabilir mi?
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Vergi Dilimlerine Esas Tarifeler

Neden yıllık enflasyon oranında artirilmaz ki bu vergi dilimleri. Yada neden %15e sabitlenmez
  9. Ali Selvi

Sohbet Alanı Herkes Biliyor.. :)

Bu 66kalemin çoğu nadiren kullanılan malzemeler.
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Vergi Dilimlerine Esas Tarifeler

aralık maaşlarını mı?
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

İlk dakikalarda malum siteye de giremedim ben :) trafik dehşet demekki.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

Soru yağmurları başladı bile.
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kavas Görevlileri Ünvan aldı Mutemetler Ne zaman alacak?

Mehmet hocam buradaki en büyük problem maddi dir. Bunu hepimiz biliyoruz diyelim derneği kurduk kaç kişi üye aidatı verecek. Foruma 3 kuruş verip te altın üyelik almayanlar var kaldı ki dernek üye aidatı verecek. Ancak sendikalaşılırsa hem üye kesintileri sendikaya döner hem eğer var ise...
  14. Ali Selvi

Söylemekle bağırmakla çağırmakla olmuyor. eğitimde en yetkili ek ödeme daire başkanı vardı ona da defalarca söylendi. EYT liler gibi koordineli ve etkin bir şekilde dile getirilmeli. Ancak yıllardır ben bir birlik göremedim. Çare sendikalaşmak bence.
  15. Ali Selvi

Kaynaklara Taşındı Devlet hastanesinde kadroya alınan temizlik işçi maaşı

Bu forum mutemetini bilgi alışverişi yaptıkları bir platformdur. Mutemet haricinin üye olması yasaktır lütfen sorunuzu Facebook'taki maaş ve döner sermaye ek ödeme bilgilendirme platformu grubuna sorunuz
  16. Ali Selvi

Dernek yerine sendika kurma fikrine nasıl bakıyorsunuz. Üye aidatları yeter ayakta kalmaya
  17. Ali Selvi

Öyle bir kadro çıkarılmalı ki hem mali durumu iyileştirmeli hem mevcut risklere karşı koruyucu olmalı. Örnek veriyorum verilen kadro bir sağlık hizmetleri sınıfı haklarından az olursa sağlık hizmetleri sınıfındaki bir personel tabiki bu kadroya geçmek istemez.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Yıl Sonu Ayrılma - Başlama

4/b lilerde giriş çıkış hiç olmadı ki. arakdaşların dediği gibi 4/c lilerde bile sonradan kaldırılmıştı.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kurumlarınca sağlanan taşıt araçları ile gidilip gelinebilen yerler

Normalde hak olarak hak etmiyorlar ancak kimi personel gittiği yerde kurum yemeği yediği halde yemedim dışarıdan yedim dediği için mecburen ödüyorum. Hak elbet birgün bir yerden çıkar.
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

Çkys 17 günlükten kalan agiyi 14 günlüğe aktarmıyor bu da fazla agi mahsubu olan işçilerde 14 günlük maaşlarından fazla gelir vergisi kesilmesini sağlıyor. Bu da hak kaybına yol açıyor ocak 14 de ödediğiniz bazı işçi maaşları aralık 14 maaşından düşük çıkınca açıklamayı nasıl yapmayı...
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

bodrolarını 17 ve 14 olarak bölen arkadaşlar agiyi nasıl böldünüz. çkys agiyi ya tam veriyor yada hiç vermiyor.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Harcırah Ücretleri

Ye kürküm ye. Harca harca bitmez. :)
  23. Ali Selvi

Sohbet Alanı Herşeyimiz meydanda

Teknolojide gelinen son nokta :) google da yeterki bir şey ara sonra girdiğin bütün sitelerde aradığın şey benzeri reklamlar çıkıyor.
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Vefat ve Başsağlığı

Başın sağolsun kardesim. Allah rahmeti ile muamele eylesin.
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Nakil İşlemleri KANBİS

Henüz açılamadı.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Maaştan fazla kesilen kira

manuel bir excel iade bordrosu hazırlayıp iade alabilirsiniz.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli VİZİTE PROGRAMINDA KAYITLI HASTALIK RAPORLARI

Evet sözleşmeli personel ve işçiler için kullanılıyor.
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıst Maaşı Münferit Hesaplama

Yasin aynı durum bende de var kasım 15 ten sonra başlayan 4b liye 15 aralikta tam + kıst maaş verdim bu ay kist maaşa ait bildirge yapacağım ama tahakkuk tek olduğu için muhasebe kist olan kısmı nasıl ayırıp ödeyecek. Kasım tahakkuk unu tam Aralık tahakkuku içinden o bir kişinin kıstını öde bunu...
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru

Ona sıra gelemedi henüz fhz, kesenek bildirge derken işler yetismedi.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme Hesaplaması Yapılamaz İse?

benim bildiğim kadarıyla perf. çıkmadığı sürece hiç birşey verlemez. ortalamadan alma hakkı yanar.
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli E-Bilderge - Bordro Prim Tutarları Aynı Değil

Bordrodaki yıl olayından bende de bir personel dilekçe vermişti. Degerlendirdik 1 ay artırdık. :)
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli E-Bilderge - Bordro Prim Tutarları Aynı Değil

Utku bu doğru bir uygulama değil. Kişi bordrosun da ne gösterildi ise bildirge o şekilde düzenlenmeli.
  33. Ali Selvi

Tanışma Yeni Üye

Hoşgeldiniz hayırlı olsun.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Döner Sermaye Sabit Ek Ödeme(Tabip 209 sk) SGK Priminin 17 Günlük Olarak Ödenmesi

Ben hesapladim sabit arttı denge düştü geçen Ayla aynı çıktı.
Geri
Üst Alt