Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B Maaş Hesaplama Hataları

4/b maaşı hesapla butonuna bastığımda bu hatayı alıyorum 2 gündür aynı sorunu yaşayan varmı?
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Döner Sermaye Sabit Ek Ödeme(Tabip 209 sk) SGK Priminin 17 Günlük Olarak Ödenmesi

Ekobs ilk olarak 15 ocakta hesaplanacak doktor sabitleri ve denge tazminatları ile kullanıma başlanacak sonra şubat ayında ocak perf. ile devam edecek. Ben aralık 15 de ödenmesi gereken doktor sabitini ikiye bölüp ödemeyi düşünüyorum. Ömür hocamın dediği sıkıntı gerçekleşmemesi için 14 günlüğü...
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Müdürlüğünde Yolsuzlukla Suçlanan 3 Mutemede Tutuklama

Banka listelerinin olması gerektiği gibi saymanliklar gonderse bu kadar suistimal olmaz
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Döner Sermaye Sabit Ek Ödeme(Tabip 209 sk) SGK Priminin 17 Günlük Olarak Ödenmesi

17gunluk primli ödeme yapıp. Ocakta da yeni katsayidan 14gunluk primsiz ödemeyi düşünüyorum hem ocakta fark bordrosu yapmamış olurum.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Zammı İdari Para cezası

FHZ. kesilmemesi gereken bir kurum olduğunuz için mi ceza yediniz.
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ekobs Koordinatörler Eğitimi

BPK yi anında entegre ederler. Merak etmeyin hesabı zor değil.
  7. Ali Selvi

Görüş Yazıları Birim Performans Katsayısının Uygulanması Yazısı(Uygulanması yönetmelik değişikliği yapılana kadar ertelendi)

Çok ek ödeme dağıtılıyormus gibi BPK geri gelmiş. Doktor tutmazlar artık hastanelerde.
  8. Ali Selvi

Sohbet Alanı Öğretmenler günü kutlu olsun

Forumumuzda öğretmen mutemet varmıdır bilmiyorum ama. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
  9. Ali Selvi

yol, otel, herşey mutemete, sonra sen yolluk ile uğraş dur 3 gün için.
  10. Ali Selvi

Yazı henüz yazılmadı bu gün bekliyoruz.
  11. Ali Selvi

28-30 kasım 2018 tarihleri arasında Antalya'da Bakanlığımızca EKOBS "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı planlanmaktadır. Söz konusu çalıştaya İl Koordinatörleri ile makam onayında belirlenen sağlık tesisilerinin mutemetleri katılacaktır.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

ödeyip bitirseniz daha iyi olurdu.
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Siz hangi evrim sürecinidesiniz ?

8. yıl bitmek üzere.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kasım ayı kredi faiz oranları ve otomobil fiyatları

Geçmiş yıllarda olsa aralık ayı sonlarına doğru yada ocak başında 2018 model 0 araç al derdim Çünkü bayiler ellerinde kalan 2018 model araçları elden çıkarmak için ister istemez kampanyalar yaparlardı ancak şu an vergi muafiyetleri ve hurda teşvikleri ile 0 otomobil fiyatları baya düştü...
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 663 KHK Başhekim Görevlendirme

663 lü ise başkaca bir ödeme alamaz.
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek Mahiyette GSS Gönderilmesi

Geçmiş Olsun. Allah kolaylık versin o zaman
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek Mahiyette GSS Gönderilmesi

o zaman geçmişe dönük gss primlerini ödeyip prim makbuzları ile keseneklerini bir üst yazı ile sgk ya gönderin. Ceza gelmeldiğine de şükredin.
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mevlid Kandili

Hayırlı Kandiller.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrasi personelin maastan sonra gelen terfisi

Hiç sıkıntı değil yıl bitmeden yapın geçerlilik tarihini girin geriye doğru farkını verir.
  20. Ali Selvi

Editörün Seçimi Manuel Excel ile hesaplanan maaş ve e-Bildirge kuruş farkını kaldırma

bunu deneyeceğim. özellikle bildirgede genelde karşılaştırğımız sorunlar.
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemet Yetişir mi?

Yanıma yetiştirmek için aldığım arkadaş her geçen gün şok geçiriyor. :)
  22. Ali Selvi

Editörün Seçimi SGK Genelgesi - Sıkça Yapılan Hatalarla İlgili 06.11.2018

Okumaya üşenmeyen biri özet geçsin :)
  23. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hastane Kantinlerinin Aşırı Pahalı Olması

Dernek yerine sendikalaşmayı tartışmaya açmayı planlıyordum bende.
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hastane Kantinlerinin Aşırı Pahalı Olması

Genel olarak hastanelerde bu durum var kantin işletmecileri yüksek kira bedellerini bahane göstererek fiyatları şişiriyorlar. Acilen bu duruma müdahale edilmeli. Çünkü hastaneler kimsenin keyfinden gittiği yerler değil ya hasasınızdır yada bir hastanız vardır. Her iki durumda da kötü...
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/b 1 gün rapor

teşekkürler.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/b 1 gün rapor

4/b li personelimin 1 günlük raporu arşive düşmüş. Onaylamak içn detay göstere bastığımda sayfa boş çıkıyor onaylayamıyorum sorun olur mu?
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS Ünvan Adı

Şehit yakını olabilirmi.
  28. Ali Selvi

Görüş Yazıları KDK'dan aile yardımı ve çocuk ödeneği kararı

Kimin ne zaman doğum yaptığını mı takip edeceğiz. Kişi gelip zamanında beyan vermez ise bunun bunun ceremesini her zaman mutemet çekmek zorunda kalmamalı. Kdk kadarını yanlış buldum ben
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kılık Kıyafet Yönetmeliği

Ben de yıllardır kıravat takmıyorum. Haftada bir de traş olurum. Ama memuriyet adabına uygun olmayan kıyafetlerle de işe gelmem.
  30. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru

sanırım bütün verilerle beraber kullanıcı tanımlamaları da silinmiş.
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru

Hayırlısı olsun en azından 1 ocaktan itibaren devreye alınması matrahlar açısından kolaylaştırıcı olacaktır.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

Ben bitince bitmiştir diye yazı yazmıyorum ilgili personele git icra dairesinden icranın kapandığına dair yazı getir diyorum. Zaten dosyayı kapatmak için muhasebe icra dairesinden kapandı yazısı istiyor. Eğer varsa bakiye borcu yada faiz orada ortaya çıkıyor zaten.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Mys Harcama Talimatı Belgesi

Ayrıca harcama talimatı hazırlamaya gerek yok mys ödeme emri öncesi mecburi yaptırıyor.
  34. Ali Selvi

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Çıplak mı gezsin adam versene formasını :)
  35. Ali Selvi

Sohbet Alanı Sohbet Odası

kardeş iyi kötü deme al birini yanına yetiştir şimdiden.
Geri
Üst Alt