Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Allah kolaylık versin hocam işin gerçekten zor.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4 b'li Rapor Hak.

Hayır kurumunuz sgk ya yazı yazarak kullanıcı oluşturulması gerekiyor. yani bağlı bulunduğunuz SGK tarafından veriliyor şifreler.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4 b'li Rapor Hak.

e-vizite sismine önceden tanımlanmış kullanıcının tc. kimlik numarası ve iş yeri şifresi ile giriş yapılıyor.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B İş Göremezlik Ücretinin Maaştan Kesilmesi

25000 nedir ya maaştan kesmekle bitmez direk iade ettirin kurtulun.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Askere giden memur ne zaman göreve başlatılır?

Aynı gün göreve başlamak için gelse bile başlatılmamalı zaten başlama onayı en az 1 günde çıkar.
  6. Ali Selvi

Sohbet Alanı Sohbet Odası

1200 TL mi devlete bu kadar iş için bedava çalışıyoruz o zaman ;)
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

Ben de sırf gelen herkes yolluk almadan gönderildiği için her gelene yolluk yapmak zorunda kaldığım için gidenlere yolluk odemiyorum. Çözümü böyle buldum ister kızın ister suclayin her gelenin yolluksuz gelmesinden bıktım
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Memur Sigorta Kaydı

ayrıldığı kurumun ayrılış bildirgesini yapmış olması gerekir
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SGK Kesenek ve Bildirge

B soruların cevaplarını bilmiyorum ama benim de 2. şıktaki gibi bir durumum var bildirge borcu görünüyor 2 aya ait. Dekontları muhasebeden alıp sgk ya götürüyorum sistemde ödeme göremediklerini söylüyorlar dekont gösteriyorum sisteme düşmeden silemeyiz diyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B KBS maaş hatası

Evet Mehmet hocam kist+tam vereceğim. Kisti ayrı hesaplamak istememin sebebi fiili hizmet yaparken hesap karışıyor onu önlemek içindi. Ancak bu mümkün olmayacak.
  11. Ali Selvi

Evet yeni atama 4b liye münferit maaş
  12. Ali Selvi

Allah kolaylık versin Gokhan. Dün gün boyu denedim aynı hata. Salı günü tekrar deneyeceğim. Olmadı Kasım maaşıyla birlikte kıst öderim.
  13. Ali Selvi

Yeni başlayan 4/b li personele münferit maaş hesaplatmak istediğimde ödeme emri belgesi oluştur aşamasında bu hatayı veriyor sebebini bilen var mı?
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Nasıl Olcek Bu İşler

Aynı durum bende de var ben de geçici görevlendirilenlerin ve ilçe entegre klinklere görevlendirilenlerin bildirilmemesinden çekiyorum her zaman.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4B Analık İzni E-Bildirge

Ben yıllardır Mehmet beyin söylediği gibi yapıyorum 4/b raporlarını. bir sıkıntı yaşamadım.
  16. Ali Selvi

Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

Bir çok defa sorulmuştu bu konu. Faydalı paylaşım için teşekkürler.
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SGK-İPC-İdare Üçgeninde Mutemetlik ve Yaşanan Sıkıntılar

Hep söylerim SGK ya her türlü yoldan baskı yapmalıyız. Hiç bir yerde uyarmadan ceza verme olayı yoktur. Hatamız olabilir biz de insanız en azından SGK bu tür durumlarda bizi uyarmalı hatamızı düzeltmemiz için zaman tanımalı yapmıyorsak cezai işleme başvurmalıdır. Ancak görüyorum ki hiç farkına...
  18. Ali Selvi

Programlar 4B Sözleşmeli Personel Kişi Borcu Bordrosu

teşekkürler.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/b giyecek yardımı

Kbs 4/b personele giyecek yardımı vermiyor. Listeye adları eklenemiyor. Ben manuel yaptım onlarınınkini 4/c den 4/b ye geçen büro personellerine giyim yard. vermedim. çünkü yönetmelikte ünvanları yok.
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 10.000 Üyeye Ulaştık

Hayırlı olsun.
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Ek Ödeme Mağduriyet

karşı taraftan ek ödeme çıkmıyorsa yapacak birşey yok ya bir bardak su içecek yada o göreve gitmeyecek.
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası (İPC) SGK

Sgk ya ipc ler hakkında toplu bir şekilde başvuruda bulunmamız lazım. en azından sistemden uyarması gerekir ipc kesmeden önce. Hata varsa bile düzeltme şansı olamalı ipc öncesi.
  23. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemet meslek hastalıkları

Mutemetlere kabkıyorum da kafalar yemyeşil :)
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemet meslek hastalıkları

8. yılımda gözler bozuldu gözlük kullanır oldum. Psikolojiyi hiç söylemiyorum.
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli DENGE TAZMİNATI

mutemetlik ile ilgili buradan daha iyi bir platform bulmazsınız. kafanıza takılan tüm konular için forum konularını incelemenizi tavsiye ederim.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli DENGE TAZMİNATI

mauel denge tazminatı hesaplayacaklsanız aşağıda verdiğim linkteki programı kullanabilirsiniz.
  27. Ali Selvi

Programlar Agi̇ Matik - Asgari Geçim İndirimi Hesaplama Programı

Teşekkürler ellerinize sağlık
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli VİZİTE PROGRAMINDA KAYITLI HASTALIK RAPORLARI

Çalışmayan personele çalışmıştır bildirmek ileride daha büyük sorunlara yol açabilir.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KPHYS 4/B Maaş İşlemleri

bende başka bilgisayar ve başka tarayıcıda denemenizi tavsiye ederim. olmazsa kurum dışı başka bir internet bağlantısı ile de deneyin.
  30. Ali Selvi

Programlar 4/B Sözleşmeli Memurların Rapor Kesintisi Programı

Geçmiş olsun Ferhat hocam
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sisteme Girilmeyen Rapor Hakkında

konu hakkında keşke itirazda bulunsaydınız.
  32. Ali Selvi

Sisteme girilmemiş rapordan dolayı ceza gelemez. Çünkü sgk raporu göremez. Burada şöyle bir durum olmuş olabilir. Siz rapor sisteme düşmedi diye işlem yapmazsınız ancak daha sonra geç bir tarihte rapor sisteme düşmüş ve onay süresi geçmiş olabilir.
  33. Ali Selvi

sisteme girilmeyen ve sgk tarafında ödme yapılmayan raporlar için her hangi bir işlem yapmıyorum ben. Sonuçta raporları sisteme girdirtmek bizim görevimiz değil. Sgk ödeme yapmadığına göre ayrıca sisteme girerek kendi kendimizi süresi geçmiş rapor için cezalı duruma düşürmemeliyiz.
  34. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Besten çıkış yapıldı ancak kesinti devam ediyor

endişe etmeyin yakında düşüm işlemi yapılır. Bazen egm den geç geliyor onaylar.
  35. Ali Selvi

Programlar 4/B Sözleşmeli Memurların Rapor Kesintisi Programı

Bende Gökhan beyin söylediği şekilde yapıyorum kesintiyi.
Geri
Üst Alt