Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yasin bey sorun şu ki personel tam ay analık izni kullandı ckys de çalışma günü SGK günü ve ise gelme günü 0 girdiğimizde hesaplama yapmıyor ve hata veriyor. Fakat bu kişiye ise gelme gününe bağlı olmayan yakacak yardımı, tediye gibi ödemelerin yapılması gerekiyor. Ve bu ödemelerde SGK primi...
Arkadaşlar konu biraz dağılmış okudum anlayamadim. Şimdi bende bir personel doğum sonrası analık iznine ayrıldı Mayıs döneminde hiç çalışmadi. Bunun maaşı SGK sı ve tediyesi nasıl olacak aceba.
bilgi notuna göre orada yazan emsali personeli baz alarak artık ödeme yapmasak personel bizi art niyetli görecek halbuki bu yazıya emsali personeli kimdir yazılmalıydı.
Avans için bakanlar kurulu kararı gerekiyor bakanlar kurulu da her pazartesi toplanıyor. Geçen pazartesi bir karar çıkmadı gelecek pazartesi ise ayın 11 i geç olur.
Mayıs maaşını peşin olarak manuel bordro yapıp Mys den ödedim sonra KBS den çalışarak alan seçeneğini peşin alan yaptım ve haziran maaşını diğer 4b liler ile birlikte hesaplayıp devam edeceğim.
Alıntıdır.
Mayıs ayi peşin maaşını manuel yapmayanlar için:
4/b memur (eski 4/c) maaşı haziran ayında 2 ay nasıl yapılacak?
Memurun personel listesinden kişinin bilgilerine gir. Maaş dönemini peşin seç. İşlem kodu açıktan atama seç kaydet. Yukarıda kist maaş gir. Yıl 2018 ay haziran sec kayit...