Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Editörün Seçimi Ekobs -Çkys entegrasyonu

Evet var https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/ekobs-egitimi.5207/
  2. Ali Selvi

Editörün Seçimi Ekobs -Çkys entegrasyonu

İşte bu güzel olur. Özellikle görevlendirmeler hemen ckys ye işlenirse Ekobs un en büyük sorunu ortadan kalkar.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye Geçen Personellerin Nöbet Ödemeleri 2

4b sözleşmelerinde mevcut brüt ücretleri dışında her hangi bir ödeme yapılamaz da yazıyor ancak ek ödeme yapılıyor. Nöbet ödemesini emsali personele göre yapabilirsiniz.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/c/b personel peşin maaş alacak yazısı yayınlandı

Hata mesajı gayet açık girdiginiz SGK sicil numaraniz hatalı. Muhtemelen işçiler için kullandığınız SGK sicil no yu girdiniz.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Menderes bey tediyeyi ayrı değil de mayıs maaşıyla birlikte yapmanın bir mahsuru var mı?
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Arkadaşlar bu konular bizim görüşümüze göre olamaz. Bu tür konularda üst birimlerimize görüş sormaliyiz
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/c deb 4/b geçen sözleşmeli personelin perofrmans ödemesi verilecektir yazısı

Resmi olarak kuruma gelmediği için işlem yapmadım ben. Yazı gelince ek bordro yapıp ödeyeceğim.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Geçmiş Olsun

Sitemiz moderatörlerinden Menderes Beyin bir operasyon geçirdiğini öğrendim. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi kamu idarelerinin işkur yükümlülükleri

her ikiside toplam 10 u geçiyorsa işkur kaydı mecburi.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen personel maaşı

Sabit mahsuplari çok düşük olduğu için performans. çıkıyor. Tabi sabit üzeri performans dagitabiliyorsaniz. Ben performans odemedim resmi yazı bekliyorum.
  11. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Devam eden TİS kararları hakkında

Sendikalar neden üye aidatları dan vazgeçtiler. Anlamak güç.
  12. Ali Selvi

Toplam 10 ve üzeri işçi (sürekli işçi, 4b ve 4c li) çalıştıran kurumlardan aylık iş gücü çizelgesinin sistemden her ay yapılması mecburiyeti var. Ben yıllardır yapıyorum.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Hakkında

ek gösterge ve ek ödemesinden faydalanamaz diğer zam ve tazminatlarından faydalanır.
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Nöbetçi İdari Memur Riskli Birim Farkı

Nöbetçi memur sadece özellikli birime hizmet etmediği sürece riskli alamaz.
  15. Ali Selvi

Çöp Kutusu 3600 Ek gösterge

Bu mutemetler iyice uçuşa geçti. Ne içiyorsanız söyleyin bizde içelim :)
  16. Ali Selvi

Kurum sürekli işçi listesi + ssk işyeri tescil belgeleri + eski hukumlulere ait belgeler ve engelli işçilere ait raporlarla üst yazıyla gittim. engelli raporlarının aslını ve eski hükümlüler için ek-47 diye bir belge istediler. Ayrıca 10 dan fazla işçi çalıştıran işyerleri için işkur.gov.tr...
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Evlenme yardımı

Hangi konuya el atılsa elde kalıyor. Bu işçi maaşlarında Herşey mi muallakta olur ya.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Ödeneklerinin Mahsuplaşma İşlemine İlişkin Protokol

Güzel bir uygulama aslında. Yapılabilirse güzel olur. Maaşı böl bildirgeyi böl olayları ile uğraşmayız. kişiye iş göremezlik yattımı yatmadımı sıkıntıları da ortadan kalkar. takipteyim bizi de bilgilendir.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Ödeneklerinin Mahsuplaşma İşlemine İlişkin Protokol

Menderes buradaki mantık nedir tam olarak. Ne yapılmak isteniyor?
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli mys de bütçe teribi

muhtemelen kontrolde kalır ve ödenmez. iade edilir.
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Memurlar'da ikramiye almalı

Kesinlikle memulara da yılda iki defa bayram ikramiyesi verilmeli.
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Refakat İzni

bu ay bende de var bir tane refaket iznini alan ben de bunu araştırıyordum.
  23. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Taşeron İşçimi? Sürekli İşçimi? 4/C'den Geçen 4/B'limi Normal 4/B'limi?

Allah sonumuzu hayır etsin. Bilgi ve teknoloji çağında işler kolaylaşacagina dahada zorlaştırıyor. Mevzuatlar sadelestirilecegine daha da karmasiklastiriliyor.
  24. Ali Selvi

Tanışma Aydın'dan Selamlar

Hoşgeldiniz.
  25. Ali Selvi

Mayıs dönemi peşin maaşı için manuel bordro yapıp mys den ödeme emri oluşturdum. Bildirgesi Haziran 23 e kadar diğer 4/b lilerin mayıs maaşıyla birlikte yapacağım.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 1-30 Dönemi Rapor Alan İşçi

sağlık bakanlığı maaşların 14 ünde ödeneceğine dair yazı gönderdi de o yüzden sormuştum.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

maaşı kbs den yapın bir gün sonra emsan txt si sisteme düşer oradan yükleyerek yaparsınız.
  28. Ali Selvi

Bende sizin gibi mayısta çalışarak işaretli ve mayıs dönemine hesapladım. şimdi haziranda KBS çift maasş hesaplamayacaktır, muhtemelen bir maaş manuel yapılacak.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli taşaron doğum izni ve heyet raporları

Evet onu da sordum puantajiniz bizi ilgilendirmez ben SGK işleyişini söylüyorum diyor.
  30. Ali Selvi

Kararda geçen 15.04.2018 tarihinde geçerli olmak üzere sizce neyi ifade ediyor.
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçilerde rapor kesintisi hk.

Mehmet Akdemir ben ilimdeki SGK yı arayıp sordum. İşçileri 4b liler gibi degerlendirmeyin rapor aldıklarında bildirgede eksik gün bildireceksiniz bildirgesini tam yapip iş göremezlik odenegini iade alamazsın dedi.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli taşaron doğum izni ve heyet raporları

Her yer faklı birşey söylüyor bizim SGK da eksik gün bildireceksiniz mutlaka dedi.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli yeni memur sgk işlemleri

sgk dan kurumunuz adına açılmış olan iş yeri kullanıcı adı ve şifresini bulun. Daha sonra www.sgk.gov.tr den e-sgk linki ile açılan sayfadan kamu linkini tıklayın. (gelen personel kadrolu olduğunu var sayarak anlatıyorum.) açılan sayfadan Sigortalı İşe Giriş ve İşten Çıkış Bildirge (4c)...
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hangi Takımı Tutuyorsunuz ??

GS li değilim ancak şampiyonluklarını tebrik ederim.
  35. Ali Selvi

Editörün Seçimi Sürekli İşçi Rapor Parası Hesaplama-Rapor Parası

Bendeki benzer başka bir Excel ile aynı hesaplıyor. Yani doğru hesaplıyor. Teşekkürler.
  36. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

Bizde de henüz promosyon ödemesi yok. Şimdilik ziraatten ödeniyor maaşları ama maaş kodundan değil 100 kodu ile ödeniyor ziraat. Promosyona katılması kar diye.
  37. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu ( Aylıksız izne Çıkış)

Siz SGK dan primlerini isteyin. Kendi sorumluluğumuz dan kurtulursunuz. SGK primleri gönderir göndermez onların sorumluluğu.
Geri
Üst Alt