Arama sonuçlarınız

1. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Sözleşmeli 4 C Fazla Mesai

Hocam malesef düzeltme şansım yok. Çünkü ben de başkasından aldım :(
  2. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

Benim personellerden birisi bugün kadrosu tekniker, 4 yıllık elektrik - elektronik mühendisliğini bitirmiş onun diplomasını getirdi. Şimdi benim yazılanlardan anladığım bu kişi özel hizmet ve yan ödemeden faydalanır fakat ek gösterge alamaz. Doğru mudur arkadaşlar. Eğer ek göstergeden...
  3. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi % 20 Ek Karşılık Hakkında Önemli Detay!

Ahmet Bey, mantığınız doğru fakat nasıl bir çözüm önerebilirsiniz?
  4. Serkan KAFALI

Abi konu ile içerik uymadı :) Yorumlarınızı bekliyorum.
  5. Serkan KAFALI

Arkadaşlar ekte yer alan 2015 yılı sayıştay raporuna göre 5510 sonrasına tabi personel için %20 den değil %11 den hesaplanması gerekiyor diye yorumluyorum ben. Sizce bu yazının anlamı nedir? Ben tereddütte kaldım arkadaşlar.
  6. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Çalıştıktan Sonra Maaş Alan Personellerin Aralık Maaşları

Konu dışı ama hastane otomasyonu olarak hangi programı kullanıyorsunuz merak ediyorum Harun Bey :D Örneğin biz Akgün kullanıyoruz ve bu bahsedilenlerin hemen hemen hepsi programda mevcut.
  7. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

Harun Bey, programınız da SGK kesintisi dikkatimi çekti. Bu kesinti bildiğimiz SSK ya tabi 4/B sözleşmeli personelden mi kesilmesi gerekli? Bunun dayanağı nedir? 4/B nöbet olayına yabancıyım da bilgilendirirseniz memnun olurum.
  8. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi yurt dışı personel maaşı

Halil Bey neye göre artırılır %50. Yönetmelik ve yasa belirtebilir misiniz?
  9. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 663 KHK Kapsamında SSK'lı Başhekim Yardımcısı

Teşekkür ederiz Rahşan Hanım. Parmaklarınız ve klavyeniz dert görmesin :D
  10. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Hastanede Mesleki Eğitim Kursları Hakkında

Sayın meslektaşlarım! Kurumumuzda Toplum Ruh Sağlığı Birimi mevcut. Bu birimde engellilere yönelik mesleki eğitim projesi hazırlanmış ve İşkur projeyi kabul ederek belli miktarda ödeneği kurumumuza tahsis etmiş. Eğiticiye, kursiyere ve kursiyerleri hastaneye getirecek olan servis şirketine...
  11. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi SGK Matrahı Hakkında

QWERT Arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Emeğine sağlık...
  12. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi SGK Matrahı Hakkında

Aile hekimliği mutemetliği yapan arkadaşlar varsa ekte yer alan bordrolara bakarak SGK matrahının nasıl hesaplandığını açıklayabilir mi? İlgili alanları kırmızı kalemle işaretledim. Emekli iken aile hekimliği ile sözleşme imzalayan aile hekimin %24,5 ssk matrahı doğru mudur acaba?
  13. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Askeri Hastaneden Gelen Personelin Maaşı

Yaşar Bey, daha önce aldığı maaştan kastınız askeri hastanedeki maaşı değil mi? Eğer öyleyse öncelikle o bordroları temin etmek lazım. Fark kapanana kadar ödeme yaptığım bir personelim var belediyeden geçme sanırım onun ki gibi olacak.
  14. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Askeri Hastaneden Gelen Personelin Maaşı

Sayın meslektaşlarım askeri hastaneden devlet hastanesine gelen tekniker kadrosundaki kişinin maaşı normal bir personel gibi mi hesaplanır? Yoksa özelleştirmeden ya da belediyeden geçen bir personel gibi mi hesaplanır? Bilgisi olan veya bu durumu yaşayan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşabilir mi?
  15. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Ziraat Bankası Text Dosyası Aktarma Hatası!

Düzelmiş sanırım şuan Ali Bey. Şubenizle iletişime geçin hemen...
  16. Serkan KAFALI

Sorun düzeltilmiştir diye e-mail attılar şimdi.
  17. Serkan KAFALI

Banka listeleri aktarmada sıkıntı yaşayan var mı? Mail atıyorum "Gönderdiğiniz dosyadaki Kurum hesap, Ödeme/Tahsilat Nedeni tanımsız. İşleminiz gerçekleşmemiştir! Soru veya sorunlarınız ile ilgili şubeniz ile görüşebilirsiniz!" Sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
  18. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Aile Hekimi Maaş Hesaplamasında Kriterler Hakkında!

Teşekküler üstad. Konu çözülmüştür.
  19. Serkan KAFALI

Halil abi öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Excelden anlıyorum fakat "sosyoekonomik gelir tazminatı" ücretindeki formülün bilgileri nereden çektiğini bulamadım. Örneğin "birim nüfus katsayısı" nın nereden geldiğini bulamadım.
  20. Serkan KAFALI

Sayın meslektaşlarım aile hekimliği maaşı hesaplamasındaki ( Exceli ektedir ) 1- Taban ve Tavan ücret nereden alınıyor? 2- Birim nüfus katsayısı 3- ASM Sınıf Katsayısı 4- Satın alma gücü paritesi 5- ASM Sınıf Farkı Gider Ödeneği 6- Gezici Sağlık Hizmeti Ödeneği 7- Sosyoekonomik Gelir...
  21. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli ACİL!!! 4924 Sözl. Personel Kıst Maaşta Emekli Kesenekleri Hk.

Çok teşekkür ederim Halil Bey, kolay gelsin.
  22. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli ACİL!!! 4924 Sözl. Personel Kıst Maaşta Emekli Kesenekleri Hk.

Halil üstadım 657' ye tabi kadrolu memur için kıst emekli kesenekleri durumu nasıl?
  23. Serkan KAFALI

Halil Bey, Harun arkadaşın programına baktım Kesenek Kesilsin mi? Evet/Hayır şeklinde formüllemiş. Kıst için herhangi bir şey yok.
  24. Serkan KAFALI

Arkadaşlar 4924 söz. personellerden 5510 öncesi ve 5510 sonrası personellerin kıst maaşlarında emekli kesenekleri kesilir mi? Kesilirse tam mı kesilir yoksa kıst oranında mı kesilir veya hiç kesilmez mi?
  25. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4C Aile ve Çoçuk yardımı İstisnası Hakkında

Teşekkür ederim sayın Ferhad1021. Durumu şimdi daha iyi kavradım verdiğiniz örneklerle.
  26. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4C Aile ve Çoçuk yardımı İstisnası Hakkında

Halil abi bu linkte https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4-c-maas-hesaplama-2014 aile ve çocul yardımından sgk kesintisi yapılmayacağını belirtmiş. İlgili tebliği de koymuş fakat ben tebliği okudum kesinti yapılmayacağı yönünde bir anlam çıkaramadım. Konu ile ilgili beni aydınlatabilir...
  27. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Kıdem Tazminatı Karşılıklarının İzlenmesi

"htsumer" hocam bende aynen 372 ve 472 kodunu kastetmiştim. Yine sizin tarafınızdan hazırlanan https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4c-li-personel-kidem-tazminati-hesaplama?pid=18345#pid18345 linkteki hesaplama yöntemi 657 sayılı kanunun 4/C maddesine göre çalışan işciler için de...
  28. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Bu kıdem tazminatının bildiğimiz 657nin 4/C lisini kapsayıp kapsamadığını nasıl tespit ediyoruz arkadaşlar. Emsal yazı veya genelge, yönetmelik var mı kapsadığına dair?
  29. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Kıdem Tazminatı Karşılıklarının İzlenmesi

Takipteyim. Özellikle 4/C statüsünde çalışan işcileri ilgilendiriyor bende...
  30. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Sözleşmeli 4 C Fazla Mesai

Ekte yer alan excel işinizi görür sanırım arkadaşlar.
  31. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4/c Fazla mesai

Ekte yer alan excel işinizi görür sanırım arkadaşlar.
  32. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4/c Fazla mesai

Pazartesi günü unutmaz isem sorunuza cevap olabilecek exceli gönderirim kardeş. 4/C personelin fazla mesai ücreti 50 saati geçemez ve merkezi yönetim bütçe kanununun "K" cetvelinde belirtilen fazla mesai saat ücreti olan 1,74 TL ( tam emin değilim pazartesi bakıp yazarım net olarak ) olarak...
  33. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Karşı kurum yolluğu ödememiş.

Üstadım size kesinlikle katılıyorum. Bi dünya masraf oluyor tayinlerde memurun durumu müsait olmayabilir bunları karşılamaya. Harcırah kanunun 59. maddesinde de belirtildiği üzere peşin olarak ödemeli mutemet arkadaşlar. Aynı durumda siz kalsanız ne yapardınız? Sorusunu kendimize sormak lazım.
  34. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Karşı kurum yolluğu ödememiş.

Üstadım size kesinlikle katılıyorum. Bi dünya masraf oluyor tayinlerde memurun durumu müsait olmayabilir bunları karşılamaya. Harcırah kanunun 59. maddesinde de belirtildiği üzere peşin olarak ödemeli mutemet arkadaşlar. Aynı durumda siz kalsanız ne yapardınız? Sorusunu kendimize sormak lazım.
  35. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Devlet hastanesi için 86.10.05 kodunu girdim ben arkadaşlar.
  36. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4/C 14 Günlük Kıst Ek Ödeme

Abi nasıl olur toplu sözleşme 01.01.2016 dan geçerli.
  37. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4/C 14 Günlük Kıst Ek Ödeme

Arkadaşlar malumunuz 4/C liler için ek ödeme toplu sözleşme gereği 01.01.2016 tarihinden geçirli. Fakat bu ek ödemeyi maaş ile birlikte veriyorum ben, yani ocak 15 - şubat 14 arası. Bizim bildiğimiz ek ödemeler ise her ayın 1 - 30 arasını kapsamakta. Şimdi bu durumda 4/C li personele 14 günlük...
  38. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi icralar

Bana hangisi önce ulaşırsa ilkin onu kesiyorum. Aynı anda bir kaç tane gelirse bizim kurumun evrak kayıt numarasında hangisi önce kaydedilmiş ise ona bakıyorum...
  39. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi MUTEMET İCRA TAKİP PROĞRAMI

Teşekkür ederim...
Geri
Üst Alt