Arama sonuçlarınız

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 68/B Geçmiş Dönem Günlük Fark Hesaplama

11 inci ay maaş hesaplaması yapıldığından silme işlemini yapamazsınız diye bir ifade geliyor
  2. zeynep dikici

Yasin Bey günaydın KBS izin vermiyor yani 10 günlük bordroyu sistemden yapamadım. elden hesaplama için elinizde bir tablo var mı
  3. zeynep dikici

Çok teşekkür ederim yasin bey kbs 'den yapamam diye düşünmüştüm ptesi deneyeyim
  4. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Bildirimi E-Devlette Görünmüyor

Sistemsel bir hata olabilir mys de kullanım klavuzundaki linki kullanın birde google chromeden deneyin
  5. zeynep dikici

Arkadaşlar bir personelimiz üçüncü derecede idi 68/B ye göre birinci dereceye 5 kasımda atandı 15 inde de maaş aldı. Fakat şimdi benden 23 kasımda memurlar nette yayınlanan bir yazıya gore 10 günlük maas farkı istiyor. Simdi ben nasıl yapacagim bu maas farkını yani sadece zam ve tazminat...
  6. zeynep dikici

Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

bayram günü çalışma saatini dolduramayan işçi için şimdi birde oranlamamı yapılacak:(
  7. zeynep dikici

Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

haftalık 45 saati dolduramayan işçiye 29 ekimde çalıştığı için 3 yevmiye verilirmi peki
  8. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli İstifa Sonrası Tekrar İşe Başlama Terfi Tarihi

haklısınız Mehmet bey ayrılmadan öncede zaten terfi almamış. tmm çok tşk ederim
  9. zeynep dikici

29.08.2016 tarihi istifa tarihi 03.11.2017 işe başlama tarihi
  10. zeynep dikici

Halil Bey bizde terfilerde bakanlıkta herhangi bir şey gelmiyor herşeyi ben yapıyorum yani yazısını yazıp terfiyi yapacak olan yine benim
  11. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Dönen Personelin KBS ve SGK İşlemleri Nasıl Yapılır?

tmm yasin bey personel 5510 olduğu için direk en son satırdaki linke baktım sadece tsk ederim
  12. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Dönen Personelin KBS ve SGK İşlemleri Nasıl Yapılır?

teşekkür ederim Mehmet bey. Peki KBS nasıl olacak geriye dönük maaş farkları vs nasıl olacak
  13. zeynep dikici

Arkadaşlar günaydın herkese iyi bir hafta olsun istifa sonrası işe başlayan bir personelim var ilk işe başlama tarihi:30.08.2004 istifa sonrası işe başlama tarihi:03.11.2017 bunun terfisini yaparken hagi tarihi esas alacağım
  14. zeynep dikici

arkadaşlar bende de bir personel var açığa alınmıştı göreve başlayacak ancak ben bu arkadaşın işlemlerini nasıl yapacağım KBS den SGK dan nasıl olacak hiçbirini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  15. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Aday memur doğum sonrası ücretsiz izin

tmm çok teşekkür ederim hüseyin bey
  16. zeynep dikici

Huseyin bey Terfi yapmayacağım zaten çünkü daha aday memur. Ya da şöyle sorayım sorumu makamdan bu arkadaşı işe başlatmak için onay almam lazım yazımı nasıl yazacağım
  17. zeynep dikici

bu kişi yeni memur işe başlama tarihi 15.08.2017 henüz terfi almadı bu durumda terfi tarihi ne olacak
  18. zeynep dikici

Arkadaşlar kolay gelsin, doğum sonrası 29 ekim 2017 tarihinden itibaren bir yıl ücretsiz izin alan birinin işe başlarken terfi tarihini nasıl hesaplayacağım
  19. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Kpss ile yeniden atanan memura yolluk verilirmi

Istifa ederek değil kendi kurumu muvafakat vererek geliyor menderes bey
  20. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Kpss ile yeniden atanan memura yolluk verilirmi

Arkadaşlar kolay gelsin kpss ile yeniden atanan 657 li memura yolluk verilirmi
  21. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli KPSS ile yeniden atanan memur

tamam teşekkür ederim Gökhan Bey ön yüzden yapınca zaten kesenek hata veriyor o yüzden bende sordum normal terfi yapacağım o zaman. Bir şey daha soracağım bu arkadaşın biz üçüncü kurumuyuz ilk kurumunda adaylığı tasdik olmadan bir yıl sonra istifa etmiş sözleşmeli olarak daha sonra ikinci...
  22. zeynep dikici

Gökhan Bey 6/2 si yaparken KBS de işlemi nasıl yaptınız kişi sayfasında ön yüzde hizmet tazminat oranının yanında seç var oradan mı yaptınız?
  23. zeynep dikici

öyleyse bu arkadaşı GİH sınıfında çalışmış ve 6/1 den geldi, bizde de teknik hizmetler sınıfına atandığından bir derece verip 5/1 den mi başlatıp bu derecedeki haklarını mı vereceğim
  24. zeynep dikici

asil memur Mehmet bey
  25. zeynep dikici

Arkadaşlar KPSS ile yeniden atanan biri yeni gittiği kurumda aday memur gibi mi işlem görür yani aday memur sınavına tabi olur mu?
  26. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli aylıksız izin dönüşü göreve başlama

Mehmet ve Yasin Bey bu personel 30 Ekimde işe başlayacak dolayısıyla 15 kasım maaşında kıst maaş yapılacak. bende yapacağım bu kıst maaşın gssp sini mi geri alacağım
  27. zeynep dikici

Yasin Bey KBS den aylıksız izinde GSSP kesilir yani 18 kodunu seçmişim
  28. zeynep dikici

Arkadaşlar herkese kolay gelsin, aylıksız izine ayrılan ve 5510 sayılı kanuna tabi bir personelim göreve başlayacak ancak kbs den ve sgk dan hangi işlemleri yapacağım bilmiyorum. bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  29. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Kamu idaresi dışı nakil

farklı bakanlıktan geliyor Halil bey bende zaten naklen atama diye yapacaktım ancak karşı taraf ısrarla işten ayrılma şeklinde yapacağını söylüyor
  30. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Kamu idaresi dışı nakil

arkadaşlar kolay gelsin banada bir tane KPSS ile personel atandı ancak bu arkadaş şu an zaten devlet memuru. şimdi ben bunun girişini hitaptan yaparken naklen tayin gelen kamu idaresi dışımı yapacağım ayrıca KBS den yine naklen atamayı mı seçeceğim
  31. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli eylül ayı eğitim yardımı

Emrah Bey bu formu işçi doldurup imzalayıp okuldan aldığı öğrenci belgesi ve yine öğrencinin kimlik fotokopisi ile mi getirecek
  32. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli eylül ayı eğitim yardımı

Arkadaşlar kolay gelsin daha önce sorulmuş ancak net sonuca ulaşılamamış bende tekrar sordum kadrolu işçi eylül ayı eğitim yardımını bu ay mı veriyoruz vereceksek okuldan nasıl bir belge getirmeliler
  33. zeynep dikici

Editörün Seçimi Sürekli İşçi Tediye Ödemesi

13 gün olarak ödenecek değilmi menderes bey
  34. zeynep dikici

Editörün Seçimi Sürekli İşçi Tediye Ödemesi

ben bildirgeyi onayladım ne olacak şimdi? bir dahaki aya kalsa ne olur?
  35. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 Gün Raporlu Maaş İşlemleri

bu konuyla alakalı bir şey daha sormak istiyorum tuğrul bey 6 gün rapor alan işçinin 2 günlük hastalık yardımını bordroda göstermek zorundamıyım? gösterilecekse nasıl göstereceğim?
  36. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel AGİ

onlar dediğim personel. personele agi eksik ödemişim oda benim hatamdan dolayı. örneğin bekar biri için 152,21 tl ödeyecek yerde geçen yılın agi rakamı olan 133,31 TL ödeme yapmışım
  37. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel AGİ

Eren Bey şimdi yazdığınıza tekrar baktım ben eksik ödemişim. Onlara ben ödeme yapacağım onlar bana bir şey iade etmeyecekler
  38. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İşkur İşgücü XML Bildirimi

tmm çok teşekkür ederim
  39. zeynep dikici

evet hatayı XLS dosyasını yüklediğim için oluşuyormuş şimdi dediğiniz şekilde yükledim oldu teşekkür ederim Göksel Bey. Peki bu dosyayı her ay mı yükleyeceğiz
  40. zeynep dikici

dosya tipi XML formatında olmalıdır diye hata veriyor
Geri
Üst Alt