Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Geciken giyim yardımı

Manuel Bordro düzenleyin. HYS den ödeme emri belgesini hazırlayın. Üst yazı ile ödemesini yapın. 2016 yılı verileri ile hesaplayın..
  2. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi askere giden personel...

27.01.2017 tarihinde askerlik için kurumdan ayrılış yapan döner sermayeli personelin iadelerinde cezaya düşmemek için gssp nasıl yapılacak yapılmama gibi durum var mı ?
  3. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi yıl sonu saymanlık bütçe kapatma

SGK Borcu Yoktur .. bu kesenekleride kapsar mı?
  4. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 2016 nın enleri ve 2017 yönetim kadromuz

İşiniz gücünüz para...
  5. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4924 1 ay önceden gönderilen emekli kesenekleri

SGK ile irtibata geçin. Durumu izah edin. SGK, Çalıştıktan sonra ayın 15 i seçeneği olarak değişiklik yapsa dahi tarih bakımından bildirgeleriniz sıkıntıya girer. Saygılar.
  6. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4924 1 ay önceden gönderilen emekli kesenekleri

Kesenekler ödenirken maaş dönemi ne seçilmiş peki?
  7. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Maaş iadesi nakil ilmuhaberi

Devlet hastanesinde görev yapan Uzman hekim yan dal için Sağlık Bakanlığına bağlı olmayan üniversite hastanesine giderse maaş ve sabit ödeme iadesi alınır mı? yolluk yapılır mı? nakil ilmuhaberi verilir mi? . İyi çalışmalar
  8. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Maaş Muhasebe Birimine Gönderilemiyor.

Hocam ekim ayında münferit hesaplama yapmadım. Bu da aklıma geldi ama dediğim gibi. Hatta Eylül ayında dahi münferit hesaplama yapmadım. Her zaman ki gibi kurumun maaşını hesapladım . Muhasebeye gönder dediğimden beri bu hatayı veriyor. Muhasebeye mail attım dönmediler. Mal müdürlüğüne gittim...
  9. Mehmet Akif ŞAHİN

Evet . Ekim ayı ve yarın öğleyin son dediler maaş gönderimi için.
  10. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam kurum maaşı genel bütçe benim ki.. Münferit değil .. Bunu nasıl hallederiz.
  11. Mehmet Akif ŞAHİN

KBS Maaş Hesaplama Ekranında hesaplatılan maaş muhasebe birimine gönderilmek istendiğin de '' Bu birimin/kişinin maaşı onaylanmış tekrar gönderemezsiniz''diyor. Bir yaşıma daha girdim. Maaş hesaplatmaya çalışıyorum tekrar yine aynı hatayı veriyor. Mal müd. görüştüm bize gelen bir şey yok neye...
  12. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi SGK Ceza

19/09/2016 tarihinde ücretsiz izin dönüşü göreve başlayan personelin 15/09/2016 - 18/09/2016 tarihlerinde ki 4 günlük GSSP primini hesaplamadım ve bildirgesini geçen ay vermedim. Bugün SGK ile görüştüm idari para cezasına düştünüz denildi. Aylıksız izin GSSP EK bildirgeden ''Asıl bordro ile...
  13. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Çok acil yardım.

Eylül GSS ni gönermeyeyim mi?
  14. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam henüz Aylıksız izin GSSP bildirgesini vermedim. Maliyede duruyor. Personelim 5510 lu. Eylül GSSp peşin hesapladığım için kıst maaş bildirgesi ile çakışırmı acaba? eğer böyle bir problem olmazsa her türlü hallederim.
  15. Mehmet Akif ŞAHİN

15/10/2015 tarihinde doğum sonrası ücretsiz izne ayrılan personelim 19/09/2016 tarihinde göreve başladı. Bu personele 15/09/2016 - 14/10/2016 tarihleri arası Aylıksız GSSP hesaplanarak aylık bordrosunda maliyeye gönderildi. 19/09/2016 - 14/10/2016 tarihleri arası kıst maaş yapacağım. Aylıksız...
  16. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Bayramda tutulan İcap Nöbeti

Bilindiği üzere icap Nöbetleri %50 artırımlı ödenmiyor. Peki bayramda tutulan icap nöbetleri %20 artırımlı ödenir mi? Saygılar..
  17. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Hesap Kodu

Döner sermayeden maaş alan kadrolu personellerin rapor kesintilerinin ödeme emrinde ki hesap kodu nedir?
  18. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 14 günlük fark bölge tazminatı tutarı

KBS den 2016 Ocak dönemi 14 günlük farkları kontrol ettiğimde 5-7 lira arasında personele fark ücreti çıkmış. 2016 Temmuz KBS 14 günlük fark bordrosunda bu rakam 0,03 liraya kadar inmiş. Nedendir?
  19. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4B den kadroya geçiş

Tayin değil yeni atama olması lazım. Yani İstifaları mı söz konusu? Bunu bi kesinleştirelim. Benimde 1 personelim kadrolu olarak atandı fakat yeni atama olması lazım.
  20. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Banka Promosyonu

Temmuz 2016 da kurumumuza naklen tayinle gelen personelin Maaş Nakil İlmuhaberinde Haziran 2016 ya kadar promosyon aldığı yazıyor. Bilindiği üzere TKHK nin Ziraat Bankası ile yaptığı promosyon protokolü gereği personellere yıllık olarak 475 tl ödeniyor. Bu durumda personele ödeme yapmalı mıyım...
  21. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Yanlış Kullanıcı adından SGK işe giriş

Kurumumuza naklen gelen döner sermayeden maaş alan personelin SGK girişini genel bütçe SGK kullanıcı adı ve şifresi ile yaptım. Nasıl düzeltebilirim? Saygılar.
  22. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi çok acil yardım.

Bundan 2 yıl önce kurumumuza aile hekimi uzmanı olarak atanan uzman tabip, kurumumuza başlayış yapmadan ( SGK Girişi, KBS girişi vb ) hiç bir kaydı yapılmadan Başka bir ilde Halk sağlığına bağlı olarak aile hekimliğine başlamış... Kurum olarak başlayış yapmadı olarak biliyorduk. Aile Hekimliği...
  23. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi geçici görev yolluğu

Bilet isteyin.
  24. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi SGK FHZ Duyuru

Sicilden kastınız personel şube mi?
  25. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi SGK Sosyal Sigorta İşlemlerinde Kapsamlı Değişiklik Yapıldı

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/05/20160529-2.htm
  26. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

4/B Sözleşmeli Personel İşe Giriş Bildirgesinde Aşağıdaki 1. ve 2. seçenekten hangisi seçilerek işleme devam edilir? 3. Seçenek = Röntgen Teknisyeni için Doğru mudurr? Acil cvb arkadaşlar..
  27. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/b fiili hizmet

Hocam Maaş Bordrosunun SSK Kesintilerini 13 ten- FHZ yi 33 ten mi vermemiz lazım?
  28. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/b fiili hizmet

Kurumumuza 26 Mayısta 4/b li röntgen tek. başlayış yapacak. 4/b fiili hizmet hesaplanmasından bildirge verilmesi sürecine kadar bilgiye ihtiyacım var. Saygılar.
  29. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimi için Kurumdan Ayrılış

Neyi var neyi yok iade alacağım..
  30. Mehmet Akif ŞAHİN

Da Vincinin şifresi :D
  31. Mehmet Akif ŞAHİN

Çiftçi 58 hocam sabiti hallettik.Saolun. Peki Maaşiade alacakmıyım tamamını?
  32. Mehmet Akif ŞAHİN

Maaşını geri almıyormuyum hocam?
  33. Mehmet Akif ŞAHİN

http://tip.bozok.edu.tr/aruy.php bence KHK ya bağlı değil.
  34. Mehmet Akif ŞAHİN

Ama Mekeli Hocam Nisanda hiç çalışmadı bende.. Yani Performanstan mahsup işlemi yapamayacağım DSSÖ ve 375 ni.. BUndan dolayı iade almam gerekmiyor mu?
  35. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam gelen yazı bu. Bir de bu yazının altında ''Muvafakat Verilen Kurum: ......Üniv. Rektörlüğü diyor.
  36. Mehmet Akif ŞAHİN

Mekeli hocam bende hiç bir şeyi kalmayacak. Zaten oldum olası çözemedim bu işleri. Tamamen ayrılmış gibi.. Yolluk felanda yok. Üniv hastanesinde sabit ek ödeme yok. Sadece performans var dedi Üniv Hastanesinin mutemedi. Benim bir personelim KHK ye bağlı Eğitim araştırmada uzmanlık eğitiminde...
  37. Mehmet Akif ŞAHİN

İşin Garip tarafı bu Dr. Nisanda hiç çalışmamış. 14 gün rapor almış. Bu yüzden performans hesabınada giremeyecek ve ben DSSÖ sünü mahsup edemeyeceğim. Üniv hast. Peşin DSSÖ olayı olmadığı için personel zarara girecek. Bugünden ayırırsam maaşını Üniv. Hast. yapar sanırım.
  38. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam ben biraz önce Üniversite Hastanesi mutemeti ile görüştüm. O da sizin dediğiniz gibi 15 inde ayır iade alma dedi.
Geri
Üst Alt