Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimi için Kurumdan Ayrılış

Hocam Maaşını neye istinaden iade almayacağız? Bölge farkı var ve asistan maaşı alacak?
  2. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimi için Kurumdan Ayrılış

TKHK ye bağlı olmayan üniv hastanesine uzmanlık eğitimi için gidecek doktorun ayrılışı sonucunda iade maaş ve ek ödeme işlemleri ile ilgili bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar. Bugün itibari ile ayrılışını yapacak ve ben Nisan 2016 Peşin maaş ve DSSÖ sünü ödedim. İade alacakmıyım?
  3. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 1 Hafta içerisinde 2 sürekli görev yolluğu

1 hafta önce ilden ilçeye naklen tayin olan ve geldiği kurumdan sürekli görev yolluğunu alan personelin bugün tekrar ile başka bir sağlık tesisine tayini çıktı. Sürekli görev yolluğunu yapmalımıyım? Yani personel 1 hafta içerisinde 2 kez sürekli görev yolluğu alabilir mi?
  4. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Şortları hazırlayın :)

Ben hazırım....
  5. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4924 ten Kadroya Geçiş

geçmiş olsun uzmanım.. Allah şifa versin.
  6. Mehmet Akif ŞAHİN

:D Beni zayıf karnımdan yakaladınız hocam :D
  7. Mehmet Akif ŞAHİN

Başlayışı ayın 15 i.. 1 günlük 4924 kıst yapmasam olmaz mı?
  8. Mehmet Akif ŞAHİN

Mekeli Hocam bildirgeler konusunda bilgi verirmisiniz? Mesela 1 günlük kıst 4924 lü maaşı yapacağım mart 2016 için.. Bildirgesini nisan 15 ten sonra vereceğim. Peşin ödemeyi şimdi yapacağım .. mart bildirgesini 25 ine kadar vereceğim. Yani gelecek ay mart 1 günlük kıst bildirgesini nasıl...
  9. Mehmet Akif ŞAHİN

1 gün 4924 maaşı bildirge dönemi mart 2016 - Peşin Maaş bildirge dönemi mart 2016 .. Ben peşin maaş bildirgesini statüsü değişen personelin ilk aya ait bildiriminden vereyim olur mu? Çakışma olmasın..
  10. Mehmet Akif ŞAHİN

tşk.ederim hocam. 15 inde kadrolu personel olduğu için peşin maaşını nisan 2016 te ödesem olur mu? Mart Maaşı 15/02 - 14 /03 ü kapsadığı için?
  11. Mehmet Akif ŞAHİN

4924 lü Sözleşmeli Statüden Kadrolu Personel Statüsüne 14/03/2016 tarihinde geçen bir Dr. nin; 1- Kişi Borcu 2- Maaş Bilgileri 3-Emekli Kesenekleri 4- SGK Ayrılış Başlayış bilgileri; bunların yanında 14/03/2016 tarihinde geçiş karar yazısı gelen personel atıyorum 20 sinde kuruma gelip...
  12. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Ek Gösterge %100 artış.

5434 lü personelimin ek göstergesini bu ay KBS ye ekledim. Fakat Kesenekte %100 artış istiyor. Bordroya bir türlü düşüremedim. Terfi sonucu ek gösterge oluşmadı. Girilmemişti. Manuel girdim. Terfi olmamasına rağmen terfi ekranında terfi girdim yine olması. Ek Göstergesinden kaynaklanan % 100...
  13. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Doğum Günün Kutlu Olsun

Allah hayırlı yıllar nasip etsin.
  14. Mehmet Akif ŞAHİN

Tanışma LÜLEBURGAZ'dan MERHABA:)

Hoşgeldiniz..
  15. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi yandal veya uzmanlık eğitimine giden doktorlar

Karşı kurumun size üst yazı ile aylık matrah bilgilerini düzenli olarak bildirmeleri gerekir. Karşı kuruma yazı yazın ve matrahları isteyin. EBYS diye bir kolaylık gelmiş. Artık çok hızlı şekilde bu tip işler halledilebilir.
  16. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi yandal veya uzmanlık eğitimine giden doktorlar

Uzmanlık veya Yandal Eğitiminide giden doktorlarının performansınımı siz yapıyorsunuz, sabitini mi?
  17. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi kbs den döner sermaye matrah aktarım işlemi

Döner Sermaye Klavuzunda şöyle bir ibare mevcut.İlgili Klavuza KBS den ulaşabilirsiniz.
  18. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Riskli Birimde Kısmi Süreli Çalışma

Hocam Bakanlığa ait olan hesaplamayı nerden bulabilirim? Nerde geçiyor?
  19. Mehmet Akif ŞAHİN

Yada şöyle sorayım hocam; T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı Sayı : B.10.0.SGB.0.82.00.02/ 11971 05/10/2007 Konu: Yönetmelik değişikliği hk. GENELGE 2007/87 8) Mezkûr Yönetmeliğin 5 inci maddesinin (y) bendinde "Kurumlarda özellik arz eden riskli bölümler...
  20. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam sizin bu hesaplamanıza göre toplam çalışma saatinin tamamını riskli birimde geçiren bir personelin tavan ek ödeme katsayısını hesaplayalım; (176*2 + 176*1.5) / (176+176) = (352+264) / (352) = 616/352 = 1.75.. Riskli birimde çalışan personellere hafta sonu veya çalışmadıkları günlerde...
  21. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Rotasyon..

Rotasyon hesaplamalarında (Laboratuar ve Röntgen) kaç saat üzerinden toplam mesai saati alıyorsunuz? Örneğin Ocak 2016 döneminde nöbet hesaplamasında 160 saat üzerinden hesaplama yapılıyor.. Fakat 31 günden 248 saat toplam gün saati yapıyor. Hangi toplam çalışma süresini baz alıyorsunuz?
  22. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Terfi İlerlemesi

Hocam şöyle bir durum oluştu; 28/01/2016 tarihinde kurumumuza başlayan bu uzman tabibin personel nakilinde eski durumu 6/3 ü yeni durumu 5/3 ü gözüküyor. Yani ben şubat ayını 5/3 den yaptım. toplu sözleşmeden önce 6/3 ü gözüktüğü için ilave derece verip 5/3 e düşürmüşler. Bu durumda ne yapmam...
  23. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 2016 İlave Derece

Yani hocam; ben şimdi terfi girsem dahi GSS sinde bir değişme olmayacak mı?
  24. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4 b li personellerin 657 ye geçiş işlemleri

Ben bu konuyu sosyal paylaşım sitesinde ele almıştım. Bana verilen cevapların özetini yazıyorum hocam. Hizmet süresi bakımından 2006 yılını baz alacaksınız. Fakat kadroya geçiş yılı olan 2010 memuriyete başlama tarihi olarak değerlendirilir. ÇKYS den asalet tarihine baktığınızda büyük ihtimalle...
  25. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 2016 İlave Derece

Şu konuyu bir açıklığa kavuşturalım arkadaşlar; 15/01/2016 tarihi öncesinde ücretsiz izinde olan ve ilave 1 derecesi gelen personelin terfisi gelmedi. ÇKYS den kontrol ettim değişiklik yok. Sekreterliği aradım. Onlarda kurumu aramışlar. KHK ücretsiz izinde olanların terfilerini göndermiyoruz...
  26. Mehmet Akif ŞAHİN

Mesai Saatleri içinde özellikli birim dışında görev yapıyorsa ve mesai saatleri dışında acil servis biriminde nöbet tutuyor ise Rotasyona girer. Paylaşılan tabloda gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra hesaplamasını yapınız.
  27. Mehmet Akif ŞAHİN

Uzman Mutemetin Paylaştığı tabloda güncelleme yapmayı unutmayın.
  28. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Terfi İlerlemesi

1 derece ilerlemesi terfi kararlarında şöyle bir karar var. KBS terfi girişini nasıl yapmalıyım.? ESKİ DURUMU YENİ DURUMU GEÇERLİLİK TARİHİ 1-TİS GEREĞİ DERECE İLERLEMİ (1-7) 6/3...
  29. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS - Ek Gösterge Manuel mi?

O zaman ilk ay manuel güncelleyelim hocam.
  30. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS - Ek Gösterge Manuel mi?

KBS de terfi kaydı yapılan ve '' Ek Gösterge'' oranı değişen personellerin Ek Gösterge değişikliğini manuel olarakmı giriyoruz? Yoksa KBS otomatik mi artırıyor?
  31. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Maaş Bordro Girişi

evet hocam. Aynen dediğiniz gibi.
  32. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Konu dışı

E-yolluktan yapmayın, hata veriyor. Manuel hesaplayın..
  33. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

Hocam ben terfileri henüz yapmadım.. Mart maaşında yapacağım. Kesenekleri ocağa vereceğim. Her hangi bir sorun oluşurmu?
  34. Mehmet Akif ŞAHİN

Tanışma Denizli'den Selamlar

hoşgeldiniz..
  35. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 2016 Promosyonları Ziraat Bankası

Soyadı kısmına ''DOĞRU'' yazıyorum. txt düşmüyor. 1 saatimi aldı yapamdım. Txt den düzelttim kabul etti. :D
  36. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam ben sabah gönderdim. Bana da mailiniz tanımlı değil veya kurum hesap numaranız tanımlı değil diye mail geldi. Şubeyi aradım. Bana şubeye bildirdiğimiz 2. kurum mail adresinden göndermem söylendi. Gönderdim. Kabul edildi. Yani sorunlarınızı şube hallediyor.
  37. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam dün hazır dosya gönderdiler Ziraat banka Merkezden. Gönderdikleri formata uygun hazırlanana banka listesini bugün istiyorlar. Maillerinizi kontrol edin.
  38. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Geçici Görev Yolluğu mu? Sürekli Görev Yolluğu mu?

2013 yılında TUS sonucunda kurumumuzdan ayrılarak Sağlık Bakanlığına bağlı Üniversite hastanesine eğitime giden Dr nin yolluğu yapılmamış.. Maaşını 2013 ten itibaren kurumumuzdan alıyor. '' Yolluğumun yapılması'' konulu dilekçesini teslim etti. Bu personele; 1-Herhangi bir yolluk ödemesi...
Geri
Üst Alt