Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Memur Olmayan Sözleşmeli Yönetici Ek Ödeme

Şu konuyu bir aydınlığa kavuşturalım arkadaşlar. Memur olmayan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile sözleşme imzalayarak Hastane Müdürü olan personellerin yönetici ek ödemelerinden SSK kesintisi yapılır mı? Bu durumda yöneticisi olan mutemetlerle görüşmelerimde kesinti...
  2. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek gönderme

Hocam atıyorum kesenek tutarı % 11 = 100 lira.. Bu 100 lira neyin % 11i P.E.K. in % 11' i. Aylık Tutar ile Tazminatların toplamı bunu verecek. Basit matematik işlemleri.
  3. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek gönderme

Hocam 17+14 olarak ödediğiniz maaşın kesenekleri de 17+14 tür. Yani 17 günlük eski 14 günlük yeni katsayıdan. Tutması imkansız. Dnemselliğe aykırı.Manuel aylık tutarla veya tazminatla; hangisi kabul ederse oynama yapın. Kesenekler tutsun kafi..
  4. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 14 gunluk fark

muhasebeye göndermeden banka listesi oluşmuyor...Hesaplattığınız bordroyu muhasebeye gönderin. Banka listesi oluşur.
  5. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Pratisyen Tabip Yan Ödeme Oranları

Son mesajınızı okumamıştım. Evet 6. madde çok açık. Teşekkürederim.
  6. Mehmet Akif ŞAHİN

Tebliğ Maliye Bakanlığından: Devlet Memurları Kanunu Genel Tebliği ( Seri No: 159 ) 7- Kararın 6 ncı maddesinde, zam ve tazminatların ödenebilmesi için, Karara ekli I, II ve III Sayılı Cetvellerde gösterilen personelin kadro unvanı ile kariyer ve yürüttüğü görevin...
  7. Mehmet Akif ŞAHİN

'' Lakin, Yan Ödeme Cetvelindeki ilgili Temininde Güçlük Zammı puanı fiilen o bölgede çalışan personele verilir.'' bununla ilgili bi mevzuat,genelde vb varmı harun hocam?
  8. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 14 gün KBS mi hatalı SGK mı

hocam düzeldi... Kontrol edin. SGK kabul ediyor..
  9. Mehmet Akif ŞAHİN

Kırmızı ile yuvarlağa aldığım bölümden 3. sayfaya geçtim. ve 3. bölge için belirlenen +2000 ek teminin güçlük zammı ile birlikte 1200 olan temininde güçlük zammı 3200 oldu. Sanırım halllettik.. Tşk ederim.
  10. Mehmet Akif ŞAHİN

Göreve yeni başlayan Pratisyen Tabipi KBS ye kaydederken hangi seçeneği seçmemiz lazım? Pratisyen tabibin yan ödemesi 2500 mü 4500 mü? Saygılar.
  11. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam 2015 te kıst maaş yaparken 2 kez başıma geldi bu olay. Kıst maaş yaparken dediğiniz gibi oldu. Kesenek bildirim günü aylık tutar ile mutlaka manuel oynama yapmanız gerekecek. Kaçış yok. KBS ile SGK uyum sorunu.
  12. Mehmet Akif ŞAHİN

KBS ; Maaş Kalemlerini 31 günden, Kesenekleri 30 günden hesaplıyor.
  13. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B Kesenek Ek Dönem

4/B Sözleşmeli personel 14 günlük fark keseneklerini E-Bildirgeden nasıl veriyoruz? Kadrolu personellerin maaş farklarını ek dönemden verebiliyoruz. SSK da böyle bir seçenek varmı? Aralık 2015 ile birleştirme yapacaktım ama elde olmayan nedenlerle birleştirme yapamıyorum. Yardımcı olursanız...
  14. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

Harun Hocam; hesaplattığım bordroda tabn aylık 40,53 tl çıkıyor. KBS 31 gün üzerinden fark hesaplıyor. Bildirgede sorun olmaz mı?
  15. Mehmet Akif ŞAHİN

Nasıl yani? Aile çocuk yardımı, mali sorumluluk zammı farklarda hesaplamaya dahil mi?
  16. Mehmet Akif ŞAHİN

Farkları hesapladım. Aile Yardımı, Çocuk Yardımı, Mali Sorumluluk zammı puanı vb ne var ne yok hesapladı. Sanırım problem var.
  17. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Nöbet Hesabında Eksik Gün

2015 Aralık döneminde bir personelime 8 saat eksik nöbet hesaplayıp tahakkuk ettirmişim. Bu 8 saatlik nöbet ücretini kişiye nasıl ödeyebilirim?
  18. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Banka Firma Hesap Numarası Ve Firma Kodu.

Bu aydan itibaren Ziraat Bankası ile çalışacağız. Üst yazı ile birlikte yeni hesap numaraları Mal Müd. Verdim. Benden Banka Firma Hesap Numarası ve Kodunu istiyorlar. Şubeyi arıyorum cvb alamıyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
  19. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Harun hocam emeğinize sağlık.
  20. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Yıl Sonu Avans Kapama

Biraz önce Mal Müdürü ile görüştük. Aynen sizin yazdıklarınızı söyledi. Muhasebe yıl sonu işlemlerini bitirmeden avans kapatma yapılamıyor. Avans kapatma HYS 2016 dan yapılacak. Saygılar...
  21. Mehmet Akif ŞAHİN

hocam ben bekliyorum. Acaba 2016 dan mı denesek? Hocam 4/B li personel avans kapamyı yaptıysanız paylaşırmısınız?
  22. Mehmet Akif ŞAHİN

Genel bütçe ve 4/B maaş avans kapama işlemlerini HYS 2015 ten mi 2016 danmı yapacağız? Genel bütçe Aralık 2015 avans mahsubu örneği elimde var. Taratabilirsem buradan ödeme emrini paylaşırım inşallah.
  23. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Yeni Nöbet ve İcap Hesap Kodları

Yeni Nöbet ve İcap Hesap Kodları...
  24. Mehmet Akif ŞAHİN

Hangi işlemin yıl sonu avans kapatmasını soruyorsunuz? Detaylı sorarsanız daha net cvb alabilirsiniz?
  25. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı ?

nerde hocam_? Link?
  26. Mehmet Akif ŞAHİN

Çöp Kutusu Söz.Personel ve İşçi Maaşlarının Ödeme Emri Muhasebe Hesapları

Güzel hoş söylemişsiniz arkadaşlar. Son düzenlemelerle beraber hazırladığınız ödeme emri örneklerini burada paylaşırsınız umarım.. Saygılar..
  27. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi maliye bakanlığı icap nöbeti riskli birim için %50 arttırımlı ödenmez diyor

Hocam ben yaklaşık 7 aydır Riskli Birimlerde tutulan icap nöbet ücretlerini artırımlı ödemiyorum. Bahsettiğiniz yazı görüş yazısı olarak bağlı olduğumuz Genel Sekreterliğe gönderildi ve kurumlara tebliğ edilmişti.
  28. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli maaş yıl sonu işlemleri hk

Bence şimdiden ''4924' lü personel Aralık 2015 Dönemi Emekli Kesintileri Sorunu'' diye başlık açılması lazım.. :D
  29. Mehmet Akif ŞAHİN

Harun hocam çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Malum mal müdürlükleri böyle bi istekte bulunmuşlar. Farz edelim ki ellerinde özelge var. Sizin bu yazdıklarınızın aslında en önemli noktası emekli kesenekleri.. Aralık 2015 maaşlarını mal müdürlüklerinin istediği gibi 17 veya 16 günlük...
  30. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 5510 fiili hizmet yılsonu işlemleri

Hocam 15 Aralık 2015 - 14 Ocak 2016 arası fiili hizmeti ne zaman ödemeliyiz?
  31. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 5510 fiili hizmet yılsonu işlemleri

5510 döner sermayeden maaş alan personellerin Aralık 2015 Fiili hizmet ödemeleri ne zaman yapılır? Saygılar.
  32. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B Aralık Ödeme Emri Sorunu

Hocam 162.05.02 ''Ücret Avansları''.. Bu 4/B maaşlarında geçerli mi?
  33. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B Aralık Ödeme Emri Sorunu

HYS' de 4/B Aralık Avans Ödeme Emri oluşturduğumda ''325- 15'inde ödenecek personel ücretleri'' yerine ek'te görüldüğü gibi '' Bütçe Dışı Avans ve Krediler'' olarak yansıyor. 3 gündür sorunu halledemedim. KBS de sorun var dediler. Mal Müdürlüğüne gittim. Biz de sorun yok ne yaparsan yap dediler...
  34. Mehmet Akif ŞAHİN

Harun Hocam biliyorsunuz bu sene 4924 lü personeller 2015 Mart 16 da sözleşme imzaladılar. Bu durum da ne yapmamız lazım?
  35. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B nöbet ücretleri

Zaten http://turksagliksen.org.tr/haber/kararyargitay.JPG linkte de yargıtay ilamı var. Açılan davalar sonucunda mahkemeler sizinde belirttiğiniz gibi "damga vergisi hariç hiç bir kesinti yapılmaz" cümlesinden hareketle karar veriyorlar.
  36. Mehmet Akif ŞAHİN

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Hocam öncelikle emeklerinize sağlık. Ben otomasyon programından daha fazla sizin programlarınızı kullanıyorum. Allah razı olsun. Ben bu aydan sonra nöbet ve icapları ayrı ayrı yaparım. Bizim kurumda her dönem ve her ay birleştirip işlem yapmışlar...
  37. Mehmet Akif ŞAHİN

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Hocam ayrı derken 2 ödeme emrimi çıkarıyorsunuz?
Geri
Üst Alt