Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi

Hastanemiz de taşınır kayıt kontrol yetkilisi olarak görev yapan 2 personel tayin oldular ama hala görevlerinden ayrılmadılar. Buna istinaden yeni taşınır kayıt kontrol yetkilisi olarak 3 personel görevlendirildi. Kefalet Aidatı girişlerini yaptıracağım bu personellerin. Tayin olup gidecek olan...
  2. Mehmet Akif ŞAHİN

Peki görevlendirilenlerin hepsine %10 ek puan verilir mi?
  3. Mehmet Akif ŞAHİN

Bir Kurumda kaç tane taşınır kayıt kont. yetkilisi olur. Bununla ilgili bir yazı genelge var mı? Ya da kaç taşınır kayt. kont .yetkilisinden kefalet kesilir? Saygılar.
  4. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası

Hastanemiz de görevli Doktorlar ellerinde sigorta poliçeleri ile başvuru yapıyorlar. '' Bunlar ne'' diyorum.'' Biz de bilmiyoruz diyorlar. Bu poliçelerle ne gibi işlemler yapacağım. Bi kaç yere sordum. Bir şeyin yarısını sen ödeyeceksin. Ödeme emri filan hazırlayacaksın. Maliyeye göndereceksin...
  5. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Performans ek Ödeme İl ortalaması

Hocam neyin %80' i üzerinden ve bu ilk 3 ay başhekim onayı ile 6 aya çıkarılabilir mi?
  6. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Performans ek Ödeme İl ortalaması

2. Basamak Sağlık Tesislerinde yeni göreve başlayan pratisyen hekim diş tabibi vs. ek ödeme il ortalamasından verilebilir mi? Yoksa Hastane puanı ortalamasından mı verilir. Saygılar.
  7. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Geriye dönük AGİ ödenir mi?

Hocam şimdi tekrar kontrol ettim. Manuel hesaplanan maaşta agiyi gelir vergisine atmış Yani atıyorum 50 lira gelir vergisi yerine 153.33 lira gelir vergisi kesmişiz. Napalım?
  8. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Geriye dönük AGİ ödenir mi?

Kurumumuz da görevli DSS personellerinin 2015 şubat maaşlarında agi uygulanmamış olarak gözüküyor. Asgari geçim indirimi tutarlarını 2015 Mart Maaşlarına yansıta bilirmiyim veya geriye dönük ödeyebilirmiyim? Saygılar.
  9. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Ödenen bu sendika yardımı ödeneği geri alınır mı?

RE: Sendika Yardımı Ödeneği hocam sendika ödeneği hangi aylar veriliyordu?
  10. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi EKOBS-Sözleşmeli Yöneticilerde Sağlık Tesisi Katsayısı Bulma ve EKOBS Tanımlama

hocam dengeyi mahsup etti. DSSÖ yü mahsup edecekmi hesaplama da?
  11. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi EKOBS-Sözleşmeli Yöneticilerde Sağlık Tesisi Katsayısı Bulma ve EKOBS Tanımlama

Hocam ellerine sağlık. 2015 Ocak dönemi sözleşmeli ek ödeme hesaplanırken başhekimin aldığı dssö ve 375 denge mahsup edilir mi? EÖ yazılımda sadece dengeyi mahsup ediyor. Bu doğrumu?
  12. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi SGK Ek Karşılık Primi (Resimli Anlatım)

biraz önce bağlı olduğumuz saymanlıktan aradılar. SGK Ek Karşılık Prim Ödemeleri için saymanığın çalıştığı bankayı aramam söylendi. Bankaya bu konu hakkında bilgi vermem gerektiği ve bankanın bu bilgilere karşılık bana bildirim bunumarası vereceğini bu numarayı da saymanlığa iletmemi istediler...
  13. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Fiili hizmet ödeme ve kesenek bildirme zamanları

DSS personeli için soruyorum hocam özellikle.
  14. Mehmet Akif ŞAHİN

14 şubata kadar ödeme ve bildirgeyi vermem mi gerekiyor?
  15. Mehmet Akif ŞAHİN

15 Ocak 2015 tarihinde maaşını alan genel bütçe ve döner sermaye fiili hizmetten yararlanan personellerin; fiili hizmet hesaplama ve kesenek bildirgelerinin verilne tarihleri nedir? Saygılar.
  16. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi DSS Personeli 14 günlük fark

TDMS den yaptığım kontrollerde geçen hafta yapıp saymanlığa gönderdiğin DSS personelinin maaş farklarına halen işlem yapılmamış ve tutarlar bankaya gönderilmemiş. Ben bugun bu işlemleri hallettirsem ve maaş farkları DSS personelinin hesaplarına geçse, bunların bildirgelerinde ödeme tarihini 2...
  17. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 14 günlük maaş farkları genel bütçe

14 günlük genel bütçe maaş farkları 27/01/2015 tarihinde personelin hesaplarına aktarıldı. Fakat Kesenekleri KBS ye halen düşmemiş. Bunun için yani keseneklerin EMSAN-VERİ bölümüne düşmesi için maliyenin veya benim yapmam gereken bir işlem var mı?
  18. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi İdari Nöbet

Çalıştığım hastanede tıbbi sekreter olarak idari nöbet tutabilir miyim. İdari nöbet ile ilgili bilgiler yazarmısınız? Saygılar.
  19. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Duyuru !!! 14 gün sabit fark ?

ben de yapmadım. Ne kadar uğraştıysam kesenekleri tutturamadım.
  20. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Riskli birim

Kurumumuz da görevli çaycı '' benim yanımda tüp var her an patlayabilir, kalp hastalığım var ikinci kattayım, baş dönmesi, kriz anında aşağıya düşerim filan dedi. Performans ek ödemesinin riskli birimden yapılmasını talep etti. Bir de yıpranma payı verilmesini istedi. Bu durumda ne yapmalıyım :D
  21. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Askerlik nedeni ile Maaş İade

askerden 1 sene sonra gelecek. Ben bir aha ki tayin döneminde halk sağlığına geçeceğim inş. :d
  22. Mehmet Akif ŞAHİN

Bugün personelin ayrılışını yaptım. 12 ay maaşlı askerlik yapacakmış. Üst yazı ile birlikte kişi borcu cetveli+kişi borcu bildirim belgesi tebellüğ edilmiş şekilde maliliye götürdüm. İade bedelini ödedik. Makbuz ile birlikte diğer evraklar ve SGK askerlik nedeni ile ücretsiz izin ayrılış...
  23. Mehmet Akif ŞAHİN

Kurumumuzda görevli Diş tabibi genel bütçe personeli, askerlik görevinden dolayı yarın kurumumuzdan ayrılık yapacak. Ben 15 Ocak 2015 'te maaş ödemesini yaptım ve maaş geri ödeme (Kişi borcu) cetvelini hazırladım. Maliye ye bu kiki borcu cetveli ile birlikte göndermem gereken herhangi bir üst...
  24. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam, Cetvel de tutar kısmına hangi rakamı yazacağız? Yani ilk kayıtta ve ilgili kalemde bulunan atıyorum 5000 TL yimi, yoksa; Onay bekleniyor kısmında çıkan 1000 TL lik yani Ödeme Emrine yazdığımız rakamı mı? ve yetkili olarak başhekime mi imzalatıyoruz? Sadece bu cetvelimi alıyoruz?
  25. Mehmet Akif ŞAHİN

hocam ben aynen bu şekilde yapıp saymanlığa teslim ettim. ödeme emri belgesi, harcama talimatı sistemden aldığım pdf çıktısını gönderdim. Bunların dışında benden form istediler. Nasıl bir form olduğunu bilmiyorum.
  26. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Bu gün bildirgelerin son günü mü?

bugün yaptım. 5 şubat son gün sanırım?
  27. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Bu gün bildirgelerin son günü mü?

14 günlük katsayı farkları (maaş+ek ödeme) kesenek bildirimlerinin son günü bu gün mü?
  28. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Emekli Kesenekleri

hocam genel bütçeden maaş alan personellerin katsayı farkları 30 gün üzerinden hesaplanacak değil mi?
  29. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Emekli Kesenekleri

hocam şöyle bi açıklamada bulunayım. iSay dan yapılan 14 günlük maaş katsayıları 31 gün üzerinden yapılmış oluyor. Ben de iki tane maaşını döner sermayeden alan kadrolu personel mevcut. Ben bu personellerin maaş farklarını hesapladım, kesenekten kontrol ettim ve 3 gün keseneklerini tutturamadım...
  30. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi DSSÖ 14 Günlük fark SGK Kesenek Yapılacak mı?

14 günlük maaş ve ek ödeme farklarını yapma ve keseneklerini bildirme süreleri nedir? Yani son günü filan var mı?
Geri
Üst Alt