Arama sonuçlarınız

1. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

peki bunu nasıl düzeltebilirim hocam
  2. ismailsahin

FHZ bildiriminde ''Ekim 2008 tarihinden önce 5434 sayılı Kanunda belirtilen işlere göre bildirim'' bu seçenek ile işlem yapmak istediğim zaman ''Hitap kayıtlarına göre 5510 sayılı kanuna tabi personel için bu form doldurulamaz'' şeklinde uyarı veriyor
  3. ismailsahin

personel 2004 ile 2011 yılları arasında çalışmış ekim 2008 den sorasını hitab girdim ama ekim 2008 den önesini hitaba giremiyorum personel 5510 tabi olduğu için kabul etmiyor, bu konuda ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
  4. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 696 sayılı khk kadrolu işçi doğum sonrası ücretsiz izin

işçiler kıdemlerine göre en çok aşağıdaki süreler kadar rapor alabilirler. İşyerindeki kıdemi 6 aydan az olan işçiler 8 hafta İşyerindeki kıdemi 6 ay ila 1,5 yıl (dahil) arasında olan işçiler 10 hafta İşyerindeki kıdemi 1,5 yıldan çok 3 yıla kadar (3 yıl dahil) olan işçiler 12 hafta İşyerindeki...
  5. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli kadrolu personel maaş

aynı durum bendede var kısıt ve tam maaş yapacagım
  6. ismailsahin

bu duruma nasıl bir dilekçe yazılsa iyi olur bir örneğini bulma imkanımız varmı acaba bu arada cevap için teşekkur ederim
  7. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 4d sürekli işçi 15 temmuz mesaisi

15 temmuz işçiler için kurban bayramı ramazan bayramı gibi mi oluyor yani yani memurlar gibi normal bir tatil gibi hesaplanmayacak mı çalışmaları
  8. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Tayin Yolluğu Süreklimidir Geçicimidir?

bize ünvan değişikliği sınavı ile geldi bizden eş durumu ile gidiyor
  9. ismailsahin

eski kurumu ödenek yok sistemde sorun var gidecegin kurum yapar sorun olmaz demiş :)
  10. ismailsahin

696 khk ile kadroya geçen bir işçimiz doğum sonrası 4 hafta izin kullandı, ardından heyet raporu ve tek hekim raporu aldı toplam 60 günde rapor kullandı sonra ücretsiz izne ayrıldı 6 ay, ancak kurum doğumdan sonra kullandığı raporları ücretsiz izin olarak sayıp 4 ay ücretsiz izin hakkı olduğunu...
  11. ismailsahin

bende bu konuda bir soru eklemek istiyorum soru: personel naklen tayin ile geldi yolluk almamış. personel geldi başlayış yaptı hiç çalışmadan izne çıktı. şimdi yeniden tayin istemiş eş durumundan geri gidecek. kurumumuzda hiç çalışmadı ikametini falanda aldırmadı bu kişiye sürekli görev yolluğu...
  12. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Kurul Toplantısı

komisyon toplantısına katılmanın ne gibi sıkıntısını yasadınız bende 8 aydır katılıyorum karar yazısına imza atıyorum hatta toplantıyı ben organize ediyorum toplantıya katılınca yaptığım sadece ek ödeme konusunda bilgilendirmek hastane ortalaması, hastane geliri, vs.
  13. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Kurul Toplantısı

Sağlık tesislerinde döner sermaye komisyonunun teşkili MADDE 6 – (1) Bu Yönetmelik ile verilen görevleri yerine getirmek üzere her bir sağlık tesisinde döner sermaye komisyonu teşkil edilir. (2) Döner sermaye komisyonu aşağıdaki üyelerden oluşur: a) Hastane Yöneticisi, b) Başhekim, c) İdari ve...
  14. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli İcap Saatlerine Nöbet Ücreti ?

icap nöbetlerinde riskli birim diye ayrım oluyor mu
  15. ismailsahin

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

1. benim maaşım neden düştü 2. dönerler belli mi 3. %20 ler kimlere verildi neden onlara verildi 4. arkadaşım benden fazla döner almış neden 5. nöbetler ne zaman yatacak 6. şu birimde çalışmayı düşünüyorum bana katkısı ne olur 7. kanka bu ay bana fazla yatırabilirmisin gelecek ay geri veririm :D:D
  16. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli EKOBS Sistemine Başlama

eğitime katılamaynlar için nasıl olacak
  17. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli EKOBS Sistemine Başlama

kullanıcıyı il sağlık müdürlüğümü tanımlayacak
  18. ismailsahin

Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

ben 14 günlük farkı yaptım ama sgk bildirgesini gelecek ay maaşla birlikte verecegim ocak dönemindede öyle yapmıştım bir sorun olmamıştı
  19. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Maaş Dönemleri

sağlık müdürlüğü bakiyeler eksiye düşmesin dedi ödenek talep ediyoruz oda gelmiyor ne yapacagımızı bilemez olduk maden ödeme yapılacak kararın çıktıgı tarihten itibaren olsun bu kararı paylaşabilecek birileri varmı
  20. ismailsahin

aynen hocam geriye dönük talep çok fazla ödenekte gelmiyor sürekli bimerle cimerle ugraşıyoruz
  21. ismailsahin

stajyer öğrenci maaşlarında geriye dönük ödeme hangi tarihe kadar ödenecek bütçe yok ödenekte gelmiyor geriye dönük ödemeler sıkıntıya sebep oluyor
  22. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

işçi maaşı sıkıntılı birde sgk ceza kesmeye yer arıyor
  23. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu ödenek talebi

demek ki bu konuda yalnız değilim aynı durum bizdede var bimer cimer tüm şikayet istek makamlarına başvurular yapılmış :)
  24. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

bir işçi 10 çalışıp sonra ücretsiz izne ayrılmışsa ne yapacagız sgk bildirgesini neye göre verecegiz birde gelecek aylarda gss mi ödenecek sgk dan ayrılışınımı yapacagız konu epey karışık gibi
  25. ismailsahin

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru

kısaca hiç gidipte oralarda sefil olmayın mı diyorsun hocam :)
  26. ismailsahin

Mutemet Arşivi ÇKYS 14 GÜN TANIMLAMA

ayrıca fark ile uğraşmaya gerek ki ben farkı maaşa ekledim
  27. ismailsahin

9-10 saatlik yol birde tek mutemedim faydalı olmayacaksa işleri aksatmanın anlamı yok malum yoğun oldugumuz bir dönemdeyiz
  28. ismailsahin

Tanışma Mutemet Cafe

bir sivaslı olarak ordudan tüm arkadaşlara selamlarımı saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum, işlerinizde kolaylıklar diliyorum, hayatınızdan neşeniz huzurunuz tebessümünüz hiç eksilmesin :)
  29. ismailsahin

EKOBS eğitimine katılan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilirmi eğitim faydalı mı program gerçekten kullanılır mı eğitime katılmaya deger mi
  30. ismailsahin

Editörün Seçimi KBS - 4B Sözleşmeli Zam Oranı Uygulama - Resimli Anlatım

kbs de 4b li personelin maaşını hesaplayan var mı sistem kapalı mı maaş zam oranını uyguladım ama hesaplama ekranı kapalı
  31. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli sisoft 4b kıst maaş sorunu

sisoft ta maaş katsayıları güncellendimi
  32. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Memur 2018-Temmuz maaşları

şimdi maaşları yapabilirmiyiz yoksa enflasyon farkını mı bekleyecegiz
  33. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli taşaron emeklilik hesaplama

tesekkür ederim 2008 ile 2016 yılları arasında çalışmış biri için yapılacak tazminat ödemesi
  34. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli taşaron emeklilik hesaplama

kıdem tazminatına yemek yol yardımı falan ekliyormuyuz
  35. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Rapor Bildirimi İPC

ceza yazılarını öyle bir gönderiyolarki okuyup anlamak insanı ayrı yaşlandırıyor :)
  36. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Rapor Bildirimi İPC

sgk denince aklıma sadece ceza geliyor sanki adamlar ceza kesmek için bekliyor gibime geliyor :)
  37. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

dediğiniz gibi işimiz çetrefilli azcık eksik olduğunda fazlasıyla uğraştırıcı eee konu para pul olunca laf anlatmakta ayrı bir sorun. acaba enflasyon farkıda eklenecek mi bu zamlara
  38. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

maaşların yarısı zamlı olacağı için bizde %4 yerine %2 zam yapsak olmaz mı
  39. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Onaylamayı Unutmuşuz Ceza Gelir Mi?

iyi fikir zaten 6 aylık mutemedim ben mazeretimde var :D
Geri
Üst Alt