Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FHZ bildiriminde ''Ekim 2008 tarihinden önce 5434 sayılı Kanunda belirtilen işlere göre bildirim'' bu seçenek ile işlem yapmak istediğim zaman ''Hitap kayıtlarına göre 5510 sayılı kanuna tabi personel için bu form doldurulamaz''
şeklinde uyarı veriyor
personel 2004 ile 2011 yılları arasında çalışmış ekim 2008 den sorasını hitab girdim ama ekim 2008 den önesini hitaba giremiyorum personel 5510 tabi olduğu için kabul etmiyor, bu konuda ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
işçiler kıdemlerine göre en çok aşağıdaki süreler kadar rapor alabilirler.
İşyerindeki kıdemi 6 aydan az olan işçiler 8 hafta
İşyerindeki kıdemi 6 ay ila 1,5 yıl (dahil) arasında olan işçiler 10 hafta
İşyerindeki kıdemi 1,5 yıldan çok 3 yıla kadar (3 yıl dahil) olan işçiler 12 hafta
İşyerindeki...
696 khk ile kadroya geçen bir işçimiz doğum sonrası 4 hafta izin kullandı, ardından heyet raporu ve tek hekim raporu aldı toplam 60 günde rapor kullandı sonra ücretsiz izne ayrıldı 6 ay, ancak kurum doğumdan sonra kullandığı raporları ücretsiz izin olarak sayıp 4 ay ücretsiz izin hakkı olduğunu...
bende bu konuda bir soru eklemek istiyorum
soru: personel naklen tayin ile geldi yolluk almamış. personel geldi başlayış yaptı hiç çalışmadan izne çıktı. şimdi yeniden tayin istemiş eş durumundan geri gidecek. kurumumuzda hiç çalışmadı ikametini falanda aldırmadı bu kişiye sürekli görev yolluğu...
komisyon toplantısına katılmanın ne gibi sıkıntısını yasadınız bende 8 aydır katılıyorum karar yazısına imza atıyorum hatta toplantıyı ben organize ediyorum toplantıya katılınca yaptığım sadece ek ödeme konusunda bilgilendirmek hastane ortalaması, hastane geliri, vs.
Sağlık tesislerinde döner sermaye komisyonunun teşkili
MADDE 6 – (1) Bu Yönetmelik ile verilen görevleri yerine getirmek üzere her bir sağlık tesisinde döner sermaye komisyonu teşkil edilir.
(2) Döner sermaye komisyonu aşağıdaki üyelerden oluşur:
a) Hastane Yöneticisi,
b) Başhekim,
c) İdari ve...
1. benim maaşım neden düştü
2. dönerler belli mi
3. %20 ler kimlere verildi neden onlara verildi
4. arkadaşım benden fazla döner almış neden
5. nöbetler ne zaman yatacak
6. şu birimde çalışmayı düşünüyorum bana katkısı ne olur
7. kanka bu ay bana fazla yatırabilirmisin gelecek ay geri veririm
:D:D
sağlık müdürlüğü bakiyeler eksiye düşmesin dedi ödenek talep ediyoruz oda gelmiyor ne yapacagımızı bilemez olduk maden ödeme yapılacak kararın çıktıgı tarihten itibaren olsun
bu kararı paylaşabilecek birileri varmı
bir işçi 10 çalışıp sonra ücretsiz izne ayrılmışsa ne yapacagız sgk bildirgesini neye göre verecegiz birde gelecek aylarda gss mi ödenecek sgk dan ayrılışınımı yapacagız konu epey karışık gibi
bir sivaslı olarak ordudan tüm arkadaşlara selamlarımı saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum, işlerinizde kolaylıklar diliyorum, hayatınızdan neşeniz huzurunuz tebessümünüz hiç eksilmesin :)
dediğiniz gibi işimiz çetrefilli azcık eksik olduğunda fazlasıyla uğraştırıcı eee konu para pul olunca laf anlatmakta ayrı bir sorun.
acaba enflasyon farkıda eklenecek mi bu zamlara