Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Arkadaşım bu güzel dilek ve temennilerinize canı gönülden katılıyorum. Formdaki üyelerimizin de gereğini yapacağına inanıyorum. saygı ve selamlar.
Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu öğretmenler norm fazlası olduğu için başka ilçelerde görevlendirilmişler. Ek ders ücreti ödenmesi için branşına göre ilk önce maaş karşılığını doldurmaları gerekir. Bunu da gececi görev yerindeki idare takip edip, kadrosunun olduğu yere bildirmesi gerekir ve...
Arkadaşlar, MEB Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin kararın, 9.Maddesinin 2 numaraları bendinde "Resmi görevi bulunmayanlar ile emeklilere okul öncesi, ota öğretim, özel eğitim ve yaygın eğitim kurumları ile yabancı uyrukluların eğitim gördüğü geçici eğitim merkezlerinde...
Mübarek Mevlit Kandilinizi en içten dileklerimle kutlar, tüm islam aleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını cenabı haktan niyaz eder, ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
Arkadaşlar, görevde yükselme sınavına girenler için geçici görev yolluğunun ödenmesine dair Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünün yazısı var ama yazı üzerinde başka bir mutemet sitesinin adres reklamı var silemediğim için gönderemedim. ilgili yazıyı bu haliyle göndersem sakıncası olur...
1- İzin için askere gidecek öğretmenden sevk belgesini iste ona istinaden ücretsiz izin onayı alın
2- SGK için kişinin bakmakla yükümlü olduğu kişiler varsa "Ücretsiz İzne" ayrılma, bakmakla yükümlü olduğu kişi yoksa "Askere Gitme" olarak işlem yapınız.
3- KBS de ise bakmakla yükümlü olduğu kişi...
Arkadaşlar Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün sınıf değişikliğine istinaden, Ek Gösterge konulu yazısı ilişiktedir. Hangi derecedeki ek göstergeden yararlanması gerektiğine dair bir fikir verir.
Arkadaşlar bu gibi hatalar genelde kurum vergi numarası ile banka şube kodu, müşteri numarası ve hesap numarasının birbirine uyumlu olması gerekir. Bunlardan birinde bir eksiklik veya uyumsuzluk vardır. Bunda bağlı olduğunuz Malmüdürlüğü ve Saymanlık Müdürlüğünden kontrol ederek düzeltebilirsiniz.
Arkadaşlar bu konudaki MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün yazısı ilişiktedir. Umarım işinize yarar tereddüde meydan vermeyecek şekil açık ve net yazılmış.
Eren Yasin bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Muhasebe ile irtibata geçtim şu anda sistem bize kapalı çalışma var diyorlar. şu anda bende her hangi bir işlem yapamıyorum. Sizde sistem çalışıyor mu hesaplama yaptıktan sonra gerçekleştirmeye gönder diyorum ödeme emri oluşturmadan...