Arama sonuçlarınız

1. Ali Nakkaş

Öneri | İstek ve Şikayetler Sevgili Arkadaşlar...

Sevgili Arkadaşım bu güzel dilek ve temennilerinize canı gönülden katılıyorum. Formdaki üyelerimizin de gereğini yapacağına inanıyorum. saygı ve selamlar.
  2. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Mutemetler için Ek Tazminat Varmı?

Üzgünün maalesef ek ödeme, tazminat gibi bir şey yok ama bol iş var
  3. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli İdari İzinli Öğretmenlere Ekders Ödemesi

Arkadaşlar idari izinlerde, Egzersiz ve Nöbet Haricindeki ek ders ücretleri ödenir. MEB Personel Genel Müdürlüğünün yazısı ilişiktedir.
  4. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Vefat ve Başsağlığı

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabırı cemil versin.
  5. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Bütçe Gideri ve Yıl Sonu İşlemleri

Arkadaşlar 2018 Mali Yılı bütçe gideri ve yıl sonu işlemlerine ait genelge yayımlandı. Bilgilerinize sunulur.
  6. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevlendirme Ek Ders Ücreti

Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu öğretmenler norm fazlası olduğu için başka ilçelerde görevlendirilmişler. Ek ders ücreti ödenmesi için branşına göre ilk önce maaş karşılığını doldurmaları gerekir. Bunu da gececi görev yerindeki idare takip edip, kadrosunun olduğu yere bildirmesi gerekir ve...
  7. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Arkadaşlar, MEB Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin kararın, 9.Maddesinin 2 numaraları bendinde "Resmi görevi bulunmayanlar ile emeklilere okul öncesi, ota öğretim, özel eğitim ve yaygın eğitim kurumları ile yabancı uyrukluların eğitim gördüğü geçici eğitim merkezlerinde...
  8. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Mevlid Kandili

Mübarek Mevlit Kandilinizi en içten dileklerimle kutlar, tüm islam aleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını cenabı haktan niyaz eder, ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
  9. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Görevde yükselme sınavına gidene yolluk verilir mi ?

Arkadaşlar, görevde yükselme sınavına girenler için geçici görev yolluğunun ödenmesine dair Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünün yazısı var ama yazı üzerinde başka bir mutemet sitesinin adres reklamı var silemediğim için gönderemedim. ilgili yazıyı bu haliyle göndersem sakıncası olur...
  10. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi 4B Toplu Sözleşme İkramiyesinden Primin Kesilmesi

Arkadaşlar Toplu Sözleşme ödemesinden sigorta primi kesileceğini dair Sosyal Güvenlik kurumu Başkanlığının yazısı ilişiktedir.
  11. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 4-B SÖZLEŞME ÜCRETİ KIDEM SÜRESİ NASIL BELİRLENİR

Mehmet hocam teşekkür ederim. Biz bu kararı görmemişiz.
  12. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 4-B SÖZLEŞME ÜCRETİ KIDEM SÜRESİ NASIL BELİRLENİR

Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığı bu konudaki yazısı ilişiktedir.
  13. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Öğretmenlerin KBS Girişi

Hüseyin bey öğrenmek açısından soruyorum. Bu hususta bağlayıcı veya açıklayıcı bir belge varsa lütfen paylaşırmısınız.
  14. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Öğretmenlerin KBS Girişi

ilgili genel müdürlüğün bünyesindeki okula kaydını yapınız
  15. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 2018-2019 Eğitim Öğretim Hazırlık Ödeneği

Sözleşmeli öğretmenlerden sigorta kesintisinin yapılacağına dair MEB yazısı ilişiktedir.
  16. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Ohal komisyon kararı ile İhraçtan geri dönen personelin maaşı

Halil bey şimdi bize de bir öğretmen komisyon karıyla geri döndü, yapmış olduğunuz maaş programını paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin
  17. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Ohal komisyon kararı ile İhraçtan geri dönen personelin maaşı

Ayrıldığı tarih ile başladığı tarih arasında altı aylık dönemler halinde değişen katsayılar uygulanır.
  18. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Öğretim yılına Hazırlık ödeneği

Arkadaşlar bazı uyanık geçinenler var. Eğitime hazırlık ödeneğini aldıktan sonra ücretsiz izne ayrılıyorlar. Bunlara dikkat edelim.
  19. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Tek hekim Raporu

Gökhan beyin açıklamalarına aynen katılıyorum.
  20. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Gidiş geliş yapan memur yolluk tertibi

Sürekli Görev Yolluğu Hususunda, Meb Strateji Geliştirme Başkanlığının Yazıları ve Harcırah Kanunu Genel Tebliği ilişiktedir.
  21. Ali Nakkaş

Anket Aylık olarak mutemetler ne kadar paraya hükmediyorlar.Rekor kimde

4,5-5 Milyar arası aylık değişibiliyor
  22. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli MEB Aylıksız İzinli Personel İşlemleri

1- İzin için askere gidecek öğretmenden sevk belgesini iste ona istinaden ücretsiz izin onayı alın 2- SGK için kişinin bakmakla yükümlü olduğu kişiler varsa "Ücretsiz İzne" ayrılma, bakmakla yükümlü olduğu kişi yoksa "Askere Gitme" olarak işlem yapınız. 3- KBS de ise bakmakla yükümlü olduğu kişi...
  23. Ali Nakkaş

Kaynaklara Taşındı Sürekli Görev Yolluğu Ve Emekli Yolluğu Programı

Arkadaşlar yararlı olur amacıyla programı gönderiyorum.
  24. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Doğum Sonrası Ücretsiz İzne Ayırma.

SGK' dan "Ücretsiz İzin" i, KBS'den ise 18 kodunu seçiniz.
  25. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Emekliliğe Esas Ek Gösterge

Hüseyin bey 13/10/2015 tarih ve 8850 sayılı yazı
  26. Ali Nakkaş

Benim anladığım kadarıyla müktesebi (kazanılmış hak aylığı) ek göstermesi olması lazım.
  27. Ali Nakkaş

Arkadaşlar Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün sınıf değişikliğine istinaden, Ek Gösterge konulu yazısı ilişiktedir. Hangi derecedeki ek göstergeden yararlanması gerektiğine dair bir fikir verir.
  28. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Listesi Aktarım Hatası

Arkadaşlar bu gibi hatalar genelde kurum vergi numarası ile banka şube kodu, müşteri numarası ve hesap numarasının birbirine uyumlu olması gerekir. Bunlardan birinde bir eksiklik veya uyumsuzluk vardır. Bunda bağlı olduğunuz Malmüdürlüğü ve Saymanlık Müdürlüğünden kontrol ederek düzeltebilirsiniz.
  29. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Beceri Eğitimde Alt Sınav Komisyon Görevleri

Arkadaşlar bu konudaki MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün yazısı ilişiktedir. Umarım işinize yarar tereddüde meydan vermeyecek şekil açık ve net yazılmış.
  30. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Aile Yardım Beyannamesi

Arkadaşlar Muhasebat Genel Müdürlüğünün KAPBİS uygulama kılavuzunun 4. sayfasında aşağıda gibi açıklama vardır. Bilgilerinize
  31. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Personel Bildirimi

Ferhat Bey bende sizin dediğiniz gibi excel formatında indirip yaptım. sistem açılınca her şey düzeldi. teşekkürler
  32. Ali Nakkaş

Eren Yasin bey sistem açıldı. Personel Bildirimi düzeldi
  33. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Açığa Alınma Sonrası Maaş İşlemleri

Arkadaşlar bu konuda Devlet Personel Başkanlığının görüş yazısı ilişiktedir.
  34. Ali Nakkaş

Eren Yasin bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Muhasebe ile irtibata geçtim şu anda sistem bize kapalı çalışma var diyorlar. şu anda bende her hangi bir işlem yapamıyorum. Sizde sistem çalışıyor mu hesaplama yaptıktan sonra gerçekleştirmeye gönder diyorum ödeme emri oluşturmadan...
Geri
Üst Alt