Arama sonuçlarınız

1. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Personel Bildirimi

Arkadaşlar 4/B personel maaşlarını hesaplattım istediğim tüm belgeler düzenli çıkıyor. Personel bildiriminde bu ay içinde çıkan personel şeklinde çıkıyor. Bildirim ektedir. Düzeltilmesi için ne yapmalıyım.
  2. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli MYS den yargı gideri ödemesi gelir vergisi tevkifatı nasıl yapılır ?

Yargı gideri hesaplama cetveli ilişiktedir. Umarım işinize yarar.
  3. Ali Nakkaş

Kaynaklara Taşındı Avukat Fatura | Yargı Giderleri Hesaplama Programı

Yargı gideri hesaplama cetveli ilişiktedir. Umarım işinize yarar.
  4. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli KBS - Eş Yardımı

Arkadaşlar biliyorsunuz memur maaşları peşin ödeniyor. ilgili kişiye 15/08/2017 maaşı ödenirken eşi çalışmadığı için eş yardımı ödenmiş oluyor. Göz den kaçırdığımız bir husus var oda kişinin eşi 17/08/2017 tarihinde görev başlayınca kişinin eşine 8.inic ay için kıst maaş ödeniyor dolaysıyla...
  5. Ali Nakkaş

Editörün Seçimi Aylıktan Kesme Ceza Hesaplama (1/30)

Teşekkür ederim. Birilerine azda olsa faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize kolay gelsin
  6. Ali Nakkaş

Editörün Seçimi Aylıktan Kesme Ceza Hesaplama (1/30)

Arkadaşlar aylıktan ceza kesme ile ilgili yapmış olduğum hesaplama programı ilişiktedir. işinize yarayabilir
  7. Ali Nakkaş

Kaynaklara Taşındı Aylıktan Kesme Ceza Hesaplama Programı (1/30)

Arkadaşlar aylıktan ceza kesme ile ilgili yapmış olduğum hesaplama programı ilişiktedir. işinize yarayabilir.
  8. Ali Nakkaş

Öneri | İstek ve Şikayetler Bakanlık logosu

MEB Logusunu ekledim.
  9. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Emekli Keseneklerinin Listesinin Mal Müdürlüğünden Çıktı Alınamaması

Arkadaşlar ben bir çizelge oluşturdum. ÖEB ile bildirge tutarları bir birini tuttuğu anda kesenekleri gönderiyorum umarım işinize yarar.
  10. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli SGK İşe giriş çıkış hata (memur)

Geldiği yerin ayrılışını yaptığından eminseniz bazen sistemsel hata olabiliyor. Siz giriş işlemini arada bir tekrarlayınız.
  11. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli kbs de ismin eksik yazılması

KBS maaş bilgi girişinde kişinin TC Kimlik No'sunu sonuna imleci getirerek eterleyin mernisden doğrusu gelecektir ve kaydedin
  12. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi 4B lİ Personel

Arkadaşlar bizdeki bir 4/B sözleşmeli personel cezaevine girdi ben herhangi bir ödeme yapmadım adli ve idari soruşturma devam ediyor bu konuda Devlet Personel Başkanlığının görüşü ilişiktedir.
  13. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğu

Arkadaşlar, sürekli görev yolluğu hakkında harcırah kanunu genel tebliğ (Seri No:41) ve Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının görüş yazıları ilişiktedir. Umarım sizlere bir fikir verir.
  14. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 5510 iken 5434 giden kesenekler için yardım

Soru : Kamu idaremizde çalışan personele ait kesenek bilgilerinin “5510 sayılı Kanundan önce sigortalı olanlar” kapsamında bildirimi yapılması gerekirken sehven “5510 sayılı Kanundan sonra sigortalı olanlar” ile birlikte bildirimi yapılmıştır. Düzeltme işlemi nasıl yapılacaktır ? Cevap ...
  15. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Fazla Çalışma Hakkında

Evet KBS'de fazla çalışma mesai yapılıyor "Fazla Mesai (Yeni)" başlığı altında
  16. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi 86. Madde Vekalet Ücreti

Tuğrul hocam programın şifresi yok gözden geçir> sayfa korumasını kaldır deyince işlem tamamdır.
  17. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 2018 asgari geçim indirimi

Harun hocama aynen katılıyorum.
  18. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

Halil hocam, Benim anladığım arkadaşlar 02/01/2018 tarihinden önceki ödemelerden bahsediyorlar onun için Maliye Bakanlığının yazısını gönderdim. Amam 02/01/2018 tarihinden sonra işlem değişiyor. Geriyi dönük üç ay ödenebilecek.
  19. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

Arkadaşlar, bu husus da maliye bakanlığının yazısı ilişiktedir.
  20. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli 2018 asgari geçim indirimi

2016 ile 2017 yıllarındaki asgari geçim indirimini 2018 yılında ödeme yapılacağı için 2018 Gelir vergisi dilimlerini kullanmamız gerekiyor
  21. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi AİLE DURUMU BİLDİRİMİ

Bu konudaki yönetmelik bilgileri ve devlet harcama belgelerinde ki "Aile Durum ve Aile Yardımı Bildirimi" aşağıdadır. Yönetmelik Maliye Bakanlığından: Merkezî Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği Sosyal yardımlar   Madde 12-Kamu personeline yapılacak sosyal yardım ödemelerinde...
  22. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi 4c ek ödeme yasal faiz hesaplama

Ödeme yaptığınız aylara ait tarihler dikkate alınarak yasal faiz işletilir. Faiz hesaplama ile ilgili excel çalışmam ilişiktedir umarım işinize yarar. Kolay gelsin
  23. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Öğretmenlikten Memurluğa Geçiş

Arkadaşlar memurun daha önce görevli oldukları kariyerle ilgili sınıfta kazanılmış hak aylığı itibariyle ek göstergesinden az olmayacağına dair Devlet memurları Kanunu Genel Tebliğ Seri No: 148  ektedir. Dolaysıyla 1/4 dereceden maaş alan öğretmenin genel idari hizmetlerine geçtiğinde...
  24. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Öğretmenlikten Memurluğa Geçiş

İlk önce SGK de unvan değişikliği yapman gerekir. KBS de ise unvan değişikliği, unvanına göre yan ödeme, tazminat ve ek ödeme oranlarını değiştir. Ek göstergesi ise maaş derecesine göre öğretmenlikte hak etmiş olduğu ek göstergesi verilmesi gerekir
  25. Ali Nakkaş

Çöp Kutusu 4/C aile yardımı

Arkadaşlar Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün yazısı ilişiktedir. Aile yardımı ödeme hususunda bir fikir verebilir.
  26. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Aile Yardımı Geri İadesi

İzinden dönen eşe maaş ödediğiniz için Aile Yardımı ve Asgari Geçim İndiriminin iade etmesi gerekir.
  27. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Ayın 15 inde Başlayan Memur Aylığı

Bir sonraki ayda ilgili kişiyi KBS'de maaş işlem türlerinden (8 koduna) alırsınız, terfi bölümünden ayın durumuna göre 30 veya 31 gün kıst maaş kaydını yaparsanız iki maaşı birden verecektir. 5434 ve5510 için fark etmez.
  28. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi MEB'deki arkadaşlara soru?

Emre bey, 3 Ağustos 2017tarih ve 29790sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmeliğin Üçüncü Bölümünün 19.Maddesinde derki "Sözleşmeli öğretmenlerden sözleşme gereği dört yıllık çalışma süresini tamamlayarak adaylık sürecinde başarılı olanlar, talepleri...
  29. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi MEB'deki arkadaşlara soru?

Emre bey, 4B'li sözleşmeli öğretmenlerin 2017 yılında aylık bürüt sözleşme ücretleri sosyal haklar hariç Kıdem yılı; 0-5 olanları için 2.836,62.-TL 5-10 olanlar için 2.903,57.-TL 10-15 olanlar için 2.966,40.-TL
  30. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

Halil Bey; Maliye Bakanlığının Aylıkların Banka Aracılıyla Ödenmesi Hakkında Genel Tebliği ilişiktedir.
  31. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

Teşekkür ederim Emre bey, takipteyim halk emeklilikle ilgili gelişme oldukça paylaşırız.
  32. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

Emre bey bizde Halk Emeklilikle sözleşme yaptık. Personel nakillerinde nasıl bir işlem yapacağız bu huşunda bilgi edindiniz mi ?
  33. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Ücretli öğretmen ve İşkur Çalışanı BES

Evet 4/C personelden BES kesintisi yapılmayacak anlaşılıyor.
  34. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Ücretli öğretmen ve İşkur Çalışanı BES

Ücretli Öğretmen ve İş Kurlulardan BES kesintisi yapılmayacaktır. Bu husustaki MEB yazısı ilişiktedir.
  35. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi BES-Raporlar

Bireysel Emeklilik >> Raporlar dan >> Zorunlu Bireysel Emeklilik Kesinti Raporu' nu ekliyorum. Çünkü bu raporda personel bilgileri, ilgili şirket adı, kesinti oranı ve kesinti tutarları açıkça belirtiliyor.
  36. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Özel Hizmet Tazminatı Oranları Tablosu

Arkadaşlar Milli Eğitime personeline göre hazırladığım tazminat, ek ödeme ve ek gösterge çizelgeleri ilişiktedir.
  37. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Açıktan dönen personel maaşı

Ardalaşlar bu hususta Devlet personel Başkanlığı ve diğer bakanlıkların görüş yazıları ilişiktedir.
  38. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Açıktan dönen personel maaşı

Arkadaşlar ekte gönderdiğim Danıştay 5. Dairesinin kararını nasıl yorumlarsını.
Geri
Üst Alt