Arama sonuçlarınız

1. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Vefat Eden Memur Yardımı

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  2. OnurSümer

personeli maaş ödenmesin diye çıkardım. o yüzden yapılmıyor oradan
  3. OnurSümer

hesaplaması nasıl arkadaşlar. çeşitli ödemeler bordrosu var mı?
  4. OnurSümer

toplam ölüm yardımını eş ve çocuklara nasıl payda etmek gerekiyor. aradım ama bulamadım. Eş ve 2 çocuk var. çocuklardan biri 18den büyük diğeri küçük.
  5. OnurSümer

Arkadaşlar mrb. 05/04/2019 tarihinde memur vefat etti. ölüm yardımı kimlere ve nasıl yapacağım konusunda yardım edermisiniz ?
  6. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Ankara Geçici Görev Yolluğu Hesaplama (Yardım)

yeni gördüm, kusura bakmayın. uyardığınız için tşk ederim.
  7. OnurSümer

çok teşekkür ederim yordum sizi. ellerinize sağlık
  8. OnurSümer

bu arada konaklama var ama faturasını bulamamış.
  9. OnurSümer

13/09/2018 gidiş,14/09/2018 dönüş. tarih 6 ayı geçmiş ama daha önceden dilekçe ile başvurmuş. o yüzden sorun yok. derecesi 4/ 1 öğretmen. ücret 80 tl. iskenderun-ankara Moderatör tarafından düzenlenmiştir.
  10. OnurSümer

arkadaşlar mrb. Bir arkadaşım ankaraya sınava gitti. geçici görev yolluğu hesaplanması gerekiyor. benden yardım istedi. kendisinin pek vakti. bende hazırlamayı bilmiyorum. bana yardımcı olabilir misiniz?
  11. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisi Girişi Yapılamıyor

arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdünüz. ücretli öğretmen ödememiz var icra kesintisinde aynı hatayı alıyoruz.
  12. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Unutulan Kesenek

Hocam burada belirtilenlerde 4/3 indirim var. buna göre indirim uygulanması gerekmiyor mu?
  13. OnurSümer

Teşekkür ederim cevabınız için.
  14. OnurSümer

evet işte bu aklıma geldi ama tedirgin oldum. Şube müdürüne sorayım, yap derse yapacam
  15. OnurSümer

bu belgeyi doldurmam gerekiyor mu. emekli sandığına tabiyiz biz ama
  16. OnurSümer

7 genel müdürlükten gönderiyorum kesenekleri. 6 sını göndermişim, mesleki eğitimi göndermemişim. maaş, ekders tek başıma bakıyorum. artık kaldıramıyorum bu kadar işi galiba. neyse bakalım
  17. OnurSümer

cevabınız için tşk ederim. nereye nasıl bilgi verecem, hiç bişey bilmiyorum. bide ek mahiyetten şansımı denesem olur mu?
  18. OnurSümer

Arkadaşlar mrb. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapıyorum. 2019/2 dönemine ait kesenekleri unuttum. ne yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim
  19. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli MYS Şifre Değişikliği

harcama yetkilisi, gerçekleştirme görevlisine şifre sıfırlama e-postası gönderiiyormuş, diğer yöntemde bu. cevaplarınız için teşekkür ederim. arkadaşlar
  20. OnurSümer

Diğer Kullanıcılar peki. mesela gerçekleştirme görevlisi, veri giriş görevlisi
  21. OnurSümer

Arkadaşlar merhaba. MYSde şifremi nasıl değiştirebilirim
  22. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

5434 'e tabi personel için 14 günlük fark maaşta bile kesenek hesaplanmıyor. ayrıca müjde hanımın sorunu ile ilgili hüseyin beye katılıyorum. 5434 'e tabi personellerin tazminat farkında kesenek hesaplanmaz. personel 5510 olsaydı hesaplanacaktı. ben bugüne kadar böyle yaptım bundan sonrada böyle...
  23. OnurSümer

Aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. bu yüzdende bu başlığın cevabına "kesenek ile ilgili işlem yapılmasına gerek yok, sadece tazminat farkı ödenecek" denmesi gerekir.
  24. OnurSümer

arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Emekli keseneği hesaplanırken; sadece emekliliğe esas derece kademesine göre mi hesaplanıyor, yoksa ödemeye esas derece kademeye göre mi hesaplanıyor. yada ikisine göre mi? Bence sadece emekliliğe esas kademe dereceye göre kesenek hesaplanıyor. Yanlış mıyım?
  25. OnurSümer

evet normal maaş için söyledim. şube müdürü için 666 KHK ek ödeme oranı 170 (öğretmen ve müdür yardımcılarında 65 'tir bu), özel hizmet tazminat oranı da 135 tir (özel hizmet derece ve kademeye göre değişiklik gösterir!!!!). bu ödeme kalemleri de 5434 'e tabii memurlarda emekli keseneği için...
  26. OnurSümer

sanırım milli eğitimde görev yapıyorsunuz. şube müdürü 5434 sayılı kanuna tabidir büyük ihtimalle. müdür yardımcısı ve şube müdürü arasında sadece ek tazminat 666 khk oranı ve özel hizmet tazminat oranı değişiyor. bide buna ek olarak atandığı ödemeye esas maaş derecesi değişir (şube müdürlüğünde...
  27. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Göreve İade Olanların ve Tayinle Gelenlerin 14 Günlük Maaş Farkları

arkadaşlar yaşadığım ihraçtan dönen personelin sorunu çözdüm. Mal müdürlüğü ile görüştük ve kara listeden çıkarılan personel önce mal müdürlüğünün sistemine düşüyor ve mal müdürlüğü sistem üzerine bağlı bulunduğunuz kuruma tanımlama yapıyor ve kaydet butonu aktif oluyor. daha sonra siz (maaşı...
  28. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Göreve İade Olanların ve Tayinle Gelenlerin 14 Günlük Maaş Farkları

diğer kişilerde aktif, sadece o kişide aktif değil.
  29. OnurSümer

1. durum için işlem kodunu değiştiremiyorum, "Kaydet" butonu yok
  30. OnurSümer

Arkadaşlar merhaba. İhraç edilen personel göreve iade edildi ve 28/12/2018 tarihinde göreve iade edilerek işe başladı. 14 günlük maaş işlemlerinde kişi bilgilerine baktığımda "işten ayrılma" olarak görülmekte. ne yapmam lazım. Ayrıca Aralık maaşını başka ilçeden alıp tayinle bizim ilçede göreve...
  31. OnurSümer

Sohbet Alanı Sohbet Odası

bizde durum daha vahim, KBS gelse bile hesapladığımızda başka kurumun maaşınıda hesaplıyoruz
  32. OnurSümer

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

Uyarınız için teşekkür ederim. dalgınlığıma gelmiş sanırım
  33. OnurSümer

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

sadece brüt ücreti değiştirmeniz yeterli-**Düzenlendi(hata giderildi)
  34. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel SGK Rapor Kesintileri

"06/06/1978 tarih ve 7/15754 No’lu Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların 10. Maddesinde “Hastalık sebebiyle, Sosyal Sigortalar Kurumunca ödenen geçici iş göremezlik tazminatı ilgilinin ücretinden düşülür” hükmü yer almaktadır. Bu hüküm gereğince Sağlık raporu ekranında yer alan...
  35. OnurSümer

inanın bilmiyordum. kadrolular gibi sistem otomatik düşüyor sanıyordum. kesinti bilgi girişini nereden girmemiz gerekiyor?
  36. OnurSümer

evet tam ödendi, KBS işliyorum ama maaştan kesilmiyor. Analık parasını da iade edecek dimi?
  37. OnurSümer

Arkadaşlar mrb. Müdürlüğümüze bağlı okulda sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan personellerin KBSye raporlarını işlememe rağmen kesinti yapmadığını fark ettim. 21/02/2018 tarihinde 1 gün, 11/09/2018 tarihinde 5 gün, 17/09/2018 tarihinde 10 gün, 27/09/2018 tarihinde 2 gün, 05/12/2018...
Geri
Üst Alt