Arama sonuçlarınız

1. OnurSümer

Görüş Yazıları AB Projesi Avans Ödemesi

Arkadaşlar mrb. mys üzerinden ab projesi için avans ödemesi yapacaz. mys de nasıl işlem yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  2. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Askerlik Borçlanmasının İadesi

vala sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum ama sgk yazısını okuduğumda böle bir durumla karşı karşıya kaldım
  3. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Askerlik Borçlanmasının İadesi

Arkadaşlar merhaba. ilçemizde çalışan personele sgk yazı göndermiş ve "askerlik borçlanmasını ödemediği gerekçesi ile para yatırmasını istemiş". personel parayı yatırdıktan sonra sgk tekrar yazı gönderdi ve"daha önceden parayı yatırdığınız tespit edildi, kurumunuz sonradan ödediğiniz parayı iade...
  4. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmete Ait Kesenek İşlemleri

ilgiliniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. bu hali ile kesenekleri göderiyorum. sonuç olarak ödeme emri ile tutuyor. bir sorun olmaz sanırım.
  5. OnurSümer

bu arkadaş daha önceden polismiş, öğretmenliğe geçmiş. sorun bundan kaynaklanıyor. kesenek nasıl olsa tutuyor, bu hali ile göndersem problem çıkar mı?
  6. OnurSümer

Fiili hizmeti hesaba katmadan kesenekleri hesaplıyorum ve tutuyor. çok ilginç. mal müdürlüğü ile görüştüm bilgimiz yok diyor. KBS ile ilgili bir sorun var sanırım
  7. OnurSümer

bende ona şaşırdım. personelin bilgilerine bakıyorum diğer öğretmenlerden hiç bir farkı yok. neden böyle oldu hiç anlamadım
  8. OnurSümer

Arkadaşlar merhaba. bugün kesenek işlemlerini yaparken daha önce hiç olmayan fiili hizmet bilgileri ile ilgili kesenek dökümanı çıktı. KBS 'de 9 nolu kesenek kodu. ilk defa başıma geldiği için kesenek gönderirken nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  9. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Mehil Müddeti Sonunda Rapor Nedeniyle Göreve Başlamayan Personelin Maaşı

gıyabında ayrılış işlemleri yapılamaz. ayrıca 657 dmk 'ya göre mehil müddeti bitim gününü takip eden iş günü göreve başlamak zorunda. başlamazsa 10 günlük ek süre verilir ve bu 10 gün için maaş ödemesi yapılmaz. bu 10 gün içinde yine göreve başlamazsa memur, yazılı başvuru aranmadan çekilmiş...
  10. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli 4b Aylıksız İzin KBS İşlem Kodu

arkadaşlar aynen istifa işlemi ile görevden ayırdık. cevaplarınız için teşekkürler
  11. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli 4b Aylıksız İzin KBS İşlem Kodu

Arkadaşlar merhaba. sözleşmeli öğretmen doğum sonrası aylıksız izine ayrıldı. yani sözleşmesi fesih edildi. KBS Den nasıl işlem yapmam gerekiyor.
  12. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Doğum Sonrası Ücretsiz İzin

gecikmeli olmadı, yeni sözleşme tutarını girin diye uyarı verdi. sözleşme farkından doğan alacağı hesaplıyor. herhalde mecburen iade alacağız
  13. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Doğum Sonrası Ücretsiz İzin

arkadaşlar merhaba, 13/11/2018 tarihinde sözleşmeli personel göreve başladı. ancak 14/11/2018 mesai bitimi ile aylıksız izne ayrılacak. 2 gün kıst hesaplanacak. maaş iadesi almamak için kbsden çalışarak kazanan diye kaydettim ancak sistem kasım maaşınıda hesaplıyor. nasıl yapacağım konusunda...
  14. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Tayin Döneminde 14 Günlük Ödemesi

arkadaşlar son durumdan bahsedeyim, ilgili personel İl Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verdi. sonuçtan sizi haberdar edeceğim.
  15. OnurSümer

hocam hiç sorun değil yaparım, giden personelde arkadaşımız zaten. 5 dklık iş hatta. Sorun bizim malmüdürlüğü, bizim ilçede olmayan personele ödemem yapmam diyor. ortada kaldık anlicanız.
  16. OnurSümer

işte benim bahsettiğim konuda bu. personel sonuçta devlet memuru ve genel bütçeye bağlı. 15 temmuz maaşını biz ödedik, 14 ağustosa kadar bizde çalışmak zorunda mı, değil. il milli eğitimin mantığına göre bizde çalışmak zorunda. o zaman mehil müddetinde ki maaşını iade edip gitsin, sonuçta...
  17. OnurSümer

bide şöyle düşünün isterseniz arkadaşlar: 7 Temmuzda a ilçede çalışan personel, 8 temmuzda b ilçede göreve başladı. temmuz maaşına müstahak olduğu yer b ilçesi diyelim. ayın 7sine kadar olan kısmı a ilçesi, 8inden 14üne kadar olan kısmı b ilçesi mi ödeyecek.
  18. OnurSümer

Hocam naklini Müdürlüğümüz vermiyor, Malmüdürlüğü veriyor. Malmüdürlüğü ile de görüşmüştüm o dönemde, naklini daha sonra verebilir misiniz diye, Malmüdürü imza atıyorsam naklinide verrim dedi.
  19. OnurSümer

KBS nakli veriliyor, kbs hesaplamada kişiyi görmüyor bile. az önce arkadaş söyledi mesela hitap ve kesenek işlemleri nasıl yapılacak bizde olmayan bir personelin, orası bile tamamen sorun
  20. OnurSümer

cevaplarınız için çok teşekkür ederim, düşüncelerimiz aynı olması beni daha da rahatlattı. Genel bütçe mantığının bazı mutemetler de yerleşmemesi olayı bu duruma getiriyor. herkese iyi çalışmalar arkadaşlar
  21. OnurSümer

Arkadaşlar merhaba. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapıyorum. ilçemizde teknisyen olarak görev yapan bir personel arkadaşımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ataması yapıldı. 16 Temmuzda görevden ayrıldı ve ayrıldığında biz 14 günlük maaş farklarını daha hesaplamamıştık. Personel nakil...
  22. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

hocam doğrudur, sölediğiniz gibi yapan ilçeler var. hatta protokol olmayan ilçeler tüm listeyi manuel hazırlıyor. ancak biz yaklaşık 3 senedir banka listesi gönder yapmadan maaşları hesaplıyoruz ve başkaca herhangi bir işlem yapmıyoruz. bahsi geçen okul hariç diğer okulların maaşında bir problem...
  23. OnurSümer

İlginiz için teşekkürler, banka ile görüşüp söylediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.
  24. OnurSümer

kusura bakmayın anca yazabiliyorum. maaş hesaplama işleminden sonra biz manuel banka listesi veya KBS den banka listesi gönder yapmıyoruz. Halkbank ve muhasebat Genel Müdürlüğü protokol imzaladığından banka listeleri otomatik gidiyor. herhangi bir işlem yapmamıza gerek kalmıyor. problem sadece...
  25. OnurSümer

Arkadaşlar merhaba. geçtiğimiz ay (Eylül) maaşları hesapladık ve ilçemizde yeni açılan okuldaki personellerin maaşı okul hesabına geldi ama maaşları yatmadı. Banka ile görüştüğümüzde müşteri numarası olmadığı için banka listesi gelmemiş, ondan dolayı yatmadı dedi banka. Müşteri numarasını aldım...
  26. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

ilginiz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar
  27. OnurSümer

arkadaşlar sorun çözüldü. açtığımız çağrıdan dolayı maliye bakanlığı sorunu çözdü
  28. OnurSümer

tabiki hocam. iyi çalışmalar
  29. OnurSümer

Hocam 10 gün önce ek ders işlemleri yapılırken aynı sorun olmuş ve hala ek ders problemi devam ediyor. Ama çağrı dün açıldı. ek derse başka bir arkadaş bakıyor, önceden haber olsaydı çağrıyı daha önce açılmasını isterdim. İlginiz için teşekkür ederim
  30. OnurSümer

icra var evet ama ek ders işlemlerinde de problem olmuş, ek ders işlemlerinde icra uygulamıyoruz bu kişiye. İlginize teşekkürler
  31. OnurSümer

Vergi numarasını kontrol ettik, bi sorun yok hocam. Teşekkürler ilginiz için
  32. OnurSümer

Arkadaşlar merhaba. Maaşlar ile ilgili problem yaşıyoruz. İlçe milli eğitim müdürlüğünde görev yapıyorum. maaşları hesapladım ve HAYAT BOYU ÖĞRENME VE HALK EĞİTİM MERKEZLERİ kısmından maaşı hesapladığımızda malmüdürlüğü onay veremiyor. diğer kurumlarında maaşları hesaplandı ve malmüdürlüğü...
  33. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli MEB Aylıksız İzinli Personel İşlemleri

çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar
  34. OnurSümer

ayrıca sgk da nasıl bir işlem yapacaz. kusura bakmayın vaktinizi alıyorum
  35. OnurSümer

Çocuk Yardımını kendisi almıyor, onu belirtmeyi unuttum
  36. OnurSümer

merhaba arkadaşlar; doğum sonrası aylıksız izinde "Ücretsiz İzne Ayrılma" mı yapacaz, yoksa "Aylıksız İzinde (GSSP Kesiler" mı yapacaz
  37. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Münferit Maaş Hesaplama

Arkadaşlar merhaba. Haziran ayı sonunda personel göreve başladı. Temmuz maaşını hesapladık ve maaşı yattı ancak 14 günlük farkı sistem hesaplamamış. ayrıldığı yerden de hesaplanmadı. münferit yapmak istedim olmadı. nasıl yapabilirim fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
  38. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Bayram tatili | SGK E-Bildirge son bildirim tarihi nasıl olacak?

27 Ağustos olması bence yine sakıncalı, bayram dönüşü iş başı yaptığımız tarih çünkü. bence olması gereken tarih minimum 31 ağustos...
  39. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli KBS - Eş Yardımı

teşekkür cevabınız için iyi çaışmalar
Geri
Üst Alt