Arama sonuçlarınız

1. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli KBS - Eş Yardımı

hocam aynen bahsettiğiniz gibi yaptım ama sistem izin vermiyor.. "Kayıt Başarısız" uyarı veriyor.
  2. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli KBS - Eş Yardımı

arkadaşlar merhaba. bir sorunum var. müdürlüğümüze bağlı çalışan kadrolu personelin eşi vefat etti. aile yardımını iptal etmek istiyorum ama edemiyoruz. nüfustan gerekli işlemler yapıldı ancak hala eş yardımı ödeniyor. mernisten getir butonunu tıkladığımda vefat eden kişinin ismi görünüyor ve...
  3. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası İadesi

haklısınız; az önce denedim, mys modülü üzerinden gelirlerin red ve iadesi kalemi bulamadım. cevaplarınız için çok teşekkürler
  4. OnurSümer

Mal Müdürlükleri kurumlara yetki verdi, maaşları biz hesaplıyoruz. sanırım bu sebepten dolayı biz yapıyoruz. Bizim kurum ilçe milli eğitim bu arada.
  5. OnurSümer

cevabınız için teşekkür ederim ancak ilgili mal müdürlüğü ile görüştüm gelirlerin red ve iadesinden olacağını söyledi. MYS modülünden, kafam karıştı
  6. OnurSümer

Arkadaşlar mrb. İlçemizde görev yapan personellere (Yaklaşık 10 Kişi) aylıktan kesme cezası verilmiş ve Müdürlüğümüzce uygulanmıştı. ilgili kişiler bu durumu mahkemeye taşımış ve mahkeme kararın kaldırılmasını ve aylıktan kesme cezalarının iade edilmesine karar vermiş. Söz konusu aylıktan kesme...
  7. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzin Dönüşü Sehven Hesaplanmayan Maaş

Arkadaşlar mrb. Kurumumuzda personelin biri 18/06/2018 tarihinde aylıksız izinden dönüş yapmış. ama muhasebeye bilgi verilmediği için maaşı yapılmadı. Münferit hesaplama yapamıyoruz çünkü kesenek aylıksız izin olarak hesaplandı. Kıst maaşı ve Temmuz maaşı nasıl ödeyebilirim. bilgi verebilir...
  8. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli KBS103 HATASI

aynı hatayı bizde alıyoruz. mal müdürlüğüne daha ulaşamadım. çağrı bırakmak konusunda kararsız kaldım.
  9. OnurSümer

Editörün Seçimi KBS - 4B Sözleşmeli Zam Oranı Uygulama - Resimli Anlatım

arkadaşlar çoook teşekkür ederim. sölediğiniz gibi yaptım, ücret bilgi giriş ekranından düzelttim. Mustafa ÖTÜRK Bey, dün siz söyledğinizde denedşm sistem maktu tutar giriş yapmama izin vermemişti, az önce de tekrar deneyim dedim oldu. KBS maaş unsuru ekranında bazen hata veriyor. bir kaç kere...
  10. OnurSümer

Maalesef hiç bir şekilde olmadı. çağrı bırakacağım mecburen
  11. OnurSümer

bu seferde, "Bu Kurumda ve Kadro Türünde Zam Oranı Daha Önce Güncellenmiş.! " böyle bir hata veriyor..
  12. OnurSümer

arkadaşlar merhaba. hatalı oran girdim nasıl düzeltebiliriz. bilgi verirseniz sevinirim
  13. OnurSümer

Mutemet Arşivi 4/b Sözleşmeli Öğretmen Nakil İşlemleri

Merhaba. Arkadaşlar İlçemizden başka bir şehire tayin olan sözleşmeli öğretmeni, KBS 'den nasıl ayırmam gerekiyor. İşten ayrılma mı yoksa nakil giden olarak mı kaydetmeliyim. Birde sonraki aşamalarda ne yapmalıyım. Maaş iade var mı, SGK Primlerini nasıl göndermeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. OnurSümer

Çöp Kutusu Lojman Kesintisinin İadesi

Teşekkürler. bi şekilde halledecez artık.
  15. OnurSümer

Söylediğiniz gibi yaptım ama mal müdürlüğü iade etti. Ödeme emri gerekiyormuş. Gelirlerin red ve iadesi kaleminden ödeme emri oluşturmamı istediler.
  16. OnurSümer

Arkadaşlar merhaba. İlçemizde göreve başlayan personelin eski görev yerinden kalan lojman kesintisi, 8 ay boyunca bizim ilçeden kesilmeye devam etti. Personele iade edeceğiz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. İlk defa başıma geldi. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar
Geri
Üst Alt