Arama sonuçlarınız

1. !~DİKKAT~! KBS BES sistemine dahil edilecek personel listesi

45 Yaş üstü olduğu için hesaplama yapmaya müsade etmiyor. Ne yapılacak bu durumda
  2. Görüş Yazıları Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 4/B Sözleşmeli Memurlara "Sürekli Görev Yolluğu" Ödenebileceğine Dair Yazısı.

Konu muhatabi Hazine ve Maliye Bakanlıgı. Sahsen Adalet Bakanlığınin bu görüşü vermek yerine Hazine ve Maliye Bakanlığına baski yaparak olumlu bir görüş çıkartmasını isterdim. Biri odesin biri odemesin yok boyle birsey. Kapsayıcı bi duzenleme yapilmali
  3. Çözümlendi | Kilitli İhraç olan personele geçici görev yolluğu

Görüş sorulsun lakin bu denli kati olunmasinida anlamiyorum. Misal Maliye Bakanligi ihraç olup emeklilik hakki kazananlara yerine gore ikramiye ve emekli yolluk tazminatı odenmesi yonunde gorusler verirken, ilgilinin henuz ihraç olmadan ifa ettiği bir geçici gorev yolluğunu odememek bana...
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Emsali memurun alacağı ikramiyeden bahseder. Gördüğüm kadarıyla sözleşme ucreti emsali kadrolu memurun alacağı ikramiyeden cok fazla. Grupta yanilmiyorsam dün hesaplamayla iliskin guzel bir calisma eklenmisti. Sözleşmeli personel çalıştırma esaslarının 7 inci maddesi iş sonu tazminatı ile...
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Bana gore yanlış. Emsali memur personel kıyaslama islemini yapmamissiniz. Hesapladığınız tutarda 3 te 1 oraninda fazlalik var nerdeyse. Personelin son sözleşme ucreti uzerinden hesaplama yapmissiniz. Bu islem 4c liler 4b ye gecmeden gecerliydi. Sözleşmeli personel çalıştırma esasları ile 4c...
  6. Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

2 gün izin demek iki günn eksik demek. 02 Ocakta başladı ise 28 gün ödeme 2 gün eksik bildirim.. Zaten e bildirgeye giriş tarihi 02.01 diye girerseniz diğer türlü giriş ( 29-2) halinde hata verir.
  7. Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

Başladığı günden itibaren parmak hesabı yapın. 30 gün eder. Yani tam maaş ödenecek. (2) (Değişik: 24/02/2014 tarihli ve 5934 sayılı Genel Müdür Onayı) 27 Her bir katılımcıya yapılacak ödeme, 4857 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen günlük...
  8. Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.17197&sourceXmlSearch=&MevzuatIliski=0 TYP’ye devam zorunluluğu ve izin MADDE 71 – (Değişik:RG-6/11/2014-29167) (1) Katılımcıların TYP’ye devamı zorunludur. Katılımcılar yükleniciye ve Kuruma bilgi vermek ve Kurum ya da yükleniciden onay almak...
  9. Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

Typ de izin olayı yok devam zorunluluğu var. Sadece mazeret olarak değerlendirilir ve bugünler için ücret ödenmez. Takvim günü kaç ise takvim gününden düşülüp ödeme yapılır.
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/D Genel Bütçe Personel Maaşları

Sizin bu taşeron geçen personel harici çalışan daimi işçiniz var mı. Sağlık bakanlığında yetkili sendika T.Sağlık İş olarak görünüyor. Yetkili sendikanın sözleşme metnini edinin orda yazması gerekir. Bizdeki uygulama personelin ilk olarak asgari ücretten başlatılması. Sendikaya üye olduktan...
  11. Çözümlendi | Kilitli 4-D 1. DERECE ENGELLİ İŞÇİ

Eş ve çocuk durumuna göre faydalanılan agi dikkate alındığında ve ücretlerin asgari ücret ücret düzeyinde olduğu varsayımıyla ilave tediye ye agi eklemek gerekebilir.
  12. Çöp Kutusu 4C Kıdem Tazminatında Kesilen Gelir Vergilerinin İadesi

4/c li persone iade işlemi 5 yıllık zamanaşımı dikkate alınarak geçen yıl yapıldı. Yapılırken de Gelir Vergisi Tebliğine göre yapıldı.
  13. Çözümlendi | Kilitli İŞKUR TYP Rapor

Güncel mi bilmiyorum ancak bendeki typ genelgesinde aşağıdaki ibare yer almakta. Bu durumda rapor gün sayısı kadar eksik bildirim yapılmalı . Sgk dan iş göremezlik ödeneği alması içinde e viziteden onaylamanız lazım. Normal şartlarda raporlu olan kişinin çalıştırılmaması esastır. İşe...
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/B Üst Öğrenim Tamamlama

"İdari destek görevlisi" unvanlı sözleşmeli personel pozisyonunda görev yapmakta olan lise mezunu personelin yükseköğrenim mezunu olması halinde, sözleşme ücretinin "idari büro görevlisi" unvanlı pozisyon esas alınarak hesaplanıp hesaplanmayacağı ile "idari büro görevlisi" unvanlı pozisyona...
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/B Üst Öğrenim Tamamlama

Devlet personel başkanlığının görüşü bu tür değişikliklerin ancak unvan değişikliği sınavı ile olabileceği yönünde idi yanlış hatırlamıyor isem. Görüş yazısını bulursam eklerim.
  16. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

y Emekli kesenek göstergeleri 15 puan artırıldı. Dikkat etmenizde fayda var.
  17. Görüş Yazıları adalet bakanlığı ihraç olan sözleşmeli personele geçmişe dönük maaş iadesi yapılmayacağına dair yazı

Bana göre arada fark yok. Sözleşme tarafı kurum bu süreçte hizmet alamadığından personele açıkta kaldığı( nasıl adlandırılırsa adlandırılsın) sürece herhangi bir ücretin mevcut mevzuat hükümleri doğrultusunda ödenemeyeceğini düşünüyorum Tabii bu benim düşüncem ve beni bağlar. Uyuşmazlık olduğu...
  18. Çözümlendi | Kilitli ilden ilçeye yolluk

Hayir sadece kilometre farki ile yol parasi odeyeceksiniz.
  19. Mutemet Arşivi Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Sanki sisteme dahil edilmesi gerekirken edilmeyenler için yazılmış gibi. Ve bunun içinde 2 aylık süre verilmiş.
  20. Mutemet Arşivi Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

2020 ye kadar cayanlar ve ayrılanlar için herhangi bir işlem yapılmayacak diye diyorum. Sisteme otomatik katılımı sağlanmış olup, KBS üzerinden maaş hesaplaması yapılan katılımcılardan cayma ve ayrılma hakkını kullananlar EGM ( Emeklilik Gözetim Merkezi ) tarafından yeniden sisteme dahil...
  21. Mutemet Arşivi 4/b Sözleşmeli Farkları 18 inde açılacak

1- MEMUR 14 GÜNLÜK FARK MAAŞ İŞLEMLERİ; 1.1- 14 Günlük Fark Maaş Hesaplama İşlemleri Bilindiği üzere, katsayı artışından kaynaklanan 14 Günlük Fark Maaş Hesaplaması, 01 Ocak 2019- 14 Ocak 2019 maaş dönemine ait maaş hesaplaması eski katsayı üzerinden hesaplanan personel için...
  22. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaşları KBS Duyurusu

1- MEMUR 14 GÜNLÜK FARK MAAŞ İŞLEMLERİ; 1.1- 14 Günlük Fark Maaş Hesaplama İşlemleri Bilindiği üzere, katsayı artışından kaynaklanan 14 Günlük Fark Maaş Hesaplaması, 01 Ocak 2019- 14 Ocak 2019 maaş dönemine ait maaş hesaplaması eski katsayı üzerinden hesaplanan personel için...
  23. Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

Zaten zamli maas odenmistir. 14 gunluk fark bordrosunu bi daha hesaplamaz.
  24. Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

4b ne durumda. Izinliyim mobilden yaziyorum.
  25. Çözümlendi | Kilitli 657-4/B Sözleşmeli Personel Raporlari Heyet Raporuna Çevrilir Mi?

Mevzu bu degil Huseyin Bey. Mevzu raporun saglik iznine cevrilip cevrilmeyecegi.
  26. Çözümlendi | Kilitli 657-4/B Sözleşmeli Personel Raporlari Heyet Raporuna Çevrilir Mi?

657 1inci madde 1 inci fikra Kapsam: Madde 1 – (Değişik: 30/5/1974 - KHK-12/1 md.; Aynen kabul 15/5/1975 - 1897/1 md.)Bu Kanun, Genel ve Katma Bütçeli Kurumlar, İl Özel İdareleri, Belediyeler, İl Özel İdareleri ve Belediyelerin kurdukları birlikler ile bunlara bağlı döner sermayeli...
  27. Çözümlendi | Kilitli 657-4/B Sözleşmeli Personel Raporlari Heyet Raporuna Çevrilir Mi?

Kapsam MADDE 2- (1) Bu Yönetmelik; 14/7/1965 tarihli ve ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 1 inci maddesinin birinci fıkrası kapsamına giren memurlarla anılan Kanunun ek geçici maddelerine göre aylık almakta olan personel hakkında uygulanır.
  28. Çözümlendi | Kilitli 657-4/B Sözleşmeli Personel Raporlari Heyet Raporuna Çevrilir Mi?

Saglik iznine cevrilir mi cevrilmez mi ? Usul ve esaslar memurlar ile ayni mi?
  29. Çözümlendi | Kilitli 657-4/B Sözleşmeli Personel Raporlari Heyet Raporuna Çevrilir Mi?

Arakadaşlar 657/4b sozlesmeli personelin aldigi tek hekim raporlari ile saglik kurulu raporlari ( heyet ) memurlarda olduğu gibi saglik iznine cevrilir mi? Cevrilir ise dayanaklari ile paylasabilirseniz memnun olurum.
  30. Çözümlendi | Kilitli 696 khk ile sürekli işçi muhtar adayı

Paylasiminizin işci ile alakasi yok. Bir daha okuyunuz lutfen.
  31. Çözümlendi | Kilitli 01-14 Ocak 14 Günlük Maaş Ödemesinde AGİ

14 gunluk gelir vergisi matrahi agiyi karsilamiyordur. Ele geceni etkilememiş olabilir. Kontrolünü saglayin derim.
  32. Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

Bumko artik yok. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Butce Baskanligi var. http://www.sbb.gov.tr/tumu/
  33. Çözümlendi | Kilitli 01-14 Ocak 14 Günlük Maaş Ödemesinde AGİ

Ömür Hocam verilir. Nasıl mı şayet kişinin agi ödemesi gelir vergisinden fazla ise agi farkı o ay içinde yapılacak diğer ödemelerle verilir.
  34. Çözümlendi | Kilitli Yıl Sonu Alınan Raporun Hangi Takvim Yıla Ait Olacağı

2018 yılında başkaca alınan rapor var ise ona göre değerlendirilip, 4 günlük manuel hesaplanıp kişi borcu çıkarılmalı.
  35. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Tazminat

Madde 7- (Değişik: 3/8/2005-2005/9245) Kamu kurum ve kuruluşlarının yurt dışı teşkilatlarında sözleşmeli olarak çalıştırılan yabancı uyruklu personel ile haftalık çalışma saati süresi 40 (kırk) saatin altında bulunan personel (Milli Eğitim Bakanlığında norm kadro sonucu ortaya çıkan öğretmen...
Geri
Üst Alt