Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Ömür Hocam Sağlık Bakanlığının işleyişini bilmiyorum.Giyim yardımı noktasında resmi kıyafet giyme zorunluluğu var ise nakdi ödeme yok ise kullanım için demirbaş olarak alınıp zimmetle verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizinde sanki resmi kıyafet değil de yapılan işin gereği kullanılan...
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Sayı : B.07.0.BMK.0.15.115457-127 Konu : Giyecek Yardımı ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi: 16/3/2011 tarih ve B.18 1 OGM 0 06 04.903.99/161 sayılı yazı. İlgi yazınızda, 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası...
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Paylaşırım. Lakin şunuda belirtmek isterim aynı konuda bazen bir kurumun verdiği görüş bir başka kurumun verdiği görüşle örtüşmüyor. Bu sebeple farklı kurumlarda görevli arkadaşların kendi kurumlarından görüş talep etmesinden yanayım.
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik Çeşitli Hükümler Madde 6 – Emniyet Hizmetleri Sınıfına mensup olanlar, hâkimler, savcılar, Türk Silâhlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görev yapan subay, sözleşmeli...
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Kurumumun Strateji Geliştirme Başkanlığınca 2016 yılı Ekim ayında verilen görüş ekte.  2016-2017 dönemini kapsayan toplu sözleşmenin 29 uncu maddesine istinaden ödeme yapanlar olduğuna dair şifahi taleplere karşılık ikinci bir görüş istedim.Bakalım ne cevap verilecek.
  6. Mutemet Arşivi Kaymakama Giyecek Yardımı

Güncel yönetmeliğe bakınız. Eklediğiniz cetvelin kim tarafından neye dayanılarak hazırlandığı belli değil hiçbir geçerliliği yok. MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ BKK Yönetmeliği Tertip: 5 Resmi Gazete Tarihi: 09.10.1991 Sayısı: 21016 www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.912268.pdf
  7. Mutemet Arşivi Kaymakama Giyecek Yardımı

milli istihbarat hizmetleri ile mülki idare hizmetlerini karıştıyor olabilir misiniz?
  8. Mutemet Arşivi Kesenek IPC

dönem bildirgesi ise kandiniz iptal edebilirsiniz. değilse yazı yazmanız gerek. ekli iletişim numaralarını arayıp şansınızı deneyin isterseniz.
  9. Mutemet Arşivi Kabpis Aile bildirim

Sadece kadrolu memurlar ve kadro karşılığı sözleşmeli personel için
  10. Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personel Maaş Düzeltme İşlemleri

PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ 2017/22 SAYILI KBS DUYURUSU 1.... 2. PİLOT KAPSAMINA ALINAN KURUMLARDA ÇALIŞAN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONELİN MAAŞ İŞLEMLERİ HAKKINDA; 2.1. AGİ GİRİŞİ YAPILMAYAN PERSONEL; Pilot kapsamına alınan 4B Sözleşmeli Personel bilgilerinin merkezden kontrolü...
  11. Mutemet Arşivi 4/B Röntgen Teknisyeni e-bildirge hk.

İŞVERENLERE ÖNEMLE DUYURULUR 5510 sayılı Kanunun 40 ıncı maddesi kapsamında fiili hizmet süresi zammına tabi olan işyerlerinde çalışan sigortalıların çalışılan ayın bazı günlerinde kapsam dışı işlerde geçen süreleri ile kapsamda olan işlerde fiilen çalışmayarak risklerine maruz kalmadıkları...
  12. Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

Arkadaşlar bende bu ay kıst maaş yok. Başka bir birimimizin bordrolarını ve raporlarını inceledim. Arada acayip uyumsuzluk var ve sgk primlerini gönderirken hataya düşmeniz içten bile değil .Sebebide şu maaş raporları kısmından alınan SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KESİNTİLERİ ( KİŞİ BAZINDA 5510...
  13. Mutemet Arşivi 4/B Röntgen Teknisyeni e-bildirge hk.

eksik gün girmeden deneyiniz
  14. Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

Bana göre kbs de yapılan hesaplama yanlış. 16.10 da başlayan biri 30 gün çalışmış oluyor. Hesaplamayı 29 gün üzerinden yapması hatalı bu durumda.
  15. Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

50-60 lira nasıl kayıp oluyor. Bordro paylaşmanız mümkün mü:)
  16. Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

Attığım maile gelen cevap. SGK açısında ay böleninin kaç olduğu dikkate alınmadan 30 gün üzerinden işlemleri yapmaktadır. Bu nedenle bizler SGK keseneğini gün sayısı/30 üzerinden Ödemeyi ise gün sayısı/ay gün sayısı olarak hesaplama yapmaktayız.
  17. Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

Attığım maile gelen cevap. SGK açısında ay böleninin kaç olduğu dikkate alınmadan 30 gün üzerinden işlemleri yapmaktadır. Bu nedenle bizler SGK keseneğini gün sayısı/30 üzerinden Ödemeyi ise gün sayısı/ay gün sayısı olarak hesaplama yapmaktayız.
  18. Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

Manuel Yaparken yaptığım hesaplama = ( Brüt Ücret / Takvim Gün Sayısı ) x Çalışma Gün Sayısı idi. Kbs de ki hesaplama ( arkadaşın paylaşımına göre ) = ( Brüt Ücret/30 )* ( 30-Çalışılmayan Gün Sayısı ) 16 Ekimde Göreve Başlayan Bir Personel İçin 15.10-14.11 Maaş Dönemi Takvim Gün Sayısı 31-...
  19. Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

maasuygulama@muhasebat.gov.tr ye mail atın. Normal değil. Bordroyu eklemeniz mümkün mü
  20. Mutemet Arşivi sgk kesenek cezası

İdari para cezaları işlemi yapan yada yapmayan kişiye rücu ettirilir. İşveren faize düşmemek için erken ödeme yaparsa dahi bu sonradan ilgili kişiden tahsil etmeli.
  21. Mutemet Arşivi 4/B Tayin bildirge sözleşme

Siz onların demesine ne bakıyorsunuz.İşlemi yapan sizsiniz. Hangi durumda 1 gün önceden verilmesi gerektiği de yukarıda belirtilmiş, istisnalar da belirtilmiş. Bunu sistem üzerinden çok kolay test edebilirsiniz. Yada neyse bildiğiniz gibi yapın. :)
  22. Mutemet Arşivi 4/B Tayin bildirge sözleşme

Bunu sgk daki görevliye gösterirsiniz o zaman . Sigortalılığın başlangıcı ve bildirim yükümlülüğü MADDE 11 – (1) Kanunun 4 üncü maddesi birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı sayılanlar için çalışmaya, mesleki eğitime veya (Mülga ibare:RG-16/6/2011-27966)(6) (…) staja başladıkları...
  23. Mutemet Arşivi 4/B Tayin bildirge sözleşme

Ceza yemezsiniz giriş için 1 ay çıkış için 3 ay süreniz var. Girişi yaparken istisnai durumlarda 4447 sayılı işsizlik sigortasına tabi olmayan sözleşmeli personel seçeneği seçmeniz halinde geriye dönük işlem yapabilirsiniz.
  24. Mutemet Arşivi 4/B Tayin bildirge sözleşme

Birçok yerde maaş iadesi olmayacak şekilde ayrılışlar yapılır. Başta sağlık bakanlığı olmak üzere.Onlarda ayrılacak kişi ayın 14 üne kadar 5 iş günü ( (Değişik ibare: 23/03/2010 tarihli ve 96201 sayılı Bakan Onayı) İl’ler arası olmak üzere; karşılıklı yer değişikliği, eş durumu, sağlık...
  25. Mutemet Arşivi 4/B Tayin bildirge sözleşme

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında 657 Sayılı Kanunun 4/b maddesine göre görev yapan sözlemeli personelin çalıştırılmalarına ilişkin usul ve esaslar Madde 8-Kurum İçi Yer Değişikliği f-Yer değişikliği gerçekleşen sözleşmeli personel görevinden ayrıldığı tarih itibariyle 3 ( üç) gün...
  26. Mutemet Arşivi KBS DIŞI PERSONEL GİYİM YARDIMI PROĞRAMI

Madde 5 – Giyim ve kullanma süresi bakımından beraberliği sağlamak amacıyla; a) Kışlık kıyafete ait giyecek eşyaları Eylül-Ekim aylarında, b) Yazlık kıyafete ait giyecek eşyaları Nisan-Mayıs aylarında, c) Mevsimle ilgili olmayan giyecek eşyaları ise Nisan-Mayıs aylarında, verilir. Göreve...
  27. Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

Yani bu sistemler yöneticileri yerinde oturmaya mahkum eder nitelikte maalesef. Sistem manyağı olduk :)
  28. Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

Yani şimdilik tüm süreçler tamamlansa dahi ıslak imza devam edecek yanılıyor muyum? :)
  29. Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

Videoları izliyorum bana göre HYS yi mumla arayacağız. Elektronik yazışma programı gibi düşünün.Veri Giriş Personeli düzenleyecek-( yerine göre ön mali kontrol yetkilisine gönderecek)- gerçekleştirme görevlisi onaylayacak ordan da gerçekleştirme görevlisine gönderilecek. ıslak imzalı evrak...
  30. Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı :34595086-719-23390 01/11/2017 Konu :Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİNE İLİŞKİN 2017/1 SIRA NOLU DUYURU Bakanlığımız (Muhasebat Genel Müdürlüğü)...
  31. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Harun Hocam sözleşmeli personelin kbs ye geçmesi ile birlikte e_bildirgeyi xlm dosyasını kbs üzerinden indirip yaptığınız oldumu ben sürekli hata alıyorum.
  32. Mutemet Arşivi 4/B sözleşmeli personel derece kademe

Gökhan Bey sağlıktaki işleyişi bilmiyorum maalesef. Başka kurumdayım :(
  33. Mutemet Arşivi Sürekli işçi toplu sözleşme farkları

Sgk dan toplu sözleşme fark işlemleri menüsünü açtırmanızı tavsiye ederim. Toplu sözleşmenin nezaman imzalandığı ve hangi tarihten geçerli olduğunu içeren bir resmi yazı ve ekine Toplu Sözlemenin imza tarihini gösteren ( yada tamamını size kalmış) nüshasını ekleyip gönderin. Menü açıldığında her...
Geri
Üst Alt