Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Açığa alma

http://strateji.erzincan.edu.tr/duyurular/ bu linkte Açığa Alınan Personellerin Kişi Borcu Hesaplama Tabloları ile ilgili duyuru yayınlanmış. kontrol etme şansım olmadı. ilgilenenlerin dikkatine
  2. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Art niyetli olduklarını sanmıyorum muhtemelen yanlış anlaşılmalar olmuştur. Hemen peşin hükümlü olmayalım. Bunda da bir hayır vardır.
  3. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

ÖZET: Meslek yüksek okulu mezunu (tekniker) olarak memur unvanında göreve başlayan ve bilahare lisans eğitimini tamamlayan ilgilinin, tekniker kadrosuna görevde yükselme sınavı ile atanabileceği hakkında (4326, 23/03/2005) Meslek yüksek okulu mezunu (tekniker)...
  4. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Keşke resmi olarak müracaatta bulunsaydınız. Yönetmelikte üst öğrenimden girilecek diye bir ibare yok. Bu hüküm kpss de geçerli. Bahsettiğiniz konu ile ilgili Devlet Personel Başkanlığı bazı görüşlerinde bitirilen üst öğrenim alt öğrenimin devamı niteliğinde ise üst öğrenimden değilse alt...
  5. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Bunlar bir söylemden ibaret mi yoksa başvurunuz resmi olarak red mi edildi ?
  6. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

İnsanın bu tür işlemlere maruz kalacak personeli olmaması sevindirici. Ancak yinede birgün lazım olur endişe ise takip ediyorum ve öğrenmek istiyorum.
  7. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

Herhangi bir gelişme var mı Hocam ?
  8. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

657/4b sözleşmeli personel ile 657/4c geçici personel için uygulama nasıl olacak.Hizmet sözleşmelerinde hüküm yok bu durumda devlet memurları kanununa bakmak gerek bu durumda da memurlar için yapılacak hükümlerle karşılaşıyoruz . Bu durumda uygulamada görüş yazısında da belirtildiği üzere 5510...
  9. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

Dosyanın orjinalini yüklememe müsaade etmiyor. Neden olabilir.Dosya boyutu 24 kb.
  10. Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

Memurlar için her şey iyi hoşta sözleşmeli personel, 657/4c geçici personel ve işçi personellerde uygulama nasıl olacak.
  11. Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Sayı : 64314391-110.01.10.02-[546-275]-6492 25/07/2016 Konu : Görevden uzaklaştırma MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE (Personel Ödemeleri Uygulama Geliştirme Destek Şubesi) İlgi : 22.07.2016 tarihli ve 83993637-010.01/14128...
  12. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Uygulama Kılavuzu

27 Temmuz 2016 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29783 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: FİİLİ HİZMET SÜRESİ ZAMMI UYGULAMASININ USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 – 27/9/2008 tarihli ve 27010 sayılı Resmî Gazete’de...
  13. Mutemet Arşivi Kıdem Tazminatı Karşılıklarının İzlenmesi

İş sonu tazminatı ile ilgili konu muhatabı ve sorunların çözüm tarafı olan Maliye Bakanlığınca 2010 yılında Meb'e verilen görüş yazısı ektedir. Sonrasında aksini belirtir bir görüş varsa eklerseniz memnun olurum.Ankara İdare mahkemesinin bir kararı var ancak emsal niteliğinde değil.
  14. Mutemet Arşivi Kıdem Tazminatı Karşılıklarının İzlenmesi

Yanlış anlaşılmaya ve forumdaki arkadaşları yanlış yönlendirmemek adına şahsi fikirlerin dayatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Konuya ilişkin varsa bilgi belge, konu muhataplarınca yayınlanmış duyurular paylaşılmalı. Konu hakkında yayınlanan yazının iletişim bilgileri kısmında yer alan kişiyi...
  15. Mutemet Arşivi Kıdem Tazminatı Karşılıklarının İzlenmesi

4/c statüsünden kastınız 657/4c li personel ise 657 sayılı kanuna bakar iseniz bunların işçi sayılmayan personel olarak nitelendirildiğini görürsünüz. 4/c li personel için herhangi bir işlem yapmadık sadece işçiler için yaptık.
  16. Mutemet Arşivi Açığa alma

Peki bunu hesaplayabilecek herhangi bir argümana sahip miyiz? Ağustos maaşı hesaplanıp borç çıkarma için örnek olarak kullanılabilir. Diğer türlü hesaplamaya ilişkin elinde program v.b bir argümanı olan varsa buraya eklese makbule geçer.İyi çalışmalar
  17. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

630 01 03 02 01 Sürekli İşçilerin İhbar ve Kıdem Tazminatı 372 01 00 00 00 Sürekli İşçilerin Kıdem Tazminatı Karşılıkları 600 01 05 01 01 Damga Vergisi 325 01 12 02 00 Münferit Personel Gideri 830 01 03 02 01 Sürekli İşçilerin İhbar ve...
  18. Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası Ödeme Sorunu

Kişilerin kusurlarından kaynaklı hükümler saklı kalmak kaydı ile diyor. Merakımdan soruyorum ödemeden sonra sorumlulardan tahsili yoluna giden var mıdır?
  19. Mutemet Arşivi İŞTEN AYRILAN ( EMEKLİ V.S ) PERSONELE ÖDENEN ÜCRETLERİN SGK BİLDİRİMLERİ

Bu ay ayırdığım bir işçi arkadaş oldu. Kalan günlere isabet eden haklarını ödeyip ayırdım. Alacağı kalmadı.
  20. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

Kıdem Tazminatının muhasebeleştirilmesine ilişkin örneklerde 2 Nolu örneğe bi bakın isterseniz..
  21. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

Birde önceki yıllar için katsayı güncellemeleri ve içinde bulunulan yıl için gereken tutarlar için ayrı ayrı liste düzenlenecek. Örneklerde öyle yazıyor. Neyse bakalım artık 630 dan düzenler gönderirim çok çok iade edilir yeniden düzenlerim.
  22. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

Yukarıda paylaştığım yazı var. Ödeme emrinde 630 mu 472 mi kullanılacak yoksa önceki yıllar için 472 içinde bulunduğumuz yıl için 630 mu kullanılacak. Bilemedim kafam karıştı maalesef.
  23. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

Temmuz ayında kıdem tazminatı ödeyen oldumu ? Ödeme emri örneğini eklemesi mümkün mü ?
  24. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

Tamam neden bahsettiğinizi anladım. Bahsettiğim durumla aynı aslında. İşten çıkış bildirgesi düzenlenirken seçilen belge türü ile aylık prim ve hizmet belgesi girilirken seçilen belge türü aynı şey.
  25. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

Aylık prim ve hizmet belgesi girişlerinden bahsediyorsunuz sanırım. İşten çıkış bildirgesi düzenlenirken bu bahsettiğiniz durumlar yok.
  26. Mutemet Arşivi Bümko Görüşleri

Gönderebilirseniz memnun olurum.
  27. Mutemet Arşivi Bümko Görüşleri

Bizim İl Müdürlüğü kayıtlarında rastlayamadım maalesef. Yazının içeriği nedir.
  28. Mutemet Arşivi Bümko Görüşleri

İl Müdürlüğündeyim. tarih ve sayısını yazar iseniz kısmen araştırabilirim.
  29. Mutemet Arşivi Ek Bildirge Gönderme

Tatillere ilişkin herhangi bir bildirimde bulunulmamış yada denk gelmedim. Deneme amaçlı şunu yapabilirsiniz. Ek bildirgeyi verin. Ödeme tarihini bugün yada yarın, ait olduğu dönemi haziran yazın ve giriş yapıp rapor oluşturun raporda son bildirim tarihi ve son ödeme tarihleri yazar. Uyarsa...
  30. Mutemet Arşivi Ek Bildirge Gönderme

Cari aya ait aylık prim ve hizmet belgesi Kuruma gönderildikten sonra ilk atama, nakil, aylıksız izin sonrası göreve başlama nedeniyle geriye dönük olarak ödenen aylık veya ücrete, ilişkin ek mahiyetteki aylık prim ve hizmet belgeleri söz konusu aylık, ücret veya farkların sigortalıya ödendiği...
  31. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Memurlar için sıkıntı olur mu bilmiyorum anca dediğiniz gibi işçi,sözleşmeli,4c li personel için bildirilmesi gerek.
  32. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Şunu da ilave edeyim herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim. Sendika ödeneği hesaplanırken temmuzdan geçerli yeni maaş katsayısı uygulanmalı.İyi çalışmalar
  33. Mutemet Arşivi 2016 Temmuz dönemi muhtemel maaş katsayıları

Asgari Ücretin %4= 1647*0,04=65,88 ve %20 si =329,40 Temmuz İçin Çocuk Yardımı 65,88 i ve aile yardımı 329,40 ı geçmediğinden hem aile hemde çocuk yardımı prime tabi tutulmamalı. İşveren Uygulama Tebliği : 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (C) bendi kapsamında çalışan...
  34. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Ben bu programı kullanmıyorum maalesef.
  35. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Eski Maaş Katsayısı/30*16+Yeni Maaş Katsayısı/30*14 = 15.06-14.07.2016 Dönemi Maaş Katsayısı.Bölmenize gerek kalmaz bu şekilde.:)
  36. Mutemet Arşivi Emekli Kesenek SGK İadesi

Ücretsiz izne ayrılan personelin GSS primini yatırmanız gerek diye biliyorum. Bu yönde değişiklik yapılmış ve kesenek bilgi sisteminde de duyurulmuştu. b-) 5510 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği Ekim-2008 ayından sonra 4 üncü maddenin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında ilk defa sigortalı...
  37. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Tehlikeli sınıftasınız. Bizim Tarım Bakanlığı İl Müdürlükleri ile İlçe Müdürlükleri kamu hizmeti veriyor. Bu nedenle Az tehlikeli sınıfta yer alan ve bu yönde güncelleme yaptığımız 84.13.14 -Tarım, ormancılık, balıkçılık ve avcılıkla ilgili kamu yönetimi hizmetleri kodunun seçilmesi gerektiğini...
  38. Mutemet Arşivi KBS-Hata veriyor.

mali sorumluluk zammını istisnalardan girmeniz gerek diye biliyorum.
Geri
Üst Alt