Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS sözleşmeli maaşları

Bende de aile yardımı da çocuk yardımı da ödemiş sıkıntı yok.
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kefalet Senet Hesaplaması (Yüklenme Sened)

Şimdi adama 2 yıl önce kefalet senedi düzenledik imzalattık mal müdürlüğünde sakladık. Adam uzmanlığı bitirmiş sonra da uzman olarak başka bir hastaneye gidecek. Ayrılış yaparken kefalet senedini ne yapacağız. Daha önce başına gelen var mı
  3. efeturk

Mutemet Arşivi Hastane Kantinlerinin Aşırı Pahalı Olması

Aynen hocam PAü kantini kendi döner sermaye işletmesi çalıştırıyor yeme içme fiyatları uygun. 6 yıl paüde kaldım yeme içme sıkıntısı olmadı hiç.
  4. efeturk

Mutemet Arşivi Hastane Kantinlerinin Aşırı Pahalı Olması

Bizim kantinde de bu sefer ihaleyi alan adam çok yüksek fiyat verdi o kirayı normal şartlarda çıkarması imkansız. Hem kantin kiralarına hem de kantinde satılacak ürünlere tavan fiyat belirlenmesi lazım. Hadi ben alışveriş yapmıyorum da hastalar mecburi alışveriş yapıyor avm koşullarındaki fiyatlarla
  5. efeturk

Mutemet Arşivi Kılık Kıyafet Yönetmeliği

Ben senelerdir kot pantolonla işe geliyorum.
  6. efeturk

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Aynen öyle adam yukarıdan kanunu yönetmeliği çıkartıyor gönderiyor bombayı kucağımıza bırakıyor. İşin içinden gelmeyen kişiler ilgili makamlara geldikçe biz daha çok uğraşırız :D
  7. efeturk

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru

Zaten kullanıcıları ve hastaneleri tanımlamıştık eğitimde. Onlar puf oldu uçtu mu yani :D
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Emekli yolluğu hangi koddan yapılır

Bunun cevabı evet ama soru çoook yanlış yerde be hocam.
  9. efeturk

Adam zaten lunapark, teleferik neyim diyor biz bunları ancak tvde görüyoruz :D
  10. efeturk

Bunun aynısı bende de var haftasonu sıkılınca bari gidip kesenekleri bildireyim haftaiçi rahat ederim diye işe gelip 2-3 saat çalışıyorum :D
  11. efeturk

Mutemet Arşivi Kira Artış Tefe Tüfe

Ev sahibi olarak mı kiracı olarak mı hesaplıyayım :D
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kbs İşgöremezlik Ödeneği Kesmiyor

Ben de 16 kişiye kestirdim raporu maaşı gönderdim muhasebeye,sıkıntı çıkarsa önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
  13. efeturk

Pazartesi yoğunluğu hocam, öğle yemeğini ancak yiyebildim.
  14. efeturk

Bu bize de oldu fakat gelen jandarmalar değil ormancılardı :) Ormana aldıkları geçici işçilerin text dosyası çalışmamış 3 aydır maaş ödememişler :)
  15. efeturk

Biz de ek ödeme olduğu için izinleri mecburi yakıyorum :)
  16. efeturk

Aynen, tam işler bitti izin alıyorum diyeceğim kucağıma bi bomba bırakıyorlar :)
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası 4924 Terfi

Teşekkür ederim böyle yapınca kabul ediyor.
  18. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS-4/B Maaş muhasebeye gönder hatası

Ayın ilk günlerinde sıkıntı oluyor KBS de bir kaç güne düzeliyor genelde :)
  19. efeturk

Kişinin Ödemeye Esas Derece Kademesiyle, Emekliliğe Esas Derece Kademesi farklı ama hocam. Ek göstergede hangisini kullanacağım.
  20. efeturk

Sizin örnek personel 2008 sonrası sanırım onlarda sorun olmuyor, benim personel 2008 öncesi.
  21. efeturk

Şimdi bu kişiye TEMMUZ maaşında aşağıdaki terfiyi yaptım kabul etti. Daha sonra 1 terfi daha geldi emekliye esas 3/3 olmuş. Bunu da yapınca SGK %16 keseneklerini 595.84 tl çıkarıyor ama fonet bu tutarı kesmiyor 514.27 tl kesiyor bu aradaki farkı bi türlü hesaplattıramadım.
  22. efeturk

Bende aynı soruyo 5434 için sorayım. 4924lü personelin Emekliliğe 4-3 den 3-2 ye terfisi geldi. Fonet kullanıyorum SGK kesenekleri tutturamadığımdan terfiyi yapamadım bi türlü
  23. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Tek ÖEB ve Bordro İle Maaş Ödemesi

Bende de 1 kişi var önce kurumsal maaş hesabına ödemeyi alıyorum sonra ayın 14ünde text gönderip kişinin hesabına 15inde geçmesini sağlıyorum. Bazen hesapta para 1 gün bekliyor bazen 1 hafta bekliyor :) .
  24. efeturk

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

Aslında burda en büyük sorumluluğu mal müdürlüğü/muhasebe müdürüne vereceksin. Önüne personel nakil bildirimi geliyor yolluk almamıştır yazıyorsa imzalamasın. Yolluk ayrılış yapılan yerden ödenir yolluğunu vermeden ayrılışı imzalamayacaksın. Ama işlerine geliyor tabi.
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 21 Gün askerliğe Giden Öğretmenlerin Bildirimleri

Şu haber etmeyenler kısmına öyle ayar oluyorumki, personel çişe gitse mutemetin haberi olması lazım. Daha önce başıma geldi personel ücretsiz izne ayrılmış 1 ay sonra haberim oldu ondan sonra uğraşdur.
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 21 Gün askerliğe Giden Öğretmenlerin Bildirimleri

Benim anladığım adam askere gitmiş mutemetin haberi olmamış, maaşını tam ödemiş, keseneklerini tam bildirmiş. Şimdi adam askerden gelecek ben ne yapacağım diyor :) (Emsan bildirimi yapılmamıştan anladığım. Kişiyi askerlik sebebiyle sgkdan ayrılış yapılmamış )
  27. efeturk

Editörün Seçimi Sürekli Dilekçe Veren Memura Kurumu Tarafından Verilen Disiplin Cezası Onaylandı

Konu çok saçma biryere gelmiş o zaman hepimiz ceza alalım :)
  28. efeturk

Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Cevap 1 - Laboratuvar çalışanları hastayla olmasa da hastanın kanıyla idrarıyla muhatap oluyorlar ondan alıyor :) Ciddi cevap verecek olursam teşhis aşamasında görev aldıkları için fiili hizmet alıyorlar. Cevap 2- Burda personelin son mezun olduğu okula bakıp hata yapıyorsunuz. Örneğin...
  29. efeturk

Çözümlendi | Kilitli FHZ Bildiriminde Prim Kaydı Yoktur Hatası

Dönem içindeyken iki bildirge vermek istemedim son güne kadar bekledim artık olmayınca böyle yaptım.
  30. efeturk

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Hata verenler yıllardır benim personelim herhangi bir tayin olayı falan olmadı bu kişilere geçen ay bildirdim zaten fiili hizmet bu ay başka kurumun bildirmesi mümkün değil. Hata veren kişileri text dosyasından sildim onları ek bildirge olarak verdim kabul...
  31. efeturk

Yarın deneyeyim bunu da. Röntgencilerde hata verse anlayacağım çok saçma 6 kişide hata veriyor
  32. efeturk

Münferit maaş değil hepsi uzun zamandır bizim personelimiz zaten fiili hizmeti manual mysden ödeyeceğim ama mys veya kbsyle bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Kesenek bilgi sistemiyle alakalı sanki ama çözemedim
  33. efeturk

Arkadaşlar fiili hizmet bildirgesi verirken 6 kişi de "Bu kişinin önceki ay prim kaydı yoktur." diye hata veriyor. Bu kişilerin primleri bildirilmiş ödenmiş geçen ay da fiili hizmet bildirmiştim. Sizce sıkıntı nerede olabilir ? 6 kişi de sağlık personeli hemşire diş tabibi vs.
  34. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu Personellere Toplu Ödeme Nasıl Yapılır

Kendisi Nuh diyip Peygamber demeyen cinsten yolluk konusuna çok takıntılı :)
  35. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu Personellere Toplu Ödeme Nasıl Yapılır

Bizim malmüdürlüğü kişilerin e yolluktan yapmadığı bildirimleri kabul etmiyor o nedenle her kişiye tek tek harcama talimatı açıyoruz sonra o yolluk bildirimini doldurup bize gönderiyor ödeme emri oluşturuyoruz. 6 aydır yolluk ödeneği gelmiyor. Her hafta geçici görevle gelen giden personel sayısı...
  36. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4B Fiili Hizmet Zammı

Acil tıp teknikeri önceki yayınladıkları listede vardı bu listede yok ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım
  37. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Fhz Manuel Kesenek Bildirimi

FHZ KODU : 402001 sağlık meslek mensupları için. Gün sayısına kişiye kaç gün hesapladıysanız o kadar gün girmeniz gerekiyordu ve cuma günü bildirim için son gündü :(
  38. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 6.5 GÜNLÜK TEDİYE ÖDEMESİ?

6.5 gün diye bir ödeme şekli hiç bir yerde yok aralıkta yine 13 gün ödenecek epey saçmalamışlar.
Geri
Üst Alt